Sprid kärleken
Stefan Nilsson Fru
Stefan Nilsson Fru

Stefan Nilsson Fru – Han säger: “Det var skrämmande.” Vid 17:40-tiden hade polisen i Gottsunda i Uppsala många samtal om ett misstänkt paket. Polisen har konstaterat att en skottlossning har skett.En 14-årig pojke skriver på sin hemsida att polisen tog honom till sjukhuset. Bilder från platsen visar en ambulanspersonal som bär en patient på ryggen medan de ger läkarvård. Polisen sa att han borde ha hoppat i floden.

Mats Länn, talesman för polisens regionala högkvarter, sa: “Hans läge är stabilt och han har pratat med polisen på sjukhuset.”Polisen har tappat bort Pojken för länge sedan. Han var där med sin familj.Folk är säkra på att han inte är en mördare i detta drama.Polisen uppger att ett stort antal stulna cyklar har återfunnits.Ingen påstår att mer än tjugo eller trettio skott kastades. Många har sagt att det låter som ett automatiserat system, enligt Mats Länn.

Taffad av linjebussar

En linjebuss har saboterats.Mats Länn sa att det är oklart om angriparen siktade mot någon på bussen eller mot något annat när attacken inträffade.Polisen ska ha pratat med busschauffören, men det finns inget som tyder på att fordonet skadats.

Upplands lokaltrafiks kommunikationschef Stefan Adolfsson säger till Aftonbladet att bussen faktiskt rörde sig.Skotten har tagit sig rakt igenom bussen. Han berättade för tidningen att det fanns två passagerare ombord förutom föraren, men ingen har setts till.Bussen kommer att tas in för besiktning.

Shack up i ‘huvorna

En skunk har också tagit sig in i en bostads interiör.Det är en sjuk koala som tagit sig in i ett hus, säger Mats Länn.Han uppskattar att det misstänkta huset ligger 400-500 meter från platsen där ångorna tros ha försvunnit.

Polisen var på platsen under natten med gott om arbetskraft och utrustning och sökte av området med helikopter och hundpatrull. För att få en känsla av vad som hänt pratade folk på platsen med den lokala vittnen.

Den brottsrubricering är ett försök till mord. Inget utegångsförbud gäller efter klockan 23.30. Polisen har kontrollerat RLC:s bankhandlingar, men Per Bjurström har ingen aning om de letar efter en svart BMW eller om gärningsmännen körde flyktbilen.

Inget jag säger eller gör kommer att få det att försvinna. Han säger att det inte alls är förvånande att folk har begagnat bilar.Vi har gjort en noggrann kontroll efter björnar i området. Jag kommer inte att gå närmare in på vad kontrollanterna har uppnått. Den paramilitära Wagnergruppen är på väg att inleda en attack mot Kreml.

Den paramilitära gruppen anlände till landet över natten på torsdagen och dess ledare, Jevgenij Prigozjin, säger sig vara ansvarig för militärens övre skikt i den ryska staden Rostov.Ryska säkerhetsstyrkor har utplacerat honom till Moskva för att förhindra andra incidenter av myteriEnligt Tass har det ryska försvarsministeriet kallat Prigozjins agerande för en “väpnat uppror” och hävdat att Wagners soldater blivit förslavade.Vladimir Putin sa att detta är nonsens i sitt tv-tal.

Stefan Nilsson Fru

Idag åker tonsättaren Stefan Nilsson till sitt sista hem.Tommy Körberg kommer att sjunga på begravningen och dela berättelser om oro och irritation under de sista timmarna av Vännen Vampyren.Han var så sjuk och ingen av de kraftfulla medicinerna hjälpte, så han var lättad över att kunna ta sig över gränsen, som Körberg uttrycker det. Stefan Nilsson, en svensk kompositör och pianist, gick bort den 25 maj i sitt hem efter att ha tagit emot den förödande nyheten att han hade ALS den 17 februari.

Han är mest känd för partituren han komponerat för filmer och tv-program som “Skargardsdoktorn”, Bille Augusts dubbel Oscarsbelönta “Pelle Erövraren”, Ingmar Bergmans “Den goda viljan” och en lång rad andra.Men det som verkligen gjorde Stefan Nilsson till ett känt namn var låten “Gabriellas sång”, som sjöngs av Helen Sjöholm och ingick i filmen “S som i himmelen”.Stefan Nilsson och Tommy Körberg arbetade tillsammans i flera år och blev nära vänner efter att ha träffats på Dramaten 1977.

