Sprid kärleken
Sarah Bryant Dödsannons
Sarah Bryant Dödsannons

Sarah Bryant Dödsannons – I ett Instagram-meddelande berättade musikern den tragiska nyheten om Sarah Bryants död. Syster Sarah Bryant tillhörde Miriam Bryant. “Hennes vackra syster och jag kommer att träffas på andra sidan är bara en av många saker hon nämner i detta.

Bland Miriam Bryants äldre systrar finns Sarah Bryant. När hon bodde i Stockholm var hon involverad i flera aktiviteter, bland annat coachning av sångare. “Femtionde gången för alltid.” är artistens bildtext i en Instagrambild. När vi går över, min vackra syster, kommer vi att träffas igen.

Jag förstår att äldre systrar förväntas förmedla så mycket kunskap de kan till sina yngre syskon , och ibland ännu mer. Bryant avslutar sin artikel med att säga: “Jag blir och vill mig i minnet av ditt leende och ser framför hur du sänger The Show Must Go On på heaven-efterfesten där ingen jävel har hört talas om sista beställningen.” Lätt att se. Vi är väldigt älskar dig.

Vid 41 års ålder var Sarah Bryant. GP tog kontakt med Miriam Bryant, som godkände artikelns publicering. Jag kunde sitta med i Veronica Maggios P3-intervju av en ren slump. Min syster Sarahs sms kom senare. Hennes återkomst från en yachtutflykt till Cap Verde följdes av en resa till sjukhuset. Hon meddelade att hon blev testad och hur trött hon var.

Sarah gjorde inget nytt, vilket var deprimerande. Ett magsår hon hade för ungefär sex eller sju år sedan krävde laparoskopisk kirurgi. Eftersom fler undersökningar sköts upp på grund av deras påstående om gynekologiska problem, hittades ingenting. Varje gång jag tänker på det känner jag mig generad.

Följaktligen är potentialen för

Läkarna misslyckades med hennes andra sjukdomsfall våren 2022 genom att göra en onödig gastroskopi istället för en endoskopi. Det fanns inga föremål i magväskan. Det skulle ha varit möjligt att observera tumörens insida med endoskopi. Ett bröstcancervirus har hittats.

Hennes läkare spekulerar i att hon kan ha lidit av cancerrelaterade blödningar i minst tio år innan sjukdomen diagnostiserades… Även om det var nedslående, var nyheten om sköldkörtelcancer så småningom lugnande. Otaliga unga liv förkortas tragiskt av bröstcancer.

Sjukdomen hade spridit sig. Tyvärr hade kirurgen infektioner och inget penicillin fungerade, så cellbehandlingar kunde inte påbörjas. En spricka dök upp i hennes röst. De opererades som tog bort många tumörer och samtida organ. Cancer bidrog också till deras betydande viktminskning.

Det var inte förrän då som de insåg att äggen var nekros, en snabbt spridande sjukdom. Donationsinitiativ som involverar celler skulle vara en fullständig byst. Sarah, uppmärksamhetsfångaren, hade två systrar – en storasyster och en lillasyster. Du kommer att bli medveten om du har stött på henne.

Hon höll upp huvudet, sa vad hon tänkte på och kunde hålla sig. När hon var sex eller sju år gammal utsågs hon till klassskönhet. Tvivel på sig själv har följt henne hela livet. Hon var rolig och verkligen unik! Hon var vacker och lysande på en gång. För de som behövde det hade hon alltid uppmuntrande ord och råd.

Det var hon som uppmuntrade mig att ta ett steg tillbaka när jag var deprimerad och yngre. Deras handledare bokade en tid för mig att träffa en psykolog. För oss var hon lika storslagen som en gammelmormor. Hon gjorde inte bara smörgåsarna, utan fick också in pengarna. Väg banade henne. Under vår kyliga hemlängtan tog hon hand om min andra syster och mig. Tio år skilde oss åt i ålder.

