Angelina Jolie Död

Sprid kärleken
Angelina Jolie Död
Angelina Jolie Död

Angelina Jolie Död – Den amerikanska skådespelerskan Angelina Jolie, född Angelina Jolie Voight den 4 juni 1975, i Los Angeles, Kalifornien, är medlem av Order of the British Empire (DCMG). Jolie har vunnit fyra Golden Globes, två Screen Actors Guild Awards och en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i The Tourist från 2000. Jolie utsågs till den högst betalda kvinnliga idrottaren av Forbes både 2009 och 2011.

Flera publikationer, inklusive som Esquire, amerikanska FHM, brittiska Harper’s Bazaar, People, Hello!, Empire och Vanity Fair, har kallat henne till den “sexigaste” och “sexigaste” kvinnan i livet, vilket har fått hennes stor uppmärksamhet i media. Jolie är aktiv i humanitära insatser för att skydda barns rättigheter och bekämpa krig och förtryck, inte minst som goodwillambassadör för FN:s flyktingkommissariat (UNHCR).

Hennes första filmroll var hennes far Jon Voights främsta dam i komedin Lookin’ to Get Out från 1982. Karriären startade 1993 med släppet av Cyborg 2. Hennes första stora roll var i Hackers (1995), och hon fortsatte med att ge kritiska framträdanden i tv-filmerna George Wallace (1997) och Gia (1998). Hennes skildring av Lara Croft i filmerna Lara Croft: Tomb Raider (2001) och Lara Croft: The Cradle of Life (2003) gjorde henne berömmelse.

Hennes ledande roller i Mr. & Mrs. Smith (2005) och Wanted (2008), hennes första icke-animerade kommersiella framgångar, bidrog till att stärka Jolies rykte som actionstjärna. 2008 nominerades hon till en Oscar för sin roll i Changeling som filmens kvinnliga huvudroll.

Angelina Jolies nära vänskap med skådespelare som Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton och Brad Pitt har dokumenterats.Angelina Jolie och Brad Pitt blev tillsammans 2004. De fick biologiska barn (Shiloh och tvillingarna Vivienne och Knox) två år efter att ha adopterat Maddox, Pax och Zahara. I september 2016 begärde Jolie ett separationsavtal med Pitt.

Angelina Jolie är dotter till skådespelarna Jon Voight och Marcheline Bertrand, syster till skådespelaren James Haven, brorsdotter till sångaren och låtskrivaren Chip Taylor, och barnbarnet till Maximilian Schell och Jacqueline Bisset.

Hennes faderliga sida är tysk och slovakisk, medan hennes nyare sida inkluderar franska kanadensiska, holländska och tyska.1976 skilde sig Jolies föräldrar och hon och hennes bror flyttade in hos sin mamma, som gav upp sin skridskokarriär för att uppfostra sina barn.

Jolie såg ofta filmer med sin mamma som barn, och hon har förklarat att det var det som i slutändan inspirerade henne att bli skådespelerska och dansare; hennes far hade inget inflytande på hennes karriärval. När Angelina var sex år gammal flyttade hennes familj till New York. Fem år senare återvände de till Los Angeles.Vid den tiden bestämde sig Jolie för att bli skateboardåkare.

Hon gick på Lee Strasberg Theatre Institute i två år och spelade i många pjäser under den tiden. När Jolie var femton år gammal hoppade hon av skolan för att hon ville starta sitt eget kyrkogårdsföretag. Hon började som modell, främst i Big Apple, London och Sunset Strip.

Några år senare gick hon tillbaka till teaterskolan och tog examen ett år tidigt från gymnasiet.Hon led av melankoli och självmordstankar under hela tonåren och början av tjugoårsåldern. Hon skadade sig själv och förklarade senare att upplevelsen fick henne att “känna som att hon fortfarande levde, någon form av utomstående och på en terapeutisk väg.”

Jolie “prövat allt möjligt”, inklusive heroin, när hon var 20 år gammal och experimenterade med droger.Hon såg inte sin far på länge , men de återupptogs när de filmade Lara Croft: Tomb Raider. Jolie begärde att släppa hennes pappas efternamn, Voight, som hennes mellannamn 2002, efter att deras förhållande började surna igen. Det var 2009 innan de äntligen blev tillsammans igen.

När Angelina Jolie var en ung flicka bodde hon med sin mamma och en pojkvän i två år. Hon jämförde den känslomässiga intensiteten i förhållandet med en aktenskaps och hävdade att uppbrottet var drivkraften till hennes beslut att göra karriär som skater.

Hon träffade Jonny Lee Miller på inspelningen av filmen Hackers från 1995. I mars 1996 bytte paret vigselringar. Bror var avklädd förutom ett par svarta gummiskor och en vit t-shirt med namnet “Brudgummen” skrivet i hans eget blod.

Jolie och Miller separerade i september 1997 och skilde sig officiellt i februari 1999. Efter att ha träffat Billy Bob Thornton på inspelningen av Pushing Tin (1999), skickade Angelina Jolie honom ytterligare en gåva i maj 2000.I maj 2003 splittrades paret. Tre år senare, i januari 2006, meddelade Jolie och Brad Pitt att de dejtade och hoppades kunna bilda familj tillsammans.

