Sprid kärleken
Yasins Dotter
Yasins Dotter

Yasins Dotter – Med ett förskräckt ansiktsuttryck lämnar han sitt barn på förskolan. Trots hans massiva svenska fanskara är det ingen i det nya residenset som känner igen honom. Följ med Yasin när han berättar om sitt livs händelser, som börjar med hans år av rikedom och kändisskap och slutar med hans nuvarande liv i Europa med sin familj, då han upplever förlusten av vänner och fandom.

En fri kille vid namn Yasin Mahamoud, 25, är på besök i Sverige. Uppenbarligen är “fankärlek” en stor sak. Dessa äventyr här är alltid fulla av kärlek och nöje, och jag älskar att åka på dem. Folk tycker att jag är attraktiv på grund av min kroppsbyggnad, foton och min bekantskapskrets.

På grund av detta, när jag bara går om mitt liv, ser världen och allt, skulle jag inte kalla mig själv en artist. Absolut motsatsen: imorgon ska jag lämna min dotter hängande i en nappflaska. Jag kan verkligen vara äkta om du så önskar. Det är verkligheten i mitt liv.

Intervjuer är en vanlig företeelse för honom. Victor de Almeida, som har ägnat de senaste 1,5 åren åt att förbereda mötet, är programledare för podcasten och YouTube-kanalen “Dialogiskt” och är uppriktig om sin tid i fängelset. Det nya livet som Yasin startat med sin familj i ett europeiskt land är föremål för en lång diskussion. Att han skulle vilja hålla sig gömd.

På “Dialogiskt” har Victor de Almeida och Yasin ett långt samtal. På YouTube kom jag på den här bilden. Rinkebyoenigheten mellan Shottaz och Dödspatrullen är långt ifrån över. Shottaz, som polisen nämnde, hävdar att “jägaren säger att man bara känner för sitt eget till slutet.” Hans analogi är en soldat i en annan dimension som är likgiltig inför sina nära och kära i Afghanistan.

Svaren på frågorna gäller inte Yasin. Bortom ramen hörs orden “Känsligt ämne – klipp den”. “Nordvästra” är den nya singeln som Yasin precis släppte. “Här känner du bror?” För att vara ärlig så har jag inget emot att ingen är exakt som du. Det var dåligt förut; Jag hoppas att det är bättre idag.

Jag är lamslagen av de idéer som bekymrar mig, och gråt har blivit ett jobbigt. Det hade varit mer tilltalande för mitt hjärta om jag hade varit den sjuke. “Jag har inte riktigt varit mig själv sedan din död.” I januari 2020 gick rapsensationen triumferande in på P3-guldstadiet.

Av de nio artisterna som intog scenen var fyra rappare. Zac Efron vinner utnämningen “Årets artist”. “Katten i trakten” är Einars mest kända låt för året. Dree Low, en framtida superstjärna som samarbetade med Yasin i låten “XO” och skrev och sjöng texten. Trots sina gröna fläckiga prickar kom glasfatet aldrig fram till Yasin. Han greps tillsammans med de andra gangsta-rapparna efter att de tappade spåren.

Det ska ha begåtts tre veckor tidigare, på nyårsafton. En 20-årig Shottaz-medlem och barndomsvän till Yasins, Vincent “Poy” Mbinkeu satt i en parkerad bil i Rinkeby när det hände. Mördaren stirrade på det avhuggna huvudet när han kapade Vincents skadade nedre extremitet. Vakterna var vänner med “Poys” i myndigheternas ögon, som åtalade Yasin.

Ändå beviljades han villkorlig frigivning den 20 mars, efter att ha avtjänat nästan fyra månader i fängelse. Någon anklagade någon felaktigt. Hela året 2020 skulle vara reserverat för Yasin. Strax efter hans födelsedag i maj hade hans debutalbum “98.01.11” en explosiv premiär. Med hans egna ord: “Ung & hjärtlös.”

Yasin och Miriam Bryants kärleksballad “Ge upp igen”, som ursprungligen spelades livestreamad från London, styrde listorna i november. Konstnären ingick i “Yasin”, en annan splittrande SVT Edit-dokumentär. Jag utelämnade hans kommentarer angående hans kriminella historia från hela intervjun eftersom han tyckte det var så uppenbart.

Beskedet gjordes av Nomad Empire AB, ett företag som tredubblade sin investering till 5,7 miljoner kronor. Yasin hade redan bokat en hel hotellsvit mitt i Stockholm, så festen skulle fortsätta som vanligt. Myndigheterna grep Yasin Mahamoud på nytt trettio minuter före mållinjen, efter att tidigare ha stoppat festen. Den här gången avser det ett åtal relaterat till ett av Einars bortförandeförsök.

Legenden säger att Yasin red en häst. Gala gjorde ingen framgångsrik säsong. Han hade tagit över rollen som prisutgivare vid det här laget. Årets artister och hiphop/r’n’b på P3 guld. Den 27 maj hade han sin dag i rätten vid den massiva gängrättegången som kallas “Encromålet” i Stockholms tingsrätt.

