Zara Larsson Pojkvän 2022

Sprid kärleken
Zara Larsson Pojkvän 2022
Zara Larsson Pojkvän 2022

Zara Larsson Pojkvän 2022 – Innan Larsson skrevs in i Kungliga Svenska Balettskolan för sin balettutbildning gick Larsson på Gubbängsskolan.Hon började sjunga i unga år, men tackade nej till möjligheten att anmäla sig till Adolf Fredriks musikklasser eftersom hon inte ville vara “trivs” med att sjunga i kör.

En ny miljö gjorde henne snabbt mycket mer kunnig om världen, samhälleliga angelägenheter och kulturella normer, vilket alltmer manifesterade sig i hennes offentliga roll, som hon själv beskrev när hon först började på Kulturama som medlem av niondeklassen.[9] [10] Hon har varit öppen med sin användning av blöja fram till sju års ålder i ett försök att öka allmänhetens medvetenhet om funktionell inkontinens.

Talang-vinst

2007 deltog hon i talangtävlingen Stjärnskott och spelade Marta von Trapp i musikalen Sound of Music.[8] Efter att ha framfört Céline Dions “My Heart Will Go On” i finalen korades hon till vinnare av TV4:s Talang 2008. Hon belönades med 500 000 svenska kronor, och “My Heart Will Go On” släpptes som Larssons debutsingel.

En video av pre-show-hypen fick närmare 15 miljoner visningar på YouTube, och den resulterande singeln tillbringade totalt sex veckor på Sveriges topplista; låten nådde sin topp som nummer två under den femte veckan och sjönk aldrig lägre än tjugoförsta.[17] Efter succén i Talang medverkade hon i TV4:s dokumentärserie 2009–2010 Jag ska bli stjärna, där hon bland annat spelade en provspelning tillsammans med Laila Bagge.

Genombrott

Hon skrev på ett kontrakt med skivbolaget TEN Music Group 2012, och den första musikvideon till hennes singel “Uncover” hade premiär på YouTube den 9 december.Den 21 januari 2013 släpptes EP:n Introducing med fem nya låtar; låten “Uncover” fungerade som ledande singel.

Boken tog sig snabbt till toppen av listorna i Sverige, där den tillbringade två veckor i toppen av både Sverigetopplistan och Digilistan, liksom i många andra europeiska länder, inklusive förstaplatsen i Norge och femma i Frankrike. På mindre än en månad fick “Uncover” platinacertifiering i Sverige. Larsson belönades med ett pris på Summer Music Awards 2013 för att ha sålt mer än 120 000 exemplar av sin debut-EP, Introducing, i Sverige.

Det är riktigt läskigt. Mycket ledsen. Min tank är tom. Jag trodde aldrig att jag skulle vinna båda. Det finns bara så mycket att säga. För mig är detta grädden på moset. Min högsta utmärkelse hittills! Och det var inte en panel av domare som avgjorde det; det var folket som lyssnade. Jag är överlycklig. -Kungsträdgrden-konsert under 2015 års Stockholms kulturfestival, med Zara Larsson.

Zara Larsson debuterar i norska Stavern 2016.Musikvideon till “She’s Not Me (Pt.1)” släpptes den 27 mars 2013.EP:n släpptes den 5 juli 2013 och den innehöll fem låtar; den 25 juni 2013 släpptes dock den dubbla A-singeln “She’s Not Me”, bestående av låtarna “She’s Not Me (Del 1)” och “She’s Not Me (Del 2). Senare samma år, singeln “Bad Boys” kom ut och som bäst tog den tolfte platsen i Sverige men gjorde det mycket bättre i Danmark.

Larsson släppte sin nya singel “Carry You Home” i maj 2014, och den blev snabbt hennes största succé i Sverige sedan “Uncover”, och nådde som trea på den svenska singellistan.[20] Hon släppte sin nya singel “Rooftop” i september 2014, och den ingick också på hennes första album 1 (som släpptes den 1 oktober). Albumet släpptes också i USA.

Hon framförde låten “Carry You Home” på Grammisgalan 2015 i en specialversion, som också nominerades för “rets lt”, men förlorade till slut mot Tove Lo.Larsson framförde sin egen show i Gröna Lund i maj 2015, där hon sjöng 13 låtar, inklusive världspremiären av sin nya singel “Lush Life.” Konserten lockade 5 000 personer till publiken och visades på fyra sidor av Aftonbladet.”Lush Life” släpptes i juni 2015 och steg snabbt till toppen av Spotifys svenska lista en månad efter den första releasen.

Den 14 juli 2015 medverkade hon i Allsong på Skansen för andra gången och framförde både “Lush Life” och “Wanna Be Your Baby” för SVT Play-publiken.Den 12 augusti 2015, på Rockbjörnen i Kungsträdgrden, vann Larsson två priser: “Årets kvinnliga liveartist” och ett unikt pris känt som “Konkurrenskraftspriset” för tävlingar i musikbranschen.

Den 11 september samma år släpptes låten “Never Forget You” tillsammans med den brittiska sångerskan MNEK. Albumet toppade den svenska singellistan där det även sålde dubbel platina. Och i Norge, Danmark och Finland debuterade “Never Forget You” också bland de fem bästa.Den 13 maj 2016 släppte hon låten “This One’s For You” tillsammans med musikproducenten och DJ:n David Guetta som den officiella låten för fotbolls-EM 2016.Late Night Concert” – Corona-pandemin 2020.

