Sprid kärleken
Zlatan Ibrahimovic Barn
Zlatan Ibrahimovic Barn

Zlatan Ibrahimovic Barn – Zlatans första säsong i allsvenskan slog Malmö FF ut ur ligans mästerskapsomgång, men året därpå kunde klubben med hans hjälp klora sig tillbaka i slutspelsbilden. Han gjorde debut i svenska ligan samma år.

Zlatan fick uppmuntran av Ajax nya tränare Ronald Koeman efter en stark start, och han vann ligan med den holländska klubben två gånger.2004, efter att ha gjort 34 mål på 75 matcher för Italien och Juventus, bestämde Zlatan sig för att lämna.

Det fanns två titlar att slåss om i Turin, men Juventus gick så småningom iväg med båda efter att Calciopoli-skandalen bröt, där klubben anklagades för att ha manipulerat matcher genom att välja ut spelare som var partiska mot dem.

Efter en framgångsrik körning 2006 nästa motståndare i ligan var Inter. Där blev en svensk spelare som gjorde 57 mål på 80 ligamatcher en hjälte, och laget han spelade för vann ligan var och en av sina tre säsonger där.

Zlatan blev två gånger utvisad i Uefas “års eftersläpning” under sin tid med Inter. Samtidigt som han höll på att samla in mål för sitt lag och vinna albumtitlar för sitt turnerande band, etablerade han sig som en självgjord man i svenskt landskap. Ett av Zlatans mest ikoniska mål är det han gjorde i EM-finalen 2004 mot Italien.

Bollen hamnade i händerna på en trött 22-årig Zlatan, som slog den förbi en framrusande Gianluigi Buffon i det italienska målet.Målet var oavgjort 1-1, vilket startade det efterlängtade “Due Due”-mötet mot Danmark, som skulle fungera som den sista matchen mellan de två skandinaviska nationerna, på Italiens bekostnad.

Zlatan Ibrahimovic lämnade Inter 2009 för att ansluta sig till spanjorerna kraftpaket Barcelona. Han hamnade i samma grupp som världens bästa spelare, Lionel Messi. Framgången kom dock till slut, även om Zlatan inte hade ett typiskt utgångsläge för laget under sin tid där.

Både liga- och cuptitlarna vanns, men Zlatan lånades ut till Milan 2010 efter att ha gjort endast 16 mål på 29 matcher, och flytten blev permanent året efter.Zlatan vann sin femte Scudetto under sin första säsong i Milan, och han blev den ende spelaren i historien att göra det med två olika klubbar i Serie A medan han var medlem i Milan-truppen.

2012 dök han också upp i en minnesvärd show på Svenska landslagsteatern. När Friends Arena i Stockholm öppnade den 14 november gjorde han alla Sveriges fem mål, inklusive ett medan han cyklade genom en trevlig park långt från farozonen.

Slutresultatet blev 4-2, och det var ett av Zlatans fem hattrick i turneringen.Samma år (2012) lämnade Zlatan Italien och flyttade till Frankrike för att spela för höginsatsen Paris Saint-Germain. Han ledde klubben i fem år, under vilken tid de vann fyra ligatitlar, tre ligacuper och titeln PSG:s och Frankrikes ledande målskytt genom tiderna.

2014 blev han också den största mlskytten någonsin i det svenska herrlandslaget.Två år senare, 2016, sa han tack och hej till landet Sverige när de lämnade fotbolls-EM i Frankrike.Jag uppskattar alla backar som hjälpte mig att lyckas med det jag gjorde. Jag kommer alltid att bära med mig den svenska flaggan och vara stolt över den, lovade utroparen.

Det skulle dock inte vara sista gången han såg det gyllene landskapet. Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain 2016 för att spela för Manchester United i Premier League. Tiden i England präglades dock av en aldrig tidigare skådad korsbandsskada, och spekulationerna florerade om huruvida karriären var över eller inte.

Zlatan såg sitt United-lag vinna Europa League 2017, vilket markerade sitt första och enda europeiska mästerskap.Zlatan Ibrahimovic lämnade både England och Europa 2018 för att spela för Los Angeles FC i Major League Soccer.

På ett mer jämnt spelplan var han framgångsrik med ett mål från halvvägs på sin debut och 52 mål på 56 matcher i USA.2019 skapade Zlatan stora rubriker när en staty av honom upptäcktes i hans hemstad Malmö. Statyn vandaliserades och avlägsnades helt efter att han samma år utsågs till borgmästare i Malmös svurna fiende, Hammarby.

Zlatan Ibrahimovic Barn

Zlatan Ibrahimovic delar ofta bilder på sina barn på sociala medier.Kommer de att vara glada över att vara så utstötta när de blir äldre, undrar han i sitt brev.Den svenska superhjälten trendar nu med släppet av sin nya bok “Adrenalina” tidigare i veckan. Ibrahimovic berättar på och utanför planen anekdoter från de senaste åren i denna, hans andra bok som publiceras i hemlandet Sverige.

