Tara Moshizi Familj

Sprid kärleken
Tara Moshizi Familj
Tara Moshizi Familj

Tara Moshizi Familj – TV-gala: rets SVT-programmet “World’s Lada” blir tillsammans med Lina Hedlund, Tobbe Blom, Rickard Söderberg, Tara Moshizi, Yvette Hermundstad, samt barnen Sigrid och Leon. Jag är otroligt hedrad över att få förtroende för rollen att leda världens barn. Barn är vår framtid, så det är en självklarhet att se till att de alla har tillgång till hälsovård, utbildning och säkerhet, som Lina Hedlund uttrycker det.

Om ett år kommer tre SVT direktflöden att bestå av världens barn. Lina Hedlund och Tobbe Blom startade den 25 september. Tara Moshizi är värd för avsnitten 2 och 4 oktober av tv-specialen Together for the Children of the World.

Bebisar gråter varje dag. Enligt en FN-rapport har 1,2 miljoner barn under fem år dött som en direkt följd av coronautbrottet. Som ett resultat stannar samhället av, vaccinationsprogram mot folksjukdomar blir ett skämt, skolor stänger och arbetslösheten och våldet i hemmet ökar.

Alla barn har rätt till hälsovård, utbildning och säkerhet; detta är utgångspunkten för World’s Children.World’s Baby – fred på jorden börjar vid födseln 25 sept. 18:45-19:30 SVT1 och SVT Play (Direktsändning).Den årliga kampanjen för världens barn lanseras av Lina Hedlund och Tobbe Blom. Senaste besökare och nyhetsuppdateringar. För att världens barn ska ha tillgång till hälsovård, utbildning och säkerhet.

Sveriges största insamlingsgala för fördrivna barn äger rum den 2 oktober från klockan 20.00. till 22:00 (CEST) på SVT1 och SVT Play (Galan, direktsändning). Musiker, värdar och producenter slår samman sina resurser för att hjälpa barn i nöd över hela världen.Barnen Sigrid och Leon är också med.

Det ska bli fantastiskt att få delta i Världens Barngalan, Sveriges möjligen största gala. Vi gör en investering på uppdrag av alla barn i världen; kan saker förbättras? Eller mer modig? Tobbe Blom beskriver insatsen som modig och välmotiverad.

Direktsändning av “Världens lada” söndagen den 4 oktober klockan 18:15-19:00 i SVT 1 och SVT Play.Tara Moshizi sammanfattar året med Världens barn. De senaste gästerna och rapporterna diskuteras tillsammans med sammanställd data från hela Sverige.

Monteringen av radioverktyget Världens Barn är ett samarbete mellan SVT och SVT Radio, flera svenska samhällsgrupper och minst 45 000 frivilliga runt om i landet. Sedan Världens Barn grundades 1997 har svenska folket donerat över 1,70 miljoner dollar för att hjälpa barn i nöd över hela världen.

Världen’s Barn arbetar för att förbättra hälsa, utbildning och säkerhet för barn som lever i utvecklingsländerna. Nej, det varma vädret är inte skyldig till sommarens största överraskningar. Det skulle vara True Detector. Den andra säsongen av det populära amerikanska kriminaldramat har varit betydligt mindre spännande än den första. Jag skulle faktiskt gå så långt som att säga att det har varit tråkigt.

Låt oss bara glömma det och gå vidare med våra liv, precis som vi gjorde med den bortkastade terminen. Alla ni, märk väl. Dessutom har vi bättre saker att tänka på, som att den berömda brittiska dramakomedin Doll & Em återvänder till HBO Nordic för en andra säsong. Det är en berättelse om kvinnlig vänskap, och de två bästa polarna försöker skriva en Broadway-musikal tillsammans i de nya avsnitten.

Förutom gästspel från tungviktare i branschen som Ewan McGregor och Olivia Wilde, har Doll & Em den sortens bitterljuva komedi och offbeat kvickhet som får mig att vilja krypa ihop i soffan och ringa på min egen personliga klocka så fort krediterna rullar. Dessutom väntas en hjärtlig återkomst från en komisk kombo av högsta klass. Enligt den brittiska tidningen Metro kommer vårt favorit-tv-par Patsy och Edina från sitcomen Helt Hysteriskt att spela i en långfilm i sommar.

Skridskoåkarens mästare Joanna Lulmey förutspår att evenemanget kommer att bli “helt fantastiskt”.Vi behöver inte oroa oss. Till skillnad från detektiverna på True Detective har Patsy och Edina aldrig lämnat mig i tvivel. Och egentligen, vem behöver ett gäng turgida nosar när vi kan steka oss med mormorsfria damer som har smak för livets goda? Min sommar förgylls av avsnitt av “Doll & Em” och rapporter om Patsy och Edina.


Han var mitt uppe i sin andra livskris när han köpte de där lakanen i bäckebölja. Genom hans ledarskap spred sig en börskris som ett rasande jordskred. Kanske några nya sovkläder skulle hjälpa. Han trodde inte på det själv, men han resonerade att det inte kunde skada honom särskilt mycket heller.

