Viktor Åkerblom Familj, Förmögenhet, Pojkvän, Längd, Flickvän Flickvän

Sprid kärleken
Viktor Åkerblom Familj
Viktor Åkerblom Familj

Viktor Åkerblom Familj – Född 31 januari 1981, i S:t Laurentii församling, Söderköping, Carl Viktor Åkerblom är en svensk skådespelare, sångare och programledare. Mellan åren 2000 och 2001 spelade han rollen som Henrik Nygren i TV-serien Hotell Seger på Chanel 5. Därefter var han involverad i produktioner som Kommissionen på SVT 2005, Om Gud vill 2006, Labyrint på TV4 i 2007, och The Stig-Helmer Story 2011. “

Lång väg hem” (2014), “Maris Wern – Min lycka är din” (2016), “Gåsmamman” (2017), och “Grâns” (2018), som vann priset Un sure respect på filmfestivalen i Cannes, Guldbagge i sex kategorier, och nominerades till en Oscar för bästa manliga biroll.

2006 åkte han på turné med familjebandet Svirr och snurr och sommargung på Rassteatern. Akerblom har varit med i teaterföreställningar som Pelle Svanslös och talangshowen Intiman där han 2008 spelade Elake Måns.

På Hamburger Börs 2011/2012 uppträdde Aladdin med den magiska lampan. I sina roller som Reinard Räv på Intiman, Lorensbergsteatern och Nöjesteatern blev han världsmästare i tyngdlyftning 2011 till 2012. 2013 gjorde han ett framträdande på Maximteatern som Hertig och Teller i Askungen. 2015 framförde han sin egenskrivna monolog offerkofta – bortskänkes på Kulturkammaren i Norrköping, Kompani1, och Teater Giljotin.

Svenska skådespelare

Han arbetar som röstskådespelare för voiceovers och reklamfilmer. Viktor har fallit in mer än 60 ljudböcker sedan 2013. Det hända boken När hundarna kommer vann 2016 och blivit nominerad till Stora ljudbokspriset tre gånger. Han har bland annat röstat Alvin i Alvin and the Chipmunks-serien, Rigby on Regular Show och Thomas i Violetta. Hans roll på TV11 var kanalvärd från 2011 till 2012.

Åkerblom har varit värd för 140 avsnitt av podcasten “Jag är sjuk i huvudet” tillsammans med sjuksköterskorna Jessica Ekman. I den här podden kommer vi att diskutera mental hälsa och frågor relaterade till den. I april 2018 släpptes det sista avsnittet.

Åren 2004–2005 var han programledare för barnprogrammet Bolibompa i SVT. 2005 var han ordförande för Barnens allsång på Skansen. Viktor deltog i danstävlingen Let’s Dance på TV4 under första säsongen 2006, där han nådde de tre sista. Han har varit programledare för roadshowen Viktors vänner och Winner V64 på TV4 och Disney XD på språng. Han var programledare för programmet Kust och hav på TV4 2013. Har medverkat i program som Så ska det låta, Extra extra, och Sing a long.

Supermodeller och annonser

Du kanske känner igen honom från hans arbete med bland annat Volvo, Findus, Telia, MQ och Efva Attling.

Personlig produktion

Barnböckerna “Carla och den magiska skogen” och “Vera Vällingby” skrevs och gavs ut av honom genom Viktor Åkerblom AB. 2015 var han med och skrev och framförde monologen “Offerkofta – Bortskänkes” i Norrköping på Kompani1 och på Teater Giljotin, sin egen produktion. Han är en svensk skådespelare och TV-värd som heter Viktor Åkerblom.

TV-serien Hotell Seger från Kanal 5 2001 inkluderade hans skådespeleri. Bolibompa, en SVT-barnprogram, debuterade med honom som programledare i mars 2004. ITV4:s Let’s Dance, en kändisdanstävling, kom han och hans partner Carin da Silva på tredje plats 2006.

Samma år porträtterade han kocken Oliver i en reklamfilm för Findus som sändes på tv. Viktors vänner och Vinnare V64, två hästtravprogram som gick i TV4, var också värdar av honom. Dessutom har han uppträtt i Svirr och snurr och sommargung med Riksteatern, och från 2010 till 2011 var han Aladdin i Aladdin och det magiska lampan på Hamburger Börs.

Som Pelle Svanslös i 2008 års Intimans gestaltade han karaktären Elake Måns. Under sin karriär har Viktor Åkerblom varit skådespelare i Skandinavien och utanför i mer än 20 år. Både “Arthur the King”, där han spelade med Mark Wahlberg, och “Blaffer”, där han spelade den manliga huvudpersonen, avslutade precis inspelningen.

Viktor för sin del nominerades till en Oscar och vann filmfestivalen i Cannes för sin skildring av Ulf i “Border”. De senaste åren har Viktor arbetat på filmuppsättningar i Sverige, Tyskland, Island och Serbien. Viktor har uppträtt på scen ett bra tag efter att ha tagit examen år 2000 från Stockholms estetiska gymnasium, en förberedande institution som fokuserar på scenkonst (musik, dans och teater).

