Sprid kärleken
Anders Adali Dotter
Anders Adali Dotter

Anders Adali Dotter – Med all din kraft måste du hugga, skjuta, låsa upp och blinka. Du har all rätt att använda alla medel som behövs för att försvara dig mot dessa barbariska människor. Och för alla är som bevittnar förslavandet av vissa kvinnor på detta sätt: ingrip. Vi kan behöva lite hjälp och uppmuntran, så det är upp till oss att erbjuda det.

Tiden kommer när alla ni unga mördare växer upp och blir män. Ju snabbare du växer som individer och män i ett samhälle där du verkligen behövs, desto bättre kommer du att förstå detta. Kom ihåg att dina mammor en gång var unga kvinnor och att du också en dag kommer att bli mormor. Hur skulle du reagera om något hände dem?

Sist men inte minst vill jag berätta att jag tycker att du är en fantastisk dotter; du är stark; du är vacker; och du är otroligt snabb. Jag är oerhört stolt och lättad över att du gick till polisen och avslöjade vad som stulits. Vi lär barnen hemma och i skolan att deras kroppar är deras egna och att ingen annan har rätt att röra dem om de inte vill att bli rörd. Varje vägran är alltid en vägran. Det är olagligt att försöka hindra någon från att göra vad de vill.

Kan någon snälla förklara för mig hur det kommer sig att sexuella trakasserier och övergrepp förekommer på alla festivaler för tillfället? Förlorar man all känsla för rätt och fel när de sätter på sig entrébandet och går i genom slipdörrarna? Är det säkert att anta att vem som helst som har sitt armband där kan lovas till döden?

Visst, det måste vara så! Armband som säger “Jag vill inte bli tasered” är obligatoriskt för alla kvinnor i laglig ålder i Sverige. Men om jag glömmer mitt armbindel, måste jag skylära mig då? Är det okej att tafsa mig nu?

Vilket armband representerar tyngst bäst?

Jag läste om någon som drar paralleller till fotboll och tror att de bara kan hänga med i spelet på måndag. En fotbollsmatch kommer att trötta ut dig, och du kommer att vara sugen på att spela framför TV:n. Alla stödjare kommer att skäras ned kollektivt. Inte för att någon flicka eller flickor var våldsamt ägande av toaletten; om så var fallet hade jag kunnat acceptera det.

Jag skulle gärna ha missat en fotbollsmatch om det innebar att hjälpa en vildtak, och jag hade kunnat lura mig själv att tro att jag inte skulle ha något emot att missa varje match för resten av mitt liv om det innebar att inga fler tjejer skulle bli utsatta för detta sätt. Nej, fotbollen avbryter så att några få kan prova några bengaliska tigrar. Men festivalen måste fortsätta trots att många kvinnor fått sina liv störda.

Jag vill inte tänka på de meddelanden som skickas till oss damer; vi är inte viktigare än ett fan på en fotbollsmatch. Därför hoppas jag att det kommer att finnas en bengal för alla tjejer som har blivit vldtagna vid nästa match, och jag tar gärna emot min straff för bengalen. Ingenting kan jämföras med en golden retriever till en bengal! Nej.

Så småningom ska det bli coolt att vara seriös nu. Människor som tänker med sin kuken och tar vad de vill. Vad hände, exakt? På Brvalla. Och någon annanstans där giftiga djur gör sina hem. Smidig och oändlig. Han har tid.

När alla andra lärde sig att vara herre över sin egen kropp så skällde du ut dem. Att man kan och bör bestämma själv. Att ett “nej” är ett “nej” Och den vanliga trötta vördnaden. Ingen tar någonsin något som någon annan har. Unga kukbärare med en anmärkningsvärd förmåga att förvandla något gott till något dåligt till kärnan.

Och vad händer? Är det någon som vill äta något snabbt? Eller kommer du att byta in det för nästa affär? Precis. Det händer lika ofta som absolut inge-jävla-ting. Det är trots allt bara en mild form av vldtäkt. Alla är fortfarande vid liv.

Det verkar för mig att jag spenderar timmar på att bara försöka lista ut de olika spelreglerna som utgör verkliga livet. Vad händer då? Kommer vi att dra ut treudden och fortsätta som vanligt tills nästa vältränade bärare släpper ett erbjudande om kuken?

Eller så kanske vi borde genomföra en lag på varje festival i världen. Jag har en specifik rekommendation: inga kukbärare kommer att släppas in utan en invändig kuk och en borttagen nyckel. Och för de riktigt tråkiga köken sätter vi handbojors på. Och vredet måste tas bort också.

STOCKHOLM Den unga kvinnan var ostraffud trots en dom om inga narkotikabrott, och hennes chef på ICA hade bara gott att säga om henne. Å andra sidan var hon involverad i grov brottslighet och ansvarig för förvaring och transport av 246 kg amfetamin. Hon döms till 6,5 års fängelse. Anders Adali var skatttransportören som följde…

Anders Adali, 38, blev mycket förvånad över polissumman. Polismannen sa till honom: “Han har blivit måltavla för ett mordgäng.” Det slog mig verkligen i munnen. Men de sa att min lillasyster är bättre. Jag pratade med henne och fick intrycket att hon var lite upprörd, men i slutändan väldigt rimlig, säger han.

Dotter, som var på We Are Sthlm-festivalen, var omgiven av en myggsvärm som tog sig in i hennes sovrum och upp i hennes säng. Händelsen inträffade vid 15:30-tiden på torsdagen i centrala Stockholms park i Kungsträdgrden, som också bevakades av Nyheter24. Tre av morden löses av polis. Polisen kontaktade deras föräldrar och socialtjänsten, men de släpptes efter förhör eftersom de var minderåriga.