Zara Larsson Pojkvän 2022

Den 16 december 1997 föddes Zara.Stockholm, huvudstaden. Zara växte upp i Enskede med sin mor, en sjuksköterska, och sin far, en militär; hon har också tre yngre syskon. Hon gick på Gubbängsskolan och bytte i tredje klass för att få balettutbildning på Kungliga Svenska Balettskolan.

Zaras musikintresse började redan i unga år, men hon valde att inte anmäla sig till Adolf Fredriks musikklasser eftersom hon inte tyckte om att sjunga i kör. Zara, som började gå på Kulturama när hon gick i nian, reflekterar över att miljön hjälpte henne att lära sig mer om många samhälleliga angelägenheter och världen i stort på den tiden. Hon blir också mer medveten om de många könsroller som utgör grunden för hennes nuvarande yrkesansvar.

2008 Talang

2008 deltog hon i det danska tv-programmet talang. Larsson var tjugo år gammal och mästaren med sin låt “Celine Dion” (även känd som “My Hearth Will Go On”). Zara vinner en prispott på en halv miljon svenska kronor och omslaget släpptes också i soloform. Nästan 15 miljoner människor har sett hans introduktionsvideo på YouTube.

En dokumentärserie med titeln “Jag ska bli stjärna” med hennes medverkan hade premiär 2009–2010 efter hennes framgångar i tv-programmet. 2008 uppmärksammades hennes språkkunskaper i TV4-programmet “Talang”. Zara Larsson vann tävlingen med den vackra låten “My Heart Will Go On”, som senare släpptes som en soloinsats.

2012 kom skivbolaget Ten Music Group in i bilden och signerade den svenska singer-songwritern Zara Larsson, vilket resulterade i hennes “Introducing” EP. Zara Larssons “Uncover” var låten som fick hennes karriär att skjuta i höjden, då den toppade listorna i både Sverige och Norge.

Singeln “Uncover” nådde också topplaceringen på ett antal internationella listor över hela Europa. I augusti 2013 tog Zara Larsson hem inte ett utan två prestigefyllda priser från Rockbjörnen. En av dessa priser var för Årets bästa kvinnliga liveartist. Zara Larsson är den yngsta musikern som någonsin fått hem ett par Rockbjörnar.

Genombrottet

2012 kom TEN Music Group in i bilden som en ny streamingtjänst. Larsson gjorde rätt val när han gick med i TEN Music Group. TEN övertygade henne att lyfta. Den 9 december hölls en förhandsvisning av låten “Uncover”. Detta var tillgängligt vid den tiden på YouTube; EP:n Introducing släpptes i januari 2013 med de återstående fem spåren, och låten “Uncover” blev snabbt en hit.

Skivan tog sig snabbt till toppen av både fysiska och digitala listor i Sverige. Boken toppade även listorna i ett antal europeiska länder, inklusive Norge och Frankrike, där den debuterade som nummer fem. Det tog “Uncover” mindre än en månad att sälja platina i Sverige. 2013 vann Zara ett pris för sin debut-EP, Summerrysset, som blev certifierad platina. Det behövs över 120 000 sålda exemplar i Sverige för att detta ska ske.

Hon äggit i Allsng p Skansen r 2013 där hon körde “Uncover” samt “Leva Livet” Efter att ha hört “Uncover” sjungs av Zara på den kungliga babyshowern i land, framfördes låten senare på Nobels fredspriskonsert. Larsson har även vunnit rockbjörnens priser 2013 som hon vann för att vara “Årets Genombrott” och “Årets kvinnliga liveartist.” Vid 15 års ålder blev hon den yngsta artisten som någonsin vunnit två rockfödslar. Det har länge spekulerats i vem som tog Zara Larsson, en världskänd musiker.

Zara Larsson har nu bekräftat att den professionella dansaren Lamin Holmén var den som var ansvarig för dödsfallet som fick hennes hjärta att bulta så snabbt. Många människor kanske kan komma ihåg Lamin från länge sedan, och det är inte nödvändigtvis en dålig sak.

Lamin Holmén är en professionell dansare som har visats i svensk tv många gånger. Om du är ett riktigt Melodifestivalen-fan har du utan tvekan sett Lamin dansa i bakgrunden av programmet åtminstone några gånger. Han har nämligen varit en tyst partner i flera avgörande ingripanden.

En av de mest framgångsrika Mello-låtarna var “I Can’t Go On”, som släpptes 2017 och fick Lamin att dansa bakom Robin Bengtsson. I bidraget dansade och paraderade Robin Bengtsson och fyra andra rullbandsdansare. Och vem mer än Lamin Holmén kunde ses från så långt upp? Född den 16 december 1997, i Stockholm, är Zara Maria Larsson en svensk sångerska och låtskrivare.

Hon kom först med i TV4:s Talang 2008 som tonåring, där hon till slut vann tävlingen med låten “My Heart Will Go On” och fick släppa låten som singel. Singeln “Uncover” toppade listorna i både Sverige och Norge, och den tog sig även till topp två av andra Europeiska topplistor. Larsson vann två priser vid ceremonin Rockbjörnen 2013 i augusti: “Årets Genombrott” och “Årets typ av liveartist”, vilket gör henne till den yngsta artisten att vinna två priser vid ceremonin.

Zara Larsson Pojkvän 2022
Zara Larsson Pojkvän 2022

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!