Sprid kärleken
Sarah Dawn Finer Barn
Sarah Dawn Finer Barn

Sarah Dawn Finer Barn – Hyperpigmentering visar sig som mörka fläckar på delar av kroppen som regelbundet utsätts för solljus, såsom ansikte, händer och armar. Vanliga orsaker inkluderar stress, stigande ålder och hormonella förändringar i samband med graviditet och klimatförändringar, vilket gör detta till ett vanligt hudproblem.

Helena Vennerström, som har två barn nu, misstog de sura flingorna i näsan och på överläppen för smuts när hon försökte ta bort dem. Hon insåg att hon hade hyperpigmentering efter att ha känt igen sig själv i flera sökningar på nätet.

När jag var gravid applicerade jag mer solkräm och höll mig borta från solen under längre perioder varje dag. Dessutom försökte jag dricka mer keps och solhatt. Jag märkte ett mörkt band över mitt knä och mörkare fläckar över mina ögon när jag var i klimatkammaren.

Hon förklarar, “I slutet insåg jag att jag hade fläckar i hela min synvinkel och jag insåg att jag behövde något mer som verkligen skulle fungera.” Många människor, inklusive Helena, har haft nytta av Eucerins Anti-Pigment-serie med Thiamidol. Eucerin utvecklade den patenterade ingrediensen Thiamidol för att minska uppkomsten av pigmentfläckar och förhindra att de dyker upp igen. Efter tio års studier och testning av mer än femtio tusen ingredienser är det nu en nyckelkomponent i många Eucerins hudvårdsprodukter.

Eucerins Anti-Pigment-produkter innehåller Tiamidol och kan användas i kombination med andra dermatologiska behandlingar inklusive kemisk peeling och laserbehandlingar när huden är helt mottaglig.Anti-Pigment-serien har hjälpt till att minska mina tidigare pigmentfläckar, förhindrat utvecklingen av nya fläckar och sett till att jag inte längre behöver skräddarsy hela min tillvaro efter vädret.

Dessutom är det bra att min dagkräm innehåller SPF 30, så jag kan äta lunch ute med mina kollegor eller ta en promenad under lunchrasten utan att oroa mig för solskador på huden, trots att vädret är soligt.

Tiamidol ungerar, ja

Tiamidol är en skonsam ingrediens som fungerar bra på alla hudtyper och hudtoner, oavsett ålder, vilket gör den idealisk för känslig hud. De initiala effekterna, en sänkt nivå av melanocytaktivitet, är synliga efter bara två veckors konsekvent användning. Hyperpigmentering har visat sig minska med 75 % efter användning av Anti-Pigment Dual Serum i 12 veckor.

Enligt min erfarenhet försvann de största och otäckaste flingorna efter cirka två månader. Sedan dess har jag kunnat leva mitt liv normalt under sommarmånaderna utan att skaffa några nya brister trots två utlandsresor. Helena hävdar, “Denna produktlinje har gett mig mitt liv tillbaka på så många sätt.” Eucerin erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter som finns på apotek över hela landet. Forskning, utveckling och introduktion av nya produkter är avgörande för marknaden.

Produkterna utvecklas i nära samarbete med hudläkare och har visat sig vara effektiva i kliniska prövningar. Jenny Ekstrand är en familjerådgivare som tycker om att gosa och leka med barn. När hon är ledig postar hon på sitt Instagram-konto (som hon kallar Arkiv_Kreativ) med råd om enkla, billiga projekt som hela familjen kan ägna sig åt.

Det är viktigt att visa hur mycket av det vi har hemma som kan användas för att göra en härlig middagsmåltid, säger hon till sin mamma, eftersom tiderna är tuffa för många familjer nu. Jenny Ekstrand har ett fullt pysselrum där hennes familj tycker om att spela spel, slappa och äta tillsammans. Här är de bästa förslagen hon och hennes barn har för en enkel, hälsosam och billig middag innan sommaruppehållet. Kolla in Jennys Instagram för fler idéer.

På bilden här finns lätta att följa instruktioner för att tillaga traditionella svenska sommargodis, inklusive midsommarskinka, rabarber och jordgubbstårta, samt en sockerfri version av den senare.
Sarah Dawn Finer tillkännagav födelsen av sin son Benji för världen på Instagram i början av maj. Hon avslöjade att hennes andra förlossning inte hade gått som planerat, och att hennes familj hade blivit förkrossad över förlusten av sitt barn.

“Vår stiliga, starka pojke, Benji Sam Finer, kom till oss tidigt på söndagsmorgonen. Det finns ingen passande bild att använda just nu, och inte heller några lämpliga ord att skriva. Efter en dramatisk händelseutveckling sa Sarah Dawn Finer på Instagram, “Vi visste inte om vi skulle kunna hålla dig vid vår sida för resten av våra liv vid några av de svåraste tiderna.

Nu, i en intervju med svenska tidningen Vi, har artisten bestämt sig för att tala om det svåra uppbrottet.Benji föddes utan någon medicinsk inblandning. Hon säger i tidningen att han satt kvar länge och under tvång innan han till slut kom fram.

