Vem Är Pappa Till Filippas Barn

Sprid kärleken
Vem Är Pappa Till Filippas Barn
Vem Är Pappa Till Filippas Barn

Vem Är Pappa Till Filippas Barn – Filippa Toremo, en stjärna i sociala medier, sa att hon väntar sitt första barn vintern 2022. Hon avslöjade sin upplevelse på sociala medier, där hon sa att hon varit gravid i månader utan att veta om det.Filippa sa till sina Instagram-följare, “Att du bär ett barn och ska föda om fyra månader är en helt overklig känsla.” För Filippa har det aldrig varit en självklarhet att skaffa barn.

Filippa har delat med sig av sin graviditetsresa på sociala medier, från att komma över sin graviditet till att ivrigt vänta på att hennes bebis ska komma. Nåväl, och Filippa fick äntligen barn!
Filippa Toremo lägger ut bilder på sitt bröllop och sin nyfödda pojke på Instagram.

Det här skulle bli en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, jag bara visste det. Nu är han äntligen här”, skriver Filippa. Elva år tillsammans, och lika kärleksfull som alltid! Amelia pratade med Anja Pärson och Filippa Rdin, ett gift par med tre barn, för att prata om deras vardag som familj, Anjas beslut att avstå från alkohol och deras djupa och livsförändrande kärlek till varandra.”

Men när Filippa fyller år tar jag ett steg tillbaka, sa Anja, säger.Elva år har gått sedan Filippa Rdin och Anja Pärson insåg att de var kära i varandra. När Anja och Filippa träffades i Filippas klädbutik i Ume, där Anja var en frekvent kund och Filippa gav en hjälpsam hand närhelst hon behövde moderåd, blommade en vänskap snabbt ut till ett romantiskt förhållande.

Anja ville “göra livet lite sexigare med Filippas stylinghjälp”, utan att just då inse hur romantisk deras historia skulle bli. Och de känner fortfarande likadant för varandra. Något de valde att prata om flitigt på Filippas mycket lästa blogg. Både när de har landat i tillvaron och när det är livligare.

I det här samtalet säger Filippa: “Människan kan inte bara skriva om när allt är bra, men det är klart att det är svårare att skriva öppet om motgångar”, och Anja fyller i: Filippa har en enorm, godtrogen fanskara, och de två av de har en underbar fram och tillbaka. Det finns många människor som tror att vi kanske är lite för öppna om våra liv, men vi har bestämt oss för att dela med oss i alla fall eftersom vi inser att vi har blivit förebilder.Samtidigt har vi tagit ett beslut om vad vi inte vill diskutera sinsemellan.

Attn: Filippa Till att börja med är vi utmärkta kommunikatörer. Men redan nu, när jag tittar på Anja, får jag samma känsla som jag gjorde första gången vi träffades. Det är helt korrekt! Jag tror att det är en bra idé att komma ihåg de saker du verkligen gillar med den andra personen. Efter det är varje dag densamma, och det är vad man måste låta sin make uppleva. Och skaffa det själv också!

Det är lätt att bli influerad av den Instagram-perfekta världen, där alla verkar glada och framgångsrika. Det kommer aldrig att finnas en tid i livet när saker och ting är som de ser ut. Det finns problem i relationer och i livet; Tricket är att möta dem med huvudet och inte vara rädd för att känna vad du känner i stunden. Vi är ganska nöjda just nu med att bara vara här och njuta av stunden.

Vem Är Pappa Till Filippas Barn

Anja: – Ja, det är lätt att känna sig nere när man kollar på Instagram och ser att alla andra verkar vara ute på fantastiska resor medan vi sitter fast hemma och tittar på Netflix och sover. Vi måste hela tiden påminna oss själva om att det är bra att bara hänga hemma också. Som förra sommaren, när barnen ställde upp tillsammans för att se till att vi hade tillräckligt med vatten i fyra veckor… Det faktum att vi var begränsade till vårt hem hindrade oss från att ge oss ut, men det innebar också att vi äntligen kom till land.

Så vi frågade oss själva varför det var så viktigt att våga sig utanför allfarvägen någonstans. Allt barn verkligen vill ha är lite tid i solen och en pool. De har inget intresse av att äta på en trevlig restaurang i någon större stad.

Filippa: – Vi gjorde så många misstag när vi åkte iväg på terminen och tänkte att vi skulle ta tillbaka så mycket vi kunde. Dude måste knäcka revbenen! De vill bara hänga med oss och bada.När de arbetar tillsammans har Anja Pärson och Filippa Rdin mycket fritid.Filippa: “Jo, men det är precis vad vilken vettig människa som helst skulle förstå.”

Anja: – Vi har väldigt bra assistans eftersom det är många runt omkring oss som är villiga att hjälpa till. Min bästa vän och syster bor båda i stan, och det gör även Filippas mamma som hjälper oss att flytta. Så mycket som möjligt, säger Filippa. Vi åker till Stockholm idag, och vi kommer att vara där hela dagen så att vi kan sova ut och leka med barnen.

Eftersom vi jobbar tillsammans har vi mycket tid att spendera tillsammans. Det är då folk tar på sig nya roller, men vi har blivit mycket bättre på att klara oss själva under tiden. Attn: Filippa Vi diskuterar det hela tiden, varje säsong. Ändå är det svårt att göra justeringar av design medan du springer.

Jag är helt hänförd av Anja. Jag beundrar hennes förmåga att se problem och hitta lösningar där andra ser hinder. Och jag tycker att hon har en oerhört fin humor. Mycket mer med små barn. Det exemplifierar hur man närmar sig livet i allmänhet. Hon är en extremt varm och generös person. Det är fantastiskt att hon aldrig låter sig vara rädd för att misslyckas och istället alltid vill växa. Där lärde jag mig otroligt mycket.

Vem Är Pappa Till Filippas Barn
Vem Är Pappa Till Filippas Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!