Sprid kärleken
Aneke Rune Ålder
Aneke Rune Ålder

Aneke Rune Ålder – Rune började spela tennis i tidig ålder och vann snabbt mästerskap över alla nivåer och ålderskategorier. Han och WTA-ungdomen Clara Tauson vann 2014 års under-12-dubbelmästerskap. Sedan 2017, när han var 14 år gammal, har han haft singel-EM-titeln. 2019, vid French Open, vann han juniorversionen av Grand Slam och etablerade sig som en av sportens stigande stjärnor.

Rune vann sin första ATP Tour-titel vid Munich Open 2022, som hölls på grusbanor. Han vann titeln utan att tappa ett enda set och körde hem i den BMW som tillverkarens val efter att ha fyllt 19 på dagen för sin kvartsfinalmatch. I en av säsongens största Tour-störningar besegrade han titelfavoriten och toppseeden Alexander Zverev, som då var rankad trea i världen. Om sina karriärmål säger Holger Rune: “Jag kommer inte att vara lycklig förrän jag är världsetta.”

Föräldrar: Holger och Runes

Holger Rune, Anders Nodskov och Aneke Rune.Det danska paret Aneke Rune och Anders Nodskov fick sitt första barn den 29 april 2003. Hans mamma, Aneke, är också en av hans tränare; hon uppmuntrade honom och hans storasyster Alma att satsa på tennis när de var små, och den yngre Holger passade på att bli proffs.

Aneke är inte bara en coach för sitt barn, utan också en entreprenör, efter att ha grundat både Waterpoint och Minicooler som VD. Holgers far, Anders, är både verkställande direktör och grundare av YachtZap, ett privatägt danskt företag. Holger har en bra uppväxt av sina föräldrar, därför gjorde han snabba framsteg på Touren och kommer snart att bli en formidabel utmanare för titlar i en mängd olika tävlingar.

“Jag kan slå hans rekord på Roland Garros.” I ett försök att sluta hänvisa till Rafael Nadal som “King of Clay”, Holger Rune.Novak Djokovic blev extremt förvånad.” Holger Rune minns den respekt han visades av serberna och de användbara råd han fick. Ndskov, Holger Vitus dansktalare Rune ([hlk vitshus nskw un]; född 29 april 2003) spelar tennis professionellt. Han är den högst rankade danska spelaren i ATP-historien, efter att ha nått så högt som världsnr. 6 i herrsingel under sin karriär med Association of Tennis Professionals (ATP).

Rune har nått kvartsfinalen i sin första stora turnering vid French Open 2022, och han har vunnit fyra ATP Tour singelmästerskap totalt. Hans Masters 1000-seger kom vid det årets Paris Masters. Rune nådde nummer 1 i världen som junior och vann 10 turneringar på ITF Junior Circuit, inklusive 2019 boys French Open. År 2022 har han tagit sig in på ATP:s topp 100 efter att ha vunnit fem titlar på ITF World Tennis Tour och fem på ATP Challenger Tour efter sin professionella debut 2020.

Tre månader senare, vid de bayerska internationella tennismästerskapen 2022, gjorde Rune sin första ATP Tour-final, vann sitt första mästerskap och bröt sig in bland de 50 bästa. Senare samma år vann Rune Paris Masters för att ta sig in bland de 10 bästa för den första tid och blev den första spelaren sedan ATP Rankings start 1973 att besegra fem spelare rankade bland de 10 bästa i samma turnering (förutom ATP-finalerna).

Början

Rune föddes till Aneke Rune och Anders Ndskov den 29 april 2003 i Gentofte, Danmark. Hans syskon är en Alma. På uppmaning av sin tennisspelande syster började han med sporten vid sex års ålder och utvecklade snabbt en passion för den. Både hans mamma och hans barndomstränare, Lars Christensen, anses vara de två mest inflytelserika personerna i hans liv. Hans barndomshjältar var Rafael Nadal och Roger Federer, två andra tennisspelare.

Mot bakgrund av de senaste händelserna i Indian Wells, Holger Runes mamma Aneke har uttalat sig till hans stöd. En dansk journalist gjorde nyligen jämförelser mellan hennes sons beteende och Roger Federers beteende tidigt i karriären, och Aneke upprepade hennes tankar.

Runes beteende mot Stan Wawrinka på nätet efter deras förlust i tredje omgången mot honom på Indian Wells Masters i måndags väckte omfattande fördömanden. När matchen slutade skakade de två spelarna hand och dansken sa: Detta var med hänvisning till att Wawrinka uppmanade Rune att inte vara en bebis på banan när de skakade hand efter matchen i Paris Masters för några månader sedan.