Det senaste han gjorde för teatern var en självskriven monolog som heter “Offerkofta”, som översätts till “Sacrificial cardigan” på engelska. Det var en slutsåld pjäs. Förutom att vara en skicklig artist har Viktor Åkerblom också sysslat med produktion.

Mareld”, distribuerad av Nordisk Film, var både hans produktions- och skådespelardebut. Dessutom har Viktor befäst sin position som en ledande röstskådespelare i Sverige genom att ge sina förmågor till ett antal projekt och även agera i motion capture.

Viktor Åkerblom Familj

Ett välkänt ansikte på den svenska film-, tv- och teaterscenen i nästan två decennier är Viktor Åkerblom. Han visade sin huvudrollen i en SVT-produktion där han spelade med Noomi Rapace för sin första audition som han var 16 år. Hans provade sedan på rollen som Henrik Nygren, som han spelade i samtliga 180 avsnitt av TV-serien Hotell Seger.

Han har spelat ett flertal roller i bio- och tv-produktioner samt i flera teaterscener sedan dess. Några exempel är den Magiska snön Jakten, Askungen, Alladin, och hans egenskrivna barnföreställning Kapten Svartskägg.

Vid 23 års ålder debuterade Viktor som programledare för Bolibompa, där han för första gången fick möjlighet att vara med och skriva egna manus. Han hade mycket framgång med det, vilket ledde till fler programledarroller för program som Disney XD on the road och Viktors Vänner.

Hösten 2015 avslutade han sin egen produktion, Offerkofta, som bygger på hans egen berättelse om att sluta bjuda på det nödvändiga. Till föreställningen bjöds in teatrar i Stockholm och Norrköping. Trots andra föreställningar fortsätter förfrågningarna om huvudföreställningen och fler evenemang är planerade till våren.

“Det här berget/monologen kommer för alltid att vara tidlös. Det kommer alltid att finnas de som kan förändra sina liv bara genom att lyssna på hans berättelse. Att lyssna på honom var en sådan underbar upplevelse. Utan tvekan imponerad!

Bland det mest moderiktiga jag sett är den ganska stark. Jag står helt bakom Viktor Åkerblom som håller på med något som skulle kunna utmanas eller rentav rensas. Du är mycket fin!
En stor bedrift att kunna presentera djupa och meningsfulla tankar på ett så engagerande och spontant sätt.

“En av de mest ärknade, intima, känslomässiga, underbara, fantastiska, magiska och otroliga jag har någonsin upplevt i kulturammanhang!” Det motsäger allt jag har sett och hört. Man känner och sörjer djupt i hjärtat och själen. Sluta aldrig berätta. Många är meddelade och behöver lyssna.

Viktor Åkerblom har i mer än tjugo år varit en välkänd figur inom Sveriges film-, tv- och teaterbransch. När han var sexton år gammal fick han en huvudroll mot Noomi Rapace i en SVT-produktion efter sin allra första audition. Henrik Nygren, en karaktär han spelade i 180 avsnitt, fick roll i tv-serien Hotel Seger efter sin andra audition.

Under tiden efter dök Viktor upp i en uppsjö av scen-, film- och tv-projekt. Hans eget barnprogram Kapten Svartskägg och det magiska skattuppdraget är några exempel, tillsammans med Askungen och Aladdin.

Med sina egna manus under bältet gjorde Viktor sin tv-värddebut vid 23 års ålder i ett barnprogram. Han blev en populär programledare på grund av sina framgångar i program som Viktors Vänner och Disney XD on the road.

Utifrån sina livserfarenheter och budskapet att inte längre vara ett offer för sina omständigheter lanserade han sin egen produktion, Offerkofta, hösten 2015. Stockholm och Norrköping var två städer där föreställningen blev en dundersuccé.

Universaliteten i denna monolog/pjäs är garanterad. Till och med bara att höra hans berättelse kan ha en djupgående inverkan på vissa människor. Att lyssna på honom var en otrolig upplevelse. Häpnadsväckande på en global skala!

Bland det djärvaste jag någonsin sett, och ganska kraftfullt. Alla borde ge äran åt Viktor Åkerblom för att han åtagit sig något som inte många ens skulle våga eller klara av. Du har en elak skicklighet!
Det är ganska anmärkningsvärt att kunna uttrycka sina djupa och uppriktiga idéer på ett så improviserat och fängslande sätt.

När det gäller kulturell bakgrund var det en av de mest exponerande, personliga, känslomässiga, förtjusande, extraordinära, förtrollade och häpnadsväckande sakerna jag någonsin har stött på! Vad jag har sett och hört är det bäst. Själva mitt väsen blev rörd till tårar av det. Fortsätt informera. Många skulle ha nytta av att höra detta.

Viktor Åkerblom Familj
Viktor Åkerblom Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!