Sprid kärleken
Anja Pärsons Barns Pappa
Anja Pärsons Barns Pappa

Anja Pärsons Barns Pappa – Med sin familj reste före detta slalomåkaren Anja Pärson till Sotji. Problemet uppstod dock under viskositetskontrollen. Eftersom barnet är ett resultat av insemination förblir spermiedonatorn anonym trots att myndigheterna ville ha namnet på Pärsons barn.

“Jag har fortfarande inte förstått att jag är diskriminerad i Ryssland”, säger hon till Sportexpressen. I en roddbåtsfamilj med tre barn, varav två delade, bor dvärgpapeglarna Anja Pärson och Filippa Rådin. Här är de alla.

Den 41-åriga skidåkaren Anja Pärson och den 49-åriga stylisten Filippa Rådin träffades i en klädbutik där Filippa jobbade och Anja handlade. De började dejta 2008 och förlovade sig sex år senare under husjakt i Umeå.

Emmi, Filippas dotter, hade skrivit in äktenskapskontraktet. Två barn har fötts till Anja och Filippa tillsammans. Filippa har tidigare berättat i en intervju med Amelia om hon och ex-partnern delar vårdnad sobre den idags 14-åriga dottern Emmi.

Emmis pappa bor ju i Umeå och vi har varannan vecka – det åtagande är det viktigaste i livet, så då rättar man sich efter det och gör det bästa av situationen. På den ljusa sidan är Anja seriöst briljant på logistik. Filippa säger att det verkligen är vad hon har hållit på med hela sitt liv.

I samma intervju berättar hon om hur hennes barn är hennes och Anjas prioritet i livet. Tillsammans har de barnen Elvis, 10, och Maximilian, 7. Vi prioriterar alltid barnen, lägger dem väldigt långt före, och då kan man också göra undantag för annat.

Filippa säger att om du har bestämt dig för att växa upp i Umeå har du ännu större frihet att göra vad du vill. Genom insemination har Anja och Filippa välsignats med sina två barn tillsammans. Elvis låtsades kyssa Filippa på kinden, medan Maximillian låtsades kyssa Anja på kinden.

Jag är helt förvirrad av det. Utöver det tycker jag att det är jättekul att hon får uppleva att vara gravid och föda barn, det är verkligen speciellt, sa Filippa i en intervju med Expressen när de meddelade Anjas graviditet.

I en intervju med Aftonbladet från förra året berättar Anja att hon planerar att skaffa fler barn.
Ja! Hela tiden är det jag! Logistiskt sett är det en mardröm, men jag kunde få hur många barn som helst. Det är också ett stort ansvar. Uppdaterar sociala medier med bilder på barnen.

Anja och Filippa är båda aktiva användare av sociala medier. De delar bilder från sitt familjeliv på Instagram, som visar hur mycket de tycker om sin utlandstermin, utsikter i naturen och renoveringar av hem. I ett aprilinlägg 2018 skriver Filippa: “Och systern i familjen Pärson/Rådin verkar ha det jättebra med det.”

Jag är glad att våra barn älskar varandra så mycket. IE1 år tillsammans och jag älskar dem ännu mer! Amelia träffade paret Anja Pärson och Filippa Rådin för att prata om deras vardag med tre barn, Anjas resabstinen – och den stora livsavgörande kärleken.

Elva år har gått sedan Filippa Rådin och Anja Pärson förstag i varandra med kära. Allt började med en trevlig vänskap, som blev ett förhållande efter att de träffades på Filippas klädbutik i Umeå, där Anja var en flirtig kund och Filippa en hjälpsam hand när Anja behövde moderåd.

“Göra livet lite vackrare genom Filippas stylinghjälp” – då är Anja helt omedveten om hur vacker deras kärlekssaga skulle bli faktiskt. Onekligen, de är fortfarande ägna med varandra. Något som de valde att ofta prata om på Filippas populära blogg. När det är lite varmare och när de är ute på gården.

Filippa säger att det är svårare att skriva öppet om nedgångar, men det är inte bara att skriva när allt är bra. Anja: De har en jättefin dialog med varandra och Filippa har ett enormt följarskara. Många tror att vi kanske är lite öppna med våra liv, men vi har bestämt oss för att dela med oss eftersom vi vet att vi har blivit förebilder. Samtidigt har vi också bestämt vad vi inte vill dela med oss av. Vi är väldigt personliga, men vi har mycket privat utrymme mellan oss”, säger Filippa.

