Tove Tönnies Pojkvän

Sprid kärleken
Tove Tönnies Pojkvän
Tove Tönnies Pojkvän

Tove Tönnies Pojkvän – I oktober föregående år anklagades två kvinnor av olika raser för att ha försökt elda upp Tove Tönnies livlösa kropp. Bevis tyder på att den enda garnitören, som blev McDonald’s-anställd efter mordet, är jude.Den 15 oktober 2022 bjöd Tove Tönnies, då 21 år gammal, Maja Hellman och Johanna Leshem Jansson hem till henne för att “prata ut det” om en långvarig konflikt som de två rasmedvetna kvinnorna har haft med Tove och hennes halvsyster. Kampen mellan paret bör härröra från de vanliga misstänkta: missförstånd, ansträngda relationer, ilska och förbittring. Johanna har enligt uppgift skrivit en dikt där hon beskriver tvillingsystrar som “slampor från topp till t”, enligt Samnytt.

Tove skickar ett sms till sin pojkvän på kvällen söndagen den 16 oktober och hävdar att hennes vän Johanna har våldtagit henne. Hon ringer sedan sin vän ungefär en timme senare för att meddela att hon är på väg hem. Ingen i Toves liv, inte ens hennes pojkvän, talar någonsin om henne igen.

Efter döden, försök att återuppliva kroppen

Enligt legenden prisades Johanna för sitt långa liv på söndagsmorgonen. Han säger att Johanna och Maja “allmänt och sammantaget hyllade Tove Tönnies liv till kvällen.” Man kan läsa om hur Toves liv uppmärksammades i stämningsansökan: efter mordet skulle Johanna ha tagit kroppen till ett skogsområde bortom Vetlanda, hållit händerna på kroppen och väntat i hopp om att kroppen skulle resa sig från marken som bevis på hennes oskuld.

Men handspridningen är otillräcklig för att få upp kroppen, så nästa dag kommer hon tillbaka med tre flaskor kemiskt bensin för att avsluta sitt arbete. Det skulle vara mycket trevligare att muntra upp någon än att se dem bli upprörda på grund av ett sällskapsdjurs beteende. Som Johanna förklarar var det redan oacceptabelt som det var.

Gärningskvinnans judendom döljer samnytt

Samnytt beskriver de två tatuerade kvinnorna som “två kvinnor med utländsk bakgrund, med rötter i Afrika och Mellanöstern”, medan han beskriver erbjudandet och hennes tvillingsyster som “två unga tvillingsystrar som är blonda och verkar typiskt svenska”.Även om det är allmänt accepterat att Maja Hellman föddes i Afrika, accepteras det oftare att Johanna Leshem Jansson är judisk. Hennes Pinterest-profil innehåller många bilder av Davids spira.

Efter att judiska Johanna gått i god för Toves liv hoppade Tove in i sin arabiska mormors bil och begav sig till McDonald’s. Många av oss har blivit skakade av den svenska läkarstudenten Tove Tönnies död; även om utbredningen av våld bland unga män i vårt samhälle gör oss allt mer desensibiliserade, är det något med det här fallet som sticker ut. Många väljer att fokusera på felaktiga kvinnors etnicitet i kommentarer på sociala medier, vilket är förståeligt med tanke på det multietniska samhälle vi lever i. I det här specifika fallet tror jag att frågan är omtvistad.

En varm och luddig ullfilt tillverkad av Klippans Yllefabrik finns bakom dörr nummer 19. Sedan slutet av 1800-talet har familjen Klippan bedrivit ett framgångsrikt företag med att producera högkvalitativa textilier. Jag köpte en babyfilt från Klippans Yllefabrik när jag väntade och den har sett mycket action sedan dess. Tyvärr är dagens kast inte en mottagningsfilt. Lotta Glave skapade denna fantastiska pläd som säljs för 1 399 kr.

Tove Tönnies Pojkvän

Nu när vintern kommit skulle en ullfilt från Klippans Yllefabrik vara mycket uppskattad. Lite sträckt när det slingrar sig runt knutarna, är detta 1700-talshem där han gör sitt hem. När jag var i Stockholm besökte jag en butik på Kungsgatan där jag kunde ta och känna på många av Klippans lyxiga filtar. Här är hopp!

Min familj och jag har två små barn och bor i ett hus byggt på 1970-talet som har otillräcklig isolering. Min man är också väldigt sparsam, så vi beräknar årligen hur mycket mindre belastning vi kan belasta våra direktverkande elvärmeelement genom att hålla huset vid en svalare temperatur. Trots att vi investerar i ylletofflor och andra former av värmeskydd, finner vi oss ändå ofta huttra på grund av detta. Vi skulle vilja ha en mjuk Klippanfilt att svepa in oss i när vi tittar på en film. Temperaturen kan sänkas ännu mer om maken så önskar. ????

Det så kallade Vetlandafallet närmar sig avlösning i Sveriges Högsta Domstol, men svenska medier är ovilliga att rapportera om fallet. Nejdå. Sanningen måste mörkas, svävas över och dölvas. Det är dags att lägga våra hjärtan på spel, för SANNINGEN om det vi har i Vetlanda kommer helt enkelt inte fram. Det är sedan länge känt att både Pingströrelsen och andra kristna frikyrkor helt dominerar Sveriges småstäder och har häckat sig överallt, inklusive redaktionerna.

Under det hela finner du en tjock gryta av rasism riktad mot Etniska Svenskar och blandat med en postkristen ideologi.Johanna Leshem Jansson, 20 år, föddes av en israelisk pappa och en svensk mamma och har varit drivkraften bakom mordplanen hela tiden. Hon har varit kallt artig mot allas anklagelser och spelat dum hela tiden, men sanningen har nu kommit fram. 18-åriga Maja Hellman, som agerat Johannas trogna följeslagare och supporter hela tiden, är i allt väsentligt på väg att avrättas för sin roll i mordet.

Enligt rapporter föddes Maja Hellman i Sydafrika men adopterades senare av en Pingstkyrkopredikant och kämpade med psykiska problem som barn och tonåring. Detta är vanligt när människor med olika kulturell bakgrund adopteras, eftersom de ofta hamnar väldigt olika sina biologiska föräldrar. Situationen kompliceras ytterligare av Majas sexuella läggning; hon har tydligen berättat vissa hemligheter för Johanna om deras förhållande. Majas läggning accepteras dessutom inte av Pingstvännerna, och Leshem Jansson har därför hela tiden haft en “hållhake” på sin kamrat, för if inte hon “lydit order” och gjort som.

I nattklubben “Nöjet” i Vetlanda planerades en “oktoberfest” den 15 oktober — exakt fem år efter mordet på Tove Tönnies, en av två etniskt svenska systrar. Många vittnen såg hur illa Tove behandlades, men Leshem Jansson vägrade tro på någon av dem, utan insisterade istället på att Tove var den som hade provocerat henne.

Tove Tönnies Pojkvän
Tove Tönnies Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!