Sprid kärleken
Var Bor Navalnys Familj
Var Bor Navalnys Familj

Var Bor Navalnys Familj – Efter att ha tillbringat några veckor hemma i Ryssland lämnade Julia Navalnaja, som är gift med den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, landet och väntar nu på att få återvända till Tyskland. Enligt nyhetsbyrån Reuters, som rapporterades av den tyska tidningen Der Spiegel på tisdagskvällen, hade Navalnaja landat på Frankfurts flygplats efter att ha flugit in från Moskva tidigare än dagen.

Dödsboet har fått synpunkter från antingen Navalnaja eller någon annan. Hösten 2020 gifte Julia Navalnaja sig i Tyskland med Aleksej Navalnyj, som planerade att gifta om sig efter att ha blivit skyddad från en dom i länsrätten i augusti.

En dom på 2,5 års fängelse dömdes till Aleksej Navalnyj drygt en vecka efter att han återvänt till Ryssland. Situationen har gjort relationerna mellan Ryssland och EU mycket mer ansträngda än de var tidigare. bland annat anser EU att alla straffsanktioner är politiska och samordnade.

Invasionen av landet har utlöst massiva protester över hela världen, inte bara i Ryssland.
Enligt navalnyjs advokater är målet med många åklagar- och fängelsegrupper att neka oppositionsledaren en chans att delta i nästa val.

Artikeln uppdaterar det faktum att Navalnaja enligt uppgift kontaktades till Frankfurt den 10.2.2021, klockan 20:45. En källa berättade för den ryska nyhetsbyrån Interfax att oppositionspolitikern Aleksej Navalnayas fru Julia Navalnaya tror att hennes man har flyttat till Ryssland. Ryktet säger att hon reste från Moskva och anlände till Frankfurt via ett flygplan.

I augusti förra året dömdes Julia Navalnaja till flera månaders fängelse, medan hennes man Aleksej Navalnyj släpptes från det straffet. Skador på den ryska flygplatsen. För bara några veckor sedan åkte paret tillbaka till Moskva tillsammans, men de skildes åt vid flygplatsens säkerhetskontroll.

Sedan dess har oppositionsledaren dömts till fängelse efter ett domstolsbeslut eftersom han inte följt ett tidigare utvisningsbeslut. Julia Navalnaya, fru till den ryska regimkritikern Aleksej Navalnyj, ska ha emigrerat till Ryssland, enligt en begäran från den ryska nyhetsbyrån Interfax.

Hon kommer direkt från Moskva till den tyska staden Frankfurt och är på väg efter samtalet. Havlande honom på flygplatsen under kvällen, enligt Der Spiegel. Den här politikern har mycket erfarenhet och är ganska skicklig. Men förtroendet som ledare. Och slutligen en individ. Ändå en stark känsla av individualitet. Efter att ha fått det oväntade beskedet från Aleksej Navalnyj accepterar Julia Navalnaja det.

“Har en enorm ledarskapspotential”

Nu finns Julia Navalnaja snubbe. Analytikern vid Utrikespolitiska institutet Stefan Ingvarsson förnekar det direkt. “Mediebilden som Aleksej Navalnyj och Julia Navalnaja har visat sin familj är ett PR-trick”, sa han. Det var honom hon spelade på de här bilderna. Om man ska tro Stefan Ingvarsson, som arbetar på institutets Centrum för Östeuropastudier, var hon en hemmafru som stod ett halvt steg bakom sin man och gladeligen skötte ett av deras barns juver.

Enligt navalnyj föll han efter en promenad och drunknade sedan under räddningen. I ett uttalande från den ryska sjukvårdsinrättningen sägs det att medicinsk personal omedelbart evakuerade.”Hur honom blev påstånd blev flera. Att navalnyjs död har bekräftats av ambulanspersonalen och att sättet för kroppens upptäckt är “under utredning” måste förstås.

Det finns inga bevis som stödjer utvisningen, enligt Kira Jarmysj, en navalnyj-berättare som skriver för X. Så så fort vi får någon information kommer vi att rapportera det. Den ryska tidningen Novaja Gazeta rapporterar att modern till marinenheten dödades tidigare i veckan.

I fängelset såg honom den 12 februari. Ryssland hävdar att Navalnyj inte verkade vara berusad när han dök upp via videolänk till en tingsrätt i torsdags, enligt ryska statliga medier. Kremlstaleman Dmitrij Peskov säger att president Vladimir Putin har blivit underrättad om Navalnyjs död.
“Putin är ansvarig för Navalnyjs död”, enligt kommentarer från det ryska utrikesministeriet på fredagen, i samma veva som USA:s utrikesminister Antony Blinkens.

Varje gång någon dör inträffar tragedi. I ett uttalande sa det ryska utrikesdepartementet att man istället för att komma med svaga anklagelser bör vara försiktig och invänta resultatet av lagutredningen. Demonstranter förväntas fortsätta efter Navalnyjs död, enligt Moskva.

