Titti Schultz Lasse Persson

Sprid kärleken
Titti Schultz Lasse Persson
Titti Schultz Lasse Persson

Titti Schultz Lasse Persson – Att skriva ett mejl till oss är lika enkelt som att skriva ett brev till oss. På grund av den -19 graders vindkyla kommer Anders Eldeman, programledaren, inte att sända “Melodikrysset” torsdagen den 15 januari. Istället sänder Titti Schultz och Lasse Persson kommer att skicka programmet, enligt ett pressmeddelande från Sveriges radio.

Anders Eldeman, programchef på Melodikrysset, sa i ett pressmeddelande, “Jag håller mig isolerad och jag längtar efter självständighet.”P4 Extra är där du regelbundet kan fånga Titti Schultz och Lasse Persson. De ordinarie programdirektörerna väntas tillbaka den 22 januari. Jag tycker att det låter bättre när relevant data presenteras i centrum.

Podcasterna jag lyssnar på medan jag kör är smartare än många högskolekurser. Tiden är inte längre död; när jag kopplar av i min bil förklarar världens bästa journalister allt för mig. Om det tar lång tid att natta barnen har jag hela världens litteratur till hands i en åtta gånger snabbare brådska. De verkar inte märka att jag faktiskt inte är härifrån; mina lurvar kan ses precis bakom mitt huvud.

Eller? Jag hade ett samtal med en vältalig man som berättade om sin fru och sina barn, eller “hennes röster” som han kallar dem, som varit ovanligt frånvarande från hans liv de senaste åren. Hon faller in i den främsta demografin för romanska romaner, eftersom hon är kvinna och medelålders eller äldre (och möjligen till och med äldre), och den lilla antydan till lyrik verkar vara märkbar.

Mannen pratar om ljudböckerna som man kanske pratar om något man sticker ut med, men kortfattat. Kanske inte ett vänsterprassel, men definitivt i tandem med en riktigt stor och alltid närliggande kompis.

Ljudböckerna strömmas utan hindring ibland mnga timmar och natt, p att läsandet kräver att man kräver blick, viss koncentration och ibland till och med en lampa. Samma sak som gör att distraktioner från andra källor får döden att kännas mer meningsfull är på spel när romantiska relationer konkurrerar med platoniska.

På grund av detta är det inte så förvånande att lyssnandet på ljudböcker har gett upphov till en ny typ av litteratur; media anspelar trots allt på att läsa böcker bara i förbigående. I DN:s fantastiska profil av Grimwalkers avslöjar paret att de ger ut två eller fem böcker årligen — uppenbarligen riktade till lyssnare snarare än läsare. Slorp.

För att minska kostnaderna har Storytel introducerat AI-lästa böcker. Det är ett logiskt nästa steg, ungefär som hur Grimwalkers säger att de förväntar sig att AI snart ska ta över deras arbete. De borde ta ställning för företagets varumärke eftersom, som de ser det, datorer snart kommer att kunna skriva åt dem. Historier ska alltid vara raka och fokuserade, som en motorväg som svänger i bakgrunden.

Den effektiva hastenyckeln kan utvecklas till en som bestämmer hur länge datorskärmen ska vara tänd. Om jag kan välja ett kön för AI nu, kommer jag inte snart att kunna välja ett åldersintervall och ett språk att tala med det? Kvällarna kan bli mycket lättare från och med nu! Finns det en standard för hur engagerande en berättelse ska vara? Är idag dagen jag får kt eller rädd? Komma till toppen!

Vi bokmaskar och poddlyssnare blir alltid förvånade när utomstående hävdar att de känner igen oss från våra hobbyer. Vad de gör är i huvudsak en strömlinjeformad version av oss med de tertiära referenserna borttagna. Musikens medium är privat; det förför örat att tro att det är en del av en social interaktion, ett samtal. Men det är möjligt att hantera konversationen genom att pausa den och välja att avsluta den när som helst.

Lyssnarna använder mig på samma sätt som jag använder de jag lyssnar på; som ett enklare, mindre tidskrävande alternativ till att ringa mina faktiska medarbetare.Jag undrar alltid vad det är han lyssnar på när hans “fru” inte är där. Han säger till dem: “Harry Potter, fyrtionde varvet.” Kanske är det en viss domedag här trots allt.

Titti Schultz Lasse Persson

Melodikrysset kommer att ledas av Titti Schultz och Lasse Persson även i veckan. Ledaren för folkmusikprogrammet, Anders Eldeman, blev stucken av en prärievarg förra veckan och har bestämt sig för att hålla sig smutskastad hela veckan.

