Rocky Stjärna Död

Sprid kärleken
Rocky Stjärna Död
Rocky Stjärna Död

Rocky Stjärna Död – “Rocky”-filmernas legendariska stuntman går bort..Enligt The New York Times har “Rocky”-skådespelaren Burt Young, som nominerades till en Oscar för sin roll, hoppat av tävlingen. Hans dödsålder avslöjades vara 83 år.Burt Young hade en lång karriär inom teater och film, men hans mest kända roller var från 1970-talet, inklusive den ikoniska “Chinatown” i regi av Roman Polanski.

Burt Young blev dock känd för sin skildring av Rockys bästa kompis Paulie. Denna film från 1976 med huvudrollen och skriven av Sylvester Stallone om en boxare som får chansen att gå på en VM-match var en enorm katastrof.

Du var en lysande skapare och en underbar man. ”Jag och världen kommer att sakna dig fruktansvärt,” skrev Stallone om skådespelaren i sitt Instagram-inlägg.Det delades ut tre Oscars för filmen, men Burt Young vann inte för bästa skådespelare.Burt Young har medverkat i alla fem “Rocky”-filmer, såväl som i många tv-avsnitt (inklusive “Mash” och “The Sopranos”). Han var framstående i sådana filmer som “Once Upon a Time in America” och “Slaughterhouse Five.”

Death of “Rocky” films stuntman

Enligt The New York Times har “Rocky”-skådespelaren Burt Young, som nominerades till en Oscar för sin roll, hoppat av tävlingen. Hans dödsålder avslöjades vara 83. Den 83-årige”Rocky”skådespelaren har dött.Enligt New York Times har saxofonisten Burt Young nyligen gått bort.

Han hade en lång karriär inom teater och spelade i många fler viktiga filmer under 1970-talet, inklusive hiten “Rocky”, som han fick en Oscarsnominering för.Sylvester Stallone, som spelade med Stallone i “Rocky”, sa om honom på Instagram, “Du var en lysande man och artist.Han blev 83 år gammal. För sin bortgångne “Rocky” motspelare Burt Young har Sylvester Stallone inget annat än hjärtliga ord: “Världen kommer att sakna dig.”

Burt Young, nominerad till en Oscar och ett känt namn för sin roll som Paulie i “Rocky”-filmerna, har dött vid 83 års ålder. Sylvester Stallone mördar Burt Young, en veteranvän till honom. En liten hunds död rapporterades första gången den 8 oktober av amerikanska mediasajter, men det har först nyligen blivit allmänt medvetet. En stuntartist som nominerats till en Oscar för sitt arbete i “Rocky” (1976) har dött vid 83 års ålder.

För Rockys filmkamrat Adrian var Young en grov och tråkig slaktare och bror. I en scen som kommer att leva länge i minnet gav han Rocky Balboa tillstånd att släppa loss knytnävarna på det stora köttstycken. Det fanns ytterligare fem filmer med denna karaktär. (Han fick också Razzie Award-nomineringar för en handfull av dessa.

Trots att han medverkade i 165 filmer och TV-program som Burt Young, var hans riktiga namn Gerald Tommaso DeLouise. Filmer som “Chinatown” (1974) av Roman Polanski, “Once Upon a Time in America” (1984) av Sergio Leone och “Win Win” (2011) av Tom McCarthy använder honom framträdande.

Världen förlorade en mycket anmärkningsvärd kille och artist i Burt Young, en personlig vän till mig. Jag, tillsammans med resten av världen, kommer att sakna dig oerhört mycket. Stallone postade bildtexten “R.I.P.

Death of “Rocky” films stuntman Enligt The New York Times har “Rocky”-skådespelaren Burt Young, som nominerades till en Oscar för sin roll, hoppat av tävlingen. Hans dödsålder avslöjades vara 83 år.Burt Young hade en lång karriär inom teater och film, men hans mest kända roller var från 1970-talet, inklusive den ikoniska “Chinatown” i regi av Roman Polanski.

Burt Young blev dock känd för sin skildring av Rockys bästa kompis Paulie. Denna film från 1976 med huvudrollen och skriven av Sylvester Stallone om en boxare som får chansen att gå på en VM-match var en enorm katastrof.Man och skapare, du var verkligen anmärkningsvärd. Som Stallone uttryckte det på Instagram, “Jag och världen kommer att sakna dig väldigt mycket.”

Det delades ut tre Oscars för filmen, men Burt Young vann inte för bästa skådespelare.Alla fem “Rocky”-uppföljarna innehöll Burt Young, och han har även gjort gästspel i program som “Mash” och “The Sopranos”. Uppmärksammade roller i filmerna “Once Upon a Time in America” och “Slutstation Brooklyn” spelades av honom.

