Sprid kärleken
Amanda Nildén Pojkvän
Amanda Nildén Pojkvän

Amanda Nildén Pojkvän – Vid 19 års ålder lämnade han ungdomslaget för Premier League, men han kunde aldrig etablera sig. Äntligen har Viktor Gyökeres hittat rätt fyra år (och några vändningar) senare. Resan har följts tätt av flickvännen, Juventusspelaren Amanda Nildén.

Då blir det tydligt att han hittar sig själv och får tillbaka sitt självförtroende. Det har varit en lång väg till målframgång i mästerskapet. Steget från BP i superettan till Brighton var enormt, och Viktor Gyökeres nådde aldrig någon stjärnposition i PL-laget. Snarare blev det övergångar till den tyska andradivisionsklubben St Pauli, Swansea och slutligen Coventry City.

“Det har blivit lite hackigt”, sa Gyökeres tidigare i veckan. Sedan satt han på en podie klädd i landslagets tröja. Zlatan Ibrahimovic tvingades lämna VM-laget efter att ha gjort nio mål för det engelska landslaget, och 23-åringen byttes in.

Detta powerforwarden Gyökeres är oöm och väldigt intressant för mig. Enligt landslagstränaren Janne Andersson är det ganska obehagligt att träffa såna människor när man är mitt i packningen, och hon trivs med den typen.

Att träningarna har gjort bh, han har gjort bh. Jag är glad över det han har visat för det är uppenbarligen alltid skillnad på träning och match. Nyheten att en ny spelare med erfarenhet i BP tagit sig ända upp till landslaget har väckt glädje för Ludwig Augustinsson. Tillsammans med framtiden beskriver han fördelarna.

Jag har känt honom ett tag, och det är riktigt roligt. Hans potential har visat sig, det är fantastiskt att han faktiskt har slagit igenom i Championship, och jag tycker att han har sett bra ut, han har gått och tränat. Det finns mycket potential och ännu mer att jobba på, det är framtiden. Det är dock helt underbart att han får chansen, och jag tror att han fortfarande har mer att ge. Han har precis börjat göra mål i Championship, och det kommer att kännas mycket.

Filmen om förklaringen bakom framgång

Medan Viktor Gyökeres tränar med landslaget spelar Amanda Nildén fotboll i Italien, och hon är ganska upprörd över det. Jag är utan tvekan riktigt stolt över honom, landslaget är något han har jobbat hårt med väldigt länge, och jag har sett det bakom kulisserna. Enligt Nildén, som nyligen lämnade damlandslaget för storklubben Juventus, är hon riktigt glad för hans skull.

I somras köpte Coventry tjänsterna av Viktor Gyökeres från Brighton. Enligt flickans pojkvän är det en av anledningarna bakom avancemanget. Han har nu hittat rätt i klubbvalet och han är inte lycklig längre. Men han stannar i Coventry permanent och får mycket stöd av tränaren och då ser man att han hittar sig själv och får tillbaka självförtroendet.

För det gör en enorm skillnad när du trivs i miljön du befinner dig i. Det är alltid en del av teamet, att känna att du verkligen är det. Dessutom gör det mycket. Jag tycker att jag har gjort mycket för Viktor.Funderar på att gå med i samma klubb.

Det har också sina fördelar att ha en partner som spelar fotboll på högsta nivå. Vi kan dela många tankar med varandra och har varit i liknande situationer, så det känns riktigt bra. Det är positivt för oss att vi kan hamna varandra på ett bra sätt.

Amanda och Viktor var båda på klubbens lista under deras första år i Brighton. Fram till nu har deras karriärer tagit dem över hela världen. Det kommer att vi vill börja vara närvarande, men när det kommer att ha en bra möjlighet ska det inte stoppas på något sätt. Däremot vill vi absolut bo nära varandra och vara med varandra någon gång.

Men vi får se vad som händer då, nu när vi har våra kontrakt, säger Amanda Nildén. Herregud, vilken glädje det skulle vara att spela för samma klubb igen! Jag hoppas att jag har fel en gång, men det hade varit en dröm. Under lördagens vänskapsmatch fick en glödhet Sven-Göran Eriksson stående ovationer när han lotsade Liverpool till seger.

Det har gått två månader sedan “Svennis” meddelade att han fått diagnosen cancer. “I bästa fall har ett år kvar att leva”, rapporterade Eriksson i en intervju för Sveriges Radios “Söndagsintervjun.” Han hade hört från läkare att han hade infektionen. Klubbens supportrar startade en kampanj för att hjälpa Svennis efter att han senare avslöjade drömjobbet han aldrig haft inom fotbollen — att leda deras favoritlag Liverpool.

