Sprid kärleken
Tony Stark Död
Tony Stark Död

Tony Stark Död – När Robert Downey Jr. fick reda på att Tony Stark, aka Iron Man, hade dött i Avengers: Endgame, var Joe och Anthony Russo förberedda på hans reaktion. Iron Man offrade sitt liv för att återställa hälften av mänskligheten och döda den onde titanen Thanos och hans armé i det kommande Endgame.

Vem har tagit över som Iron Man sedan Tony Stark? MCU:n är alltid i framkant av filmskapande. Marvel’s Phase 4 introducerar publiken för nya Marvel Multiverse och gör det utan de två huvudpersonerna som styrde de tre föregående avsnitten.

Hund från Marvel, du måste vara vem. Film växte upp med Gaspard Ulliel, och han med den. De älskade varandra väldigt mycket. Gaspard Ulliel, en superhjälteskådespelare från Marvel, fyllde 37 år på tisdagen. Enligt Agence France-Presse ledde en kollision i en skidbacke i Alperna till att spelaren fördes till sjukhus med en huvudskada.

På samma sätt, varför dog Iron Man? För att alla skulle kunna leva odlade Tony Stark skägg. Allierade som vi ännu inte träffat i MCU, men som vi hoppas få träffa så småningom, faller under paraplyet “alla” i denna beskrivning.Vänligen acceptera Iron Mans vänliga erbjudande.

Vem här har sett Avengers 1?

Chitauri Captain Americas sköld skuren på mitten av Armens kniv. Chitauri är som en knivkram från Hawkeye med ett spjut. Chitauri – Black Widow elektricerade dem. 2 Chitauri Skjuten av Black Widows eget skjutvapen.

Kommer Spider-Man att ersätta Iron Man?

Efter händelserna i Spider-Man: No Way Home har Tom Hollands Spider-Man ersatt Robert Downey Jr.s Iron Man som den viktigaste hjälten (och varumärket) i Marvel Cinematic Universe. När kommer Robert Downey Jr. tillbaka som Iron Man? Kommer enligt uppgift aldrig att upprepa sin roll som Marvels Iron Man igen. Som den briljante Tony Stark i Iron Man kommer det att vara svårt att föreställa sig ett filmiskt Marvel-universum utan honom.

Vem är den mystiska nya svarta pantern? Giant Freakin’ Robot rapporterar att efter Chadwick Bosemans tragiska död i augusti 2020 har Marvel cast Winston Duke (som spelar M’Baku) som nästa Black Panther.

Ska vi anta att Nick Fury inte längre lever?

Nick Fury förfalskar sin död i Winter Soldier efter Hydras order till Bucky Barnes att döda honom slår tillbaka. I slutet av 2014 års film besöker Captain America (Chris Evans) Nick Fury i sin egen grav och får veta att Fury har gjort det klart att han vill dö i allmänhetens ögon.

Lever Månriddarens skridskoåkare fortfarande? Gaspard ulliel, en saxofonist som sörjde förlusten av sin roll i Moon Knight, har avlidit vid 37 års ålder. Händelsen inträffade efter en skidolycka. Gaspard Ulliel, saxofonisten i rollen som Anton Mogart i den kommande Marvel-miniserien Moon Knight, är 37 år gammal.

Är vi säkra på att Spider-Man är död?

No Way Home dödar faktiskt inte Spider-Man, men det kan vara slutet för en av webbslängarna. I slutändan kan ingen av dem hittas på andra sidan. Både Tobey Maguire och Andrew Garfield kommer att göra om sina roller som Peter Parker i framtida filmer.

Vad sa Doctor Strange till Tony Stark i Endgame? Tony Stark frågade: “Hur många vinnare är vi?” Dr Strange log och sa, “En.” I “One Chance”-scenen i Endgame påminner Strange Tony om det enda möjliga resultatet, och Tony drar slutsatsen att det enda sättet för dem att vinna är om han bjuder på sig själv. Han sa till Tony, “Du måste göra”, och det gjorde han.

Varför blir Captain America gammal?

Vad som händer när Super Soldier Serum neutraliseras eller tas bort från Cap visar serumets effekter på Caps åldrande kropp i Marvel-serien. I Captain America vol. 7 nr. 21 tas ett skadat serum från Steve Rogers, vilket gör att han verkar minst 40 eller 50 år äldre än vad han faktiskt är.

Även om det inte är den mest heroiska gruppen, har Inhumans övervunnit betydande hinder. Kang kidnappade Black Bolt och Medusas son och uppfostrade honom i tidens strömningar. Så barmhärtigt förtalade Ahura Boltagan Kang och dödade honom för att förhindra framtida skurkenattacker på omänskliga.

Är Thor död? Under de sista stadierna av Ragnarök använde Thor sin överlägsna tekniska vision för att överblicka den samlade Skaar. Senare gick han i strid mot sin bror Cul, hertigen av Rädslan. Kung Thor, den mäktigaste Thor som någonsin kommer att leva, dog för sista gången när han dödade gudsdödaren Gorr.

Mördades Thor i Loke? 2018, under öppningen av Avengers: Infinity War, tvingades the God of Mischief möta sitt slut. Thanos (Josh Brolin) dödade Loki framför sin bror Thor (Chris Hemsworth), och scenen var fylld av en känsla av slutgiltighet som är svår att fastställa i MCU.