Recensioner av musikgrupper

Den svenska författaren beskriver sitt förhållningssätt till och perspektiv på användningen av sociala medieplattformar från ung ålder i kapitlet “Fotbollen (eller om kärleken).”De är garanterat första plats i min bok. Att ta hand om någon innebär att skydda dem från skada och att hantera deras oberoende med vederbörlig omsorg.

Författaren vill inte att hans följare ska påverkas av “elaka skriverier” de kan läsa om honom på sociala medier. Det skulle vara ganska ovanligt för Zlatan Ibrahimovic att dela bilder på sina barn på nätet. I boken förklarar han varför och kritiserar andra offentliga personer som lägger ut bilder på sina barn på nätet.

Vid sju eller åtta års ålder har jag sett barn till kända personer få sina egna konton på sociala medier och tusentals följare. Men skulle de vara glada över att ha blivit så utsatta när de växer upp? Vad vet föräldrarna om det.De har inga sociala medier.

Sedan tillkomsten av sociala medier har nätverkande varit ett hett omdebatterat ämne. Om en fotbollsspelare, till exempel, anstränger sig mindre än fantastiskt på planen, kan de utsättas för anonyma, svidande kommentarer på Instagram.Zlatan Ibrahimovic har goda skäl att avskräcka sina barn från att använda sociala medier.

När mina barn är gamla nog att förstå hur mycket falskhet som finns i världen av sociala medieplattformar, kommer de att fatta sina egna beslut. Om de inte kan förstå honom så har de inga sociala medier, skriver han. Under sin skadeuppsägning har Zlatan Ibrahimovic sett Milan-matcher med sin unge från läktaren.

Svenskarna försöker att dela med sig sin erfarenhet med hjälp av det som händer p plan.
I klubbens officiella kanaler sa han: “Jag klargör att alla är kapabla att göra misstag.”Efter att sommarsäsongen avslutats meddelade Milan att Zlatan Ibrahimovic hade opererats för en allvarlig knäskada. Det första kontraktet förlängdes efter operationen, men Ibrahimovic är fortfarande inte tillbaka i aktion.

Jag mår bra och det ser bättre ut för resten av dagen.Alla av oss är kapabla att göra misstag.Istället har Ibrahimovic och hans son Maximilian använt Milans matcher som en möjlighet att knyta kontakter över en gemensam passion för det vackra spelet.


Där kommer de att kunna se min mening när jag har förklarat det. Jag förklarar att alla är felbara; alla känner pressen av en deadline, precis som deras pappa gör. Jag intalar mig själv att misstag är omöjliga, att de inte kan hända, men i verkligheten kan Ibra göra misstag. “

Zlatan Ibrahimovi, 40, och Helena Seger, 51, har ett väldigt glamoröst men privatliv med sina två söner, Maximilian, 15, och Vincent, 14.Helena bor ensam med sina söner för det mesta eftersom Zlatan spelar fotboll i Milano och de bor i en 1 000 kvadratmeter stor ombyggd kyrkan i stermalm, Stockholm.

Både Maximilian och Vincent har tagit upp sin fars tidsfördriv av fotboll. Men Zlatan gjorde inte de sakerna som barn i Malmö; han gjorde dem i Hammarby.Under EM avsked Zlatans tuffa från sina systrar.Det är en välsignelse och en förbannelse att ha Zlatan som pappa eftersom han är så otroligt beskyddande.

Spelaren fick en fråga på en presskonferens för EM 2021 som tvingade honom att ta av sig klossarna.Det finns ingen bra fråga, sa Zlatan då.Jag lämnade Vincent här, och han var faktiskt bra med det när jag lämnade honom, så allt är bra.

Oväntade nyheter om familjens hemliv

Zlatan pratar inte så mycket om sin familj offentligt, men han delade nyligen en gripande historia om en av sina söner vid en lantlig sammankomst.Inför de andra spelarna demonstrerade han specifikt vad en av sönerna vanligtvis gör för spelets högsta poängsumma.

Kolla in den nyss publicerade videon på Twitter: Det var en ligamatchvinnare för Milan och Zlatan Ibrahimovic i våra böcker.Detaljer kommer, och jag kan prata om dem då, sa han.Men det blev inget av det. Istället inledde den 40-årige stjärnan en helt ny verksamhet och förlängde omedelbart sitt kontrakt med den italienska jätteklubben.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Milan har förlängts till den 30 juni 2023, och klubben är överlycklig över att kunna dela med sig av nyheterna. Den svenska hämnaren kommer att fortsätta bära facklan för nr 11, skrev klubben.

Zlatan Ibrahimovic Barn
Zlatan Ibrahimovic Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!