Sprid kärleken
William Lagesson Fru
William Lagesson Fru

William Lagesson Fru – Hockeypappor blir lika allmänt förekommande som hockeymammor. Amanda Lagesson (nu 26) från Playmakers fame älskar sin mammas lågmälda sätt att leva. Hon tycker att det är märkligt att det finns myter om gängen av hockeymördares pappor. Amanda Lagesson, Tommy Albelins fru, är en senior back som har spelat i nästan tusen NHL-matcher och är assisterande kapten för det schweiziska ishockeylandslaget.

Hon är född och uppvuxen i USA, närmare bestämt New Jersey, och pratar svenska flytande utan att någonsin ha besökt Sverige. Eftersom hon var rädd för det obehagliga att behöva ge sin far en hockeypuck i bröllopspresent, lovade hon att hon aldrig skulle gifta sig med en hockeyspelare.

När jag växte upp var jag övertygad om att jag aldrig skulle slå mig ner med en hockeyspelare, än mindre någon annan sportfanatiker. Han kom inte till mina dans- och gymnastiktävlingar för att han var för upptagen. Efter att ha hört historier om min farfars målvakter gjorde jag naturligtvis många felaktiga antaganden om hockeymördare. Morden på hockeylaget är bara så löjliga. Nuvarande huvudkaraktär Amanda säger: “Det är inget jag någonsin velat uppleva.” Sportrelaterade tv-serier. William försäkrade motbeviset. Det är lustigt. Han är i utmärkt form och inte din typiska grova hockeyspelare.

“Livsstilen enklare för mig”

William Lagesson, en försvarare för Edmonton Oilers som precis byttes till Montreal Canadiens, började dejta Amanda medan han spelade för American Hockey Leagues Bakersfield Bakers 2018. Att vara uppvuxen i den här miljön har hjälpt mig att se saker tydligare. Det kommer att finnas tider av hög stress när jag är ansvarig, men de dagarna behöver jag bara skicka ut en morsekodsignal.

Jag har dock aldrig behövt gissa på något; till skillnad från andra människor har jag alltid vetat exakt vad som pågick. Amanda håller med om att detta har varit lärorikt och fortsätter, För dem som inte är bekanta med hockey kan tanken på att någon flyttar över hela världen med bara en puck tyckas befängd. Mina kompisar förstår inte detta nya sätt att leva som jag har anammat.

Hur kände din pappa om att du slog ihjäl tiden på att spela hockey?

Jag tvivlar på att han hade tid att läsa den, men jag tror att han tyckte den var rolig i alla fall. förmåga att lyfta tunga föremål.

Kände han igen Williams namn?

Jag tycker faktiskt att det argumentet är falskt. Min familj och mina vänner blev förvånade när jag berättade att William spelade JVM 2016. Vi kollade på matcherna, men Pappa sa inte så mycket, han kollade nog upp William direkt efteråt. Svårigheten att få arbetsvisum hindrar svenska hockeyfans från att få jobb i Nordamerika. Amanda, som medborgare i USA, borde ges samma anställningsmöjligheter som alla andra medborgare. Hon har en bakgrund inom journalistik men har inte kunnat använda den sedan hon och hennes partner flyttade till Kanada.

Idag är det imorgon. Med tanke på att Montreal inte kommer att delta i mästerskapsmatchen, kommer vi att resa till Sverige i maj. Då vet vi säkert vad som händer. Jag ser fram emot den svenska sommaren och vi gör framsteg med vårt adoptionspapper. I National Hockey League (NHL) försvarar William Lagesson, född 22 februari 1996, för Toronto Maple Leafs. Han draftades av Edmonton Oilers i den fjärde omgången (91:a totalt) vid 2014 NHL Entry Draft.

Försörja sig som artist

När Lagesson var yngre åkte han för Frölunda HC i hemlandet Sverige. Under hans första valbarhetsår draftade Edmonton Oilers i National Hockey League (NHL) Lagesson i den fjärde omgången (91:a totalt) efter hans andra säsong i J20 SuperElit. I 2014 USHL Entry Draft valde Dubuque Fighting Saints Lagesson på 11:e plats totalt efter att han bestämde sig för att flytta till Nordamerika för att spela professionell hockey.