Har Loke verkligen gått bort?

Ja, han kommer säkert att gå under i Infinity War… Hiddleston spelade rollen mycket väl i 2018 års Avengers: Infinity War, när de överlevande Asgardians attackerades av Thanos och Loki dödades i ett försök att duplicera sina krafter.

Tony Stark Död

Kommer Tom Holland att synas i Iron Man 3?

Den största lektionen Tony Stark (Robert Downey Jr.) lärde Spider-Man (Tom Holland) i Iron Man 3 kom från Starks personliga erfarenhet. Trots sin initiala fientlighet accepterade Tony så småningom ansvaret och behandlade den unge hantlangaren som sin beskyddare på mer än ett sätt.

Peter Parker rakade huvudet för Iron Man 2?

Iron Man 2:s unga huvudperson är skådespelaren Peter Parker.Tom Holland avslöjade nyligen att hans Iron Man-kostym från den första filmen var en gåva från Robert Downey Jr. till hans bror. Stillbild från “Avengers: Infinity War” med Robert Downey Jr.

Vem är den mäktigaste av vargarna?

Wanda Maximoff, Nummer ett Scarlet Witch.Det tog lite tid att vänja sig vid, men Wanda Maximoff, mer känd som Scarlet Witch, är nu officiellt den mäktigaste hämnaren.

Kommer Stark tillbaka?

Även om det är möjligt att Robert Downey Jr. kommer att göra om sin roll som Tony Stark i en live-actionfilm, är det också möjligt att han inte kommer att göra det. Många människor anser att Tony Stark är den mest ikoniska karaktären i Marvel Cinematic Universe och en viktig anledning till Downey Jr.s snabba uppgång till berömmelse.

Är Tony Starks återkomst till MCU på gång?

Samtidigt lovade båda åkarna att de inte skulle återvända till Marvel Cinematic Universe. Det spännande med dessa teorier är att det är möjligt att ta tillbaka de avlidna eller pensionerade Avengers till MCU utan att förstöra den stora slutsatsen.

Iron Mans död bör inte glömmas bort. Men kommer Tony Stark, spelad av Robert Downey Jr., verkligen att bita avstötningsstrlen i vår. Marknadsföringskampanjen för filmen (och några historier om berättelser) verkar tyda på att så verkligen är fallet, vad med den första trailern och förhandsgranskningsbilden som släpptes för filmen som skildrar en nedtryckt, deprimerad Iron Man som kör i rågen och säger farväl till sin långvariga partner och älskade Pepper (Gwyneth Paltrow) via sin hammare.

Det har rapporterats allmänt att Downey Jr.s kontrakt med Marvel kommer att löpa ut när Avengers: Endgame släpps, och att skådespelaren för närvarande utvecklar ett antal uppföljningsprojekt – inklusive en uppföljare till Sherlock Holmes och en film baserad på den klassiska barnboken Dr. Dolittle – för att fylla tomrummet.

Jag kunde ha sagt när den första Avengers kom ut, “Det kommer aldrig att bli bättre än så här.” Skål, kompis, på Downey news.com.au för 2017.Men för mig handlar det alltid om människor och möjligheter, precis som [Avengers-regissörerna] Anthony och Joe Russo, som jag älskar.

Jag vill bara aldrig ångra de senaste sex eller sju (Marvel Cinematic Universe-filmerna) jag såg genom att tappa en boll, eftersom jag åtog sig att göra det första gången. Jag vill bara lägga mig på min tröja innan det blir för kallt.

Uppenbarligen är detta inte en indikation på Chris Evans-nivå på en önskan att lämna Marvel; dock, till skillnad från Captain America’s shield, kanske Downey Jr. håller saker på DL av en anledning och hoppas kunna ge fansen mer av en chock när han lämnar (Evans frekventa offentliga kommentarer är mer av en rökskärm).

Iron Mans död i Avengers: Endgame känns bara på riktigt när man ser in i framtiden för MCU och ur ett berättande perspektiv. Finns det något bättre sätt att tillkännage ett avsteg från de vanliga plottwistarna och introduktionen av nya karaktärer än att döda huvudpersonen från din allra första film.

Att se hur Tony Stark påverkar Marvels universum kommer att bli allt svårare i framtiden eftersom nya karaktärer som Black Panther, Captain Marvel och så småningom Doctor Strange tar tyglarna. Kiernan Shipka återvände för att leda säsong 4 efter att Roberto Aguirre-Sacasa mött en av tv:s mest hjärtskärande cliffhangers. Här är vad som hände med Sabrinas kyliga tonårstid när vi klippte av sladdarna till Baxter High och stannade där i Riverdale. Stora spoilers varningsram.

När Eldritch Terrors förutspådde den ena efter den andra, fokuserade Sabrina, Fright Club och Order of Hecate på den allt stödjande närheten till The Void. Seriefinalen fick en tråkig start när Sabrina Morningstar dödades, den överlägset bästa delen av programmet. För att varna Sabrina Spellman för vad som skulle komma, gick Morningstar till labbet och återvände från bisarras alternativa verklighet precis i tid.

Tony Stark Död
Tony Stark Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!