Sarah Dawn Finer Barn

Sarah Dawn Finer blev mamma för första gången för sex år sedan till en dotter, och två år senare välkomnade hon en son till världen. Det finns även fyra lador i familjen. Sarah funderar mycket på komplexiteten i sina dubbla roller som offentlig person och mamma inför en intervju med Sveriges största föräldratidning. Hon nöjer sig med att hålla sina barn från allmänhetens ögon och delar aldrig bilder på dem, inte ens på sina privata kanaler.

Jag vill lägga upp tusen bilder och filmer på dem alla tillsammans eftersom jag har världens vackraste, charmigaste och mest fantastiska barn, men jag måste hålla tillbaka mig. Jag vill inte ta itu med att nedfallet av bilderna inte längre är exklusivt vårt. Om det visar sig vara sant. Hon berättar vidare att de först bör informeras om vad det innebär så att de själva kan fatta ett välgrundat beslut.

Folk tror att jag är för smart och för stor för det här, och de har rätt. Och jag vill absolut inte att de lägger upp foton och videor på mina barn på nätet. Och ändå måste det vara så. Jag har tänkt mycket på det, och samtidigt har jag varit resolut kring det väldigt länge. Innan jag någonsin fick barn.Trött. Hahaha… Tydlig. Kärleksfull. Generös. Omsorgsfull. Rak. Enormt följdriktigt. Rolig. Bekväm med både bra och dåliga. Lite rock and roll och gulligt när tiden är inne, och lite djup och seriös när tiden är fel.

Sarah sa: “Jag är uppriktigt tacksam för gåvorna”

Att uppfostra barn i en trygg och vårdande miljö är inte självklart överallt. Förlossningsvrden är under vad som känns som konstant press och oro här i Sverige. Vi har hört vår mamma klaga på att inte få en bröllopsinbjudan, att personalen inte har tillräckligt med tid att planera ett evenemang och den långa resan till ceremonin. Sarah känner tacksamhet när hon minns sina två bröllopsdagar från idag.

Första gången jag födde barn skulle jag ha dött utan akut operation direkt eftersom mammas livmoder fastnade och jag tappade så mycket blod. Det är inget som skulle ha hänt i något annat land. Eller om jag föddes långt ifrån någon plats där operationer skulle kunna utföras. Och min mamma hade en dubbel navelartär som rann nerför hennes hals så att hon inte kunde vara en direkt kanyl, som berättat av Sarah Dawn Finer.

Hennes värsta mardröm inträffade fyra år senare, när hon fick veta att hennes andra barn skulle födas till världen. En svår händelse att diskutera när som helst i framtiden, än mindre idag.Min son klarade sig nästan inte på grund av komplikationer. Lätt förklarat men utmanande att förstå i praktiken. Mer än minuterna innan visste jag om han hade dött och timmarna/dagarna innan visste vi vad konsekvenserna skulle bli. Och han har drabbats av efterverkningar av traumat precis som jag. Fysik och psykologi. Små och stora.

Eftersom det har gått en tid, vad är dina tankar om ämnet du diskuterade.Det kommer att dröja ett bra tag innan jag kan prata om det eller tänka på det utan att gnälla. Eller, jag skulle vilja känna min kropp knyta sig. Jag har ingen aning om det någonsin kommer att lämna mig.

Det är mycket arbete och tid inblandat. Även om jag kan ta mig igenom det mentalt har min kropp fortfarande problem. Plus tvärtom. Men jag är verkligen lyckligt lottad och ledsen över att det kunde ha varit värre. Utan min mamma och pappa, utan barnskötarna och barnskötarna som gjorde livet så svårt för mina barn och mig… Livet kunde inte ha blivit så. Jag är oerhört tacksam mot dig och dem.

Sarah Dawn Finer har återvänt till föräldragemenskapen och delar med sig av sina tankar om ämnet på tv, i tidningar och i sin egen podcast. Som hörande och seende har hon känt av baksidorna med att dela med sig själv, och hon antyder att stämningen mellan mammor kan vara utmanande. Överdrivet hård.

Om du är villig att öppna upp om din föräldrastil, graviditet eller något annat kan det tyckas för andra kvinnor att du bjuder in dem att kommentera eller kritisera dina föräldraval om de skiljer sig från dina egna. Jag lever inte det typiska livet. Jag backar inte, och mina preferenser kommer att forma min karaktär därefter. Samma som om du bor i ett annat land eller gör ett annat jobb. Jag tror att mammor kan mobba varandra på ett mysigt sätt när vi behöver stötta varandra. Särskilt i sociala medier.

Så är det. För det första har ingen erbjudit mig en säng eller bett mig stanna. Jag antar att man kan säga att jag är “vald” av vissa personer i varje scenario. Okunnigt undanlagd Det finns inga “trotsldrar” i tv-teamet, i publiken eller på redaktionen.

Det är inte ett program som bara fortsätter; den har en början och ett slut. Åh, och folk hjälper mig med mitt hår och mitt smink, och jag får hemlagad mat! Jag skulle kunna fortsätta med det här i evighet. Pigmentfläckar är vanliga och kan ses på den övre delen.

Sarah Dawn Finer Barn
Sarah Dawn Finer Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!