Andreas Lundstedt Pojkvän

Sprid kärleken
Andreas Lundstedt Pojkvän
Andreas Lundstedt Pojkvän

Andreas Lundstedt Pojkvän – Under 2018 gör Andreas Lundstedt en triumferande återkomst till Diggiloo-turnén efter tretton års uppehåll. Den jublande och melodiöse Andreas kommer sedan att serenade landet. Hans bror Daniel och han hade nyligen köpt ett grekiskt drömhus.

Den tiden på året är snart här igen. Diggiloo-turnén kommer att prydas med Andreas Lundstedts återkomst efter fyra års uppehåll. Vi såg honom senast när han var medlem i Alcazar-gänget. Andreas kommer tillsammans med elva andra musiker att turnera på 46 olika platser runt om i Sverige för att fira Diggiloos 20-årsdag.

Att förverkliga denna dröm har varit ett långvarigt mål, och det kommer att bli mycket mer tillfredsställande eftersom världens bästa band kommer att uppträda. Vilken fantastisk tid jag kommer att få med detta. Dessutom säger Andreas: “Arbetet är mitt liv”, och han avgudar det.

Jag är femtio år gammal. Maken Daniel är en musiker som bor med sju hästar, två hundar och en stor familj. Här finns både Grekland och Stockholm representerade. Tillverkare: Goer. Freedom-eventet, som innehåller George Michaels musik, och Diggiloo-turnén 2023 håller mig ganska sysselsatt just nu.

Trots att han bara var fem år gammal lyckades han vinna en talangtävling. Att köpa purjolök gav honom 300 kr i vinst. Musiken har alltid haft en speciell plats i hans hjärta. Enligt Andreas syndighetsmeditation kan musik föra en till en annan dimension. Han ser det som en stor lycka att få samarbeta med musik, särskilt i ljuset av de svåra tider vi just har gått igenom.

Eftersom det är så mycket tyst i världen kände jag mig tvungen förra veckan att fylla ett tomrum med min presentation Freedom, som innehåller musik av George Michael. Att få möjligheten att ge dem en musikalisk reträtt från deras dagliga liv är ett privilegium för mig. Nuförtiden tror jag att livemusik är mer avgörande än någonsin tidigare.

Följer med Andreas på Diggiloo-turnén i år är en rad anmärkningsvärda ansikten, inklusive Anne-Lie Rydé, Thomas Di Leva, Jessica Andersson, John Lundvik och många fler. Fotografier tagna av Kristofer Sandberg Andreas kunde reflektera över sitt livs syfte och avgöra om musik verkligen är hans öde under pandemins lugn. Till slut bestämde han sig för att det är det.

Jens hävdar att hans konstnärliga sysselsättning inte bara är ett medel för att uppnå ett mål, utan snarare har en djupare mening, till skillnad från vad man kunde ha hoppats på när man började. Tanken på att göra något annat fyller mig med skräck.

Andreas är med egna ord en “ganska jobbig unge” pojke. När jag var yngre brukade jag regelbundet sätta på mitt eget lilla melodrama framför apoteket. I mina föräldrars frånvaro var hon min klippa medan jag lärde mig vareviga sekund. Andreas hävdar att hon redan vid fem års ålder visste att hon ville göra en karriär inom musiken eftersom hon sjöng konstant.

“Bekräftelsens kraft och andra energier” fungerar faktiskt, säger Andreas. Hans vildaste drömmar som liten pojke var att snurra runt en magnifik scen. Han anade komplexitet, kände lukten av deg som strömmade från de röda maskerna och kände scenljusens värme.

Jag fick det inte när jag var yngre, men nu ser jag att allt handlade om bekräftelse. Du vet, hur saker och ting blev är bara roliga. Åtminstone var lönerapporten min magnum opus. Till skillnad från i affärsvärlden har det inte alltid varit kristallklart när man diskuterar sitt personliga liv och sina relationer. Jag skäms över vissa saker jag har gjort under mitt liv. Jag har dock tagit ansvar, bett om ursäkt och går nu vidare. Deklarerande: “Det är något jag inte kommer att stå vid,” Andreas blir arg.

Hemlighöll-resultatet

Efter att ha fått veta att han hade hiv blev Andreas väldigt självkritisk. Intervjun ägde rum när han var på väg till sitt jobb som aerobicsinstruktör på ett gym. Ett bra resultat hade returnerats, informerade läkaren honom. Min rädsla för att smittas av hiv och att detta skulle vara ett extremt grymt sätt att döda förstärktes efter det.

Jag började peka och klämma mer när min egen begravning blev större i mitt sinne. Eftersom jag visste att jag skulle dö var jag beredd att dö. “Jag tänkte lite” var hur Andreas tänkte då. Ingen fick besked om Hans diagnos. Jag försökte att inte vara för hård mot mig själv, men det var jag ändå.

Då väckte det mycket uppståndelse. Jag borde ha förväntat mig att bli avvisad och förlora vänner. Stigmat och fördomar i samband med ljudet kvarstår idag. Det finns sex av dem, och det verkar mer verkligt än idag. Jag var rädd att jag skulle bli av med mitt arbete och bli sedd som ett monster av alla att tala ut om tvisten.

Aldrig någon som låtit en nedstämd stämning komma i vägen för hans musik, spelningar eller skrivande, fortsatte Andreas. Andreas, som blir upprörd när han tänker på hur tuff den här åldern var för honom, hävdar att jag vanligtvis var trevlig, vältränad och brunett.

