Sprid kärleken
Amy Diamond Pojkvän
Amy Diamond Pojkvän

Amy Diamond Pojkvän – Den 16-årige supertalangen hoppade in i matchen mot Varberg och skrev klubbhistoria som sin yngste spelare någonsin. Försökte fånga några strålar på Djurgrden Kusi-Asare har fått träna med A-ligan trots att han inte skrivit kontrakt med laget.

Det har varit en stor utmaning för mig, men jag tycker att jag har hanterat situationen bra och gjort mitt bästa, erkänner han och tillägger, “Det var tufft att komma in i svängningen i början, men med viss ansträngning och beslutsamhet. , du kan komma in i sakers rytm.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Den tekniska jätten anfallare. Vilket är fantastiskt. Jones Kusi-Asare, en framstående figur i Djurgården, är Kusi-Asares pappa. Han spelade med klubben i två år och vann SM-guld 2005. Jonah har bara en rudimentär förståelse för varför söner fick AIK.

Det finns faktiskt ingen aning. AIK visade intresse, och jag var väldigt sur, säger han. Räkna med speltid Kusi-Asare har nu större förhoppningar om AIK-tubans framtid. Jag tror att det är så. Det är det jag hoppas på, säger han med ett leende och fortsätter:

Jag vill spela så mycket som möjligt och vara med i laget för varje match. Henning Berg om det slutgiltiga beslutet att släppa Kusi-Asare. Han har tränat med oss ett tag nu och avslutat den sista cykeln. Jag vet inte varför han var med i laget och spelade i Gothia Cup tidigare, men nu tränar och spelar han för fforstalaget.

En enorm talang har nyligen börjat förstå betydelsen av detta. Det var en fantastisk möjlighet för honom att lära sig. Han har jämförts med Zlatan trots sin unga ålder, och han har talats om som ett möjligt transfermål för toppklubbar som Juventus.

AIK:s 15-årige Jonah Kusi-Asare var en av rookiesna när de spelade mot IFK Norrköping i en träningsmatch. Lagkaptenen Andreas Brännström sa, “Han gjorde ett bra matteprov igår, så vi vet, och nu står han med AIK:s a-lag.” Jonah Kusi-Asare togs in för säsongen av AIK från BP. Största delen av hans tid i AIK har ägnats åt ungdomsprogram. Men i måndags gjorde han debut för A-ligan i en träningsmatch mot Norrköping. Han var bara 15 år då.

Nu har han semesterkänslan [“Nu har han sommarlov”].

Jonahs sommarförlossning gick som en lek, enligt AIK:s huvudtränare Andreas Brännström; han kan äntligen träna tillsammans med laget på riktigt. För att uttrycka det enkelt, det är coolt. Han klarade sitt matteprov igår, som alla vet, och är nu officiellt med i AIK:s a-lag. Det är lätt att glömma hur unga de egentligen är. Det är dock coolt. Nu när han har sommarlov kan han hänga med oss i ett par veckor.

Han sätter sig. Liknar Zlatan

Kusi-Asare är kvick, långbent och tekniskt sund. Han berättar att han ofta hör folk säga att han liknar Zlatan på det här sättet. Dessutom har han, trots att han nyligen kommit till AIK, värvats av större klubbar. Som tidigare täckt av Fotbollskanalen inkluderar denna lista sådana som Juventus, Benfica, FC Köpenhamn och Red Bull Salzburg.

Det är fantastiskt att lyssna på, verkligen. Det är underbart att de känner igen mig. Jag har alltid velat spela i ett annat land. Jag ska ha dem när jag hör att de är intresserade av mig. Då blir man glad och liknande, säger han. Jamie Cail, nu 42 år gammal, är en amerikansk före detta skridskosuperstjärna som tog en silvermedalj på 800 meter under världscupsäsongen 1998–1999.

Cails kropp, endast 42 år gammal, upptäcktes i hans hem på amerikanska Jungfruörna i februari föregående år. Efter att ha lämnat en bar för att kolla på sin flickvän den 21 februari på natten upptäckte Cails vän henne liggande på marken i närheten. Cail gick blint till sjukhuset, men det hjälpte inte att rädda hennes liv. Innan simstjärnans mystiska död på en liten ö i Stilla tillflyktsort visste ingen vad som orsakade det.

Jamie Cail fnyser livshotande droger.

Tidigare har hjärtstopp ansetts vara dödsorsaken, men i söndags gick polisen ut med uppgifterna om att en överdos av drogen fentanyl orsakat Cails död, enligt Independent. Den amerikanska folkhälsomyndigheten uppskattar att fentanyl är 50 gånger mer potent än heroin och 100 gånger mer potent än morfin. Små mängder droger är dödliga för människor.

Enligt Daily Mail är Cails död den andra överdosen på öarna som kopplas till fentanyl. Enligt Daily Mail har hundratals kryptiska meddelanden från Cails vänner före hennes död blivit virala på sociala medier. Tidningen citerar ett inlägg där en vän skriver att Cail “flög för att få ordning på hennes hälsa”, men att hon “inte lyckades i tid”.