“Hästarna sprang.”I lördags fick han även möjligheten att leda Liverpools legendarer i en rafflande match mot Ajax på ett fullsatt Anfield. Enligt gest och applåder demonstrerade en känslosam Sven-Göran Eriksson hur mycket han uppskattat stöd för Liverpoolsupporterarna.

Hästarna sprang. I känslosamt sätt. Svennis berättar efteråt att det var mycket känslor.Att stå med spelarna och höra supportrarna sjunga “You’ll never walk alone” ökade intensiteten i känslorna. Efter tävlingen var det också ett firande med spelarna. Det var mycket svagra att tårarna kom. Alla som kom för att heja på mig och sjöng efteråt.

Amanda Nildén Pojkvän

Det svenska landslaget och Tottenham Hotspur Women’s Super League-trupp har båda Amanda Nildén, en professionell fotbollsspelare som föddes den 7 augusti 1998, i rollen som försvarare.

Professionalism i olika klubbar

Hon är en vänstersidig back/mittfältare med erfarenhet från Sveriges toppklubbar, inklusive IF Brommapojkarna, AIK och Eskilstuna United. Upp till a-lagsnivån har hon representerat Sverige [1].En främre korsbandsskada höll Nildén ur spel under hela 2015 års kampanj. Liksom sin farfar Jim och pappa David blev hon Stockholmsklubbspelare i februari 2017 när hon kom till AIK.

När hon kom till Juventus gjorde Nildén det den 2 augusti 2021. Hon spelade i sin jungfrumatch den 18 augusti, en 12-0-seger över det makedonska laget Kamenica Sasa i semifinalen i UEFA Women’s Champions League. Från och med den 18 januari 2024 är Nildén utlånad till Tottenham Hotspur till och med den 20 juni 2024.

Under 2018 var Nildén romantiskt involverad med den manlige professionella fotbollsspelaren Viktor Gyökeres. Nildén fick ett kontraktserbjudande från Brighton & Hove Albion efter att ha provat på klubbens professionella damlag efter att Gyökeres flyttat från Sverige.

Chelsea har lånat ut Amanda Nildén till Tottenham Hotspur. Eftersom en övergång till Londonklubben verkade vara nära förestående kunde hon se matchen från sin soffa när Juventus vann den italienska supercupen i söndags. Mauro Munno, en italiensk journalist, säger lika mycket.

Spurs har varit aktiva på transfermarknaden under de första dagarna av det nya året. Under festivalens första vecka har Bosmanspelarna Matilda Vinberg, som lämnade de regerande mästarna Hammarby IF i somras, och australiensiska landslagsbacken Charlotte Grant, senast i Vittsjö Goif, presenterats.

Inte långt efter att den andra presenterades regnade det tills nästa topp dök upp. I går skrev den italienske fotbollsjournalisten Mauro Munno att Londonklubben vill värva svenska landslagsbacken Amanda Nildén från Juventus.

Enligt Munno skulle Spurs lägga ut 90 000 euro (nästan en miljon svenska kronor) på ett förvärv, exklusive bonusar. Ingen såg Nildén på bänken när Juventus spelade den italienska supercupfinalen mot Roma i söndags. Huruvida parterna har kommit överens eller inte är irrelevant; det viktiga är att Nildén flyttar.

Den matchen, va?

Matchen slutade med en 2-1-förlust för Juventus, som gick vidare till semifinal som mästare. För de svartvita spelade Linda Sembrant hela matchen. I somras gjorde Alvalade sin hittills dyraste värvning, Viktor Gyökeres, som sedan dess blivit ett fenomen i Portugal. Övergångssumman var 20 miljoner euro. Även om rykten sa att den svenske anfallaren levde med en långvarig flickvän efter sin karriär, FLASH! har lärt sig att han faktiskt är singel.

Amanda och Viktor Nildén, båda 25 år gamla, korsades ursprungligen i Stockholm när de precis började på fotbollsplanen. Amanda var fast besluten att ge sig ut på ett äventyr med Viktor efter att han säkrat en övergång till Brighton, England, så hon övertygade klubbens beslutsfattare att sponsra damlaget och planerade insamlingsevenemang. Den nya stjärnan i Sporting lämnade till FC St. Pauli i Tyskland 2019, och deras karriärer började divergera sedan dess.

Amanda Nildén Pojkvän
Amanda Nildén Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!