Runes ord väckte omfattande fördömanden och till och med övergrepp på sociala medier, men han hade också en del anhängare. Emilie, en journalist från Danmark, gav en djupgående redogörelse för händelserna.Efter år av sin mammas obevekliga uppmuntran valdes Holger ut att tävla i U.S. Open. Efter att ha besegrat tre motståndare i kvalstadiet mötte han nr 1-seeden Novak Djokovic i den första omgången.

Även efter att laget förlorade kunde fansen på Arthur Ashe Stadium inte sluta skandera Runes namn.Dessutom vann han respekten från världens bästa spelare, Djokovic, när Holger kämpade med kramp i de avgörande seten. Efter två timmar och femton minuter besegrade Djokovic Holger med. Tonåringen är nu rankad som nr 145 i ATP-singlar och är allmänt tippad att bli en av sportens främsta stjärnor i framtiden.

Aneke Rune Ålder

Tennisstjärnan Aneke Runes mamma, Aneke Rune, VD och författare till Waterpoint och Minicooler Holger Rune. Hon är en pålitlig mamma som sköter sitt professionella och personliga liv samtidigt som hon uppmuntrar sitt barn att göra en karriär inom tennis.

Aneke har varit konsekvent närvarande i Holgers yrkesliv trots att hon inte är inblandad i sitt barns träningsansvar. Hon upptäckte precis att hon en gång hade en dröm om att bli dansare i Kungliga Danska Baletten men blev förhindrad från att göra det på grund av familjen förpliktelser, och nu känner hon sig tvungen att hjälpa sin son att följa sina egna drömmar.

Runes affärspivot ger också publicitet och sponsring för hennes barn, Holger.Aneke Rune är en rutinerad femtiofemåring. Eftersom hennes faktiska födelsedag fortfarande är hemlig är hennes faktiska ålder bara en gissning utifrån hur du tolkar hennes utseende.

Samtidigt är hennes barn redan vuxen vid 18 års ålder. Och hennes pojkvän Anders, som precis firade sin 55-årsdag den 4 april, är fyra år äldre än sonen Holger. Aneke Runes familj på fyra består av sambon Anders Nodskov, deras barn Holger och Alma och dem själva.

De har varit vänner länge och brukar träffas när de är på resande fot. Nodskov, hennes pojkvän, är VD och grundare av YachtZap. Dessutom har han suttit i Advisory Council för AYSS Superyacht Agents i många år och som företagets övervakande chef på TR Shipping Denmark ApS.

Alma, hennes dotter, accepteras i modellbranschen. Aneke Rune, Holgers mamma, jonglerar med arbete och familjeansvar medan hon fungerar som hans framgångsgrund. Holger Rune, en professionell tennisspelare från Danmark, hade en mamma som hette Aneke Rune.

Med sin mammas obevekliga uppmuntran kvalificerade Holger sig till U.S. Open och, efter att ha slagit tre motståndare i kvalomgångarna, mötte han Novak Djokovic i den första omgången. Även efter förlust började publiken på Arthur Ashe Stadium ropa Runes namn som ett erkännande av hans otroliga insats.

När Holger kämpade med kramp i de senare seten kom Djokovic, världens bästa spelare, att beundra honom. Djokovic vann i fyra set efter två timmar och femton minuters spel. Tonåringen, rankad 145:a i ATP-singlar, hoppas att en dag bli världsnr 1. Anders Nodskov, Aneke Runes man, och deras två barn, Holger och Alma, blir en vacker familj på fyra.

De har varit tillsammans i 24 år, men de ses bara när en av dem reser i jobbet. Nodskov, hennes man, är känd som företagets grundare och verkställande direktör. Utöver sina 17 år i Advisory Council for AYSS Superyacht Agents är han även verkställande direktör för TR Shipping Denmark ApS. Alma, hennes förmodade dotter, är modell. Samtidigt har Aneke två kända syskon, men ingen av hennes föräldrar är fortfarande i livet.

Aneke Runes rikedom

Än i dag är Aneke Runes förmögenhet inte fastställd. Men hon kommer från en välmående bakgrund, eftersom alla i hennes familj har funnit framgång inom sina utvalda områden. Holger Rune bevisar att han är en av de mest begåvade unga spelarna på ATP-touren, och hans servering har drivit honom in i topp 40 av ATP singelrankingen. Den danske stjärnan har konsekvent presterat bra i Challenger- och Tour-evenemang, och han är nu garanterad att sluta som en topp-10-spelare och tjäna Tour-poäng vid varje turnering han deltar i.

Aneke Rune Ålder
Aneke Rune Ålder

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!