Sprid kärleken
Ruby Franke Son Wounds
Ruby Franke Son Wounds

Ruby Franke Son Wounds – Den 12-årige sonen till familjevloggaren Ruby Franke, som upptäcktes blåslagen och undernärd, fick uttalanden publicerade i domstolshandlingar som tillkännagavs denna vecka. Ynglingen hade rymt från Frankes affärskollega Jodi Hildebrandts hus i Ivins, Utah, genom att klättra ut genom ett fönster. Han upptäcktes bära tejp runt handlederna och vristerna när han gick fram till en granne för mat och dryck.

Under sin utredning av Hildebrandts bostad fann myndigheterna Frankes dotter, som är tio år, i ett liknande undernärt tillstånd. Hildebrandt och Franke hålls båda för närvarande frihetsberövade på sex fall av grovt barnmisshandel. De två kvinnorna som häktades misstänkta för grova övergrepp mot barn den 30 augusti – Ruby Franke (R) och Jodi Hildebrandt (L) – visas i en Instagram-video som skärmfångades.

Expandera för att se hela bilden

De två kvinnorna som häktades misstänkta för grova övergrepp mot barn den 30 augusti – Ruby Franke (R) och Jodi Hildebrandt (L) – finns med i en Instagram-video som skärmfångades.

My Truth Moms på Instagram

Den 12-årige sonen till Franke ska ha informerat utredarna om att han hade bundits till golvet med rep och att cayennepeppar och honung applicerades på hans sår som ett resultat av begränsningarna, enligt begäranden om husrannsakan som lämnades in den 30 augusti. —samma dag som barnen hittades—. Under denna annons fortsätter historien.

Vid ankomsten till sjukhuset undersökte sjukvårdspersonalen 12-åringens lemmar efter att ha tagit bort tejpen och upptäckte “djupa skärsår från att ha bundits upp med rep”. Han var svårt undernärd, vilket visade sig som hans “onormalt tunna och svaga” utseende, enligt dem.

Ynglingen informerade myndigheterna om att Hildebrandt, som gick under namnet “Jodi”, band honom vid handleder och anklar och bandagede hans sår med en blandning av honung och cayennepeppar. Han nämnde vidare att två av hans syskon stannade kvar i Hildebrandts bostad.

Enligt beslutet, när polisen genomsökte fastigheten, hittade de bara Frankes 10-åriga dotter, trots att de fick veta att Franke hade lämnat tre av hennes sex barn i Hildebrandts vård. Hon eskorterades också till sjukhuset för läkarvård.

Det var inte förrän polisen fick ett beslut som de kunde undersöka huset omfattande efter bevis på övergrepp. Jag hittade två använda medicinska kompresser nära cayennepeppar och honungspasta i Jodi Hildebrandts badrum”, står det i beslutet. “Ms. Hildebrandt kan nu säga att hon känner till våldet i hemmet på grund av denna observation.”

Utöver dokumenten och pappersarbetet upptäckte polisen tre rep, två handbojor, bandage och plastfolie. Bärbara datorer, mobiltelefoner, video- eller ljudinspelningar som skulle visa barnmisshandel och alla samtal mellan Franke och Hildebrandt var alla föremål för beslag under ytterligare två beslut.

Under denna annons fortsätter historien. När hon greps informerade Hildebrandt myndigheterna om att Frankes två yngsta barn – en pojke på tolv år och en flicka på tio år – “aldrig borde tillåtas vara i närheten av några andra barn.”

Polisen upptäckte en källarkammare som stängdes under deras inledande undersökning av bostaden, som de trodde kunde ha varit ett säkert rum. I stämningsansökningarna begärde polisen tillstånd att genomsöka ett låst rum; dock misslyckas de efterföljande domstolshandlingarna att specificera huruvida dörren öppnades eller inte eller vad, om något, kan ha hittats inuti.

De fyra yngsta barnen till Franke omhändertogs så småningom av barnskyddstjänster. Hon har två vuxna barn. Inga kommentarer till anklagelserna om husrannsakan kunde göras av Douglas Terry, Hildebrandts advokat, eftersom han var borta från kontoret i onsdags. Kontoret för Frankes advokat, LaMar Winward, meddelade att Winward nu är utomlands.

I sin populära YouTube-kanal “8 Passengers” skildrade Franke de dagliga aktiviteterna för sin familj – maken Kevin, sex barn Shari, Chad, Abby, Julie, Russell och Eve – och Franke själv. Familjen har varit föremål för anklagelser om övergrepp mot barn under lång tid nu, allt på grund av innehållet i deras filmer.

Chad, som var femton år gammal 2020, berättade om att hans sovrum togs bort för att han spelade sin yngre bror ett spratt. Han fortsatte med att berätta att han i sju månader sov på en sittsäcksstol. Eftersom hennes då 6-åriga dotter Eve var ansvarig för att laga sin egen lunch och hade glömt att göra det, vägrade Franke att skicka ett packat till henne lunch till skolan i en annan video.

