Sebastian Karlsson Handboll Pappa

Sprid kärleken
Sebastian Karlsson Handboll Pappa
Sebastian Karlsson Handboll Pappa

Sebastian Karlsson Handboll Pappa – Häcken vann SM-guldet dagen innan Sävehof spelade i Handbollsligan. Lagledaren Sebastian Karlsson dök sedan innanför hjälmen. Jag måste erkänna att jag tycker att det är ganska svårt att förstå. Karlsson berättar för C More om sin barndom i Slätta damm, där han körde Grimbo på träningsprogram när han bara var två år.

I söndags, på Hisingen, firade BK Häcken sin historiska första SM-pokal i fotboll och nöjet var påtagligt. Som inbjuden gäst var Sävehof HK Malmö med i dagens Handbollsligan. Tänkte du prata med Sävehofs kapten inför matchen? Åh herregud. Iförd en Hacken-tröja gick Sebastian Karlsson fram till mikrofonen som ägs av C More.

Det var bara naturligt för experten Patrik Westberg att undra:

För hur stor inverkan hade gårdagens händelser på ditt bredare ben än vanligt idag? Svaret är att det ligger mer bakom matchförberedelserna än bara att det är en Handball League-match, det kan jag erkänna, tillägger Karlsson, som är son till Häckens tidigare idrottstränare Sonny Karlsson.

Och han fortsätter:

Jag måste erkänna att jag tycker att det är ganska svårt att förstå. Redan i tvåårsåldern kunde jag hittas leka ute på Slätta damm och upptäcka Grimbo på utbildningarna. Min första prioritet är att se glädjen i min pappas ansikte. Sävehof besegrade Malmö.

Han lämnade derbyt mellan IFK Göteborg och Delsjön för att hämta lunch eftersom han inte orkade titta, upplyste Pappa Sonny till GP efter söndagens SM-triumf. Han berättade snabbt för Gamla Ullevi om lagets historiska guldseger efter matchen. Även om Sebastian Karlsson säger att hans pappa var där så spenderade han faktiskt hela matchen i skogen.

Karlsson uttryckte sin förväntan på att Sävehofs höga träningsentusiasm skulle bära över in i matchen på frågan om Häckens green skulle ge Sävehof en fördel. Utan tvekan har det också uppnåtts. Slutresultatet blev 26-25 till Sävehofs fördel, med tre mål gjorda av Sebastian Karlsson. Från och med den sjunde matchen för ligasäsongen ligger Partille handboll på tredje plats.

Ingår är både Stockholm och Alingsaes. För 24-årige Sebastian Karlsson var torsdagen den värsta dagen i hans liv. BK Häcken-laget, där äldsta Karlsson-barnet ingick, vann Svenska Cupen. Han vann SM-guld medan han åkte Sävehof solo under denna period. Jag är djupt ledsen. De senaste dagarna, hävdar Karlsson, har vädret varit ganska varmt.

Torsdagen den 30 maj 2019 kommer utan tvekan att finnas kvar etsat i minnet av 24-årige Sebastian Karlsson. En inbiten fotbollstränare, pappa Sonny Karlssons favoritlag, BK Häcken, vann Svenska Cupen. Därefter körde hans Sävehof i den senaste Superlästen över Alingsås i sällskap av sidvagn. Det var dubbel grön glädje i Sebastian Karlssons firande efter slutsignalen. Jag fick precis reda på att Häcken vann. Tja, det är det. Karlsson hävdar att allt flyter på så här långt.

Vid denna tidpunkt, var exakt är kronan placerad?

Jag förstår vad du säger. Haha. Det är osäkert vart natten tar oss. Det ska nu ringa, säger han.
När det gällde sin egen investering var Sebastian Karlsson inte nöjd med läget. Han berömmer dock eftersläpningsmaskinen, särskilt satsningen i andra halvlek. Bromsen och jag bröt förmodligen precis upp. Efter att vi kämpat för att förstå spelet i första halvlek var andra halvlek helt oförutsägbar. Jag älskar det.

I vilken utsträckning brydde du dig om ditt arbete?

