Alice Stenlöf Pojkvän

Sprid kärleken
Alice Stenlöf Pojkvän
Alice Stenlöf Pojkvän

Alice Stenlöf Pojkvän – “Vilket fan hände? Det senaste avsnittet av Philip Wongs “What Fan Happened? Under loppet av sju år dejtade Philip Alice. Det här avsnittet fördjupar sig i orsakerna bakom slutet på deras långvariga romans, som började 2013 och varade till 2020.

Efter att Alice presenterar sitt nya kärleksintresse ger hennes ex-pojkvän ett livesvar. Angående Alice Stenlöfs nya kärleksintresse delar Philip Wong med sig av sina åsikter. När Philip får höra om Alices nya flickvän blir han överlycklig för sin ex-älskare, som nu är hans vän, och rummet är elektriskt av lycka.

“Va?” “Det är väl jättekul!

Philip ändrar sig snabbt och börjar erkänna att han inte är helt övertygad efter att ha lyssnat på Alice förklara hur hon aldrig hade varit angelägen om tjejer innan deras anslutning. Därefter uttrycker han sin spänning över att en ny kärlek kommer i sitt ex liv. Hon blev nyligen flickvän till Alice Stenlöf.

Influensern gjorde sin kärlek till 23-åriga DJ:n Amani Smith allmänt känd i maj 2023. På LollaPalooza-festivalen i Stockholm avslöjade Alice till en början sin älskare. Hon förklarade sedan sin nya kärlek igen i en YouTube-video. Det nämndes första gången i podden med Klara.

Alice fortsätter med att säga, “Jag har träffat henne ute flera gånger och varit så här med “oj fett snygg”, men jag har inte tänkt mer på det än att jag dejtar tjejer. Älskade det och det är smärtsamt och väldigt uppenbart. Direkt efter ett ärligt och öppet poddprogram på kroppen dök det upp en reklam för viktminskning.

Nu Mot bakgrund av den kritik som riktats mot programmets reklam efter programmet, ger programledarna Klara Elvgren och Alice Stenlöf nu sina svar. “Vad fan hände?” för podden. Två vänner, Klara Elvgren och Alice Stenlöf, hade nyligen ett ärligt samtal angående kroppsuppfattning. I kommentarsfältet på poddens Instagram hyllade lyssnarna avsnittet och gratulerade programledarna till utmärkelsen. “Det är ett så bra avsnitt!” Att vara intelligent är helt avgörande.

Irritera lyssnare som följer stötande reklam

Trots all positiv feedback fick Alice och Klara några klagomål – inte om själva showen, utan om annonserna som skar in i deras chatt. Lyssnarna kände sig sårade efter att ha lyssnat på podcast-medvärdarna som sprudlar om hur fantastiska allas frisyrer är. Sedan, till råga på allt, tvingades de utstå en annons om viktminskning.

Reklamfilmen i avsnittet ägdes faktiskt av Viktväktarna. Viktväktarna är ett viktminskningsföretag som erbjuder en mängd olika tjänster, såsom dietister och tränare, för att hjälpa människor att gå ner i vikt. “Toppen att det va reklam för Viktväktarna till detta avsnitt.” var en tittares kommentar till avsnittet.

Podduo tar upp kritiken

Någon annan gick med i poddduon och rapporterade den olämpliga reklamfilmen. “Som en del av tillkännagivandet har skadedjursbekämpningsföretaget skickat ut ett meddelande om viktminskning, som kommer att spelas direkt efter mellanmålet om ideal och vikt”, enligt poddparet.

Efter det tog Alice och Klara beslutet att informera alla sina lyssnare för att klargöra situationen. De hade med andra ord inget att säga till om vilken reklam som skulle sändas under programmet. Philip Wong och Alice Stenlöf var romantiskt involverade i det förflutna. Alice börjar så småningom träffa någon annan än sin dotter Amani.

En koppling som Philip var helt omedveten om fanns ens. Den 27-åriga Alice Stenlöf har träffat någon ny sedan en tid tillbaka. Äntligen har hon hittat en kvinnlig kamrat att älska. Alice informerade sin nya partner och hans 31-åriga arbetskamrat och vän Klara Elvgren om det i deras podcast “Vad hände?

Efter det fortsatte hon med att beskriva personen som hon hade utvecklat romantiska känslor med. Enligt Alice är det första gången en tjej har blivit förrådd på det sättet efter kärleksavslöjandet. Efter att Alice berättat för Philip Wong vem hennes flickvän var, delade de två en passionerad kyss.

Ett avsnitt av Klara och Alices podcast med Alice ex-pojkvän Philip Wong (29 år) delades precis. Tyvärr märkte Philip inte att Alice hade hittat kärleken igen. Alice börjar med att säga: “Till min förvåning, före allt annat är det en tjej.” Hon fortsätter med att avslöja att hon har dejtat någon.

Philip reagerar snabbt med att ge en liten chock. Känner du till någon? Fläkt Å nej. Åh, sån glädje! Sanningen är att jag skäms. Trots allt du har sagt vet jag fortfarande att du aldrig har haft något intresse för kvinnor. “Men det är så kul!” han skriker.

Under samtalet presenteras en bild på Alices flickvän, och mer detaljer om henne och deras förhållande delas. Du hade känt mig innan alla har. Av någon anledning skulle jag vilja diskutera det här med dig eftersom jag aldrig har blivit förtrollad av en tjej. Den här personen, som ser ut att vara en kvinna, har mig helt slagen.