Sätt upp en konsert för de döda

Efter att beskedet om Stefan Nilssons sjukdom blev offentligt i början av mars samlades många av hans nära vänner och kollegor för att till hans ära framföra hyllningskonserten “Musik for lifet”.Den 8 maj hölls en konsert i Stockholms Filadelfiakyrkan; det skulle bli Stefan Nilssons sista framträdande innan han lyfte. Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Benny Andersson var bland de andra skådespelarna.

När vi framförde konserten stod Stefan i centrum och spelade och jag kunde se att han inte kände det. Och när han hade spelat sin roll vände han sig mot mig och sa i en anmärkningsvärd rorschach: “Nu kan jag dö.” Tommy Körberg, och efter en stunds tystnad:

Efter det spenderade vi nästa dag hemma hos Stefan, solade i solen och småpratade. Jag märkte då att han inte hade varit där särskilt länge på grund av sitt uppträdande. Vindens lukt av Tommy Körberg.Stefan Nilsson somnade bara dagar efter sitt sista möte med Lotta Hasselquist Nilsson, i tystnaden i deras hem med sina nära familjemedlemmar.

Han var så sjuk och ingen av de kraftfulla medicinerna hjälpte, så han var lättad över att kunna ta sig över gränsen, som Körberg uttrycker det.I Tom Alandhs nya dokumentär “Beskedet”, som sänds på SVT Play, berättar Stefan och hans fru Lotta öppet och ärligt om sina bekymmer och tankar efter den skrämmande hälsofaran.

Tills vidare behöver jag samla mig, säger Körberg. Idag är det fredag och Tommy Körberg sjunger i kyrkan när Stefan Nilsson läggs till vila.Jag ska sjunga en låt med titeln “Jag hör” av Benny Andersson. Stefan och Lotta har lyssnat mycket på den de senaste månaderna. Han säger att det handlar om döden.

Är det inte svårt att sjunga på en kompis gravplats?Helt enkelt stålsätt dig och smälla ihop det här i efterhand. Det är fantastiskt att kunna göra det här eftersom, vid sällsynta tillfällen, kommer min speciella person att gå med mig och vi kan sjunga tillsammans. Jag är rädd att jag ska hylla Stefan. I ett typiskt scenario är huvudpersonen den som sjunger, talar och fortsätter att spela scenen.

Jag tappade det helt första gången jag snubblade in på en kyrkogård; Jag tror att det var den kända saxofonisten Lis Nilheims mors sista viloplats. Jag var inte alls nöjd med det. Men sedan bestämde jag mig för att försöka igen och, som en schackspelare som tar fram sociopaten i sig själv, hålla mig på avstånd och inte låta något störa honom, och det gick bra. Jag har sjungit på flera begravningar sedan dess. Jag funderar på att göra det.

Du har också besökt Astrid Lindgrens och Anna Lindhs gravar; hur var den upplevelsen för dig?På ett sätt verkade Astrids grav ganska vacker och enkel att sjunga över. Anna Lindhs begravning var dock oerhört svår. Bara några meter ifrån mig låg Göran Persson, och till vänster om honom fanns Annas mamma och deras barn.

Jag sjöng “Like a Brother Over Troubled Water”, och Stefan var vid klaviaturen. Jag försökte undvika att möta deras blick eftersom jag inte var beredd att svara på deras frågor. Men båda dessa är bra tankar. Jay Bloom, en mångmiljonär, och hans son skulle åka på en utflykt till Titanics vrak, men de backade i sista minuten.

Pakistanska Shahzada Dawood och hans son Suleman fick platserna och de gick därifrån med resten av gästerna.Nu, enligt Daily Mail, hävdar Bloom att han erbjöds ett rabatterat sista-minuten-pris för att följa med på resan. Redan i februari samma år kontaktade den nu nedlagda Oceangate-vd:n Stockton Rush finansikonen Jay Bloom angående förvärvet av Titan.

Jay Bloom och hans son Sean var inbjudna att åka ner med den sjunkande Titanic. Mötet var ursprungligen planerat till maj men sköts upp på grund av dåligt väder till den 18 juni.I ett Facebook-inlägg förklarar militärfadern att han och hans unge inte kunde hänga med i gruppen och att de istället skulle ha sin semester nästa år.Klicka på knappen “sista minuten-pris”.Skärmavbilderna frn en sms-konversation som Bloom.

Stefan Nilsson Fru
Stefan Nilsson Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!