Sven Göran Eriksson Sjuk

Sprid kärleken
Sven Göran Eriksson Sjuk
Sven Göran Eriksson Sjuk

Sven Göran Eriksson Sjuk – Det finns inget vi kan säga just nu. Lika spänd som den var före översättningen, har den förblivit så även efter översättningens utgivning. Först håller han på att uppdatera sin nära vän och juridiska rådgivare Anders Runebjer om den senaste utvecklingen med tränaren i fråga. Svennis genomgår behandling. Vi kan inte säga mer just nu; han behöver lite lugn tid att tänka över. Familjen vill inte gå med mer än så här just nu, sa Runebjer till Expressen.

Svennis fyllde 75 år den 5 februari. På hederslistan har han utfört träningsuppdrag för IFK Göteborg, Lazio och England. Det var ett västderby på Borås Arena och Elfsborg var en stor favorit inför matchen. Men det fanns också det faktum att det bara var ett derby.

Och oavsett om du kallar striderna mellan Blue och Gold för ett derby eller inte, så gjorde deras fans klart innan matchen att de höll på med sina lag. Elfsborgsläktaren öppnade en halvtimme innan de återstående delarna av isbanan öppnade och när fans från Göteborg fyllde isbanan till fullo stod det klart att de inte tappat ångan under den långa, torra sexmilen.

Identisk början

Och det märks även på det öppna planet. Även om Elfsborg öppnade matchen på ett inspirerande sätt med bra bolltrillande och bollinnehavare var Göteborg inte offensivt i sin positionering. Den långa bollen tog sig dock inte förbi Elfsborgs backlinje till Marcus Berg som alltid var i farten.

Men Blvitt ansträngde sig extra mycket under matchen. Stannade i defensiven och lyckades skapa en liten men effektiv kontring. Matchen startade dock inte direkt när jag tog initiativet till det. Istället var det Ahmed Qasem som knackade bollar rakt utanför sitt eget straffande territorium, djupt inne i bananträdets fruktade inre. Men på det tolfte försöket lyckades Arbnor Mucolli få bollar till Adam Carlén, som sprang för täckning en bit utanför straffområdet. Bollen träffade framgångsrikt Gutaf Lagerbielke och planterade Hakon Valdimarsson i Elfsborgs vallgrav.

Carléns älg, Mlskytten, var nöjd i paus. Jag tror att vi gör en sund investering; vi levererar på det vi har diskuterat. Vi har diskuterat hur man kan stå lite längre och stadigare och sedan vända på dem så att de kan prova sin egen medicin. Vi gör ett bra jobb. Han sa i Discoverys mejl att “de är kräsna när det gäller deras spelanvändning, så vi måste jobba hårt”, men att ansträngningen är värd besväret.

Tystnad kvetchning

Elfsborg kanske får en chans till en direkt replikering. När Jeppe Okkels tappade balansen på höger sida rasade mitten av ängen. Kapten Johan Larsson rusade fram med ett kort inhopp som till slut ledde honom till Ahmed Qasem, som såg ut att ha gjort sitt första allsvenska mål. Men scouterna trodde att de såg en foul på målvakten Pontus Dahlberg, och målet övergavs.

Kapten Johan Larsson visades bilder på situationen i en paus. Nej, lägg ner paddeln. Lägg av. Nu kan vi ha några riktlinjer för vad som är acceptabelt och vad som inte är det. Kaptenen sa till Discovery att de skulle behöva förstöra sju tusen situationer och frisparkar om de försökte göra det.

Elfsborg började jobba tidigt i matchen och såg ut att möta en tuff motståndare. Men så kom några vitklädda backar ut ur skuggorna och satte igång lite pyroteknik. Matchen dröjde några minuter och efter det verkade det mer troligt att IFK Göteborg skulle göra två mål än att Elfsborg skulle göra något. Pyrotekniken bromsade starten.

Loppet började inte som alla hade hoppats på den andra halvan av banan. Som ett resultat av pyrotekniken som användes av båda uppsättningarna av fläktar försenades åtgärden längre än väntat. Men det kanske var bra för hemmadäggdjuret som gjorde två varv under pausen. In kom Per Frick och Emmanuel Boateng, och ut gick Ahmed Qasem och Sveinn Gudjohnsen.

Nästa stopp: Elfenburg

Och den tidigare nämnda skulle genast avslöja varför han fick möjligheten. Efter Elfsborg vann bollen högt uppe på Göteborgs planhalva låg städet på rätt plats, precis som det var när Blvitt vann bollen på 0-1-mlet. Den här gången var det Gustaf Lagerbielke som gjorde en touchdown med en glidtackling; han hittade Jeppe Okkels i samma rörelse. Danskarna hittade Per Frick smaskiga i mitten, och han bevisade, med övertygelse, att upptåget fortfarande har det. Skadefrnvaro, trav.

Och nu var det i princip bara Elfsborg som fungerade som entré. Det var svårt för Göteborg att få bort några längre anfall trots att de hade vad som såg ut att vara genomtänkta kontringsmöjligheter.

Elfsborg gjorde det alldeles klart att de hade för avsikt att vinna matchen. Men Göteborg klarade sig när hemmaplansfördelen var som bäst. Det hände något i matchen, och det såg ut som att det kunde vara över i derbyt ett tag. Per Frick fick en fantastisk möjlighet att stå för en dunderinhopp när klockan slog 90 och uppåt.

