Sprid kärleken
Sverrir Gudnason Fru
Sverrir Gudnason Fru

Sverrir Gudnason Fru – Sverrir Gudnason, en framgångsrik affärsman, berättar om sitt fäderneliv med sina tre döttrar samtidigt som han funderar på varför hans barn inte längre har kontakt med sina mammor.Sverrir Gudnason, en 43-årig kung av business och poker, med ett imponerande CV. Han har inte bara porträtterat tennissuperstjärnan Bjön Borg på den vita hästen i filmen Borg, utan han kommer också snart att synas i filmatiseringen av Alex Schulmans bok, Bränn alla mina brev.

Ex-makar och barn till Sverrir Gudnason

Åkaren Sverrir Gudnason har en lång rad prestationer bakom sig, men han har också ett traditionellt familjeliv med sin fru och tre döttrar. Salka, 15, och hennes systrar Blanka (8) och Sisi (15) håller honom vid liv.

Emelie Uggla, 42, är äldst av sina två barn med sin före detta fru (tillika kändisdotter till folkkäramusikern Magnus Uggla). Och Blanka har återförenats med sin före detta fru, skadespelaren Josefin Ljungman, 40. Den isländska shamanen firar påvligt liv vid denna tidpunkt eftersom hans barn växer upp och han är nöjd med hur hans liv ser ut med sin familj.

Jag skulle inte våga påstå att det är lätt att vara tondövstum. Tvärtom, det blir bättre och bättre för varje år. I så fall var det mer utmanande när de var nyfödda och allt de hade tillgång till var ett överskott av presenter. Det är jättekul att umgås med mina husdjursråttor. Sverrir Gudnason säger i en intervju för tidningen King att de kanske är hur coola som helst.Sverrir Gudnason: Det var därför jag gjorde slut med mina ex.

Han anser fortfarande sin relation med sitt ex som bra och nära, trots att han och barnens två mammor har valt att separera. När han tänker på spridningen i tidningen King tror han att den ökade mänskliga livslängden har att göra med de ökade avstånden mellan människor.

Kanske är det för att vi människor lever så länge nuförtiden att tanken på att tillbringa hela livet med samma person är absurd. Kanske var det enklare när Vasafartyget sjönk och medellivslängden var 35 år. Det var lättare att hitta en partner, bilda familj, sluta borsta tänderna och dö då.

Nuförtiden träffas par runt 23 års ålder, och vid 25 års ålder har de varit tillsammans i två år (och 70 år har gått). Det har gått väldigt lång tid, säger han, men han gör det klart att bara för att ett pars romantiska förhållande har tagit slut betyder det inte att de är permanent avskurna från varandra.

Jag är på bättre fot med flera av mina ex nu än jag var under de år vi var tillsammans.
Sverrir Gudnason, 36, har nått framgångar i både Monica Z och Flugparken med hjälp av två guldpåsar. Sedan början av vintern har han varit ensamstående pappa till en skunk. Salka, 10, och Sss, 8, är hans barn med Emelie Uggla; Blanka, 2, är från sin relation med ishockeyspelaren Josefin Ljungman, som började föregående år.

Sverrir bor för närvarande i en lägenhet i hjärtat av Stockholms stadsdel Vasastan, där han regelbundet är värd för tjejerna. Det är inte lätt att balansera arbete och föräldraskap, ändå lyckas smarta Sverrir göra det.

Det fungerar riktigt bra. Som tvåor säger det sig självt att man har varandras ryggar. Men samtidigt måste man komma överens om hur man ska ha det tillsammans, och det kan vara lite knepigt.Jag tror att min relation med döttrarna är bättre än vad vi skulle ha haft om vi alltid hade bott tillsammans. Jag går på fotbollsträning med dem, men jag måste också göra huvudstående, som han sa i en tidigare intervju med Elle.I samband med Guldbaggen berättar Sverrir att det är skillnad på att agera i film och att uppträda i pjäser, eftersom de två aktiviteterna kräver olika lång tid av honom.

När jag fick barn var det svårt för mig att tillbringa varje vaken timme på teatern. Det är lättare att kombinera föräldraskap och skådespeleri, men jag tycker att jag är en bra förälder, sa han till Hänt Extra. Kraftfull som Snorre Sturlasson, vågad som Björk, och isig som Eyjafjallajökull (ja, vi googlade). Sverrir Gudnason, professionell schackspelare, kallas kungen för att diskutera statsärenden.

Sverrir Gudnason är avslappnad klädd i en slarvig färglös dunjacka, lösa ljusblå byxor och robusta gröna New Balance sneakers. Han chattar med serveringspersonalen på sitt kafé i Vasastan, Stockholm, där den sura stämningen har hållit i sig i flera veckor.

På måndagen återvände hon till Frankrike för en oväntad begravning, och begravningsbyrån hade inte ens haft en chans att begrava henne innan hennes familj ringde och dumpade henne. Hon upplevde plötsliga, kraftiga hungerkval medan hon väntade på sitt flyg tillbaka till Sverige. Det visade sig vara njursten, och sedan dess har hon skrivit i det.

Det är nästan som den gamla sagan, “en olycka kommer sällan ensam”, om den svenska sagosången. Sverrir kastar sig ner framför sin favoritbräda, grimaserar och slår med huvudet.
I urinoaren… Det låter bara inte rätt.

