Vem är Pappa Till Robyns Barn

Sprid kärleken
Vem är Pappa Till Robyns Barn
Vem är Pappa Till Robyns Barn

Vem är Pappa Till Robyns Barn – Vår resonansspira Robyn, nu 42 år gammal, har varit verksam musiker sedan hon var 16 år gammal; hon släppte sin debutsingel, Do You Really Want Me, till stor hyllning 1995, Ett par år har gått sedan Robyns svåra depression, som sammanföll med uppbrottet med regissören Max Vitali och hennes nära vän och kollega Christian Falks självmord.

Allt detta kulminerade i att Robyn checkade in på en terapiklinik för sjätte gången för att hantera sin ångest.Det är som om jag inte är samma person som jag var innan terapin, på ett sätt. Å andra sidan har jag blivit mer av en individ. Jag släppte några väldigt stora idéer om mig själv. Robyn sa till ELLE förra året att det är spännande att se vad som kommer härnäst eftersom det kan vara något helt annat än vad folk förväntar sig.

Efter uppbrottet med Max Vitali hittade de två varandra igen ett tag, och det finns ännu inga rykten om att hon har hittat ett nytt förhållande. Idag planerar Robyn att återvända till stranden och återgå till jobbet med musiken hon älskar.

Mer musik från mig, tack! Och att hitta en balans mellan att göra det jag vill och att göra det bra. Jag är inte redo att slå mig ner med bara ett jobb än. Jag skulle vilja smyga in lite annat arbete också… leva ett liv Robyns tankar om att skaffa barn För två decennier sedan släppte hon albumet Fembot, och då förklarade hon albumets ämne i TV-programmet Skavlan.

Hon fortsatte att tydliggöra omgivningens förväntningar på att kvinnor skaffar barn. – Det handlar om en kvinnlig robot som funderar på om hon ska skaffa barn eller inte.Och hon började själv tänka på moderrollen då människor runt omkring henne fick barn till vänster och höger.

Det känns som att mina vänner försöker tvinga mig att skaffa barn genom att sätta onödig press på mig att göra det. Den ursprungliga planen var att Robyn skulle uppträda på några sommarfestivaler och arenor inklusive Way Out West i Göteborg som en del av en kort turné.

Men bara den senaste veckan kom beskedet att Robyn inte kommer att delta på festivalen. Men reglerna har ändrats, så jag kommer inte att kunna vara med i år.Jag är så glad över detta att det gör ont. Men det är många andra saker som kommer att hända; det tar bara lite längre tid. När min nya skiva är klar kan jag inte vänta på att få kontakt med dig igen. Hon skrev på sina sociala medier,

“Jag har saknat att se alla så mycket och jag planerar att återvända så snart jag kan.” Robyn sa i början av föregående år att hon skulle behöva ställa in sitt framträdande på Way out west festival den sommaren.Det är en underdrift att säga att jag såg fram emot att åka västerut på sommaren, men omständigheterna har förändrats och jag kommer inte att kunna göra det i år. Jag är väldigt exalterad över detta!

Även om det kommer att ta ett tag längre finns det fortfarande mycket att se fram emot. Jag kan inte vänta med att vara tillbaka med er så fort min nya skiva är klar”, sa artisten då. Nu verkar det som att hon var upptagen med något annat. Musikern är nu en stolt mamma. Son föddes i april 2022 enligt folklore, men hon börjar först nu dela sin glädje med världen.

“Min tid är din för alltid, Tyko.”Hon har överösts med beröm i kommentarsfältet. Den 44-åriga musikstjärnan “Dancing On My Own” verkar ha välkomnat sitt första barn till världen, kanske någon gång sommaren 2022. Det är i alla fall vad som kan hämtas från artistens Instagram-inlägg.Bilder väcker spekulativt tänkande

Ett litet barn, förmodligen inte mer än ett år gammalt, kan ses på bilden, och Robyn har skrivit: “Min tid är din 4-ever, Tyko.”Fans spekulerar nu i att sångerskan hoppade över sin graviditet och sitt barns första levnadsår på grund av den här artikeln.Bilden på pojki har tagit över kommentarsfältet, och många är nyfikna på vad den verkliga historien är.Och vi har undrat varför du inte har släppt någon ny musik: “Du har varit upptagen!