Efter de senaste händelserna och “oacceptabelt beteende” som “i slutändan har skadat bilden av spansk fotboll” har RFEF:s ledning uppmanat Herr Luis Rubiales att omedelbart avgå som ordförande för organisationen.

Beskedet kommer inte på några dagar efter att koalitionen rider till Rubiales försvar och säkerställer kungens samtycke. Dessutom meddelade organisationen i ett uttalande att den planerar att omstrukturera det spanska fotbollsförbundets ledarskap. Pressmeddelandet avslutas med stödförklaringar till Pedro Rocha från alla förbundets ledare.

Amy Diamond Pojkvän

Enligt finska Iltalehti var han en hårboll för att ha missat sitt flyg hem, och tidningen hade ledtrådar om att han försvunnit tillsammans med sin guldmedalj. Men i ärlighetens namn var det Gregs pappa som ringde en taxi och tog hem sina barn.

Daniel Wessfeldt, en Duplantis-agent, hävdar att han inte hade sin chefs nivå av tillsyn under den tiden. Armand Duplantis VM-vecka fick ett dramatiskt slut. På fredagskvällen tog han hem sin andra stack med VM-guld i en stavhopp. Duplantis vann finalen med en poäng på 6,10 och firades vilt i Budapest.

Det var lite kaos då.

Dagen efter, vid tidpunkten för medaljceremonin, hade Duplantis förlorat sin ackreditering och hade svårt att komma in på arenan. Även om allt verkade vara löst var dramat inte över. I måndags, när det var dags att lämna Budapest för Zürich och den kommande Diamond League-matchen, hann han och hans familj knappt resan. Enligt den finska tidningen Iltalehti var det en tåg på Budapests flygplats.

Kan Armand använda denna passage? Det är dags för Gustav Duplantis att åka hem. Familjen Duplantis får äntligen sin flygbiljett efter sin VM-vinst. Den svenska Stålmannen kom enligt tidtabell och kunde följa den förutbestämda rutten. Den försvunna gyllene medaljongen var orsaken till hans hastiga ankomst.

Utan Gregs pappa är Armands enda barn. För första gången någonsin tog idrottarna på VM i Budapest hem medaljer också. Greg Duplantis, en far och tränare, var fast besluten att bli av med sin. Daniel Wessfeldt, en Duplantis-agent, hävdar att han inte hade sin chefs nivå av tillsyn under den tiden.

Greg säger att hans son hade “väldigt cool på sitt utgiftskonto”, och han är glad över att han fick tillbaka sina pengar av en mycket specifik anledning. Egentligen blir jag inte upprörd över sådant, men jag ville inte att Helena skulle få reda på att jag gjort slut med henne.

Det var bra att jag fick tillbaka henne för det hade inte varit kul att berätta om det för henne. Så att jag kan visa henne runt. Torsdag kväll är det Diamond League-galan i Zürich och på fredag kommer Armand Duplantis debut i Finn Cup.

Många av deltagarna, inklusive de med de bästa tiderna i tävlingen, glömde att vänta i det så kallade “q-rummet” för att ta reda på om de gick vidare till nästa omgång eller inte. När Bahamas Anthonique Strachan gick vidare till semifinalen på 200 meter gled hon nerför trappan utan att inse att Youhuu hade gått ner på toaletten. När hon vände sig om och tittade på masken reste sig Strachan helt påklädd från soffan. Många skrattade åt den virala videon, men maskens design har också väckt kritik.

Senare kom Youhuu med en skylt där masken frågade om de manliga diskustävlande ville delta i en “bikinitävling”, och när damernas återvändsgrändsfinal var slut hade masken bytts ut mot en sumobrottare. René Sack, tränare från Tyskland, har mycket vägen över Youhuus hit. Varför behöver du använda en sumo stomper? Sack skriver i ett Instagram-inlägg, “Det är en svag stereotyp och en överdriven bild av de starka kvinnorna där ute som jagar män.”

De kan vara större och starkare än andra kvinnor, men de är fortfarande långt ifrån feta. Varför tar människor av sig sina masker inför sådan body shaming? Jag är hoppfull, men jag är också osäker. Jag har bara varit i det här området de senaste fem åren, därför känner jag ingen här. Jag ska veta vem alla är, men jag bryr mig inte om att ta reda på det. Jag är säker på att det finns några skelett i min ledarskap, som han uttrycker det.

Jag har varit en lek sedan barndomen, och jag älskar ido. Om jag ska vara där skulle jag vilja ha något att säga, och det här verkar vara ett bra ställe att börja. Så att vi kan ha produktiva samtal om rätt saker, ger det mig auktoritet, tillåtelse att lyssna och tillåtelse att sätta upp ett fungerande dagligt schema. Företagare och Stockholm Handelshögskol magisterexamen Mats Ekelund ser ekonomin som en stor utmaning för Leksand i framtiden.

Jag märker mycket spänning i atmosfären just nu. Vissa av våra partners och sponsorer kommer att vara svåra att övertyga om att ta nästa steg. Kanske är det okej för vissa att stanna kvar ett tag. Vi måste komma på hur vi ska hantera det. Det är den största värmeböljan i senare tid, säger han.

Amy Diamond Pojkvän
Amy Diamond Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!