Sprid kärleken
Amelia Widell Wael
Amelia Widell Wael

Amelia Widell Wael – Amelia Widell bor på Södermalm, Stockholm, med sin sambo Wael, deras tonårsson Luca och en flaska olivolja. Amelia är grundare av inredningsföretaget MeliMeli, där hon skapar magiska soffor, stolar och underkläder. Tack vare Amelia kunde vi återansluta.

Oj, det gick mycket bättre än första gången! Till skillnad från min första graviditet, när jag kände mig sjuk och utmattad hela tiden, har jag mått väldigt bra den här gången, tack vare de extra prenatala vitaminerna och sömnen.

Du kommer att vara bättre förberedd på vad som än kan komma genom att ha lite mer att säga till om i scenariot nästa gång. På grund av min förmåga att träna under min graviditet känner jag mig lika stark och energisk som alltid. Svårigheten att sticka trummor kommer att öka något nu.

Om du blint följer aktuella designtrender utan att någonsin utveckla din egen stilkänsla, kanske du aldrig får känslan av att din inredning är omodern och i behov av en uppdatering. Eftersom att inreda tar tid tycker jag att det är en bra idé att arbeta inom en begränsad färgpalett så att man alltid har en röd matta i sitt hem även om man köper något nytt i framtiden.

Wow, Peter T. Roth! Jag avgudar alla deras erbjudanden; de har hjälpt till att lindra mitt illamående och kräkningar under min graviditet, och jag kunde inte vara mer tacksam. Om jag bara fick välja en så skulle det vara deras exfolierande ansiktsmask. Hon är ganska glad och nöjd.

Hon har velat bli storasyster ända sedan hon var två, och hon tar mycket väl hand om barnen i hennes omedelbara närhet. Jag kan verkligen inte föreställa mig en bättre storasyster för mig själv. De senaste åren har hon ansträngt sig mycket för att designa och konstruera olika föremål som hundar kan dra. Det gör mig ganska sömnig att tänka på de två tillsammans.

Hur träffades du och din partner? Många olika konkurrenter har försökt slå sig samman med oss. Vi kände inte varandra då, men vi blev snabba vänner efter att ha tillbringat två dagar i rad på stranden tillsammans. Det här var några månader sedan. Jag har tagit slut.

Jag tyckte om att prata med Luca och ser fram emot att vidta åtgärder på detta område. Den mänskliga hjärnan och allt den kan göra förvånar mig. Jag har läst mycket om con games och har utbildat mig i “dyktekniken” i hopp om att jag skulle kunna härma deras framtid när det är dags.

Visst är jag medveten om vad som är optimalt i vissa sammanhang och suboptimalt i andra. Jag har svårt att reglera mitt svar på lärarens fientliga ton, vilket kanske inte alltid är fallet. Homebody, men det betyder bara att vi har bra saker att komma hem för. Om Luca vill spela kommer hon att bli ganska förvånad. är ofta optimistiska och utstrålar en känsla av lugn som verkar linda sig runt dem vart de än går. Extremt frustrerande!

När Amelia Widell var liten började hon göra sina egna hackklossar. Hon växte inte upp i den bästa värld hon någonsin sett, men hennes kärleksfulla föräldrar gjorde det klart att hon inte skulle ha gjort det annars. Tanken på att hon en dag ska lansera sin egen designbyrå var ändå inte långt ifrån ren fantasi.

Jag har aldrig varit lärare, men jag tror att alla är kapabla att nå sina mål om de anstränger sig. Och Amelia backar upp det med massor av exempel runt omkring mig.Hon gillar högt tempo, så hon lämnade konstskolan efter att ha börjat där direkt efter gymnasiet för att arbeta med tv-reklam och mode. Men hon visste att hon ville göra och sälja sina egna produkter eftersom hon är den kunniga affärskvinna hon är. Melimeli, hans älskarinna, födde honom.

Jag började med att tillverka och sälja soffits i två färger via en webbutik. Även om det inte såldes mycket möbler på plattformen 2015, kunde jag ge en hjälpande hand genom att gå på dit. Och sedan dess har det bara lagt sig.

Melimeli har öppnat ett eget skyltfönster och utökat sitt produktsortiment till att omfatta ett bredare utbud av tigrar, golfklubbor och plagg. Företagets stora soffits verkar dock aldrig trötta ut företagets kunder.Tack är ett måste i varje hem. Till mitt eget hem modellerar jag den efter soffan.

För att återerövra designerns estetik är Amelia och hennes vän Valle ganska öppna med sina nya riktlinjer. Ett antal bostäder på sögatan såldes i mars i år (en flytt ELLE Decoration hyllade), och de boende flyttade till en 140 kvadratmeter stor bostad i kvarteret Zinkensdamm, som ligger mellan kvarteren Hornstull och Södermalm i Stockholm. I den blandade familjen ingår nu Amelias tonårsson Luca från ett tidigare förhållande samt parets 18 månader gamla dotter Lucie.