Kvinnan som var för svag för att gå

Kärleken segrade över syskonrivaliteten när Miriams syster mådde dåligt. På bilden här är Johanna Pettersson. Alla våra syskon hade vår mammas berättigade stolthet. Trots överflöd av matcher, uppträdanden och duschar missade hon aldrig en konsert. När chansen dök upp slösade hon inte bort tid på att ta den. Hennes tillbedjan var äkta.

Han erbjöds sannolikt en betydande summa pengar. Jag tänkte också mycket på det när hon levde. Medan han kämpade mot honom kunde jag få en hemsk nattsömn. Hon övervann sitt trauma i samma sekund som hon prioriterade oss framför sig själv.

Mißverständnis, Liebe, und Musik

Eftersom Sarah hade flera vänner och ambitioner, blev hon inte allmänt behandlad vänligt. Hon gjorde det hon kände var rätt och fortsatte att framföra musik. Det var hon som berättade för min andra syster och mig, åtminstone enligt sången… Sarah var författare på fyra språk: svenska, finska, engelska och musik, som hon nämnde vid begravningen.

Dessutom välsignade hon oss med musikaliska förmågor. Drygt två veckor innan hon fick sin cancerdiagnos klarade hon provet för att bli legitimerad lärare. I huvudsak hade hon upptäckt vad hon tyckte var förtjusande i det ögonblicket. Hon var sångerska och musikpedagog.

Men att ta sig dit hade varit en lång prövning. Jag hyser en viss bitterhet mot henne, även om hon frivilligt ställde upp på att hjälpa oss. Om hon inte hade gjort det hade hon kanske hittat sin partner tidigare. Sarah fångade fyra språk: svenska, finska, engelska och musik. Vi diskuterade allt; det handlade inte bara om att hon rörde vid oss.

Vi älskade varandra, men att vara så nära gjorde det lätt för oss att bli irriterade och arga. Min personlighet är lika explosiv som hennes. Det gäller båda mina systrar också. Sarah satte sig ner, tog ett stort andetag och övervägde sina alternativ efter att ha samlat sina tankar. Hennes beslutsamhet var tydlig.

En otroligt giftig synestetisk dynamo, som kan kristallisera i en mängd olika stötar, skulle ibland slå till. Eftersom vi hanterade vår psykiska hälsa dåligt kan vi fördöma vårt förhållande på alla sätt. Min slutsats är att vi ibland kunde känna ett behov av att försvara oss själva. Hon kan ha känt min påfrestning precis som alla andra.

Sarah Bryant Dödsannons

Allt där försvann dock i samma sekund som vi fick veta att Sarah var sjuk. De var så tröga att de bara missade det med en bråkdel av en sekund. Med kärlek, även efter ett år av hjärtesorg. Varje detalj var precis rätt. Att uppfostra henne, älska henne och uttrycka min kärlek till henne var alla nya upplevelser för mig. Att säga “jag älskar dig” till en döende har betydligt större betydelse. Jag hade aldrig upplevt något liknande förut. Hon var också ganska orolig för att skada relationen.

“All in” innebar att gå direkt mot koppen, och i det ögonblicket kunde jag ha slutat med det jag gjorde för att umgås med Sarah. Hennes bostad, liksom mitt, låg i Stockholm. Vi satt på hästar sida vid sida. Jag och min sambo har alltid varit tillsammans. Bara för att träden och jag skulle få plats så högg vi ner skogen.

Vilken typ av länk var skadad och hur gick det till? Det förklaras längre fram. ” som svar på vår fråga. Vi var outhärdligt nära och sammankopplade i ett förhållande. Vi har haft stor kontakt med varandra och gjort tjänster och uttryckt hjälp. Det fanns aldrig någon plan att skiljas från varandra efter den tillfälliga svårigheten. Fråga mig gärna vad som helst; Jag hjälper alltid gärna till. Men du har mitt ord att jag aldrig kommer att lämna din sida.

