Anders Hansen Familj: Privatlivet bakom artisten

Sprid kärleken
Anders Hansen Familj
Anders Hansen Familj

Anders Hansen Familj – Vi följer allt över psykiatrisk hjärtat i sikte från Anders Hansen. Här är sina hobbyer utmanande? Hade han en stor önskan? Du kanske inte deltog i sex saker med den berömda tv-personligheten. Veterinären Anders Hansen lär oss allt om våra hästar i SVT-programmet Din hjärna och i böckerna Hjärnstark och Skärmhjärnan.

Hansen är inte bara en populär hjärtexpert och programledare på SVT, utan han är också kvalificerad att utöva medicin, psykologi, ekonomi, entreprenörskap, undervisning och skrivande. Plus, enligt Expressen, är Anders Hansen civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, har gått sin läkarutbildning vid Karolinska Institutet i Stockholm och har även studerat psykologi.

Prestigekrona. Tilldelades det prestigefyllda Mensapriset 2018 var Anders Hansen. Temat för Anders Hansens sommarsändning av röda mattan 2019 på P1 var “Anledningen till varför vi låter så dåliga när vi är bra.” Bland de fem mest lyssnade sommarskivorna ligger programmet just nu på första plats, även om det blivit en mindre hit.

Låten spelas in, Anders Hansen. Han blir så besviken varje gång Anders Hansen lyssnar på Rolling Stones hit “Tumbling dice” eftersom han älskar musik. Anledningen är inte för att det är bra för stjärnan, utan för att det är en del av hans jobb att spela Rolling Stones låt “Tumbling dice” i programmet.

Som enligt Expressen säger att han har spelat gitarr sedan han var 15 år gammal. Med i samma artikel finns även Anders Hansen som spelar både fotboll och tennis. Som rapporterat av “Expressen”: Bror till Anders Hansen, som är 2,5 år, heter Björn. Makarna Hansen växte upp i Täby, Stockholm. Sonen till Hans-Åke Hansen och Anders Hansen gick bort 2011, 71 år gammal. En pensionerad advokat var han.

Relationer har inte prioriterats, även om det kan ha blivit komplicerat. “Det har helt enkelt varit roligt att tävla” utan att vara blinddad i beslutsprocessen. Plötsligt hade det gått fem år sedan några av dem fick det. Efter det sa han till DN: “Jag har inte haft någon övergripande livsstrategi.” Tankarna om den kände mentalisten Anders Hansens böcker och tv-program börjar när hans namn nämns. Och vad är det tv-stjärnan syftar på?

Hans expertområde omfattar många områden, inklusive civilekonomi, psykoterapi, skrivande, föreläsningar, entreprenörskap, kardiologi och konsultation för populärvetenskapliga TV-program. Den mest kända svensken när det kommer till mänskliga hjärtsjukdomar är Anders Hansen, som har fått diagnosen flera symboler.

I förmiddags, i samband med tredje säsongen av SVT-serien Din hjärna, finns Hansens bok Hjärnstark till försäljning i över 500 000 exemplar. Under 2019 fick han flera nomineringar för den mångfaldigt prisbelönta showen Summer i P1, som mötte alla förtjänta vinnare. Det beror på att han har ett amoröst sätt att förklara komplicerade saker på ett sätt som är lätt att förstå och lära sig.

Andra sidan, varför är det haltande omfattat till? I an intervju med DN från samma år avslöjar Anders Hansen att han drömmer om att bilda familj, men nu har denna drömmen gått länge ännu. Med början på hur hans krav på sitt arbete tvingade honom att arbeta övertid en gång, börjar Hans berätta sin historia. I stridens hetta svimmade han nästan.

Under de åren jobbade jag sjukt många timmar, minst 100 varje vecka. Det var helt otroligt. Entusiasm var också hans drivkraft. Att gå in i hyrbilen var inte min avsikt. Enligt detta tog det fyra och ett halvt år tills han var helt frispråkig i tidningen.