Sven Göran Eriksson Sjuk

Enligt TT:s rapportering har Sven-Göran “Svennis” Eriksson varit inlagd på sjukhus för hälsofrågor och drar sig ur sin offentliga verksamhet. Nu koncentrerar jag mig på min hälsa, min familj och mina begränsade skyldigheter gentemot flera organisationer, inklusive Karlstad Fotboll, säger han i ett pressmeddelande.

Vidare säger han att hans hälsoproblem förbättras och att han är tacksam för det stöd som hans vänner har gett honom. Karlstad Fotbolls 75-årige sportchef är en division ett-klubblegend. Sven-Göran Eriksson, den svenska träningskungen, har en växande oron.

Nu avbryter en nära vän ämnet “Svennis” hälsa. Advokat Anders Runebjer säger till SVT att Sven-Göran var under behandling. Sven-Göran Eriksson meddelade i februari att han lider av en hälsokris. Vid den tiden bestämde sig den svenska träningsgurun för att dra ner på sina offentliga framträdanden och fokusera på att hitta tröst från omvärlden.

Gud svensk hälsa

Rollen som sportchef för Karlstad Fotboll var en naturlig utveckling för studsmattararen Svennis. Sven-Göran “Svennis” Eriksson här: “På grund av hälsoproblem, som för närvarande behandlas, har jag beslutat att tillfälligt minska mitt ansvar inom offentlig sektor. Det skrev 75-åringen i ett officiellt tillkännagivande från fotbollsklubben.

Artiklarna fortsätter från bilderna. Sedan dess har spekulationerna snurrat kring Sven-Göran Erikssons hälsa, men hans familj har inte gjort några offentliga uttalanden om det. Men nu kommer det första testet på svensk acceptans.

Vad Vännen berättar

Sven-Göran är under behandling, och vi kan inte säga något mer i nuläget. Han måste slappna av och fokusera på sin behandling, som Runebjer sa till SVT Sport. Artiklarna fortsätter från bilderna. Den svenska advokaten vill dock inte kommentera arten av den aktuella sjukdomen eller skadan. Sven-Göran Eriksson började sin träningskarriär 1977 hos Degerfors. Han är krediterad för att ha förvandlat IFK Göteborg till ett av Europas bästa lag, tränat storklubbar i Italien och Portugal och fungerat som Englands förbundskapten.

Sven-Göran Erikssons liv har varit oerhört utmanande den senaste tiden. Svenska tränare kommer äntligen rent av sin länge dolda sjukdom. Sven-Göran Eriksson återvände till svensk fotboll tidigare i år. Det svenska fotbollslaget Karlstad Fotboll har anställt Tränarikonen, allmänt ansedd som en av landets ljusaste framtidsutsikter.

Gud svensk hälsa

I februari kom dock den plötsliga begäran att “Svennis” skulle ta ett steg tillbaka på grund av hälsoproblem. Ringens 75-årsjubileum till ära växte fram en stark oro, och mycket lite talades om vad den egentligen representerade. Sedan dess har spekulationerna snurrat kring Sven-Göran Erikssons hälsa, men hans familj har inte gjort några offentliga uttalanden om det.

Men nu kommer det första testet av svensk acceptans. Spelare för NHL och SDHL är inte de enda som Alunda producerar. Christian Hägg, som för närvarande spelar för Gimo men har ett långt hockey-cv som inkluderar stint i både Hockeyallsvenskan och Hockeyettan, har plockats upp av tidigare oförutsedda Brödernas/Väsby of Hockeyettan. Anaheim Ducks NHL-spelaren Robert Hägg har en bror som spelar i ligan också.

Vår gemensamma passion för hockey började i ung ålder. Peter, känd som Pap, låtsades vara 20 år när han spelade rollen. Det var mycket hockey på tv när Christian och Robert Hägg växte upp, men Christian säger: “Jag tror att mycket av mitt intresse kommer från landbandyn också.” Så här säger Christian till hockeysverige.se när de stöter på honom på gymmet efter att Robert och Victor Helander köpt ett gymmedlemskap till sig själva.

Vi hade ganska många hockeytröjor på oss. Idoler… Jag tror att alla i vår generation såg upp till Peter Forsberg. Så var det för mig och “Robban” också. Det är många som använder Gimo som sin moderklubb, däribland Linus Rotbakken, Robert Hägg, Sandin-bröderna Rasmus och Linus, Sebastian Höglund, Julia stlund, Julia Johansson, Systrana Emelie och Andréa Cordoba.

Fortsätt läsa! I en intervju med Sportbladet från april diskuterade Sven-Göran Eriksson sin hälsa.
Nu har Runebjer kommit med en uppdatering om sitt tillstånd. Han är inte densamma som tidigare. Det är inte den gamle “Svennis” som var full av livskraft som han alltid varit.

Runebjer säger till GP att det går “lite upp och ner.” När det kommer till hälsofrågor vill Svennis helst hålla detaljerna hemliga. Huruvida saker har förbättrats eller förblivit desamma har Runebjer inget intresse av att ta reda på. Vi kan inte säga något om hur det kommer att utvecklas eftersom vi inte vet. Före sin sjukdom var “Svennis” sporen.

Sven Göran Eriksson Sjuk
Sven Göran Eriksson Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!