De träffades och blev förälskade vid föreställningar av Mr & Mrs Smith föregående år.Allt började med ett bröllop 2012 och slutade med en smekmånad 2014 i Frankrike. Angelina frågade om september 2016 skilsmässa. Tillsammans har ex-föräldrarna.

https://youtu.be/F1sjRMW6dt8
Angelina Jolie Död

Jolies mamma dog i äggstockscancer för flera år sedan. Vi kommer inte att bo hos min mamma så mycket längre. Min mormor var också ung, så min mamma antog alltid att det skulle vara svårt för henne att bära, som nyligen förmedlats av Jolie. Debbie Martin, 61, ska ha hittats död på ett sjukhus i Escondido, Kalifornien, enligt AP.

Mindre än fyra veckor har gått sedan Angelina Jolie, 37, gick ut offentligt och berättade historien om sin dubbla mastektomi för att förhindra framtida cancer. Enligt den ursprungliga artikeln som publicerades i New York Times förklarade Jolie att hon tog detta beslut eftersom hon hade 87 procents chans att utveckla bröstcancer i framtiden och 50 procents chans att dö i äggcellscancer.

Den ryska rubeln har fallit till sin lägsta nivå sedan invasionen av Ukraina. Financial Times rapporterar att Wagner Group är i trubbel på grund av västerländska sanktioner och deras svaga försök till åtal.Kreml har varit känt för att kväva spekulativa prisökningar.

På bara sex månader har rubelns värde sjunkit med nästan hälften. En dollar kostar nu 92 rubel.
Västerländska sanktioner har bidragit till rubelns nedgång sedan penningflödet till Ryssland har avtagit även medan importen har ökat, enligt svensk press.

Till och med Wagnergruppens misslyckade uppror bidrog till den ryska valutans nedgång; rubelvärdet har sjunkit 20% på bara två veckor. (TT) Enligt en militär översättare från Ukraina är situationen kring kraftverket Zaporizjzja spänd och kommer sannolikt att eskalera.

FN fortsätter att försöka få mer tillgång till kärnkraftverket.Ukraina och Ryssland har varit i kontakt med varandra hela veckan för att planera sabotage mot den ryskkontrollerade delen av elnätet. Natalija Humenjuk, en översättare för den ukrainska militären, har nyligen sagt att språkbarriären ännu inte har övervunnits. Enligt den ryska statliga nyhetsbyrån Tass har Finland hotats med utvisning av två finska diplomater. Det uppger den svenska nyhetsbyrån Yle.

Ryssland rapporterar också att Finlands konsulat i St Petersburg har stängt.Enligt Maria Zacharova, översättare för det ryska utrikesdepartementet, som rapporterats av Tass, har Finlands ambassadör i Ryssland kallats till landets utrikesdepartement.

Det ryska utrikesministeriet har enligt uppgift skickat ett diplomatiskt protestmeddelande till Finland. Enligt Yle har Ryssland uttryckt oro över att Finland antar en “anti-rysk politik” med avsikt att anstränga de bilaterala banden. FN vill ha större tillgång till kärnkraftverk.Efter att Ryssland och Ukraina träffades denna vecka för att planera sabotage mot den ryskkontrollerade anläggningen i södra Ukraina, vill FN-observatörer få större tillgång till anläggningen i Zaporizjzja.

Varningarna har väckt farhågor om att potentialen för en kärnkraftskatastroph kommer att öka. I fredags begärde IAEA utökad tillgång till elnätet för att “bekräfta att det inte finns ngra minor eller sprängämnen p plassen.”IAEA:s personal på plats har genomfört många inspektioner av anläggningen under de senaste veckorna och letat efter tecken på mindre eller större skador, men har inte hittat några. Prigozjin ligger i Sankt Petersburg, sa Lukasjenko.

Reuters rapporterar att Jevgenij Prigozjin, ledaren för Wagnerrörelsen, har anlänt till den ryska staden Sankt Petersburg på inbjudan av Vitrysslands president Aleksandr Lukasjenko.Wagners ledare ska ha beviljats amnesti i Vitryssland under det ökända juniupproret mot Kreml. Lukasjenko sa den 27 juni att Prigozjin hade återvänt till landet, men nya uppgifter tyder på att han inte är närvarande.

Vitrysslands president har skickat ut en inbjudan att posta Wagners soldater i landet och hävdar att det inte finns någon fara att de vänder sig mot landet. Många dödades i en attack mot Lviv.Enligt Ukrainas inrikesminister Igor Klymenko på Telegram dödades fyra personer och två skadades när en rysk robot tog sig in i ett bostadshus i Lviv på onsdagskvällen.

Enligt Sadovj är antalet skadade hem långt över femtio. En explosion i en domstolsbyggnad i Kiev, Ukrainas huvudstad, har dödat en och skadat två.En gärningsman har anlänt till platsen. Enligt de första rapporterna lanserade han sig själv i luften, skriver den ukrainske industriministern Ihor Klymenko på sociala medier.Satsningen ska ha förstört två poliser.Klymenko har tidigare sagt att en man hade tagit med sig någon typ av stukning till en domstolsförhandling.

Angelina Jolie Död
Angelina Jolie Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!