Roger Nordin Pojkvän

Sprid kärleken
Roger Nordin Pojkvän
Roger Nordin Pojkvän

Roger Nordin Pojkvän – Roger Nordin har återförenats med sin tidigare pojkvanna. Roger Nordin och expojkvännen Jonas Elgh har försonats.Nu avslöjar radioprofilen de överraskande ansökningarna och det massiva uppståndelsen.Vi har insett att du och jag inte är där vi var tidigare, sa han till Aftonbladet. Profil av Rix Morronzoo” Roger Nordin, 43, har haft ett omtumlande kärleksliv de senaste åren.

Han gifte sig med sin mångåriga älskling, Jonas Elgh, 34, 2017, men paret gick så småningom skilda vägar i slutet av 2018 och Roger flyttade ihop med Anton Lundbäck, en flygvärdinna. Ett förhållande som tog slut det senaste året.Nu avslöjar Roger Nordin att han och hans ex-pojkvän Jonas Elgh är tillsammans igen, och att de delar sin hund Tella.

Livet tar ofta oväntade vändningar till det bättre. Våra hundpromenader blir längre och längre, och känslan av att det är här vi hör hemma har blivit starkare under de senaste månaderna; ändå är det fortfarande väldigt trevligt och inte alls dumt, som Roger Nordin sa till Aftonbladet, där han också diskuterade semesterbranschens utveckling.

Det är allt som blåst omkull nu. Vi hade inte ens övervägt möjligheten, men nu inser vi att vi har gått vidare från där vi var tidigare. Jag har förbättrats lite på vissa områden, medan han har förbättrats på andra. Efter att ha bott ihop ett tag har vi insett att vi har samma perspektiv på många saker, och det är inte fel. Våra perspektiv på livets relationer, mål och meningar är desamma.

De är som sagt särbos och så ska det vara

Vi fortsätter som vanligt. Jonas och jag bor båda i Hammarby, men han i kvarteret Hammarbyhöjden, och somrarna i Sjöstan är outhärdliga. Men om du har pratat igenom vad som gick fel förra gången och hur du undviker att hamna på samma plats två gånger så tror jag att ni kan leva lyckligt tillsammans. Även om jag generellt är emot att återknyta kontakten med ett ex, har jag lärt mig att saker och ting inte alltid är så svartvita som jag skulle vilja tro att de är.

Vad har förändrats sedan ni älskade senast?

Ja, vi knöt ihop säcken i den eviga staden 2017, men kalla oss inte D.R. Men jag tror att jag fortfarande har min ring här; låt oss se om jag kan återvinna den någon annan gång. Jag tror att eftermontering blir min favoritgrej i år.

Ser du omtänksam och glad ut?

Ja, definitivt, det känns jättebra. Jag såg det inte komma, men det var ganska sött när det äntligen klickade i mitt huvud att det är så det ska vara. Jonas Elgh och Roger Nordin gifte sig igen.Ljuset i “Rix Morronzoo” släcktes av misstag på grund av ett stavfel. Slaget vid Kärlekssagan var vunnet.

Efter mycket funderande och övervägande har radiopersonligheten Roger Nordin äntligen sagt “ja” till sin mångårige pojkvän, Jonas Elgh.”Det var en härlig känsla att få tag i telefonen igen”, skriver Nordin till Aftonbladet.Roger Nordin (44 år) och Jonas Elgh (35 år) passar båda “Rix Morronzoo”-profilen.

Det är den 29-åriga radiochefen och producenten Olivia Berntsson som skickligt sköter smisken på “Rix Morronzoo”s direktsändningar.Vad… Hallå Ser du vad han har i plånboken? berättar 49-åriga Laila Bagge.Vad har du i plånboken? säger en likaledes förvånad Laila Bagge.

Efter mycket funderande och övervägande har radiopersonligheten Roger Nordin äntligen sagt “ja” till sin mångårige pojkvän, Jonas Elgh.Det var en härlig känsla att få tag i telefonen igen”, skriver Nordin till Aftonbladet.Roger Nordin (44 år) och Jonas Elgh (35 år) passar båda “Rix Morronzoo”-profilen.

Det är den 29-åriga radiochefen och producenten Olivia Berntsson som skickligt sköter smisken på “Rix Morronzoo”s direktsändningar.Ser du vad han har i plånboken? berättar 49-åriga Laila Bagge.Vad har du i plånboken? säger en likaledes förvånad Laila Bagge.Efter att ha träffats 2014 och gifte sig för första gången 2017 gick paret skilda vägar och bröllop ett år senare.

Roger Nordin Pojkvän

När Roger Nordin och Jonas Elgh äntligen skildes åt med hunden de delade så mycket kärlek till, var det sista gången de hade någon form av meningsfull kontakt med varandra.Men ingenting hände på det sättet. Förra året kom Roger Nordin och Jonas Elgh i kontakt med varandra igen.Och nu är de lyckligt gifta igen. Om det sega och torra brödet som hans vänner skickade till honom, enligt Roger Nordin.