Hon hade för avsikt att lämna sjukhuset strax före midnatt. Min syster mådde dåligt, så hon och jag kunde inte göra någonting. Vi meddelade henne att hon inte kunde gå hem förrän hon fick medicinsk hjälp. Men allt hon ville var att stanna hemma och undvika att vara närvarande.

Hennes oförmåga att simma hade uppmärksammats på henne, som vi upptäckte efteråt. Men hon dolde detta faktum för oss. Hon dog fyra veckor efter det. Förra veckan satsades nästan allt. Mitt hjärta gick ut till personen jag bryr mig om eftersom hon skulle gå miste om så mycket just nu. Hon var ivrig att smutsa ner händerna.

Tio dagar innan hon gick bort dansade Beyonce i publiken på en av sina konserter. När jag berättade det för sköterskorna blev de förvånade. Med ett rop av “all in” rusade hon in i påsen. Hennes uppförande var precis så. Hon bet ner på den.

Lägger sig ovanpå hennes navel

“Det är okej, du kan släppa taget nu.” Till slut kändes det som att hon fortfarande var vid vår sida på vårt bröllop. Vi skulle prata om våra föräldrar, så vi satte oss på sängen med henne och snyftade. Allt kommer att tas om hand. I slutändan var det vi som sa, “det är okej, du kan släppa taget nu.” På slutet verkade hon hålla tillbaka, tydligen för vår fördel.

Vi friade oss själva, hävdar hon. Vi tog plats, kramade henne och kysste henne. Att ha den chatten med henne är avgörande. Det var inte okej, men vi sa till henne att hon får lämna huset omedelbart. Hon hörde fel på oss. Hon bestämde sig för att ge sig av efter det. “Därför får du gå” . Hennes tal var helt tyst.

Trots hennes alltför tidiga bortgång den 23 maj vid 41 års ålder kan jag fortfarande känna hennes närvaro. Hennes enda känsla är att hon är borta, och det är inte tragiskt. När jag svävade över himlen avslöjade hon sig själv. Allt kring regnet har blivit en komplett röra.

De sista stunderna vi tillbringade tillsammans var störda av ett skyfall. Att kunna uppfatta helheten såväl som detaljerna ger en känsla av enorm skönhet. I de flesta fall kommer de att följa det. Jag tog upp det faktum att det regnade efter start. Med tanke på omständigheterna var Sarah uppenbarligen den enda. Jag kände hennes närvaro efter det.

Genom att sjunga tillsammans bekämpar vi cancer. Den 8 januari sänder TV4 direktsändningen av Sjung mot cancer från 20:20 till 20:22. På denna stjärnspäckade kväll kan du förvänta dig att höra musik, inspirerande berättelser och hoppfulla budskap om framtiden. Lyssna på flera berättelser berättade av Miriam Bryant.

Grammisgalapriset för i år gick till den unge musikern Benjamin Ingrosso. Ändå kan Miriam Bryant, som tilldelades “årets album” och “årets låt”, ha varit den mest värdiga vinnaren. Enligt vad hon berättat för TT är hon överlycklig och stolt. Victor Leksell och Miriam Bryant fick priset “årets musik”.

Miriam Bryant har varit stammis på Grammisgalan länge, trots att hon aldrig vunnit något pris där. Den 31-åriga göteborgaren vann nyligen pris för sitt album “Ps jag hatar dig” och låten “Tystnar i luren”, som hon skrev tillsammans med Victor Leksell. Duetten “Under någon ny” framförd av Miriam Bryant och Veronica Maggio sändes av Sveriges Radio P3 oftare än någon annan låt föregående år. På andra plats hittar du “Dance the night” av Dua Lipa och “Flowers” av Miley Cyrus.

Sarah Bryant Dödsannons
Sarah Bryant Dödsannons

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!