Sprid kärleken
Stina Rautelin Sjuk Cancer
Stina Rautelin Sjuk Cancer

Stina Rautelin Sjuk Cancer – Stina Agnes Elisabeth Rautelin (25 oktober 1963 – 26 april 2023) var en finlandssvensk skådespelerska. Det var hennes roll som Lena Klingström i TV-serien Martin Beck som förde henne fram. Hon pratade både svenska och finska. Den 26 april 2023, 59 år gammal, avled Rautelin i Stockholm. Förlusten av Beckkollegan Stina Rautelin sårar Persbrandt djupt.

Becks “Spr i mörker” framförs av Stina Rautelin och Mikael Persbrandt. Hans kollegas död beskrivs som “alldeles för tidigt” av Persbrandt i ett kondoleansbrev. Hockeyspelarens avhopp har väckt oro bland Stina Rautelins medarbetare. Mikael Persbrandts ord, publicerade i Aftonbladet, lyder så här: “Vi who talades vid senast i föra veckan, kära kära Stina alldeles för tidigt har du lämnat oss.”

Hennes gestaltningar som Andrea Melin i Rederiet och Lena Klingström, poliskvinna i “Beck”-filmen, är bland hennes mest välkända känd. Mikael Persbrandt och Rautelin arbetade tillsammans på Dramaten och i Beck-filmerna. Han skriver till Aftonbladet för att berätta vad de har hört:

älskling, älskling Stina, du övergav oss alldeles för tidigt; vi hade så roligt i Drama 1’s Repetition 1 med Herr Puntila och hans hund Matti; vi kämpade oss igenom varje Beck-film; vi pratade länge om den senaste veckans händelser. “lycka och belåtenhet”; “vila i frid.” “Mycket bedrövad” av Ola Forssmed.

Skadespelaren och komikern Ola Forssmed arbetade tillsammans med Rautelin på föreställningarna av tv-serien Rederiet. Hon var en underbar och glad arbetskamrat, och jag kommer aldrig att glömma henne. Jag har sett hennes otroliga skridskoåkning i ett antal tv- och scenshower sedan dess. Mitt hjärta går ut till hennes familj och vänner; Jag är så ledsen att hon var tvungen att lämna oss så snart. Rebecka Hemses, du är en slö.

Hon diskuterar den oro som har uppstått sedan Rautelins avgång för TT.

Hon var en av de första professionella skateboardåkare jag någonsin samarbetat med, och jag kommer aldrig att glömma henne. Hon behandlade mig med mycket respekt som en äldre individ. Enligt hennes uttalande till media var “Stina en mycket viktig person i mitt yrkesliv.” Stina Rautelin och Ola Forssmed gästspelade båda i TV-programmet Rederiet.

“Han var aldrig en diva.”

Stina Rautelin arbetade på Svenska Teatern i Helsingfors där David Lindström är pressrepresentant. Han berättar i ett mejl för Expressen att han och hans arbetskamrat träffades 1987 när de båda började jobba på teatern och att de har varit goda vänner sedan dess. De hördes så skickade som för några månader sedan.

En riktigt vacker, generös och rolig man, Stina. Hon var bra på att lyssna och ta alla i beaktande. Hon hade inget annat än respekt för männen hon arbetade med och mötte. Hon var en stor scenartist som tog sitt arbete på allvar och kunde hantera allt från komedi till musiknummer till klassiker. Men hon var inte engagerad i självreklam och hon var inte fåfäng. Hon gjorde en enastående prestation som Pippi Långstrump på Svenska Teatern i Helsingfors. Alla i skolan tyckte att hon var jättebra. Allt är på en rakkniv.

“Stor förlust”, för att låna en fras av Peter Haber. Peter Haber, en annan medlem i Beck, har också kommenterat förlusten av Rautelin. Jag kan inte ens ta itu med allt. Jag hade hög aktning för den kollegan. En skridskoåkare med häpnadsväckande skicklighet. Vi arbetade nära tillsammans med de första “Beck”-filmerna. Expressen hade gått för snabbt, han hade varnat henne tidigare. Jag kan inte tro det. När det gäller hans/hennes förlust säger Peter Haber: “Det var en kär och nära kollega.” Peter pratar här om Stina Rautelin.

