Sprid kärleken
Therese Neaime Barn
Therese Neaime Barn

Therese Neaime Barn – Hennes kamp för autonomi, kärlek och självständighet kommer ihåg den 23 januari. Hur stora framsteg har vi gjort under de senaste två decennierna för att få ett slut på förtryck och våld baserat på heder, och vad mer arbete återstår?

Bortförande av barn och kvinnlig könsstympning är två av de frågor som GAPF har uppmärksammat i år, och galan tar även upp dessa ämnen. Konstnärsframträdanden av Kerstin Ryhed, Anders Lundin och Therése Neaimé varvas med repliker från Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och statsminister Magdalena Andersson.

“Rösta bort hedersvåld 2022” var kampanjsloganen för i år.

GAPF-Kom ihåg Pela och Fadime AlltidGAPF-Kom ihåg Pela och Fadime Alltid Ett jämlikt samhälle där det inte finns något förtryck eller våld baserat på heder.

Twenty Studios arbetade med oss för att spela in galan.

Vi presenterar den fjärde årliga Stockholm International Fashion Fair 2021! Stil är ett fönster in i ett folks historia och kultur. En unik idé, Stockholm International Fashion Fair försöker utforska kulturer via kläder.

Detta evenemang arrangeras av In-Ter-Art, ett kommunikations- och evenemangsplaneringsföretag som skapades av Imane Belmkaddem. Syftet är att visa upp Sverige och Stockholm som potentiella globala destinationer. Statens Nationalmuseum stod värd för årets evenemang.

För att främja kulturer via kläder bjöds kända designers från hela världen in.

Det andra perspektivet är kvinnors egenmakt, vilket främjas av det faktum att denna modevisning ger en plattform för en mängd olika kvinnor att fungera som förebilder. När specialgästen Therése Neaimé sjöng “Dance Love” och “Today is a Holiday” under sitt framträdande.

Ett antal andra framstående VIPs var närvarande, inklusive ambassadörerna från Japan, Saudiarabien, Tunisien, Thailand, Malaysia, Argentina, Indonesien, Marocko och Kosovo.

Malmö stad var värd för 2021 WorldPride och EuroGames tillsammans med Happy Copenhagen. En mycket uppskattad gäststjärna, Therése gjorde ett framträdande. Hon höll också en egen presentation med titeln “Från dröm till verklighet” som en del av den här högtidsveckan.

Som första svensk någonsin vann sångerskan Therése Neaimé Hollywood Music in Media Awards för sin låt “Dance Love” i kategorin Dance. Dance Love släpptes den 22 juni och har samlat in över 330 000 Spotify-spelningar och är den nuvarande vinnaren av 2020 års bästa danslåt vid Hollywood Music in Media Awards. Som första svenska musiker att vinna i detta sammanhang befäster Therése Sveriges position på den globala scenen.

Att vinna bästa danslåt på en internationell tävling är en otrolig ära, och det känns underbart. Budskapet i Dance Love är att fortsätta röra på sig, att vara fullt närvarande, att drömma stort, att se på den ljusa sidan, att fortsätta kämpa även när det blir tufft. Något som efter det senaste årets utmaningar känns ännu mer avgörande vid den här tiden, säger Therése Neaimé.

I likhet med Oscarsgalan för professionella inom musikbranschen ägde Hollywood Music in Media Awards rum live den 27 januari 2021 i Hollywood. Andra kategorier vanns av ett antal kända musiker och låtskrivare. Max Martin, Shawn Mendes, John Legend, Justin Timberlake, Labrinth och Shaggy är bland mottagarna.

Therése tog inte bara hem en trofé i Hollywood, utan hon är också aktuell för Svenska Eventakademins Narren-pris, den största individuella utmärkelsen inom eventbranschen, för att hon var modig nog att skaka om ett stillastående fält.

Therése Neaimés nya fascinerande singel “Live Again” är ute nu. Poplåten har alla förutsättningar för en fantastisk dansgolvsfyllare. Med “Live Again” transporterar Therése Neaimé lyssnarna på en musikalisk resa som kombinerar en nostalgisk popstil med en ny elektronisk atmosfär, som visar upp hennes konstnärliga flexibilitet.

Ett album som man måste lyssna på, tack vare den suggestiva produktionen och sången som är mättad i känslor. De kraftfulla texterna i “Live Again” kommer att fängsla lyssnarna med deras relaterbarhet och fängslande berättande. Sången har en inspirerande, unik kvalitet på grund av den optimistiska rytmen och melodiska komponenterna.

Med hypnotiska texter och en ständig ström av förstklassig musik är Therése redo att göra ett stort språng i musikbranschen och på listorna. Therése Neaimés naturliga talang och anpassningsförmåga som musiker visas fullt ut i detta album. Den 27 januari kommer låten att finnas tillgänglig för streaming på alla digitala tjänster.

Therese Neaime Barn

Efter att ha släppt Dance Love förbereder det internationella fenomenet Therése Neaimé sig för att avslöja en ny video som kommer att hålla 2020 i brand. Med sitt livfulla, smittande och vilt färgstarka ljud är “Dance Love” säker på att få folk att röra på sig – du kan hitta den på vilken internetströmningstjänst som helst.

