Shelly Ann Fraser Pryce Barn

Sprid kärleken
Shelly Ann Fraser Pryce Barn
Shelly Ann Fraser Pryce Barn

Shelly Ann Fraser Pryce Barn – Den tvåfaldige OS-guldmedaljören anlände till Stockholm några dagar senare.Shelly-Ann Fraser-Pryce satt i flygplanet och utbrast: “Äntligen snö! Jag har aldrig sett snö!” när hon såg landskapet för första gången. Så hon åt när hon lämnade jorden. Den oundvikliga frågan om vädret kom upp, precis som den gör varje gång semesterfirare från södra halvklotet besöker Sverige.

Det är lika främmande för Fraser-Pryce som det är för oss andra.Sprintare som aldrig har tävlat inomhus innan den här säsongen säger ibland: “Jag trodde att det skulle vara så lämnat dörrarna öppna. Men det var en ögonöppnare för mig att se vad européer har att kämpa med, sa Fraser-Pryce, och han fick presskonferensen att springa av stapeln.

Fraser-Pryce mötte media i onsdags, dagen före XL Global Games. Många förfrågningar gällde den jamaicanska orkanen som skakade världen. Många jamaicansktalande lämnade landet tidigare för att gå på högskolor och universitet på platser som USA. De stannar hemma och tränar tillsammans idag.

Vi stannar hemma: Usain Bolt, Asafa Powell, Yohan Blake och jag. Många av världens största piratskepp är baserade på Jamaica. När ungdomarna är på frammarsch är det enkelt för dem att observera och lära sig.

Vi har inte samma infrastruktur som de har utomlands; saker är helt enkelt inte lika utvecklade här. Många av oss tränar på gräs, vilket vissa ser som en fördel och andra som en nackdel. Men vi har hoppat i gräset ända sedan vi var små, så det är bara något som har fortsatt. När Shelly-Ann Fraser-Pryce vann guld vid de olympiska spelen 2008 i Peking, hjälpte hon till att etablera Jamaica som världens främsta sprintnation.

Hon vann guldmedaljen i London 2012. De massiva vinsterna för Jamaicas lopers har orsakat utbredd panik på ön. Generellt sett har vi för många friidrottare, särskilt i september och oktober när alla på Jamaica är övertygade om att de kan gå på en semester. Men det ser lite mörkare ut i november när man tänker på möjligheten att de trots allt inte kommer att lyckas.

Vad hoppade du till från början? Så långt jag kan minnas har jag alltid varit en hoppare. När jag var liten var det ett av mina största intressen. Jag var ganska aktiv som barn och minns att jag kände att jag alltid behövde vara i rörelse. Ingen tvingade mig att göra det; snarare tyckte jag om att göra det.

På XL-galan hoppas hon kunna sätta en ny personlig spela in genom att hoppa i sextio sekunder. Men kanske viktigast av allt, hon vill avleda uppmärksamheten från madrassahs som är så vanligt förekommande i de palatsliknande värdshus och herrgårdar som omger henne.När jag först kom till Birmingham trodde jag att jag skulle behöva bosätta mig så snabbt som möjligt. Jag var ganska upprörd och ville inte somna.

Du ställs mot Irene Ekelund, nästa svenska supertalang. Vad vet du om henne? Jag har hört samtal om henne. Jag är exalterad över att äntligen kunna springa på henne. Det är en enorm lärorik upplevelse för henne också. Jag håller tummarna för att hon inte blir för nervös och istället bara ger allt.

Fraser-Pryce morrar och säger att hon gärna ger Eklund en autograf om 15-åringen skulle fråga. Sedan börjar hon fundera på att skaffa en egen signatur på den.Jag kommer definitivt att ställa några frågor till henne. När jag var 15 skulle jag aldrig ha hoppat 23,15 (Eklunds resultat för 200 meter på SM), så jag kommer definitivt att fråga henne om det.

Titta var jag är just nu. Förutom att vara en ivrig vandrare och klimatentusiast ( “vinden blåser i riktning mot oss jamaicaner”, säger hon), Fraser-Pryce är också Unicef Jamaicas goodwillambassadör.26-åringen kommer från ett av Kingstons rikare stadsdelar. När jag personligen upplever fetma, upplever jag att många unga människor kan ansluta till mina erfarenheter under uppväxten och min bakgrund.

Det ger mig ett tillfälle att diskutera vilken inverkan det har på människor, hur vi kan gå vidare och hur vi kan skapa möjligheter för dem att fly från omständigheten. Det betyder mycket. Jag tror “Av den som har ftt mycket skall det krävas mycket”, för i mitt land finns det många barn som behöver någon som ser upp till dem. Kan jag ge det till dem så blir jag glad. Eftersom jag har varit där själv vet jag precis var de kommer ifrån. Titta var jag är just nu.

Hur växte du upp, tuffing? Jag skulle inte gå så långt som att kalla det svårt. Den var svr, satt till hög brottslighet i grannskapet och hög ekonomiskt vi hade det. Jag är dock uppfostrad av en stark mamma som såg till att jag var på rätt väg.Gjert Ingebrigtsen ansade sina söner till att bli några av världens främsta medeldistanslöpare.

Shelly Ann Fraser Pryce Barn

Yngste sonen Jakob gjorde bäst ifrån sig, och vann OS-guld i Tokyo för två år sedan. Efter att 22-åringen blev världsmästare ett år senare blev han och hans bröder dock brutalt ärliga mot sin pappa. Efter VM-omröstningen i Budapest förblir säsongen öppen. Nu tränar Gjert Ingebrigtsen Narve Gilje Nords , en motståndare till Jakob Ingebrigtsen. I 1500-metersfinalen i torsdags tog Ingebrigtsen silver och Nord brons.