Politiker i Finland är bekymrade över Rautalin. Den finska lagmannen Veronika Honkasalo har erkänt att hon haft känslor för Stina Rautelin. I en tweet beskrev hon Stina som “Otroligt sorgligt, vila i frid fina.” Sedan jag var liten har jag aldrig glömt hur mycket jag gillar Svenska Teaterns Pippi Långstrump och hur mycket jag tyckte om att berätta om den. Att vara med i samma TV-program (16) när jag var ung var en dröm som gick i uppfyllelse.

Stina är en mycket varm och välkomnande person. Sedan jag var liten har jag aldrig glömt hur mycket jag gillar Svenska Teaterns Pippi Långstrump och hur mycket jag tyckte om att berätta om den. Under torsdagen lämnade Rautelin enligt uppgift Svenska Teatern, som rapporterats på teaterns Facebooksida. Arbetskamrater och kollegor på Riksteatern delar sin sorg över saknaden av den alltid glada Stina. I filen står det “Tack så mycket!”

https://youtu.be/4B5aqluRt6o
Stina Rautelin Sjuk Cancer

Stina Rautelin var medlem i Svenska Teaterns sällskap från 1987 till 1995, under vilken tid hon medverkade i ett flertal föreställningar (bl.a. Pippi Långstrump, Anna Karenina, Tre systrar, Söndagseftermiddagen och Giraffen). Hon bosatte sig så småningom i Sverige, där hon har agerat på duken i en mängd olika roller, som Rederiets kapten Andrea Melin och Beckfilmernas kriminolog Lena Klingström. Hon har också synts på scen i Stockholm i en mängd olika roller.

Det är en stor besvikelse

Skådespelaren Peter Haber, som medverkat mot Stina Rautelin i 15 filmer av den svenske regissören Anton Beck, har sagt att han är “kvävd” och att Rautelin lämnade alldeles för tidigt till Expressen. Det var en nära, stöttande arbetskollega. En skridskoåkare med häpnadsväckande skicklighet. Enligt Haber är detta ett monumentalt slöseri med tid. Veronika Honkasalo, representant i riksdagen, använder Twitter för att kommunicera med sina väljare.

Sedan jag var liten har jag pratat med dig om Pippi Longstrump från Svenska Teatern. Stina Rautelin, en känd skridskoåkare, har gått bort. Den finlandssvenska ishockeyspelaren Stina Rautelin ska ha avlidit, enligt Hufvudstadsbladet. Hon blev 59 år gammal. Hon är känd för sina insatser som Lena Klingström i 15 Beck-filmer och sitt arbete på Svenska Teatern i Helsingfors. Som man såg i “Rederiet” och på senare tid i “Solsidan”, “Fallet” och “Syrror” är Rautelin en upptagen artist.

Arbetskamrater och kollegor på Riksteatern delar sin sorg över saknaden av den alltid glada Stina. Svenska Teatern säger “Tack för allt” på sin Facebooksida. Stina Rautelin, en känd skridskoåkare, har gått bort. Åkare av kulturell betydelse Stina Rautelin har avlidit. Helsingfors Teater, i Sverige, har blivit en sensation i sociala medier. Stina Rautelin är nog mest känd för sina roller i “Rederiet” och Martin Beck-polisen.

På torsdagskvällen gjorde Svenska teatern i Helsingfors ett inlägg på Facebook för att bekräfta skridskoåkaren Stina Rautelins död. Hon skulle kunna gå på fredag. Vinden var vår ständiga följeslagare och schackmotståndare, och vi kommer alltid att minnas den med glädje.

Hon föddes i Helsingfors 1963. Innan hon fick en roll i 1995 års “Radioskugga” och kom till Sverige tog hon professionell teaterutbildning i både Helsingfors och New York. Till slut blev hon kvar under en längre tid. Från 1998 till 2000 spelade Stina Rautelin i “Rederiet” som kapten Andrea Melin. I Peter Habers filmer baserade på den fiktiva svenska polisdetektiven Martin Beck blev hon framträdande som svenska poliskvinnan Lena Klingström.