Ruby Franke Son Wounds

Franke förklarade att hon utbildade sina barn om konsekvenser genom att ge dem “val” i en intervju hon gav till Insider då. Tillkännagivandet av Franke och Hildebrandts nya kanal, ConneXions, en “stödgrupp” för mammor, gjordes 2022. De radikala råden om föräldraskap på denna kanal har också orsakat en del motreaktioner. kontakta Canadian Resource Center for Victims of Crime. Ring 1-877-232-2610 för att prata med någon utan kostnad.

Bilder och filmer som visar de fruktansvärda skadorna som Ruby Frankes torterade barn ådragit sig, såväl som ögonblicket som polisen upptäckte dem i en garderob i hennes bostad i Utah, har dykt upp och orsakat mycket ångest.

Efter att ha erkänt att hon brutalt slagit två av sina egna barn i en “koncentrationslägerliknande miljö”, riskerade den 42-åriga ökända YouTube-mammabloggaren en möjlig 30-års fängelse i februari.

Filmen från dörrklockans kamera visar hur den 12-åriga pojken flyr från tortyren och ringer en granne för att rapportera sin prövning, medan ett annat klipp visar den nioåriga flickan som hittas hukad i en garderob av en polis.

Ytterligare bilder som har dykt upp visar allvaret i Frankes tortyr; de föreställer de två offren, som är kraftigt underviktiga, med tejp om sina lemmar, skrapsår och blåmärken, samt infekterade sår på benen. Förutom vuxenblöjor och rep för att binda ungdomarna hittade polisen ett litet, säkert rum i fastighetens källare. Eftersom han antar att ingen är hemma ringer han på dörren och går sedan därifrån, men grannen ringer tillbaka honom.

Om du kunde göra honom två tjänster, frågar han och rösten slocknar. Grannen frågar: “Jaha, vad är de?” som svar. Efter att ynglingen sagt, “Tar mig till närmaste polisstation”, uppmanas han att sätta sig ner och förklara vad som hände.

När de underrättar myndigheterna om hans tejpomslutna fötter och flera sår fortsätter hans grannar att erbjuda honom vatten och en banan. Åh, du är en så bra unge”, hörs kvinnan säga till honom. Filmer från polisens kroppskamera fångar ögonblicket när flickan hittades ensam i Frankes hemkällare.

Med en sammansatt ton presenterar en av dem sig som polis och frågar sedan om hon är okej. Officeren försäkrar den blyga flickan att hon skulle klara sig, trots hennes rädsla. En annan scen visar en EMT som försöker prata med offret, som svarar: “Jag är bara nervös.”När han får läkarvård kan en 12-årig pojke ses i en video tagen inifrån ambulansen mumsa nötter ur en påse. En polis går fram till honom och frågar vem som band honom med rep.

Det är inga problem med mig. Dessutom visas medlemmar av akutsjukvårdsteamet som tar hand om den lilla pojkens svårt infekterade sår. Blåmärken, ärr och sår pryder de smala figurerna av de undernärda barnen som visas på fotografier som tagits på platsen.

Bilder föreställer pojkens tejpade händer och fötter, tillsammans med variga sår på hans fötter som hade fyllts med pus och blod på grund av begränsningarna. Repor täckte flickans armar och blåmärken var synliga på hennes fotled. Hon var nio år gammal. Bundna med rep, gjorda för att bära vuxenblöjor och instängda i ett litet säkert rum, torterades ungdomarna.

Regelbundet höll de undan mat, dryck, sovplatser och nästan all slags underhållning. Franke hade en enorm arbetsyta som han använde för att göra filmer för YouTube, och bilder avslöjar att köket och skafferiet var fyllt med mat. Jag är otroligt fascinerad av fallet med övergrepp mot barn som Ruby Franke och Jodi Hildebrandt begick mot dessa oskyldiga ungdomar. Ingen borde kunna rädda Ruby och Jodi från deras oundvikliga undergång i fängelset.

Stora psykologiska bedömningar är också nödvändiga för dessa personer. Några exempel på sådana utvärderingar inkluderar följande: “alla barn är onda,” att klippa av ett barns hår, inte ge dem mat, och tillfoga deras handleder skärsår och täcka dem med tejp och saran-omslag.

Jag är verkligen förvirrad av hela fallet. Jag hoppas verkligen att Ruby och Jodis sinnen aldrig återhämtar sig från vad de än går igenom. Hennes barn kommer att lida mycket i framtiden till följd av de trauman, manipulationerna och övergreppen de utsattes för. Många av dessa barn kommer att lida av psykiska problem, inklusive PTSD. Den yngsta flickan räddades ur ett skåp efter fyra timmars polisarbete.

Ruby Franke Son Wounds
Ruby Franke Son Wounds

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!