Alexander Isak Föräldrar

Sprid kärleken
Alexander Isak Föräldrar
Alexander Isak Föräldrar

Alexander Isak Föräldrar – I augusti 2022, när nya saudiarabiska ägare hällde pengar i Newcastle United, betalade klubben rekordhöga 736 miljoner svenska kronor för Real Sociedad-forwarden Alexander Isak. Isak ökade också sin förmögenhet snabbt, och vid den tiden höll Alexander Isak in nästan 80 miljoner svenska kronor årligen. Det är en av de bästa lönedagarna en ung svensk har sett i professionell fotboll. Tidigare var hans årsinkomst 11,4 miljoner svenska kronor.

Med en så hög prislapp och en så enorm utbetalning är det bara naturligt att anta att Isak kommer att prestera beundransvärt i världens mest prestigefyllda liga.Rätt svar är 90 miljoner dollar per år i Newcastle United FC.

Isaks ljusa karriär

Alexander Isak, den unge supertalangen, har haft en fantastisk karriär och är redo att efterträda Zlatan Ibrahimovic som spelets bästa spelare. Från och med när han bara var sexton år gammal steg han snabbt i AIK:s fotbollsorganisation. Tränare märkte direkt att han satt i en stor talang. Isak gjorde proffsdebut säsongen 2016 då han som 16-åring gjorde tio mål för AIK i allsvenskan. Efter det har karriärutvecklingen gått snabbt.

Aldrig tidigare har försäljningen i allsvenskan varit så livlig!Isak såldes till tyska klubben Borussi Dortmund när han var 17 år gammal för 85 miljoner svenska kronor. Det här var den mest dramatiska spelarförsäljningen i allsvenskans historia. Samma år, under en fältstrid mot Slovakien i januari, blev Isak den yngste militära befälhavaren i landets historia.

Alexander och spanska Real Sociedad spelar idag, 2022. Han betalade över 300 miljoner svenska kronor för det 2019. Han har haft ett fantastiskt slagsnitt sedan starten, och det har gjort klubben väldigt glad. Han spelar samtidigt på svensk landsbygd där han också flår, inte minst för sin vitalitet och skicklighet.

Förnyar kontraktet med Real Sociedad till juni 2022

Alexander Isak har nyligen flyttats upp till Real Sociedads startuppställning. Isak har precis satt pennan på papper på ett kontrakt som sysselsätter honom till sommaren 2026. Det tidigare avtalet skulle ha gått ut sommaren 2024.Han nämner också att känna sig “uppskattad” och att vilja fortsätta spela med laget.

Flera europeiska storklubbar har haft svenska i närheten under en tid. Han uppvaktades av både Arsenal och Chelsea, men Isak bestämde sig till slut för att stanna kvar i Real på grund av klubbens generösa erbjudande och hans affinitet till ligan.

Augusti 2022: Skriver på med Newcastle United FC som författare

Alexander Isak skrev på en fyraårig förlängning av kontraktet med Real Sociedad i juni 2022. Det tog dock bara några månader innan Newcastle United köpte honom för enorma 736 miljoner svenska kronor. Han förväntas bära tröja nummer 14 med Premier League-klubben. Och som vi redan har nämnt kommer Alexander Isaks årliga inkomst att bli hela 80 miljoner svenska kronor (6,24 miljoner brittiska pund).

Alexander Isak föddes i Solna, Sverige av föräldrarna Saba och Teame. Han har också två syskon, systrarna Nyat och Binyam. Båda uppsättningarna av morföräldrar är från Eritrea.Pappa Teame tillbringade flera år med att lära ut sitt modersmål Tigrinya, det mest talade språket i Eritrea. Han har också skrivit ett antal barnböcker på språket. Alla hans tre barn gick i skolan i Bagartorp, där han arbetade.

Det var oerhört viktigt för Alexander Isaks föräldrar att han prioriterade sin utbildning. Den överväldigande entusiasmen för fotboll skadade inte skoldeltagandet alls.Isak berättar i en intervju för Expressen hur speciellt det är att få spela fotboll inom familjen. Isaks familj betyder mycket för honom och ger honom ett enormt stöd.

Alexander får också mycket stöd från sin familj. Men hur framstår hans kärleksliv för allmänheten? Alexander Isak är förmodligen singel och hängiven helt åt sitt yrkesliv. Han har nämnt sin singelstatus i tidigare intervjuer. Om Isak är i ett romantiskt förhållande kommer han med största sannolikhet att hålla den informationen för sig själv.