Utanför normen. Det viktigaste är att du kan säga att du gjorde det igen. Det här är den bästa känslan i världen. Mitt sinne är blåst. En helkvällsfest börjar snart. Det är ett nöje att träffa dig. Tack vare våra otroliga stödjare kan vi fira. Flammande varmt. Pokaltiteln och SM-guldet går till familjen Karlsson.

Idrottsmännen Karlsson från Partille hade ett påkostat tacksägelsefirande. I handboll tog Sebastian Karlsson och Sävehof hem svenska mästerskapet. När Papa Sonny var sportchef på Häcken vann han Svenska Cupen bara några timmar innan. I Sävehof sällar sig Sebastian Karlsson till gruppen för att fira SM-gulden, efter pappa Sonny Karlssons (idrottstränaren) glädje över Häckens (fotbollslaget) cupfinalseger.

Sonny Karlsson har varit en integrerad del av Häcken fotbollslag, både på planen och utanför. Han kommer nu att kunna ta del av lagets firande på söndag eftermiddag efter deras 3-0 cupfinalseger över AFC Eskilstuna, tack vare hans uppflyttning till tränare.

Vi heter GÖTEBORG. Pappa Sonny Karlsson, som är 60 år, kommer att vara domare inför dagens cupfinalmatch mellan Häcken och AFC. Sävehof spelar vinnande SM-final mot Alingsås några timmar senare, då 24-årige Sebastian placeras i spottarstolen. När vi får maxflyt på kvällen säger Sonny att vi träffas och firar på stranden.

För Sebastian är det idealiskt. Häcken har varit med i två cupfinaler genom åren. 1990, på Råsunda, besegrades de av Djurgården med 0-3. Matchen 2016 slutade oavgjort 2-2 i paus, innan Häcken kunde åtalas mot Malmö. Det som gör just detta tillfälle historiskt är det faktum att vi uppträder inför vår hemmapublik och även anses vara favoriter av Sonny Karlsson.

“Den mest spännande matchen jag någonsin spelat”

La partida cuporal começa a las 15 minuter. Inom tio minuter tackar Sebastian av sin motståndare i AlingsÑ efter att ha tagit ledningen i den femte och sista SM-finalen. Jag är helt överlycklig över detta. Frågar du Sebastian så är det den roligaste matchen du kan spela. Varje lag bär en grön och vit skjorta. Sebastian Sävehof går helst i högklackat, till skillnad från Sonny Karlssons Häcken som är mer förtjust i att gå på händerna. Döpte till Blåvitt när hon var fjorton år.

Det var dock långt ifrån garanterat att din son skulle bli handbollsspelare. I Sävedalen spelade jag fotboll. I över två år var jag med i IFK Göteborgslaget. Anledningen Sebastian förklarar är att han återvände till Sävedalen efter att ha lämnat Blåvitt när han var 14 år. Sonny Karlsson och Andreas Alm, som båda tränar på Häcken.

Sebastian Karlsson Handboll Pappa

Frågan kvarstår dock, varför?

Bland Blåvitts mer nyktra sysselsättningar kände jag mig som en outsider. Tänk på eftergifter; de sågs definitivt inte som en brådskande fråga. Det hände innan vi ens hade börjat bestiga Sävehof. Hans enda begäran var att alla skulle ge allt, och han betonade hur viktigt det var.

Den här gången var det idrottsmännen. Sonny minns tydligt sin sons smittsamma passion för sporten, även om han tog sig in i både stadslaget och topptruppen. Jag tror att han var den bästa av idrottarna. Det blev handboll, enligt Sonny, medan han var med i JVMs pojkvänstrupp och all-star-laget.

Kunde du påverka hans beslut på något sätt?

Nej. Jag tror att det kanske hade sett helt annorlunda ut för Sebastian på handbollsplanen om han varit vänsterhänt. Det hade kanske varit roligare om han var vänsterfotad, men hans snabbhet är absurd. “Då hade jag ingripit och satt stopp för det”, minns pappan, rösten svämmar över av sorg.

Är det så, sergeant?