Alice svarar, “Det här är vi nu”, och fortsätter med att förklara att hon aldrig har känt något för en tjej tidigare. Som ett resultat överväger Philip Wong möjligheten att Alice dejtar. Hon skadar sig själv sedan hennes ex-pojkvän skadades när Alice dejtar en tjej för första gången i hennes liv.

Alice Stenlöf Pojkvän

Bra gjort. Utan tvekan gäller denna klassiska fras “Hon bytte sida efter att hon var med mig”. Men det är inte uppskattande… Det är särskilt roligt. Viktigt är att jag är det. Jag tror att jag redan har berättat det. På frågan “Är du glad?” Philip svarar jakande.

Trots att de inte längre är romantiskt inblandade har Alice och Philip starka vänskapsband. Alice lyckas förresten vinna över sin utställningspartners hjärta. Enligt alla är du perfekt. Jag är känd av alla. Inget gott har någonsin kommit ur min mun angående dig.

Jag uppskattar att du är så snäll mot mig oavsett vad, och för det är jag evigt tacksam. “Jag är tacksam för att vi fortfarande kan ha ett så underbart förhållande, även om det är väldigt annorlunda från vad det har varit”, tillägger Alice. Alice Stenlöf och Jireels försoning har bekräftats på Instagram av paret.

Deras uppbrott bekräftades förra året av Alice Stenlöf och Jireel. Alice nu bekräftar att det har spelats senaste tiden att paret hittat tillbaka till varandra. På lördagen tog Alice till Instagram story för att visa oss att hon skulle på en dejt. Tillsammans med modeinspiration delade hon ett foto av sin måltid med prosciutto-pizza, sparris och tryffelpasta.

Inget utöver det vanliga. Innan vi la upp ett par bilder på Jireel’s Instagram stod vi mitt emot varandra. Förra året gjorde de det officiellt att de skulle separera. Dessutom hade de dejtat sedan sommaren 2020, då de öppet pratade om sina känslor för varandra på sociala medier. Men i början av 2021 gjorde Jireel följande tillkännagivande om sitt beslut att lämna förhållandet:

“Jireel wrote, ‘Det inte var otrohet som orsakade att förhållandet tog slut för varandra, då vi fortfarande har kärlek för varandra.'” That ended our relationship for the best. Rykten har cirkulerat sedan i våras om att paret kan komma att återförenas till sommaren. De har nu verifierat sin återanslutning.

Sommaren har inte riktigt börjat än, men Alice Stenlöfs “hot girl summer” är redan klar. Detaljerna om hennes nya kärlek börjar dyka upp. Hon säger sig bli så besatt i podcasten “Vad fan hände?” men så är inte fallet. Influencern Alice Stenlöf, 26, planerade en “het tjejsommar”, men hon bestämde sig för att lösa sig efter bara en vild natt.

Den 32-åriga influencern Klara Elvgren och hon är programledare för podcasten “Vad fan hände?” där hon diskuterar sitt nya kärleksintresse. Trots sin blyghet hävdar Alice att detta är en särskilt meningsfull upplevelse för henne eftersom hon är den första tjejen hon dejtar och upplever samma känslor av kärlek som alla andra tjejer.

Denna insikt var vändpunkten i mitt liv. Alice hade ingen tidigare bekantskap med den blyga flickan. De hade träffats flera gånger innan deras kärlek blommade, men den ödesdigra natten på Göteborgsklubben Lounge(s) förändrade allt. Alice säger i podcasten, “Jag kom till insikten att jag verkligen vill kyssa henne men jag vill verkligen inte göra det under kvällen.” Hon fortsätter med att förklara, “

Jag får en våg av självförtroende eftersom vi har dansat hela natten utan att egentligen göra något, men tanken att vi är förlovade svävar runt. Flickan tar emot jackan, och de två går tvärs över gatan till Alices hotellrum. De två uppsättningarna tjejer har suttit sida vid sida ända sedan de adopterades.

Alla är fortfarande i mörkret, säger Alice, men hon vill vara rättfram eftersom hon är i ett förhållande. Hon säger att det är väldigt hemskt och sjukt, och att hon är älskad. Alice utvecklar med att säga att hon är tacksam över att få känna denna intensiva kärlek igen, men att hon inte vet hur det kommer att sluta.

Efter att ha dejtat i över sex år bröt Alice Stenlöf och Philip Wong så småningom upp. I detta minnesmärke över Philip fortsätter Alice. Hon skriver bara “Tack” på Instagram. Efter ett äktenskap på nästan sex år skilde sig Alice Stenlöf, en berömd influencer, från Philip Wong.

Hon delade nyheten om att hon och Philip skulle skiljas med Alices tillkännagivande om att hon lämnar Let’s Dance 2020-tävlingen. I en känsloladdad video förklarade Alice att hon just nu är i en situation där hon känner sig pressad att etablera sig som en självständig vuxen, även om hon inte har hans stöd. Alice gav nyligen respekt för Philip, och det verkar som om de kommer överens idag.

En separation mellan Jireel Lavia Pereira och Alice Stenlöf

Alice Stenlöf började dejta rapparen Jireel Lavia Pereira sommaren 2020, vilket hennes följare inte kände till. Alice postade så småningom ett foto på sig själv med sin skönhet efter att ha blivit uppslukad av förälskelsen. Vi bevittnade sedan parets blommande kärlek genom deras fantastiska Instagram-bilder. Icke desto mindre fick vi veta i början av 2021 att paret hade valt att skiljas åt. Det var till det bästa när Jireel bestämde sig för att avsluta förhållandet.

Alice Stenlöf Pojkvän
Alice Stenlöf Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!