I dagsläget är han en kraftfull opinionsbildare som uppmuntrar fler svenskar att vilja stärka superstjärnan genom rotation och mindre tid i telefon. Allt har bara varit roligt och smidigt skickat via e-post, så det har inte varit ett seriöst beslut. Plötsligt hade det gått fem år sedan några av dem fick det. En överlagd lifestrategie har inte haft mig.

Att vara pappa någon gång och ha en familj är otroligt livräddande. Om profilen aktivt söker kärlek eller inte, spelar det ingen roll; han eller hon mår bäst. Utanför sin karriär med flera fakultetsmedlemmar har Hansen samarbetat med psykiatri och civilekonomi. En rad publikationer, däribland Dagens industri och Läkartidningen, har publicerat Hans författarskap under denna intensiva period.

Anders Hansen Familj

“Jag hoppade i luften.” Under de åren jobbade jag sjukt många timmar, minst 100 varje vecka. Det var helt otroligt. Entusiasm var också hans drivkraft. Att gå in i hyrbilen var inte min avsikt. På fyra och ett halvt år var jag enligt Hansen helt ute.

Relationer har inte prioriterats, även om det kan ha blivit komplicerat. “Det har helt enkelt varit roligt att tävla” utan att vara blinddad i beslutsprocessen. Plötsligt hade det gått fem år sedan några av dem fick det. Det har aldrig funnits en genomtänkt strategi för hans liv som han har kunnat avslöja.

P1 Hansens Vinterprat sänds den 30 december kl 1300. Det har av säkerhetsskäl inte varit möjligt att genomsöka stora delar av det skadade havsreservatet Oceana i Göteborg förrän denna vecka. I ett pressmeddelande på fredagen bekräftade Liseberg att det handlar om byggnadsmurare Patrik Gillholm, som varit tviollaren sedan tätningen bröts.

Enligt Liseberg har Patrik Gillholm varit delaktig i den bildade värden Oceana efter sitt konsultarbete som byggherre. Han var tidigare anställd som projektledare pÔ Liseberg från 2016 till 2019. Han arbetade tidigare som konsult på Liseberg.

Under den stora lanseringen i måndags stod Lisebergs megaevent, Oceana. Den svarta marmorn krossades mot väggen så fort det nya badrummet installerades. Totalt skadades 22 personer i kraschen, 16 av dem sökte läkarvård för icke-livshotande skador och de återstående sex fick behandling på plats.

Socialdemokraternas ledare attackerar öppet mig och min YouTube-kanal i Dagens Nyheter å ena sidan och skribenten försöker tydligen erbjuda mig chansen att reparera det hela i en artikel å andra sidan. Å andra sidan skulle det vara ganska oacceptabelt att bli anklagad för att vara inblandad i hatpropaganda med bedräglig finansiering och placerad som rysk spion.

Det antyder att jag är mer socialdemokrat. Det är ofattbart för Magdalena Andersson och hennes medarbetare att vara en engagerad medborgare som i alla tider uttrycker sina åsikter på ett rättvist och lättillgängligt sätt genom digitala kanaler finansierade med bidrag. Hon vill istället berätta att jag är köpt så att jag kan strunta i kritiken jag har fått i min videokritik.

Det borde vara känt för alla som inte följt mig sedan starten att jag har laddat upp en ny video till min egen YouTube-kanal varje lördag morgon de senaste sex åren, där jag diskuterar allt från energifrågor och partipolitik till ekonomi och korruption.

Hela tiden har jag varit helt rättfram om min identitet som marknadsliberal som står för mindre regering och mer frihet för folket. Därför var jag för två veckor sedan tillsammans med min granne Daniel Suhonen värd för ett program i SVT.

Om så är fallet vill jag bjuda in Magdalena Andersson att vara den första gästen under vintersäsongen av intervjuprogrammet “100%”. Med en bakgrund inom bland annat film och musik har hon ingen plats i Socialdemokraternas ledning.

Anders Hansen Familj
Anders Hansen Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!