Efter en säsong med USHL:s Fighting Saints 2014–15 åtog sig han att spela ishockey för University of Massachusetts Amherst i Hockey East. Efter två misslyckade säsonger med Massachusetts Minutemen bestämde sig Lagesson för att bli proffs den 7 april 2017 och skrev på ett treårigt ingångsavtal med Edmonton Oilers.

För den kommande SHL-säsongen 2017-18 slutförde Oilers Lagessons utlåning till Djurgrdens IF den 8 maj. Lagesson gjorde sitt första professionella framträdande för Djurgrden, där han snabbt etablerade sig som en viktig defensiv bidragsgivare. Han deltog i alla 49 matcherna, gjorde en enda poäng och assisterade på tolv andra för totalt tretton poäng. Han fortsatte sitt fantastiska spel även i slutspelet och registrerade en assist i 11 av lagets 12 tävlingar.

Den 20 september 2018 byttes Lagesson till Oilers 2018-2019 AHL affiliate, Bakersfield Condors, efter att ha tillbringat sommaren och NHL:s träningsläger med Oilers. Med starten av NHL-säsongen 2020-21 uppskjuten på obestämd tid, skrev Oilers limiterade friagent Filip Lagesson på ett ettårskontrakt med HockeyAllsvenskan laget HC Vita Hästen den 23 september 2020. Han spelade i 14 matcher för Vita Hästen och hjälpte dem att göra 12 mål. poäng (3 mål, 9 assist).

Lagesson spelade i 30 matcher under säsongen 2021-22 och delade tiden mellan Oilers och Condors. Han gjorde två mål och lade till två assist för fyra poäng. Den 21 mars 2022 bytte Edmonton Oilers försvararen Brett Kulak till Montreal Canadiens mot forwarden Erik Lagesson, ett val i sjunde omgången i 2024 års NHL Entry Draft och ett villkorat val i andra omgången 2022.

Carolina Hurricanes tecknade Lagesson till ett ettårigt tvåvägskontrakt den 25 juli 2022, efter att hans tidigare kontrakt med Montreal Canadiens hade löpt ut. Fans av Hurricanes var besvikna över att se Lagesson tillbringa hela säsongen 2022–23 med Carolinas American Hockey League (AHL) affiliate, Chicago Wolves. Hans totalt 65 spelade matcher översätts till 10 mål och 32 poäng.

Från och med den 1 juli 2023, efter att ha släppts av Hurricanes, spelade Lagesson för Toronto Maple Leafs på ett ettårigt tvåvägskontrakt. När han inte klarade av med Toronto Maple Leafs 2023 släppte de honom. Toronto Marlies, AHL-anslutet till Maple Leafs, plockade upp Lagesson efter att han inte tagits emot för säsongen 2023–24. Maple Leafs ringde upp Lagesson den 27 oktober efter att Jake McCabe åkte med en skada.

William Lagesson Fru

Här är alla du kan förvänta dig att se i Playmakers 2022: Playmakers introducerar oss för en färgstark skådespelare av kvinnor, av vilka många är ekonomiskt säkra och lever överdådigt med partners som är framgångsrika i idolmusikbranschen. Den här säsongen i succéprogrammet Playmakers ger sig sex kvinnor ut på ett globalt sökande efter Mr. Right.

Eldina Ahmic och hennes pojkvän Dejan Kulusevski kommer att ge dem en rundtur i Turin; Annica Englund kommer att berätta om sin IVF-resa; Linn Ehrenström kommer att intervjuas om att flyga snabbt; och Caroline Björkqvist kommer att introducera oss för en ny sport: Indycar.

Annica skrev på Instagram att hon från början var tveksam till att delta i programmet, men att hon till sist sa “ja”. Att inte veta om jag ville avslöja ännu mer om mitt liv än vad jag gör på Instagram gjorde det till ett svårt val. Jag vet dock att jag inte är ensam i min kamp för att etablera en familj genom provrörsbefruktning (IVF). Det är trevligt att bli uppskattad för mitt deltagande i kommentarsfältet, och om jag kan hjälpa någon av er där ute så gör det mig bra att dela med mig av denna information, skriver Annica.