Men det fasade inte alls upp Anders Adali.

Det är avgörande att jag får titta på dessa djur med mina morföräldrar. På så sätt, säger han, kommer de att bli förälskade i min syster och mig, och de kommer att veta att vi kommer från en kärleksfull, stödjande familj. Hon ser väldigt ledsen och trasig ut. Nu vill hon bara umgås med ett gäng tjej- och killkompisar. Han hävdar att detta stör hennes sociala liv.

Anders Adali Dotter

Anders, en före detta hårdhänt brottsling som avtjänat ett långt fängelsestraff i Finland för en handel med värdesaker, förklarar nu att han hanterade frågan normalt vid den här tiden för två år sedan. Sedan dess har han arbetat som programledare för TV3:s “Stoppa tjuvarna” och anser att föräldrar, skolor och socialtjänst alla bär ett ansvar som borde tas på större allvar.

Unga människor i dag kommer för starkt. Det blir värre eftersom unga människor inte utsätts för sitt beteende. De måste känna skam för det de har gjort. När det ska vara förövarna som siktas, säger han, är det tjejerna som siktas för att vara utstötta. Folk måste börja göra rörelser nu. Lägg deras barnpengar i potten hur du vill. De måste inse att de kommer att bli rånade. Lina Nordquist, en liberal koalitionsbyggare, hade detta att säga om utvecklingen:

Inget ska sägas som kan tolkas som nedsättande mot judar, muslimer eller någon annan. Det är inte acceptabelt att döma människor olika utifrån deras religiösa tillhörighet eller ursprungsland. Men Carl B. Hamilton kräver en förklaring till sitt agerande tidigare under dagen på torsdagskvällen.

Mitt perspektiv har aldrig varit att rangordna olika religioner. Det var här jag trasslade till och gjorde ett misstag. Jag har lagt mig ut på ett sätt som andra har tyckt vara uppmuntrande, och jag vill be dem som har tagit illa vid sig om förlåtelse.

Negativa kommentarer är lika vanliga som negativa artiklar, och det är precis så det är för mig som liberal, skriver han i en kommentar. Muharrem Demirok, ledare för centrumpartiet, har hänvisat till liknande röster som att ha “djupt anmärkningsvärda” på samma plattform. Märta Stenevi, talesperson för Miljöpartiet, skriver i X:

Svenska antiantisemitismkommittén konstaterar att det “inte fungerar” att gradera olika typer av gruppfientlighet. Vidare, enligt huvudförfattaren Ulrika Knutson i ett pressmeddelande, “risker Carl B. Hamiltons produktion uppmärksamma den falska men lyckligtvis inte ovanliga uppfattningen av judar som en särskilt skyddad och omhändertagen minoritetsgrupp.”

De senaste koranbränningarna har ansträngt relationerna mellan Sverige och många muslimska länder, enligt Mohammad Fazlhashemi, professor i islamisk teologi vid Uppsala universitet. På samma sätt som Jomshofs avgöranden försvagade statens och utrikesministrarnas positioner efter koranbränningarna, så kommer detta också att göra. Han hävdar att regeringen och dess underlag ständigt ger motstridiga budskap.

Mohammad Fazlhashemi tycker att Carl B. Hamiltons kommentar skickar dåliga signaler till Sveriges muslimska befolkning. Vissa muslimska länder har uttryckligen sagt till dem att de inte ska behandlas lika som medborgare. Nu ska de ha vatten på huvudet. Polisen kallades till ett hus i en mindre ort i Kalix kommun runt midnatt natten till torsdagen. En 55-årig kvinna hittades död och hennes man misstänks ha dödat henne.

Min 14-åriga dotter har blivit allt mer bekymrad över nyheterna jag läser om varje dag. Min dotter och hennes vänner på Ung 08-festivalen i Kungsträdgrden är omgivna av ett gäng med åtta mördare. De berättar saker för henne och klär upp henne i sängen och i soffan. Och jag kommer att vara precis bakom dem i några minuter. Min moster kan bara vagt förstå vad som händer.

Hon fick äntligen några, och de sista orden hon säger innan de bryter upp är: “Rör du mig en fkn gng till kommer min pappa och vldtar dig.” När resten av staden får panik och springer i skydd gör läkaren och hennes följeslagare en paus till närmaste polisstation precis i tid för att se tre av mördarna tas ner.

Det som verkligen får min get är dock att dessa barn kommer att släppas till fosterhem efter att deras föräldrar har blivit informerade om frågan. Allmänheten kommer att uppdateras, men förutom ett tillfälligt möte mellan dig och jag kommer det inte att hända mycket.

Enkelt är min önskan. Jag vill mysa med djuren och deras föräldrar. De borde känna skam och mycket ovärdiga respekt. De borde vara lättade över att jag inte är den person jag en gång var, och de borde inse detta. Jag hoppas att de kommer att ställas till svars för sina handlingar och straffas hårt.

De skulle aldrig tolerera det om deras mamma, syster eller kusin fördes bort av samma anledning. Det är oacceptabelt att behandla kvinnor på det sättet. Det är viktigt att behandla dem med vänlighet och hänsyn. Det finns ingen anledning att agera på ett sådant sätt mot den motsatta kungen.

Anders Adali Dotter
Anders Adali Dotter

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!