Det finns en bakgård, ett stort rum på 50 kvadratmeter, tre sovrum och två badrum i stugan. Eftersom Lucie inte behöver sitt eget utrymme ännu, används sovrummet på första våningen som ett tv-rum.Det är möjligt att känna sig riktigt ensam i en vingård, och jag tycker att vår saknade karaktär var alldeles för vit. Därför har vi försett den med attraktiva Murano-lampor.

Amelia Widell Wael

Amelia finner tröst och förnyad kraft i skönheten och fridfullheten i sitt hem. De verkade ha fastnat där, alla jonglerade med sina mjuka kuddar i en regnbåge av färger. De ses ofta i inredningstidningar och i kändisars hem. När du använder sociala medier. För ett antal år sedan tog varumärket MeliMeli världen med storm.

Kvinnan bakom MeliMeli heter Amelia Widell (om du känner igen hennes efternamn så är det för att hon är yngre syster till poddteamet Hannah Widell och Amanda Schulman). Hon berättar hur MeliMeli kom in i världen i en artikel för Svenska Damtidning.

Egentligen var det bara ett litet “vid sidan av”-projekt jag ägnade mig åt eftersom jag behövde attraktiva, hållbara soffits till överkomliga priser. Jag bestämde mig för att utmana mig själv genom att försöka skapa dessa soffits på egen hand, och resultatet blev två olika prototyper. Det snabbt växande intresset för varumärket MeliMeli fick mig att fatta beslutet att ägna resten av mitt arbetsliv åt företaget.

Vi har precis lanserat vår första buffé och har ett 30-tal olika möbelmodeller i lager för tillfället. Amelias mellannamn, Meli, är varifrån namnet MeliMeli kommer. Hon berättar att intresset för inredning och inredning började i tidig ålder. Amelia säger: “Ända sedan jag var en liten flicka har jag tillverkat möbler av saker jag hittar på landsbygden och förvarat dem i mitt rum.”

Min nuvarande inredningsstil är eklektisk. Men jag är alltid nöjd med att hemmet ska kännas mysigt och harmoniskt. Amelia drar slutsatsen att resor är en viktig inspirationskälla. Jag tycker att uppleva nya miljöer och kulturer gör att jag känner mig oerhört inspirerad kreativt efter att ha rest.

Vi vill veta, om Amelia Widell var tvungen att välja någon att flytta in med, vem det skulle vara. Svaret verkar komma omedelbart. Kelly, en amerikansk inredningsdesigner, är känd för sin användning av djärva färger och rejäla möbler. Hon är känd för att ha skapat en uppsjö av lyxhotell, inklusive Avalon i Beverly Hills. Hon har också lett inredningsteamen för stjärnor som Gwen Stefani och Cameron Diaz.

Och jag älskar vår specialbyggda bokhylla som sträcker sig över hela vårt vardagsrums bredd. Amelia Widell började arbeta som assistent för en scenograf direkt efter gymnasiet. Jag har jobbat med tv, reklam och tidningar sedan dess. Till en början som stylist och fotograf. Men jag lade allt åt sidan när jag lanserade MeliMeli.

Alla saker jag gjorde tidigare är fortfarande öppna för mig; den enda skillnaden är att jag kommer att göra dem internt snarare än att lägga ut dem på entreprenad. Som ryktet går kommer hon från en mycket känd syskon-familj. Att vara en del av en känd familj, säger hon, är “så otroligt magiskt”.

Jag hade glömt hur underbart det är att ha en sällskapshund efter att åtta år hade gått efter födseln av min första (Luca, reds. anm. Jag hade också glömt hur ofta bebisars vaknar på natten.Vi säger åt Amelia att spendera dagen hur som helst hon vill. Sedan försöker jag undvika att samla på mig onödigt bagage genom att göra så lite som möjligt. Jag tycker om att vistas inne, laga god mat, fixa saker och ge till andra.

Vi fokuserar på snabb tillväxt utanför Sverige just nu – särskilt i England och Norge – så det ska bli väldigt roligt att ta den här resan över hela världen. Foton av Amelia Widell för pressen. Konceptet bakom MELIMELI är att ens hem ska vara en fristad för fred och självständighet.

Amelia Widell, företagets grundare och chefsdesigner, såg ett behov på marknaden efter att ha arbetat inom inredningsbranschen i många år och bestämde sig för att lansera MELIMELI det året. Ett företag där varje möbel tillverkades med avsikten att skapa en estetik helhet som skulle göra det möjligt för köparen att uttrycka sin individualitet i sitt hem.

Hos MELIMELI finns det något för alla, från det lekfulla karismatiska till det estetiskt minimalistiska. Signatursofforna BLANCA, LUCA, och DAHLIA erbjuds samtidigt som ett ständigt utökat produktsortiment som bäst av puffar, ftöljer, sänggavlar, sänglarna, soffbord, mattor, keramik, och mycket mor.Alla möbler designades internt, är helt handgjorda och har lyxiga italienska tyger. Vi är angelägna om att bli en permanent inventarie i ditt hem.

Amelia Widell Wael
Amelia Widell Wael

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!