Peter Haber är på begravningen av sin tidigare kollega och kompis som han arbetade med på 15 “Beck”-filmer. Jag kan inte ens ta itu med allt. Jag hade hög aktning för den kollegan. En skridskoåkare med häpnadsväckande skicklighet. Enligt Peter Habers intervju med Expressen tycker han att det är ett stort slöseri med tid.

Stina Rautelin fyller 59 år idag.

Stina Rautelin har även synts i filmatiseringarna av Camilla Läckbergs romaner “Isprinsessan” och “Predikanten”. Stina Rautelin hade en lång och framstående karriär på Stockholmsscenen, med huvudroller i bland annat Erik XIV, En månad på landet och Körsbärsträdgrden. Hennes skådespelar-cv inkluderar roller i “Pippi Långstrump”, “Anna Karenina”, “Tre systrar” och “Trettondagsafton” på Helsingfors Svenska teatern. Arbetskamrater och kollegor på Riksteatern delar sin sorg över saknaden av den alltid glada Stina. Jag uppskattar det väldigt mycket. fortsätter att skrivas på Facebook-inlägget. Stina Rautelin blev 59 år gammal.

Gå med i vår e-postlista för nyhetsbrev direkt!

Kulturexperterna på GP kan tipsa dig om var du kan hitta den bästa maten, shower och andra kulturaktiviteter i Göteborg den här veckan. Den legendariska finlandssvenska ska-dansaren Stina Rautelin har gått bort. Hon blev 59 år gammal. Helsingfors, Sveriges teater rapporterade nyheten på sin Facebooksida. Stina Rautelins hund, middag. Stina Rautelins roller i “Rederiet” och “Beck” gjorde henne mest igenkänd för en bred publik.

Hennes roll som Lena Klingström, svensk polisdetektiv, i “Beck” var hennes breakoutframträdande. Hon har medverkat i 16 filmer, bland annat “Rederiet”, där hon spelade karaktären som Andrea Melin, en fartygskapten. Hon var också programmets regissör för två avsnitt. Stina Rautelin dök upp på skärmen för första gången som barn i programmet Bergströms. Mellan 1987 och 1995 hade hon en lång karriär inom svensk teater.

Vind, vänskap och den outtröttliga skeetaren är bland våra mest värdefulla minnen. Hela personalen på Svenska Teatern sörjer förlusten av den glada Stina. På sin officiella Facebooksida sa Riksteatern helt enkelt “Tack för allt!” Hon har skrivit för publikationer som “Solsidan” och julboken “Barna Hedenhös uppfinner julen.”

Saxofonisten Stina Rautelin har lämnat bandet. Medan Rautelin arbetade på Svenska Teatern från 1987 till 1995, medverkade Rautelin i ett flertal shower, inklusive Pippi Långstrump och klassiker som Anna Karenina, Faust, Tre systrar och En död i familjen. Med ett inlägg på Facebook sa Svenska Teatern “Många, ömma minnen vi har av vinden, besättningen och den tålmodiga skadespelaren.” Sjöman Rautelin är nu 59 år gammal.

På onsdagen promenerade han med henne, enligt Svenska Teatern. Efter att ha arbetat på Svenska Teatern ett tag bestämde sig Rautelin för att permanent flytta till Sverige. Där blev hon känd för sina gestaltningar av karaktärer som Andrea Melin, kapten på Rederiet, och Lena Klingström, brottsutredare för Beck.

2001 gav hon Stockholms Stadsteatern en passionerad kyss. Bland filmerna som hon har medverkat i finns “Korsbärsträdgrden”, “En månad på landet” och “Erik XIV.” Peter Haber och Stina Rautelin var med i fem Beck-filmer tillsammans. Här blev vi fotograferade av HBL. Peter Haber och Stina Rautelin var med i fem Beck-filmer tillsammans. Här blev vi fotograferade av HBL. I fem av Anton Becks filmer medverkade Peter Haber, en svensk skridskoåkare, tillsammans med Rautelin. I Expressen skriver han en ledare som beklagar hennes avgång.

Stina Rautelin Sjuk Cancer
Stina Rautelin Sjuk Cancer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!