Han hade köpt hängiga underkläder från en bäckebölja. Det var en ren impuls. Han satt i en lång julkö vid hléns och stirrade på lakansetet i det humoristiskt skrynkliga tyget av en lockkorg. Han lät sig själv bli låst.I över hälften av sina liv delade han och hans fru ett hem, men under den tiden.

Tara Moshizi Familj

När han flyttade in i en ny lägenhet utan något annat än hans namn på dörren började allt hända honom. Hans fru hade tagit på sig att dela upp de sexiga kläderna och det pornografiska materialet i den gemensamma garderoben. Nu satt han och vred sig inuti en blå Ikea-väska. Det fanns två kuddvar och två pslakan i bäckebölja, längre ner.

Han kände hur kraften ebbade ut och frågade sig själv: “Vad fan hände här.Han var tvungen att ge sina tankar form. Han slängde bäckeböljan till golvet och började sätta en krönika till Icakuriren. Han kände att det var pinsamt att prata om sig själv för mycket, därför tog han det impulsiva beslutet att skriva i tredje person.


Tara Moshizi och Johan Kollén, två nya programredaktörer, har tagits ombord för att hjälpa till att forma seminarieseriens framtid. Dessutom kommer Sandra Lewinsson att ta rollen som affärsansvarig för Skola och bibliotek, vilket är en betydande satsning för att stärka Bokmässans utbildnings- och bibliotekssatsningar.

Vi har tagit det största steget framåt i Bokmässans historia under den pågående pandemin. Bokmässan Play är nu en integrerad del av Bokmässan och vi arbetar hårt för att vidareutveckla festivalen som ett nav för litteratur, kultur och mellanmänsklig kommunikation i den digitala tidsåldern. Programdirektör för Bokmässan i Göteborg, Oskar Ekström, säger att det har påskyndat deras satsning att lägga till stjärnor som Tara, Johan och Sandra till ett redan formidabelt team.

Tara Moshizi har ett imponerande CV som inkluderar arbete inom tv, radio och tryckt journalistik. Hon har närmast arbetat som programledare för Kulturnyheterna i SVT. Det senaste året har hon även skrivit poddtips varje vecka för Svenska Dagbladet och varit värd för flera SVT-program, bland annat Morgonstudion, Nationaldagen, Helgstudion och Världens Barn-galan.

Tara var tidigare redaktör och producent för Sommar i P1 och som huvudprogrammerare för P3 Populär-showen. Hon har arbetat som kulturredaktör och skribent för ett flertal publikationer, bland annat Icakuriren, ELLE, Aftonbladet, Expressen Kultur, Göteborgs-Posten, svt.se och BON. Tara Moshizi har dessutom varit värd och modererat ett flertal program, inklusive de för Storytel Awards, Grävgalan och Bokmässan.

Bokmässan är en av årets höjdpunkter för mig och jag har åkt dit i stort sett varje år sedan jag var liten. Tara Moshizi förklarar att det just nu är en spännande tid för Bokmässan eftersom de har möjlighet att forma evenemangets framtid.

Johan Kollén, även han utbildad journalist, kommer inom kort från sin tjänst som marknads- och presschef på Backa Teater i Göteborg. Han har även arbetat som konsult inom konst- och utbildningsbranschen. Sedan dess har Johan blivit ett känt namn bland både förläggare och författare; han arbetade tidigare på Bokmässan i flera befattningar, bland annat som redaktör och tv-programledare.

Det är jättekul och spännande att besöka igen i en tid då Bokmässan blomstrar. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, kunskap och kreativitet till ett konvent som verkar lite mer seriöst när det gäller nästa års ämne. Och till många fler välmående konvent i framtiden, säger Johan Kollén.

Sandra Lewinsson kommer från en varierad utbildnings-, yrkes- och affärsbakgrund. Hon har arbetat i skolväsendet i många år och har Lärarutbildningen pedagogisk examen med tonvikt på kultur, kommunikation och samhälle.

Hon har tillbringat de senaste åren inom utbildnings- och teknikområdena, mestadels på Lin Education. Sandra arbetade som skol- och bibliotekskonsulent på Bokmässan i tre månader under sommaren 2021 innan hon blev förälder. I sin nya roll som skol- och biblioteksverksamhetschef tar hon med sig denna kunskap för att hjälpa till att stärka denna integrerade del av Bokmässan.

Efter att ha arbetat som utbildningschef för ett privat företag ett tag sökte jag aktivt en återgång till skolmiljön så att jag kunde bidra till att förbättra utbildningsmöjligheterna för barn och unga vuxna.
Johan Kollén började arbeta på företaget i november medan Sandra Lewinsson och Tara Moshizi började i januari.

Bengt-Erik Engholm är en svensk författare som har specialiserat sig på att skriva barnböcker. Han bygger på idéer som presenteras i böckerna “Fakirer”, “Fladdermöss”, “Havsvidunder” och “Skelett”. Han ser sig själv som en vanlig romanförfattare som skriver.

Tara Moshizi Familj
Tara Moshizi Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!