Sverrir Gudnason Fru

Skridskoåkaren, som är 43 år, kommer snart att återvända hem för att laga lunch till sina barn, Blanka, 15, Sisi, 17, och Salka, också 43. Det verkar vara någon form av gryta på väg. Sverrir har bett sina två äldsta barn, dottern Emelie och hennes man Magnus Uggla, att sälja familjens Volvo V70 och hålla honom uppdaterad om framstegen via regelbundna telefonsamtal.

De är extremt tåliga mot sten. En vän till mig var intresserad av bilen och lyssnade på mitt samtal med tjejerna, men de var inte intresserade av att sälja till honom. De trodde att de kunde hitta bättre grossister, och baserat på aktuella bevis verkar det som om de hade rätt.

Samtalet i telefonen är på tydlig, melodisk isländska. Även om döttrören inte har vuxit upp på ön som deras far gjorde, har de antagit namnet och språket i sitt nya hemland. Sverrir Páll Gunason föddes i Lund, Sverige 1978, av isländska föräldrar; hans mamma drev en resebyrå i Stockholm, medan hans far var professor i byggteknik. Men de återvände snart till Reykjavik, där mamma började arbeta på Islands nationalmuseum och pappa blev landets energichef.

Det var jättekul att vara full av pepp mitt på ön, med alla vulkaner och jordbävningar. För att inte tala om all vind- och vattenkraft. Det var mycket att göra.När Sverrir var 12 år flyttade hans familj tillbaka till Sverige. Något söder om Stockholm, i kvarteret Krusboda, upptäckte de ett klassiskt Svensson Svensson-designat hem från 1990-talet. Sverrir var inte flytande i svenska, men så snart han lärt sig språket återupplivade han intresset för skdespeleri, som han hade utvecklat på Island.

Idag är alla i gänget tillbaka i landet i eld och är, med undantag av Sverrir och hans femåriga storasyster som jobbar som overlander på Sahlgrenska i Göteborg. Men Sverrir och hans döttrarna sköter sig så ofta de kan och landar alltid på Arlanda med sina resväskorna fyllda med isländskt lammkött.Hangikjöt. Bränt lamm. Otroligt nog smakar det inte som någon annan typ av mat.

Sverrir Gudnason konsumerar dock inte varenda sak på den isländska delikatessmenyn. Ibland äter han hákarl, det vill säga fermenterad haj, men gränsen går över när han dricker svi. Han tar fram sin telefon och visar en bild på den traditionella ö-rätten: en hälleflundra halverad som inte säljs på restauranger som en hamburgare i Sverige. Sverrirs perspektiv planar ut precis som det gjorde när han första gången hörde talas om att njursten serverades på servitrisen.

Det kommer bara inte att fungera. – Det gr bara inte. Genom att ta bort huvudet och axlarna kan man sedan bränna förhuden. Sedan serveras den med en sida av potatis.Trots de primitiva matvanorna är han stolt över att mata sin familj med öbornas arvet. Han verkar alltid nöjd med familjelivet.

Jag skulle inte säga att det är svårt att vara tondöv. Tvärtom, det blir bättre och bättre för varje år. I så fall var det mer utmanande när de var nyfödda och allt de hade tillgång till var ett överskott av presenter. Det är jättekul att umgås med mina husdjursråttor. De kan vara hur avslappnade som helst.

Även om de har tagit olika vägar i livet har Sverrir ändå ett nära band med sina barns mammor. Så också med hans eller hennes välkända gamla svärfar.Eftersom Magnus Uggla är en kändis spelar det ingen roll vem hans biologiska pappa är. Eftersom jag inte längre har några släktingar i Sverige har jag kommit att tänka på den här familjen som min egen, även om vi sedan dess har brutit banden. Det känns som min sista utväg.

Han funderar allvarligt på frågan om varför hans relationer mellan mor och barn har försämrats.
Kanske är det för att vi människor lever så länge nuförtiden att tanken på att tillbringa hela livet med samma person är absurd. Kanske var det enklare när Vasafartyget sjönk och medellivslängden var 35 år.

Det var lättare att hitta en partner, bilda familj, sluta borsta tänderna och dö då. Nuförtiden träffas par runt 23 års ålder, och vid 25 års ålder har de varit tillsammans i två år (och 70 år har gått). Det är väldigt lång tid faktiskt.Innan han återgår till sitt normala jag är Sverrir road av sin egen homonyma teori.

Att bara säga “hej då” betyder inte att ni måste skära ut varandra ur ert liv för alltid. Det finns vissa ex som jag kommer bättre överens med nu än vad jag gjorde under våra senaste år tillsammans.I takt med att Sverrir har åldrats har kraven på en potentiell flickvän minskat till det absolut nödvändigaste.

Nuförtiden faller jag bara för män som får mig att verka bra. Det borde vara någon jag kan anförtro mig till och känna mig helt bekväm med. Det är ingen idé att försöka hålla fast vid någon som är svår och bara skulle få mig att känna mig osäker. Jag är inte särskilt intresserad av det.

Sverrir Gudnason Fru
Sverrir Gudnason Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!