Jag kanske hade gått med i pojkvänslaget om jag hade varit mer socialt skicklig och kunnat få vänner lätt. Pojken säger att hans mamma var hemsk, men att hon gjorde många misstag. Hästarnas testiklar togs bort. Precis som hans berömda allsvenske sässon-pappa från Häcken gjorde, använde Sebastian huvudet för att sparka bollen.

När han slår mål förbi Sävehofs målvakt är det hans vänstra hand som gäller. I sina yngre år skulle Sebastian krossa bollen med båda händerna. Det var de dagar då jag hade en gymnastiklektion och en uppsjö av små bollar till mitt förfogande.

Vi fortsatte spela efter att jag lagt bollen i hans vänstra hand när han skulle sparka. Oordning rådde. Hans berättelse tyder på att han var gift ganska länge. Det var precis som på bilden. Sebastian hävdar att han brukade hoppa in i mål och använda sin högra hand för att sparka bollen ur spel ibland.

Är det din pappas önskan att prata med dig?

I ingen värld. De idéer och tips han ger är otroligt användbara. Om hon ger allt för sitt team är det allt som betyder något för Sebastian. Under mötet mot Alingsås gjorde Sebastian Karlsson ett mål.

Är Sebastians sätt att spela i Sävehof inspirerat av ditt arbete med fotboll på hög nivå?

Eftersom det irriterar honom så håller jag tyst om det. Sonny fortsätter: “Men jag kan fråga varför Gud gör det på det här sättet, varför Gud inte gör det här istället.”

Hej sergeant, var det vad?

Jag håller med, absolut. Jag tror att han försökte styra mig i fel riktning från början. Däremot påpekar fotbollsspelaren att han saknar nödvändig kunskap. Jag känner mig som en absolut tönt när det kommer till handboll, hehe. Jag var inte bra när jag spelade för Mölndals TP för tio år sedan. Sonny säger att handboll är hans favoritsport.

Sonny checkar in med Sävehof för att få låga spelpositioner och taktik. Men Sebastian håller på att lära sig idrottscoachningen för tillfället i Häcken. “Det har haft en inverkan på transferarbetet”, säger Sebastian med ett skratt. “Sebastian, till exempel, säger att Paulinho måste spela i morgon.”

Nej. Han vet att jag är känslomässigt avlägsen från laget eftersom jag är tränare. Said things like “Förläng inte med honom, han är bedrövlig” avslöjar mer. Omvänt är “Hur fasen kan du jaga honom” vad Sonny säger när han märker att jag förföljer någon. Han kan göra jobbet.

När han återvände för att besöka oss, griper han omedelbart min mobila enhet och iPad för att granska mina senaste aktiviteter. Saken är den att han är tyst. Sebastian verifierar det efteråt. Vår samvaro är bara underbar. “Jag håller ofta ett öga på vad som händer, jag kan känna några överraskningar innan det är klart”, konstaterade han.

Skulle det vara möjligt för mig att kontakta dig via telefon nästa gång jag har frågor om Häcken-spelare?

Nej. “Jag har inga kommentarer om spelare ut eller in i Häcken”, säger Sebastian och rösten sviker hans träning. En pappa och hans son är hemma hos dem idag. Sonny, som är på Bravida, hoppar extatiskt upp och ner när Häcken går för titeln. Vill du se Häcken spela kan du göra det live eller på tv. I framtiden tänkte han åka till Alingsås för att se sin unge leka.

Klanen Kalmarsson. Sonny, Cecilia, Sebastian och Rebecca bor alla i nära anslutning till varandra. Jag planerar att se spelet på min telefon först, innan jag slår på TV:n. Idrottschefen hävdar att inget annat spelar någon roll än cupfinalen. Båda matcherna ses av mamma på tv. Skickar bästa önskningar om lycka och framgång på familjens resa.

Förrän vi börjar spela kommer jag inte att undersöka Häckens situation. Om man ska tro Sebastian så är han helt hängiven vår match. Har du några nyheter angående Rebecca och mamma Cecilia? Hur fungerar deras beslutsprocess? Välkommen att se båda matcherna på TV hos Cecilia. “Rebecca är en tv-personlighet som bor i Stockholm”, förklarar Sonny.

Sebastian Karlsson Handboll Pappa
Sebastian Karlsson Handboll Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!