Efter att ha tillbringat tid med Frölunda i ilskan gjorde William Lagesson den långa resan till NHL. Innan han tog detta beslut hade han aldrig ens spelat för Frölundas a-lag inom ishockeysporten. William Lagesson missade ett skott i NHL när han var 17, och valde istället att spela juniorhockey i Nordamerika. Hanhals-killen, vid 24 års ålder, har redan nått internationell framträdande plats.

När jag berättade för Edmonton Oilers Frölunda-fanskara var de extatiska. Svenska spelare som nyligen skrivit på med NHL-lag eller återvänt till ligan Oliver Ekman-Larsson lämnar för Florida, medan Pierre Engvall har skrivit på en sexårig förlängning och John Klingberg har skrivit på med Toronto Maple Leafs. Svenska spelare som nyligen skrivit på med ett nytt lag eller förlängt sitt nuvarande avtal finns i denna sektion.

Det stod skrivet i William Nylanders oklanderliga hand: “Jag kommer aldrig att glömma det här.” William Nylanders enorma matchvinnande mål och oklanderliga poängsvit efter Stockholmsmatcherna möjliggjordes av hans användning av avgjorde på övertid och hans förmåga att dribbla och dunka bollen. Det här är en sådan upplevelse som aldrig kan glömmas. Ett av Nylanders mål i livet tror han blir att ta med sina nära och kära till en NHL-match.

William Nylander har också gjort vågor från isen, efter att ha blivit fotograferad hemma hos Bianca Ingrosso, på röda mattan för premiären av Börjes tv-serie och på olika platser runt om i Stockholm där han träffade fans och skrev autografer. Under Torontos öppningsmatch i Detroit gjorde Nylander två mål och utsågs till matchens mest värdefulla spelare. Nylander kunde inte ha skrivit ett bättre avslut på Global Series i Stockholm.

Det här är en sådan upplevelse som aldrig kan glömmas. Nylander, på sin presskonferens efter matchen, berättade om sin önskan att spela inför en hemmapublik i NHL. En video av en pappa som heter Micke och hans barn som firar domen går viralt på internet. Vad hade han eller hon att dra sin vrede till? Nylander säger, “Vi hade inte pratat om något allvarligt, men han verkade genuint glad över att det blev ett mål, så det var coolt.”

William Lagesson, back för Toronto Maple Leafs, återvänder till Sverige. TITEL: HELSIA – I början av säsongen hade William Lagesson ingen aning om att han skulle representera Toronto Maple Leafs i Sverige. Den svenske försvarsspelaren trivdes av att arbeta ensam, hålla en låg profil och göra det bästa av sin djupgående roll med Toronto Marlies. När det kommer till att lösa problem har Lagesson aldrig gjort saker som alla andra gör.

Han är den tysta, vänliga sorten borta från omklädningsrummet. Efter att ha stigit i graderna i Frolundas berömda juniorprogram lämnade Lagesson frivilligt Sverige vid 18 års ålder trots att han var under kontrakt och kvalificerad att spela för seniorklubben. Lagesson har tagit en otraditionell väg tillbaka till Sverige, och på vägen har han tagit risker genom att satsa på sig själv. Hans optimistiska inställning kommer att tjäna honom väl när han går in i en ny fas av sin karriär. En skada på Timothy Liljegren den 2 november flyttade $775 000 gratisagentvärvningen från sjätte till fjärde plats i listan.

“(Lagesson) har varit viktig för oss med de skador vi har och vad vi går igenom”, säger Leafs huvudtränare Sheldon Keefe. Han borde vara riktigt nöjd med sig själv. Mike Van Ryn, Leafs assisterande tränare, har visst förtroende för honom tack vare hans insats i laget. Det har fungerat väldigt bra för oss. The Leafs skrev överraskande på den enorma och flexibla Lagesson till sin roster för NHL:s Global Series när Liljegren landade på långtidsskadad reserv. Han kommer att ta med sig sin kropp och grus till två matcher i Stockholm.

William Lagesson Fru
William Lagesson Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!