Victor Leksell Familj

Sprid kärleken
Victor Leksell Familj
Victor Leksell Familj

Victor Leksell Familj – Han släppte ytterligare två album under 2019: “Allt för mig” och “Klär av dig”, varav det förstnämnda toppade som femma på den svenska albumlistan.[must require] Han fick tre nomineringar för 2019 års Aftonbladet Rockbjörnen-tävling sommar, och den 13 augusti vann han sin första Rockbjörn för kategorin “rets genombrott.”

Den 30 augusti 2019 släppte han singeln “Bra för dig” med bandet Estraden. Låten “First Place” toppade Spotifys svenska lista och har samlat på sig mer än 45 miljoner streams när detta skrivs. Efter bara 24 timmar efter släppet den 17 januari 2020 klättrade Victors låt “Svag” till toppen av Spotifys svenska lista.

Efter några veckor nådde låten även nummer 1 på Spotifys topp 50-lista i Norge. Med över 190 miljoner streams på Spotify har låten blivit inte bara den mest populära låten som någonsin skrivits på svenska, utan också den mest populära låten som någonsin skrivits på något skandinaviskt språk.

Låten debuterade som nummer 5 på Spotifys topp 50 i Sverige.[must require] Leksell dök upp i avsnittet “Sverige” den 10 april 2020 tillsammans med Molly Sandén och Joakim Berg. Det är en uppdaterad version av ett tidigare lagförslag från 2002, och syftet är att samla in pengar till sjukhus som hanterar coronavirusepidemin.

Victor Leksell släppte sitt första studioalbum, med titeln Fnga mig när jag faller, den 17 juni 2020. Tio av albumets elva låtar tog sig in på Spotifys topp 50-lista i Sverige inom en vecka efter att albumet släpptes.[måste kräva] Leksell sjöng en duett med norska sångerskan Astrid.

Sommaren 2021 vann Victor Leksell Grammisgalan-priserna för årets artist, årets album (“Fnga mig när jag faller”) och årets låt (“Svag”). 2022 vann Victors “Tystar i Luren” en Grammy Award för bästa rockalbum. Ingen annan svensk musiker har någonsin vunnit kategorin två gånger i rad. 2023 nominerades han återigen i samma kategori (årets lt) för boken “Din lt”, ett samarbete med Einar.

Basshunter-singeln “Ingen kan sl (Boten Anna)” släpptes den 23 juni 2023. Tobias megahit “Stor mand” fick en ny behandling av Victor, som skrev en svensk vers och vissa referenser, och den resulterande singeln den 7 juli 2023 fick titeln “Stor man” med Tobias Rahim. “Stor mand” har genom åren varit den populäraste danska låten som har spelats på radio.

Victor är en hane som är född den 4 april 1997 och är för närvarande bosatt i Torslanda på Lanternavägen 8. För fyrtio veckor sedan, den 8 november 2022, flyttade han till ett nytt hem av ett annat slag. Han delar bostad med flera andra, däribland Katarina och Johanna. Viktor Leksell är för närvarande en av de mest populära artisterna i landet, och han har haft en framgångsrik karriär hittills. Men hur hanterar vi saker med kärlek?

Efter sin framgång på American Idol bestämde Victor sig för att fokusera mer på fotboll än på musik. Och det var bra också. Viktors musikaliska karriär har ökat snabbt och 2020 har hans album “Svag” 175 miljoner lyssningar på Spotify, vilket gör den till den mest populära låten i Sverige.

Hans musik streamas cirka 2 miljoner gånger varje månad när detta skrivs. Den 21 oktober i Hammarby Sjöstad mördades Viktors nära vän och arbetskamrat Nils Einar Grönberg brutalt. Viktor och Einar spenderade lite tid tillsammans och spelade en omgång schack. En tid då han sjöng för publiken på Brännbollsyran. Inte ens den kan dämpa blomningen av Hans kärleksliv. Viktor är för närvarande med Lisa Magnusson. Det lyckliga paret delar en lägenhet i Stockholm och deras dagliga upptåg finns dokumenterade på Instagram.

Hans nyss är full vid 23, men han blir leggad vid 7. Han har arbetat på Biopalatset i Göteborg och som lärarassistent på Ica Maxi Torslanda. Han bor för närvarande i sitt föräldrahem. Han kan vara någons mördare, men det är inte den han är. Victor Leksells let Svag har legat i topp på listorna i både Sverige och Norge sedan januari respektive mars. Förra året vann han sin första rockbjörn för “årets genombrott”, och den 17 juni släpptes debutalbumet Fnga mig när jag faller.

Vi måste gå utomhus. Helt ärligt så kan Victor Leksell inte ens vara i samma rum med mig innan han otåligt börjar knacka med foten. En snabb, vanlig och avskyvärd mördare är hur du har beskrivits. Håller du med om beskrivningen? Att säga att man är känslomässigt instabil får en att framstå som instabil.