Medaljceremonin hölls utanför VM-arenan på torsdagskvällen. Sedan reste Gjert Ingebrigtsen sig för att se de nya eleverna få sina medaljer av de äldre eleverna. Pappa Ingebrigtsen säger till Aftenposten att det är riktigt ovanligt.

En ilska från Flickvännen: “Helt idotiskt.” Varken Narve Gilje Nords eller Jakob Ingebrigtsen dök upp för intervjuer efter ceremonin. Förutom ett kort uttalande i går kväll har Gjert Ingebrigtsen undvikit att prata med media. Men Jakob Ingebrigtsens fru Elisabeth Asserson berättar för norska TV2 hur hon mår bättre än någonsin de senaste dagarna. Jag tycker att han fokuserar på vad han ska fokusera på och vad alla andra ska fokusera på, det vill säga på sig själv och idrottsligan. Kusten är klar; hur undviker man det.

Hon reagerar starkt på utvecklingen kring familjedrama. Om jag ens kan säga det så är det helt löjligt. Hur mycket uppmärksamhet har ägnats åt fel. Henrik avslöjade sin syn i glaset och Asserson stod orubbligt kvar framför det, som han sa till kanalen.

Broderns attack: “Respektlösa” Henriks sikt är den långa brandtal som storebror Henrik Ingebrigtsen överlämnade till de norska journalisterna efter hans försök på 5 000 meter igår.Att kunna sätta upp ett staket runt Jakob utan att behöva släppa in någon är något jag verkligen skulle vilja. Enligt NRK sa Ingebrigtsen till den församlade publiken: “Det gäller dig, det gäller dig , det gäller oss alla.”

Relationen mellan Narve Gilje Nords och Jakob Ingebrigtsen beskrevs som “icke-existerande” i sin magisteruppsats. Henrik Ingebrigtsen är bekymrad över domen. Det tycker jag är respektfullt. Män behöver förbättra sig och sluta prata om sig själva och fokusera så mycket på sina egna behov.
På söndagen, vid 5 000-metersfinalen, sågs Jakob Ingebrigtsen och Narve Gilje Nords igen. Efter att ha fått barn har Shelly-Ann Franser-Pryce återvänt till jobbet. Idag, vid Dohas 100-metersförsök, gjorde hon en anmärkningsvärd återhämtning och fick en VM.

Och jamaicanerna lyste som stjärnor. Hon avslutade sin värme och dusch på blixtrande 10,80 sekunder, den snabbaste tiden som någonsin registrerats i en VM-testrunda. Vilken uppenbarelse! Det finns ingen antydan om att hon vill visa vördnad. Kvällsmaten, enligt SVT-experten Kajsa Bergqvist.Försökte hålla igång igen.

Fraser-Pryce är sammanställd i kronologisk ordning. Det är skönt att vara tillbaka efter att ha missat det senaste världsmästerskapet, säger 32-åringen i SVT.Jag gjorde mitt bästa för att kvalificera mig så länge som möjligt genom att göra mitt bästa, men det gick inte. På morgonen är det då semifinalerna och finalen äger rum. Shelly-Ann Fraser-Pryce tog det första steget mot en individuell VM guldmedalj på 100 meter när hon avslutade sina försök med tiden 11:01.

Den 36-åriga jamaicanan har varit begränsad till bara två 100-metershopp den här säsongen på grund av skadeproblem och var en sen repa för Budapest mästerskap. Jag har inte kunnat träna 100 meter så mycket som jag skulle önska den här säsongen, men jag är här nu, så jag ska luta mig mot min erfarenhet och be att Gud välsignar mig med en major mastertitel , säger Fraser-Pryce till TV4.

Du har redan vunnit fem VM-guld på 100 meter. Fraser-Pryce, som har en knallröd frisyr idag och varje dag tills han dör, säger: “Min största motivation är att jag kan komma ut ännu mer, och jag tror verkligen på den känslan.” Under VM förra året i Eugene förändrades hon hennes modell och hårfärg för varje tävling.

Eftersom hon vet att hon kommer att slås ut i den första omgången har hon lite intresse av att plocka bort någon av sina mer färgstarka motståndare. Enligt Fraser-Pryce, som kunde ta selfies med konkurrenter på det inre planet, kan ingen känna säker på att ta sig till slutet eftersom allt kan hända innan den stora dagen. I Berlin, för 14 år sedan, vann Fraser-Pryce sin första VM-guldmedalj. Loppet vanns av Sha’Carri Richardson, som sprang ett varv på 10,92 sekunder. De flesta fans väljer att ta det lugnt i ett försök att spara så mycket energi som möjligt.

Både semifinalen och finalen avgörs på måndag kväll. Hon är i samma ålder som Usain Bolt, som gick i pension för sex år sedan. När det gäller individuella 100-meters VM-guld har Bolt tre att jämföra med Fraser-Pryces fem. Det var meningen att hon skulle göra sin säsongsdebut i slutet av april, men en knäskada har gjort säsongen extremt svår. Jag har haft flera bakslag, men det är en del av spelet. Nu mår jag bra, säger Fraser-Pryce, som sprang 22:39 i sin semifinal.

Shelly Ann Fraser Pryce Barn
Shelly Ann Fraser Pryce Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!