Hennes framträdande på “Dance Love” är ett eldigt, kreativt uttryck för hennes hängivenhet till sin konstform; den visar också upp hennes oklanderliga teknik, hisnande röst och den obestridliga karisma som kommer att driva henne till toppen av musiklistor och spellistor runt om i världen.

Kom och fira musikglädjen med Therése när hon lyser upp världen med en fantastisk blandning av latin, pop och soul i år. 2020 års hymn är “Dance Love”, och Therése Neaimé är stolt över att återvända med den officiella musikvideon till en av hennes bästa hits hittills.

Oberoende musik av hög kvalitet från hela världen är vad Hollywood Music In Media Awards handlar om. “Dance Love” av svenska sångerskan Therése Neaimé är ett perfekt exempel. Nominerad till ett DANCE-pris, denna nya och spännande låt är catchy och professionellt gjord.

“En Bagatell” är den nya svenska singeln från den mest amerikanskspelade svenska musikern, Therése Neaimé, som släpptes idag. Låten är en hyllning till den starka mannen – som vill stå upp och gå sin egen väg när det kommer till sexualitet, skaffa barn sent i livet, eller följa sina drömmar på andra sätt – utan att kompromissa med sin lekfulla sida.

I sin nya singel “Wad är jag – en bagatell”, som släpptes den 7 oktober, sjunger Therése Neaimé:

Det är en metaphor för att det är tvärtom, men det kanske känner många av oss som en bagatell i ett större samhällsperspektiv. Om vi bara bestämmer oss för att göra det kan vi alla göra en enorm skillnad. Rätten att välja sin egen väg, strunta i regler och “dansa i röd chiffong” när ingen annan frågar.

En otroligt feel-good-musikal, “Kyss Mig” med en härlig melodi och en antydan till skimmer. Jag hoppas att jag genom att dela dessa kan inspirera och driva andra att fullfölja sina passioner och vårda de stunder de tillbringar med dem de älskar.

Att träna mer på en daglig basis. Kvantitet är viktigt. Att upptäcka nya former av glädje i dessa något begränsade tider är ett privilegium. – Det kanske krävs något så enkelt som en kyss för att se lite mer ljus i livet igen, tillägger Therése Neaimé.

Upplevd av sekter Denna låtvideo, som är 10 år gammal, spelades in på Café Ritorno i Stockholm city, Skogskyrkogården och Långholmen/Södermalm. Målet är att åter föra människor samman i kärlek och enhet i denna kaotiska värld. För att diskutera lite vidare. Att följa sitt hjärta och se varandra i stärkande kramar för att kunna kyssa varandra igen.

Therése Neaimé, en global sensation, förbereder sig för att svida sommaren 2020 med en ny singel som följer hennes tidigare topp 20 på Music Week. Med lanseringen av dess beroendeframkallande, livliga och bländande musik för streaming och nedladdning den 22 juni, hoppas Dance Love få folk att röra på sig.

I år, häng med Therése och fira musiken när hon fängslar publiken med sin elektrifierande blandning av latin, pop och soul. En av Therése Neaimés bästa hits hittills, “Dance Love” kommer att fungera som 2020 års temalåt, och vi är glada att dela den med dig!

Therése Neaimé är en begåvad artist och trebarnsmamma. Det kommer att dröja fyra veckor tills hon får sitt fjärde barn – vid 53 års ålder – eftersom hon är i vecka 36. Det är bara en siffra och jag tror att ålder ska vara mer individbaserat på hälsan.

Midlife mamma och förstfödd

Therése Neaimé etablerade en fantastisk karriär när hon arbetade utomlands, särskilt i USA och Mellanöstern. Hon öppnar upp om hur hon var tvungen att ställa barn på is medan hon arbetade och bodde utanför Sverige. Hon blev äntligen mamma vid 40 års ålder efter en lång och svår resa.

Det var väldigt efterlängtat, säger Hon.

Therése Neaimés målsättning att få en stor familj bestod även efter att hon fyllt 47. Efter det tog hon kontakt med ett internationellt vårdcenter. Att få möjligheten att bli mamma igen var inget som skadade henne alls.

“Jag älskar att bli inspirerad att slåss.”

Hon har bestämt sig för att skaffa sin familj solo nu när hon är ogift. Trots att hon och hennes dåvarande sambo var mottagare av de två äldsta barnen fick hon de två yngsta via äggdonation. Jag tar upp detta för att visa att att ha en familj och ett jobb inte är ömsesidigt uteslutande mål.

Det var uppenbart att ta hand om mina två barn var min högsta prioritet, så jag satte mig för att uppfostra dem och sedan etablera ett jobb. Det är hur lång tid som har gått. “Det där med en stor familj är min största dröm”, började jag för 47 år sedan.

“Att slåss”

Att ha ett barn i den åldern är dock inte utan risker, särskilt när det gäller att förebygga redan existerande tillstånd som högt blodtryck genom regelbundna kontroller. Det kommer att bli kritik, tillade hon, men än så länge har det inte skadat henne.

Möten mellan människor är ofta besvärliga. Men hur ser din självkänsla ut? Är det genomförbart enligt dig? Så du kan fortfarande be om saker och få saker gjorda även när du är utmattad? Ett ivrigt “Ja!”

Therese Neaime Barn
Therese Neaime Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!