Men jag skulle nog kalla mig ganska snabbt och vardagligt. Jag har blivit ännu mer van vid den här livsstilen sedan jag flyttade hit. Jag brukade tycka om att gå till nya platser och träffa nya människor, men nu tycker jag att det är mentalt utmattande. Det sista stämmer inte. Vår kontaktperson på Ica Maxi i Torslanda meddelar oss att PLU-numret för automater är 4668. Men vid det här laget är Victor allmänt accepterad.

Victor Leksell Familj

Bra gjort, du är den typiska Victor. Att ha en raketkarriär som din är verkligen ovanligt. När insåg du att det gick från att vara en Idol-död till årets genombrott? Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna slå Tappat som ett skott.

Senare kom Svag innan P3 Guld, vilket förmodligen var när jag hörde talas om det första gången. Men sedan corona kom har ingenting förändrats i min vardag. Jag har inte spelat några spel; Jag har precis suttit med min telefon. Så jag har inte haft chansen att uppleva det på det sättet.

Är du vän med Lars Leksell, mannen som uppfann stålkniven?

Nej, min farfar heter Lars Leksell. Han slipar inte stålkniven, men jag önskar att han gjorde det. Jag önskar att jag hade varit ekonomiskt säker då. Det är inte lätt att kommunicera på norrländska. Svenska är inte alls enkelt. På mikrobloggtjänsten Twitter svarade Victor på lyssnarnas frågor om varför han sjunger “samma rum som du” när den tänkta frasen var “som du”. Svaret? Det låter bättre nu. Detsamma gäller första singeln Oavsett var du är.

Det var min pappa som berättade. Medan “vart” hänvisar till riktning, anger “var” plats. Var utmärkte du dig i skolan? Jag var en riktigt skicklig isdansare. Nu har jag nog svarat på en alltför vanlig mördarfråga.

Jag gjorde bra ifrån mig i historia också, även om det finns mycket att träna med min lärare. Eftersom min SO-lärare är en av mina favoriter tyckte jag att det var jättekul. Jag tycker att det är väldigt utmanande att lägga tid och energi på något jag inte tycker är roligt.

När jag frågar hur han var som lärarassistent, tar han fram sin telefon och visar mig ett foto där han sitter vid sitt skrivbord, snurrar i ena handen och telefonen i den andra. Mobilklockan visar 15:15. Han slår ihop båda handtagen från insidan. Jag behåller min lust för mig själv.

Berätta mer om din karriär som viking. Det är förbryllande att lärare inte har större auktoritet och kompensation när elever provar karaktärsskiftningar. Det är det mest fysiskt krävande jobb jag någonsin haft. Ingen ansvarig bryr sig. Kom snabbt, sitt och knapra.

Tror du att skandinaverna mördade Palme?

Jag har ingen aning om vem den mystiske Skandiamannen är. Jag har bara hört spekulationer om Palmetto-mord på Alex och Sigrids podcast, så jag kan inte säga säkert.

Vad har du för planer för sommaren?

Jag har aldrig varit gammal nog att gå i pension på tre år. Nu när allt är hugget i sten ska jag försöka ta det lugnt ett tag. Eftersom vi som jobbat med skivan har varit så noggranna har det tagit lite längre tid att göra den färdig än om vi hade etablerat någon form av rutin.

Vi har jobbat mycket med gamla instrument, så det ska bli kul att testa några nya låtar. De som är aktivt engagerade har hittat sina kamrater här. Jag tycker att det är fantastiskt att kunna hjälpa till i frontlinjen, där folk kan lyssna på musik och få nya vänner samtidigt.

Ja, jag bor fortfarande hemma. Jag utvecklas också, även om jag fortfarande är ganska ung. Om du hade tillbringat de föregående 24 timmarna med mig, skulle du definitivt ha stämplat mig som en mycket ung skojare. Jag är långsam på att duka, långsam på att städa mitt rum och långsam på att diska efter en måltid.

Vill dina föräldrar att du kommer hem?

Både ja och nej. Kanske när jag slutar skjuta upp saker hela tiden. Min yngre bror flyttade hem innan jag föddes, så jag antar att min mamma känner likadant. När Victor provspelade för Idol 2017 avslöjade hans pappa att han i hemlighet hade hoppats att hans son en dag skulle bli en professionell fotbollsspelare.

Jag kunde inte vara mer olik min mamma. Min mamma godkänner mycket av det jag gör, men min pappa är det musikaliska geniet i familjen. Han har varit min trubador hela mitt liv. Men mamma, det är verkligen läskigt. Har lyssnat på alla Utans versioner med Kent över fem tusen gånger, och hon kan fortfarande inte säga ett enda ord. Hon kan inte ens tala ett ord av mitt språk.

Vad hoppas du att lyssnarna tar med sig från albumet?

Människor behöver ta en paus från den bistra verkligheten, och det är något jag vill uppmuntra. Jag har funderat mycket på om det är lämpligt att marknadsföra sina grejes i en tid när världen genomgår så mycket förändring. Musik ger mig en flykt från verkligheten. Att andra människor ser det för vad det är och inte tänker “fan, han måste gå ut och prata”, är vad jag hoppas på. Jag har lite ångest över det.

Victor Leksell Familj
Victor Leksell Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!