Vad betyder det för Roger?

Ja, det är riktigt bra. För konstighetens skull har jag funderat över tanken på att lyfta en gång till.Jag har ingen aning, men min sambo och jag har uppskattat att vår hund har flyttat in i åtta olika hem under de senaste tre åren. Snart kommer de välanslutna att vilja ta hand om henne. Du är inte bara Sveriges mest karismatiska radiovärd.

Alternativ karma säger att du också är landets mest älskvärda kändis. Finns det någon annan anledning för någon att bli din vän? Har du några extra släktingar?Nej, för det är det riktigt spänt. Mina grödor har klippts ner och min boskap slaktats. En del skulder kan hittas i huden, däcken och det svaga hjärtat. Det är oftast där vi tappar bort oss själva.

Vem har du koll på?

Jag är så glömsk, jag har ett så fruktansvärt minne, men jag för en lista hemma för säkerhets skull.Ja, kort version. Jag är inte helt såld på tanken att använda revanish som drivkraft, men i teorin kan det fungera. När jag tittar på min lista brukar jag tänka: “Nu ska du nå ditt mål.”

När tror du att din pojkvän, Jonas, tycker att du är en jive swin?

När vi diskuterar nyhet och “livet efter detta”-perspektivet.För ett antal år sedan var du och Jonas tillsammans. Relationen var skadad, men du har jobbat på det. Vad är ditt första drag.Roger Nordin och Jonas Elgh, pojkvännen. Paret bröt upp men hittade till slut en annan igen.

Vad utlöste uppbrottet?

Vi delade upp omsorgen om vår hund, Tella, och farvälna blev längre och längre. Efter ett dygn, när vi varit ute och svettats, märkte någon att “det blir väl bäst det här.” Det går inte att återgå till sitt tidigare tillstånd och fortsätta som tidigare.

Vi har ägnat många terapitimmar åt att ta reda på vad problemet var, och vi har äntligen kommit fram till en lösning. Vi gjorde det genom att köpa en av Stockholms dyraste lägenheter.Säg tre saker som antyder att en homosexuell man bor i ditt hus.

Bara det faktum att vi bor i ett högt hus med smeknamnet “popperflaskan” Vi bor i ett riktigt bögtätt böghus. Och när han eller hon kommer in bland oss… Som många andra galtar har vi “lätt bögig konst” på väggarna och är ganska insatta i “mormorskaffekoppar” och porslin. Och glasskärbrädan är viktigare än verktygslådan. Det säger mycket, eller hur.

Har du någonsin drömt om Jonas, antingen bokstavligt eller bildligt?

Nej, faktiskt aldrig. Jag har aldrig varit i ett slagsmål i hela mitt liv. Jag tror aldrig att jag har blivit dödad. Det är ganska svårt för mig att förstå män som konsekvent hamnar i rännstenen i hörnet av gatan. Jag förstår verkligen inte hur de klarar det.

Det har varit blod, svett och tårar, men jag har ingen aning om vad slutresultatet är. Jag tror att det är avgörande att folk inte märker att hon har blivit lurad och att alla bara går vidare. Och det är där prislappen kan börja stiga.

Hur är det att få en före detta mördare som husdjur? En tv-apparat kanske?

Helt fantastisk tv! Nej. Däremot har jag och min ex-kollega Magnus… Det har gått över ett halvt decennium sedan dess, men vi byter fortfarande agg till varandra. Det här verkar som ett uppbrott som aldrig tar slut (skratt). Han ägde en snygg svart tv.

Jag kunde köpa den och lägga tio tusen svenska kronor i den. Magnus är fortfarande min vän; Jag borde nog erkänna det.Jag var genomvåt av svett och kände mig på gränsen till att svimma. När jag arbetade med radio fann jag mig själv nästan helt oförmögen att bilda sammanhängande meningar. Så jag gick till apoteket och tog mitt blodtryck.

Hur mår du idag?

Det hålls i schack. Mitt hem är utrustat med både en “smartklocka” och en blodtrycksmätare. Den bästa modellen, i ärlighetens namn. Jag håller noga koll på min hälsa, och det känns jättebra.

Roger om sexattacken

Vad har du gjort för att få ditt blodtryck under kontroll.Jag ska gå och lägga mig tidigare. Det är det mest avgörande av allt. Jag tror att anledningen till att jag blev gravid vid en så ung ålder (20-årsåldern) var på grund av min bristande mognad. Det är därför rödbetsjuice är Guds gåva till medelålders män överallt som lider av högt blodtryck.

Roger Nordin Pojkvän
Roger Nordin Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!