Anders Eldeman är på väg att bli bättre, men han är trött. Melodikryssets programledare Anders Eldeman tackade de som “lyssnat på sig själva” i dagens avsnitt av P4 Extra.Anders Eldeman ersätts i Melodikrysset av Titti Schultz, programledare för P4 Extra, och Lasse Persson, P4 Extra flygande reporter.

Vi är faktiskt här för att hjälpa en kämpande medarbetare. Titti Schultz och Lasse Persson hävdar att de har fått ett berg av peppar och goda råd från lyssnarna, och därför har de bestämt sig för att börja laga mat. Anders Eldeman, programledare för den mycket sedda svenska musikvarianten Melodikrysset, har blivit sjuk i kolit och kommer inte att sända programmet den 15 januari.

Istället får vi höra Melodikryssets Titti Schultz och Lasse Persson som programledare för programmet.Jag håller mig för mig själv och längtar efter självständighet, säger Anders Eldeman, huvudprogrammerare för Melodikryst.Ett musikackord som kallas “melodikrysset.”

Melodikrysset är ett familjeprogram om att vara musikdeckare. Frågor om musik och musiker diskuteras i Melodikrysset. Fyll i kryssplanet för att vinna aprikosen och de fina priserna som visas på skärmen. När Anders Eldeman blir sjuk den 15 januari tar Titti Schultz och Lasse Persson över som programledare.Delta i en pristvist om Melodikryst-album.

Om du vill att din lösning ska övervägas behöver du skicka in kristallen antingen via Melodikrysset-appen, via posten eller genom detta formulär på vår hemsida enligt anvisningarna. Vi behöver höra från dig senast kommande torsdag angående ditt deltagande i draget.

Du kan inte försköna ditt svar med hyperlänkar eller bilder. Tyvärr kommer du inte att vara med i dragningen. Anders Eldeman ersätts den 15 januari av Titti Schultz, P4 Extras programchef, och Lasse Persson, P4 Extras nyhetsankare.

Anders Eldeman, programledare för den mycket sedda svenska musikvarianten Melodikrysset, har blivit sjuk i kolit och kommer inte att sända programmet den 15 januari. Istället får vi höra Melodikryssets Titti Schultz och Lasse Persson som programledare för programmet.
Jag håller mig för mig själv och längtar efter självständighet, säger Anders Eldeman, huvudprogrammerare för Melodikryst.

Ett musikackord som kallas “melodikrysset.”Melodikrysset är ett familjeprogram om att vara musikdeckare. Frågor om musik och musiker diskuteras i Melodikrysset. Fyll i kryssplanet för att vinna aprikosen och de fina priserna som visas på skärmen. När Anders Eldeman blir sjuk den 15 januari tar Titti Schultz och Lasse Persson över som programledare.

Delta i en pristvist om Melodikryst-album.Om du vill att din lösning ska övervägas behöver du skicka in kristallen antingen via Melodikrysset-appen, via posten eller genom detta formulär på vår hemsida enligt anvisningarna. Vi måste höra från dig senast kommande torsdag angående ditt deltagande i draget. Men när han skulle återuppta sina nattliga möten med män som var i farten på onsdagen, kunde han inte hålla ligisterna på avstånd längre.

Det var mysigt och omtänksamt på en gång; luften var mjuk och varm. Alla känslor som en människokropp kan hålla på en gång fanns där.Programledaren Titti Schultz sa i ett mejl: “Jag förstår att det är tufft för dig; du gråter mycket och du ser svåra, tuffa saker.”

Den Facebook-lyssnarpopulistiska rörelsen är nu i full gång.En lyssnare skriver, “Lasse Persson är en hjälpande och en stor man.”Att se ett barn gråta är en svår uppgift. Ingen ska behöva gå igenom något läskigt här. Det var därför jag började svettas rejält.

Tänk på mina egna barn, Lasse Persson

Tidigare P4 Stockholm-reportern Lasse Persson har jobbat i branschen tidigare.Vanligtvis kan lyssnarna höra honom när han reser genom Sverige, men de senaste dagarna har han också varit i Polen, inte långt från gränsen till Ukraina, där han stött på andra resenärer. Han säger att många av människorna han har träffat är barn , och att många av dem är för unga för att förstå vad som pågår.

Fruktbara livsvägar, verkligen. Jag träffade en ung man som skulle ta bussen till Sverige vid midnatt. Den här resan, där hon tog en buss till ett helt annat land, kommer hon att minnas för resten av sitt liv. Lasse Persson hävdar att hon inte kunde förklara varför hon och hennes mamma tvingades lämna sitt hem. Jag tänker ofta på mina fyra barn. Jag vill vara där samtidigt som han är och berätta hur det är, säger han.Han hävdar också att männen han har träffat har ett “otroligt varmt hjärta.

Titti Schultz Lasse Persson
Titti Schultz Lasse Persson

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!