Alexander Isak Föräldrar

Alexander Isak, som nu är 21 år gammal, har ersatt Zlatan Ibrahimovic som Sveriges främste fotbollsspelare.Trots att han fyllt 22 år den kommande vintern har Anfallaren varit ordinarie startande för sitt lands landslag sedan 2017. Han har jämförts med Zlatan Ibrahimovic.

Alexander Isaks ljusa karriär

Som 16-åring gjorde fotbollsspelaren från Solna 10 mål i Allsvenskan för AIK under sin debutsäsong.När han bara var 17 år gammal såldes han till tyska klubben Borussia Dortmund för vad som vid den tiden var den största spelarövergångssumman som en allsvensk klubb någonsin betalat: 85 miljoner svenska kronor.

Det var också i januari samma år som Isak blev den yngste mannen som någonsin ledde sitt lands militär i strid, mot Slovakien.För närvarande spelar i Spanien för Real Sociedad efter att ha köpts för 300 miljoner dollar, yttern har ännu inte gjort någon besviken med sina målsiffror.

Alexander Isak fruktas även i hemlandet Sverige. Han kanske inte gjorde några mål i EM-finalen mot Spanien, men han hyllades av både fans och analytiker för sin gränslösa entusiasm och tekniska skicklighet.Alexander Isak, född i september 1999, växte upp i förorten Bagartorp i Solna stad.

Han växte upp av sina föräldrar, Saba och Teame, och sina syskon, Nyat och Binyam.Inte nog med det, han har skrivit ett antal instruktionsböcker för språket också. Teame jobbade på Bagartorpskolan där alla hans tre barn gick, enligt Expressen.

Alexander Isak är väldigt tydlig i ämnet familjekärlek, men hur hanterar man kärlek från en partner? Om Isak har ett romantiskt förhållande väljer han att hålla det privat.

Hur lång är Alexander Isak?

Med sina 192 centimeter är det svenska landslagets längsta spelare bland ligans elitspelare. På sommaren reste Alexander Isak till Eritrea för att hälsa på sina föräldrar. Nu öppnar han upp för Voetbal International om sin resa och hur det känns att representera Eritrea likaså.

Veckans händelser fick mig att känna saker jag aldrig känt förut, säger 19-åringen. Han är född och uppvuxen i Solna. Men Alexander Isak har också band till ett annat land än Sverige tack vare sina eritreanska morföräldrar. Nu kan du se 19-åringen på Nederländska Voetbal Internationals omslag, som berättar om sina känslor för Eritrea i en intervju.

Till exempel beskriver Voetbal International hur frågor ställdes till Isak om jämförelser mellan honom och LA Galaxy-anfallaren Zlatan Ibrahimovic, och hur forwarden, medan han såg upp till Zlatan, inte har sett den senare som sin främsta inspiration och förebild under hela sin karriär.

Istället är det Isaks tidigare lagkamrat i AIK, Henok Goitom, som är hans sanna allierade på grund av sina eritreanska anor. Isak beskriver hur Goitom hjälpte honom “enormt”, och han berättar också om sin resa till Eritrea föregående sommar. Enligt Football International var det första gången han någonsin besökte landet.

Min vistelse där var kort – bara en vecka – men det var fantastiskt ändå. Jag gick på en fotbollsakademi och sparkade runt med barnen. Värmen jag hade när jag såg hur glada barnen var ett tag var verkligen hjärtvärmande. Få skulle hävda att Eritrea inte är en laglös nation. Jag är stolt över att ha bidragit på något sätt till deras framgång, säger Isak.

Isak lade upp en bild på sig själv med barnen han brukade spela fotboll med i huvudstaden Asmara på Instagram. Kul att du kunde skymta in i Eritreas framtid, skrev mejlets avsändare. En sådan rikedom av ord och visdom. Det är verkligen något att se dem skratta. Isak hävdar att han inte är särskilt insatt i ämnet Eritrea. Han saknar insikt om det politiska klimatet och urholkningen av mäns rättigheter i landet.

Men ditt offer var väl anpassat till honom. För Voetbal International beskriver han hur alla kände igen honom direkt. Nu är han också listad bland de riktigt stora idrottsstjärnorna med anknytning till Eritrea.

Det här känns ganska unikt. När det kommer till fotboll är de två mest kända eritreanerna jag och Goitom. Även om jag är född och uppvuxen i Sverige är det en stor ära att få representera mina föräldrars land. En vecka i Eritrea gav mig en känsla som jag aldrig upplevt förut, säger Isak.Att få möjlighet att uppleva det han gjorde i Eritrea.

Alexander Isak Föräldrar
Alexander Isak Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!