Robyn själv har aldrig bekräftat eller dementerat rykten om att hon är mamma, men hennes legion av följare insisterar på att hon gör det. Många kända personer och artistens vänner har lämnat hjärtliga kommentarer under artikeln.Kakan Hermansson, en mediepersonlighet, skriver “Mini you” vid sidan av bilden.Sarah Dawn Finer svarar,

Oavsett vad som händer, sänder vi vår kärlek till Robyn och ber att hon ska finna glädje i moderskapet om tiden är inne. Ursprungligen planerad att uppträda på förra årets Way out west-festival, svenska popstjärnan Robin “Robyn” Miriam Carlsson, 44 , tvingades ställa in sitt framträdande i februari samma år på grund av sjukdom.

Vem är Pappa Till Robyns Barn

Men det börjar bli tydligt att Robyn har haft något annat att stå på – hon har äntligen blivit mamma på största möjliga sätt. Enligt Aftonbladet föddes sonen i april 2022. Artistens graviditet och förlossning har flugit totalt under radarn, men nu berättar Robyn för världen på Instagram om det monumentala steget hon har tagit genom att lägga upp en bild på sin nyfödda bebis.

Och kanske får publiken vänta lite till för att se artisten på scenen.Tyko, min tid är din för alltid”, hälsoråd från Kändis.Och omtänksamma förfrågningar dyker upp i kommentarsfältet.Lykke Li skriver: “Vilken gullis. “Det är fantastiskt,” säger Sarah Dawn Finer. “Åh, det är roligt! Stort, hjärtligt tack”, skrev Leila Lindholm.

Efter att nyligen ha släppt sin debutsolo-satsning, “Fembot”, har Robyn tidigare diskuterat sina tankar om att bli mamma i låten “Skavlan”.Konstnären förklarar att berättelsen kretsar kring en kvinnlig robot som funderar på om hon ska skaffa barn eller inte, och att roboten själv började fundera över sin moderroll när hon märkte att människor till vänster och höger om henne fick barn.

Det känns som att mina vänner försöker få mig att få barn, sa Robyn i programmet.Som Robyns första barn betyder “Min tid är din” “Min tid är din.” Robyn, den svenska popprinsessan, meddelar den glada nyheten i ett Instagram-inlägg.Hon skriver: “Min tid är din för alltid, Tyko.” bredvid en bild på solen.Fram till nu har ringen hållit graviditeten hemlig.

Hon meddelade dock i vinter att hon inte kommer att delta i sommarens Way out west-evenemang på grund av “förändrade omständigheter”.Hennes tillverkare Dylan, nu 41 år gammal, var i samma ögonblick på väg till butiken för att köpa smärtstillande medicin mot hennes huvudskada. Han ringde en ambulans och Robyn fördes direkt till sjukhuset. Domstolarna där slog fast att hon hade rymt för att begå hysteri.

Samma dag förklarades hon död eftersom för mycket blod hade strömmat ut ur hennes inre organ. Läkarna sa att det tyvärr inte fanns någon chans att rädda henne, men att de skulle hålla henne vid liv utan medicinskt ingripande tills de var säkra på att hennes dödfödda son Iver var stor nog att överleva en förlossning.

Hade fem timmar på sig att göra sig redo för avskedsfesten Robyn bodde med Iver i 28 år; under den tiden var Dylan en konstant närvaro vid hennes sida. Den 8 februari 2014 föddes han med en vikt på endast 1,2 kilo. Dylan hade fem timmar på sig att välkomna sin son och överdåda sin älskade med tillgivenhet. Efter det slutade maskerna att röra sig och Dylan blev en sur, ensam far.

Min son tillbringade två månader på neonatal intensivvårdsavdelning innan han kunde följa med mig hem. Enligt Yahoo UK sa Dylan: “Vi kunde komma hem tre dagar efter hans beräknade dödsdatum.”
Robyns familj är fortfarande en betydande del av min. Jag har också fått mycket stöd från vänner, familj och främlingar på nätet, fortsätter han. Efter bara tre veckor tillsammans flög de hem och gifte sig.

Senare i livet fick han en annan son som hette Bodhi. Förhållandet tog dock slut.Att vara i ett förhållande med två söner är utmanande. Jag gav upp hoppet om att någonsin träffa någon och bestämde mig för att tillbringa resten av mitt liv ensam. Jag träffade dock min nuvarande make för mindre än två år sedan; vi korsades på Instagram. Efter tre veckor blev vi nära och blev kära, som Dylan uttrycker det.

Vem är Pappa Till Robyns Barn
Vem är Pappa Till Robyns Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!