Han omhändertogs en vecka senare på sin födelseort på Grammisgalan, som ligger bara tre tunnelbanestationer bort. En av de fyra nomineringarna, Årets hiphop, gick till honom. Han dömdes sedan till tio månaders fängelse för att ha utsatt mänskliga skolbarn i fara. Yasin förblev inomhus under större delen av 2021. Om 45 liv ska kunna räddas måste räddningsförsök inledas omedelbart. Einar var en av dem.

Yasins Dotter

Vid bara tretton år gammal har hon redan visat stor skicklighet när hon rider två hästar, varav en är en stor. De första världsomspännande läroplanerna i grundskolan inträffade under helgen under en konferens i Kronenberg, Nederländerna. Jag korsade vägar med Ronja Kardos, som verkade perfekt trots att hon var förlovad med en man i tjugoårsåldern.

Vid en stor internationell konferens i Kronenberg, Nederländerna, övervakade Ronja Kardos tre barnpass under den gångna helgen. Det svenska roddlaget för barn hade en helt anmärkningsvärd prestation från fredag till söndag, vinna-förlust-vinst. Under helgen granskade en läkare på Cudia programmet, två läkare på kontoret studerade flera kriterier och kombinationstestning användes. På så sätt kan programmet som utförs och kvaliteten på specifika egenskaper ändras.

“Allt fler ser potentialen i att omskola en travhäst”

I den här intervjun pratar Hippson med Ronja Kardos, som är bosatt i Ekarp, norr om Skurup, med sina föräldrar och syskon på en hästgård där deras mamma Camilla Axelsson sköter hästverksamheten i Stall Axelsson. Trots att Ronja Kardos inte har tävlat i femkamp på länge har hon redan tagit SM-guld och varit med i landslaget. Hon jonglerar mycket, bland annat är hon sjundeklassare på gymnasiet och rider många hästar för att bevisa sin förmåga.

I söndag tävlade du internationellt, kom du hem från skolan. Var var hussemestern?

Efter vårt träningspass i söndags åkte jag och min tränare Linn Larsson hem. Resten av resan gick smidigt efter att vi kom hem med hästarna klockan fyra på morgonen efter att ha lämnat Puttgarden med flaggan. “Jag är lite trött men faktiskt inte så illa; jag kunde sova längs vägen så det var bra”, enligt Ronja Kardos.

Att ha sin internationella debut på barnnivå måste ha varit en otrolig upplevelse. Det var spännande eftersom jag naturligtvis inte hade någon aning om vad de skulle göra om Holly’s Final eller om mig själv. Finalen är massiv och innehåller många etapper. Hans enorma gren och enstaka rumphoppning har gjort honom impopulär bland några av de lokala hemmafruarna.

Hur klarar du av att rida en häst som är nästan dubbelt så lång som du? Du är ryttare än stora människor. Det är lätt att sitta på honom, men det är svårt att lita på honom. Att slappa på Holly’s Final är bekvämare än att rida på mina ponnyer. Det visar sig att han är blyg, lätt att sitta ner och snabb att ta av sig rocken.

Hon förklarar att han behöver vila ordentligt, att det inte bara handlar om att sitta utan man måste vila. Är det särskilt svårt att avvänja en kviga som du sett sedan de var en fotnot till några av dem du känner väldigt starkt för, eftersom du enligt din barnmorska Carita Axelsson redan har avvänt flera ponnyer och harar?

Jag är mycket stolt över det faktum att jag, istället för att bara gå ut och köpa hästar, var runt dem som barn och hjälpte min mamma att uppfostra dem. För mig är det ett stort nöje. Att göra den delen själv gör att det känns mycket bättre. Ronja Kardos hävdar att hon minns att Final var 1,10 meter lång vid födseln, men att han för närvarande står på 1,76 meter och verkar betydligt längre.

Året avslutades underbart med detta. Berätta om dina mål för det kommande året. Hur kommer vi att mäta framgång 2023? Mitt nuvarande mål är att representera Barnkören som EM vid Holly’s Final. Vi är många som rider på stranden, så det är svårt att vinna fler titlar än någon annan.

Hur kändes det för dig? I de klasser du listade fanns det flera ovanliga konsultationsformulär. Det var en riktigt bra representation av det här slaget, enligt mig. När du går över till stora hästar måste du vara noggrann med din ridning för att bli sedd som ryttare. Ronja Kardos förklarar att hämta övergång från ponny och hur träffande det är.

Var hade du chansen på barn-EM innan?

Vi var förlovade förra året, men jag hoppade över Barn-EM för att sjunga Brännornas Rigoletto på Junior Europeans. Vi var förlovade att gifta oss under mitt sista år med honom. Efter VM i juli, säger hon, kommer det att stå klart att Rigoletto kommer att dödas. Kommer du gå i dina föräldrars fotspår och jobba med hästar som vuxen? Din mamma är en hippokrates och din pappa är en herde.

Yasins Dotter
Yasins Dotter

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!