Andreas Lundstedt Pojkvän

Han hade redan satt upp sitt nät när bubblan sprack. Han sökte tröst i droger eftersom han kände sig så isolerad på grund av sitt orontillstånd. Under en flygning skadades han inte och förblev vid medvetande. I dag erkände han för sig själv att han använt droger, trots sina skamkänslor.

Det gick runt om hans diagnos. Han kom till en vändpunkt efter en särskilt svår stund och bestämde sig för att berätta för alla han kände, både personligen och i sin inre krets, om sin sjukdom. Reaktionerna jag fick var medkänsla och förståelse. Precis som mina kompisar skulle jag ha varit tyst tidigare.

Nu insåg jag hur länge jag i hemlighet hade hyst den smärtan. Det bästa är att jag mår bra idag, enligt allt. Enligt Andreas har vi idag och förhoppningsvis imorgon, så morgondagen är uteslutet. Andreas tillskriver mycket av sin identitet till sina erfarenheter av att leva med hiv; han ser också förmågan att vara osynlig för sjukdomen som en gåva.

Det är absolut nödvändigt att någon tar på sig den här rollen eftersom jag transporterar det här viruset. Jag har kunnat undvika smitts genom att ta ett piller varje dag. Som tur är har jag inte märkt några avvikelser och inte upplevt några symtom. Jag publicerade en bok när jag var på semester, och nu har den ett kärleksbetyg på 99,9 procent.

Jag kan fortfarande inte få mig själv att gråta, inte ens för det där lilla benet. Kärlek upptar hela min varelse. Hon hittade sin själsfrände på fotodelningsappen Instagram. Andreas bor sedan fyra år tillbaka med sin själsfrände Daniel. Instagram var där Del träffades.

För några år sedan såg vi den, men något stämde helt enkelt inte. Vår fortsatta enighet förutsågs inte under den perioden. Även om vi träffades personligen, blev vi först bekanta via sociala medier och chattade sedan i en månad. Det är Andreas påstående att han har varit involverad i skrov och hase i tidigare samarbeten.

Följande saker jag fördjupade mig i var kärlek och ny kärlek. Den här gången kändes det helt tråkigt och tråkigt. Enligt Andreas verkade det som att vi skulle åka hem igen när vi reste så fort. Hans make är livlig, ljus och charmig, enligt hans åsikt. Jag svär att han gör narr av mig också.

Han uppskattar min eldighet, en egenskap som jag aldrig har mött i ett förhållande förut, vilket skiljer sig från mina tidigare erfarenheter. Jag önskar att jag kunde vara den där sorglösa Andreas igen, men Daniel tillåter mig aldrig. På “25ari”, en mycket älskad Volos-strand, är Andreas och Daniel det lyckliga paret.

En full gryta soppa går inte att puttra på brännaren utan Daniels expertis. Enligt värsta middagarna öppnar han skafferiet. Jag är mycket glad att ha träffat honom nu i livet, eftersom han är världens bästa starptepelare. Jag landade allt efter 45 minuters kämpande, det är allt. För Andreas är det en extra välsignelse att ha sin bästa vän vid sin sida på livets resa.

Daniel och Andreas köpte en fastighet i Grekland bara några dagar innan vi träffades. Mitt huvud snurrar fortfarande av detta. Huset vid havet kommer definitivt att locka turister. Enligt Andreas kommer det att bli vårt paradis — och bara ytterligare en påminnelse om hur mycket vi längtar efter att spendera kvalitetstid med varandra.

Sju brandbilar, sade han, släpade också bakom bostaden. Herdevalparna och två hundar gör Andreas och Daniels familj ännu större. Efter att ha fått barn under en paus kände Andreas en stor tomhet. För ett drygt decennium sedan delade han önskan att bli pappa med många andra unga i hans ålder som redan hade bildat familj.

Hon och hennes kvinnliga kompis var ganska nära mitt barn. Eftersom det är så fantastiskt att HIV-viruset tillåter att spermier “dubbeldoppas” kan jag också ha blivit gravid. Det faktum att det av många anledningar inte gick ut på det här sättet gjorde mig verkligen besviken.

Att ha så många vänner som också är föräldrar fyller mitt hjärta med en överväldigande känsla av uppskattning. Mitt liv tog en lika härlig omväg, trots min kärlek till barn. Jag vet att det verkar banalt, men just nu i mitt liv är det helt enkelt inte möjligt att ha en familj. Wow, jag minns när jag var ung också!

I hans och Daniels hem är det mycket musik, eftersom Andreas inte står på scen. Eftersom Daniel har grekiska anor kommer det att läggas stor vikt vid grekisk musik. Värmen gör det nästan omöjligt för mig att fungera. Jag ber aldrig Daniel att sjunga så att jag kan lägga ner andra ackord för jag blir så nervös, men han gör det i alla fall.

Det faktum att vi kan få kontakt med varandra genom musik är verkligen en gåva. Medan han lyssnar på grekisk musik, smuttar på vin och chattar med Daniel, reflekterar Andreas över sin lycka att få chansen att umgås med honom.

Upptar du ett himmelskt rike?

Självklart. Universums kraft är bortom mitt förstånd. Något pinsamt har med det hela att göra. Jag har alltid varit en hängiven kristen och har sökt tröst i buddhistisk och new age-tro. I mitt eget liv har jag funnit både en högre kraft och en religion.

Andreas Lundstedt Pojkvän
Andreas Lundstedt Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!