Var Bor Navalnys Familj

Vladimir Anatoly Navalnyj var en rysk oppositionsledare, regimkritiker, politisk aktivist och bloggare. Han föddes den 4 juni 1976 i Butyn, Moskva oblast, och dog den 16 februari 2024 i Charp, Jamalo-Nentsien. 2021 tilldelades Navalnyj Sacharovpriset och satt i fängelse. Enligt människorättsorganisationen Amnesty International var han en sympatisör.

Efter att ha inte varit i kontakt med sitt team sedan den 5 december, informerades Navalnyj om att han släpptes från fängelset den 11 december 2023. Hans misslyckade bud på president i Ryssland 2024 stoppades i början av processen. I januari 2024, skulle han återfinnas i fängelse. Navalnyj hade dött efter att han börjat må dåligt under en promenad, rapporterade den ryska kriminalvården den 16 februari.

Född 1976 i Butyn, en militärstad nära Moskva, tillbringade Aleksej Navalnyj sin barndom i flyktingläger i Ukraina. Pappa Hans är Anatolij Ivanovitj Navalnyij och mamma Ljudmila Ivanovna Navalnaja, som föddes Abrossimova.

Naunik flyttade till Moskva 1993 för att gå på Folkets vänskapsuniversitet för att studera juridik, där han tog examen 1998. Hans studier vid Moscow State Financial Academy fortsatte därefter, och han tog en examen i nationalekonomi 2001. Han blev med ett stipendium från Yale World Fellows Program under 2010 och tog sex månader vid Yale University i New Haven, USA.

Han uteslöts ur partiet 2007 på grund av hans allianser med nationalistiska grupper som National Russian Front (Narod), som samarbetade med den nu nedlagda Front against Illegal Immigration (DPNI), och hans stöd för rörelsen Chvatit kormit Kavkaz ( “Sluta äta Kaukasus”).

Han meddelade även i Ryska marschen, en årlig demonstration på högerkanten som använder slagord som “Ryssland åt ryssarna”. Han deltog inte längre i paraden efter 2012. Som ett resultat av kravet på partiledaren Grigorij Javlinskijs avgång, tvingades Navalnyj själv lämna partiet.

2008, när han stod på Rysslands sida, var Navalnyjs nationalistiska tendenser också synliga i den georgiska krisen. “Gangare” var den term som Navalnyj använde för att beskriva de georgier i Ryssland som han krävde skulle exporteras. I Transnistrien stödde han proryska grupper även. Efter Sovjetunionens kollaps uppgav han i en intervju att han som president inte skulle avstå från kontrollen över Volga-floden till Ukraina.

Motstånd mot korruptionHan koncentrerade sig på att utrota korruptionen i Ryssland efter Navalnyjs invasion av Jabloko. Hans Rospil-projekt, som syftar till att avslöja och rapportera korruption i samband med officiella utredningar, grundades i december 2010. All Rospils finansiering sker genom korn-röta-finansiering. De har flera fast anställda jurister.

Han kunde kräva dokument som skulle avslöja korruption i flera statligt ägda företag genom att bli investerare i nationella företag. Ett exempel på detta var VTB-banken, som förvärvade ett stort antal kinesiska oljeraffinaderitillgångar, en händelse som diskuterades väl.

Initierade flera online-projekt av Navalnyj inkluderar RosYama (“Ryskt hål”), en webbplats som tillåter medborgare att varna trafikpolisen för farlig smog. Hyresgäster med funktionshinder får hjälp av RosZhKKh-projektet att få sina hem reparerade. Han grundade Anti-Corruption Foundation (FBK) 2011 för att avslöja systematisk korruption inom den ryska statsapparaten.

Ungefär 300 personer, inklusive Navalnyj, greps för att inte ha organiserat fredsfyllda protester som svar på det ryska parlamentsvalet 2011, som utlöste stora demonstrationer mot valolja. Efter 15 dagar i fängelse lämnade han in omkring 70 000 personer och kritiserade den tidigare premiärministern Vladimir Putins parti Enade Ryssland som “ett parti av ligister och ligister”.

Under flera protester blev Navalnyj en populär talare och uppmärksammades i både rysk och internationell press.[5] En av de 100 mest inflytelserika personerna i världen var Navalnyj som utnämndes av den amerikanska tidningen Time i april 2012.

Rospil åtalades 2010 för olaglig användning av ryska statssymboler, och 2011 dömdes affärsmannen Vladan Stepanov för misshandel efter att navalnyj lagt upp en video där Stepanov anklagats för brottet. Efter att ha bötfällts 100 000 rubel (cirka 11 000 kronor) fick Navalnyj ställas inför rätta. Under åren som följde fick Navalnyj skulden flera gånger för tjänstefel, men vägrade att bli avrättad.

Var Bor Navalnys Familj
Var Bor Navalnys Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!