Anja Pärsons Barns Pappa

Josefina: – I grund av att kommunicera är vi bra. Ändå kan jag titta på Anja idag och känna på samma sätt som jag gjorde i början när vi träffades. Det är verkligen så! Jag tror att det är en bra idé att fundera över vad den ena faktiskt älskar med den andra. Efter det har alla mindre tid, och man måste välja en partner att ha. Jag kan också ha det själv.

Jag blir också påverkad av Instagramsköna världen där alla verkar vara så lyckliga jämt. Det kommer aldrig att bli så här i livet. Problem finns i relationer och i livet, och allt som krävs är att hantera dem och inte vara rädd för att vara ensam och känna vad man känner. Vi är ganska oroliga och oroliga över att bara vara här just nu.

Kära Anja: – Ja, det är lätt att känna skuld när man scrollar igenom Instagram och alla andra verkar ha den bästa semestern men vi sitter bara hemma och äter pizza. Vi är för upptagna för att tänka på hur härligt det är att bara vara hemma. Barnen hjälpte oss att få fyra veckors vattenflaskor, ungefär som förra sommaren…

Vi nöjde oss med att bara stanna hemma, men det gjorde också att vi verkligen fick landa. Ja, men jag var tvungen att avstå ett tag. Eftersom vi kommer så bra överens var jag tvungen att vara på dåligt humör i några dagar. Vi frågade oss sedan varför det verkade så viktigt att åka någonstans. En pool och sol är allt barnen vill ha. De vill absolut inte sitta på en trevlig restaurang i någon storstad.

Josefina: – Vi gjorde många misstag när vi åkte på semester och trodde att vi skulle gå miste om så mycket som möjligt. Du måste vara stygg! Barnen vill fortfarande bara vara med oss och ta ett bad.Kära Anja: – Vi har mycket hjälp eftersom det är många runt omkring oss som hjälper till. Min mamma, min syster och min bästa vän som hjälper mig att göra mig i ordning och lämna alla bor i staden, inklusive Filippas mamma.

Filippa: – Alltid väljer vi bort mycket också. Idag följer vi till Stockholm, så vi förväntar oss över dagen för att få vakna och sova med barnen. Vi prioriterar alltid barnen, lägger dem väldigt långt före, och då kan man också göra undantag för annat. Plus, när du har bestämt dig för att växa upp i Umeå, får du göra ännu galna saker. sich efter det och gör det bästa med situationen. På den ljusa sidan är Anja seriöst briljant på logistik. Ja, det är verkligen vad hon har gjort hela sitt liv.

“Anja fascinerar mig”, sa Filippa. Jag älskar hennes vägran att se hinder, bara lösningar. Och jag tycker att hon har en otroligt härlig humor. Detta gäller särskilt när det kommer till barn. Det avslöjar hur man avsevärt förenklar livet. Hon är en otroligt varm och välkomnande dam. Hon är verkligen underbar på att aldrig vara rädd för att misslyckas och alltid vilja växa. Jag har lärt mig riktigt mycket där.

Kära Anja: – Många människor är enormt påverkade av Filippa. Hon kan lyfta människor, vilket är en av hennes bästa sidor. Det spelar ingen roll för henne vem hon lyfter för hon kan passa in i vilket rum som helst. Hon har ett gåva att få självkänsla med gamla människor. Och ingen sätter sig med henne. För mig är det skönt, även tvärtom. Jag tar dock ett steg tillbaka när Filippa blir arg.

Jag tänker ibland “aldrig i helvete” om ett stycke som Filippa har tittat på, men äntligen står jag där med verket som jag betygsatt, och plötsligt tycker jag att det är riktigt sött. Mycket vikt lyfts från Filippas axlar. Idag testade jag en kavaj och när jag sammade Filippa visade jag att “nej, inte den här alltså…”

Enligt min våga prova nya grejer har hon varit min trygga hand. Jag köpte en ny garderob varje gång när jag var i hans butik, och hon hjälpte mig alltid. Jag har dock alltid varit en outsider till Filippas verksamhet. I början, när vi träffades, gick jag snabbt ner på knä, uppfann och fortsatte att lära mig marken.

Anja Pärsons Barns Pappa
Anja Pärsons Barns Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!