Enligt historikern Derséns är Tommy Morrisons “Rockystjärnan som fick HIV” ett måste att läsa. Det är viktigt för historiker att sticka ut från folkmassan. De behöver engagera sig med oss på något sätt eftersom de har potential att vara både upplysande och förödande.

Jag, Philip Dersén, kommer att dela med mig av några av de mest spännande, inspirerande och konstiga berättelserna från stridssportens arena i den här essäserien. Tommy Morrison är vårt fokus idag. “Rocky” Balboa, en före detta mästare i tungviktsboxning, gick bort vid 44 års ålder på grund av hiv-relaterade sjukdomar.

Rocky Stjärna Död

Uppväxten

Kanske oavsiktligt hedrades John Wayne, en Hollywood-ikon, i Tommy. Under loppet av flera decennier fick Waynes ansträngningar som stuntartist och manus honom att bli en framträdande plats som en av de viktigaste personligheterna i cowboygenren. Tommy Morrison var gift för livet, men han hittade aldrig sin själsmatch. Morrison använde “The Duke”, en term som ofta används för att referera till skådespelaren John Wayne, som hans artistnamn.

Kanske var hans föräldrar inte helt fångade av den oväntade händelseutvecklingen när han fick smällen. Diana och hennes progressiva pappa Jay hade dock en okonventionell världsbild. Tommy Morrisons föräldrar var angelägna om att anmäla honom till en mängd olika barer och slagsmål som vanligtvis kräver att kunderna är minst 21 år gamla även när han bara var 13 år gammal.

En resa till den lokala strippklubben 1983 var förmodligen den mest bildade upplevelsen i deras barndom. Samma år som Diana gav sin son Tommy sin första tatuering tog Jay med honom på sin första dejt.Trots sin okonventionella uppväxt kunde Morrisson bli en framgångsrik professionell amerikansk fotbollsspelare och tungviktsboxare.

Efter examen från gymnasiet erbjöds han ett helt fotbollsstipendium för att spela för Emporia State. Han tackade dock nej till erbjudandet om att fokusera på tävlingscamping. När han blev proffs i november 1988 hade han redan kämpat 222 gånger som amatör. Hans första motståndare, William Muhammad, slogs ut i den första omgången i New York, och han fortsatte med att vinna sina följande fem matcher med knockout i första omgången.

I slutet av den elfte månaden hade Morrison tävlat och vunnit 19 matcher. Media lade märke till och Sylvester Stallone, som hjälpte till att skriva Rocky 5, fick en ny generation fans. Efter en kort diskussion nåddes en överenskommelse. Morrison hade tänkt ta ett halvårs uppehåll från boxningen för att träna inför sin debut med den vita handsken.

One Rocky V

Rocky V har utropats som den sista delen i franchisen. Men Tommy Morrison pekades ut för ett särskilt beröm för sina insatser. Han porträtterade Tommy Gunn, en man som inte är så olik skådespelaren själv. Gunns kroppsbyggnad liknade en polerad knockoutmask; han var enormt fet och blev aldrig nöjd. Efter att ha lidit allvarliga sår i den förra filmens möte med Ivan Drago, sätter Rocky Balboa så småningom siktet på Gunn.

De kommer nära varandra, men deras vänskap börjar surna när Gunn ifrågasätter om han är redo att utmana om VM-mästerskapet. I filmen går dock Tommy Gunn över till boxning för den galne promotorn George Washington Duke; dynamiken mellan de två männen påminner om Mike Tyson och Don King. Tommy Gunn slås ut av Rocky Balboa i den sista omgången av deras streetfight, men Tommy Morrisons karriär inleds av den uppmärksamhet han får som ett resultat av kampen.

George Foreman

Morrison fortsatte kämpa fram till 1992, då han utmanades till en virtuell match av dåvarande tungviktsvärldsmästaren Ray Mercer. Morrisons personliga motivation för denna match kommer från det faktum att Mercer förstörde hans drömmar om att vinna en silvermedalj i boxning vid olympiska sommarspelen 1988 i Seoul.

Efter att ha tagit sig till OS-finalen stoltserade Ray Mercer med sin guldmedalj i Sydkorea. De inledande omgångarna av VM-bälteskampen dominerades av Morrison, och kampen skulle ha tagit slut tidigt om inte Mercers tunga knytnävar hade haft. Men Morrisons taggiga motståndare slog ut honom ur turneringen i den femte omgången.

Han fortsatte att slåss och belönades så småningom med en spricka i WBO-bältet mot den återvändande store George Foreman efter åtta slagsmål. Även om Foreman var 75 matcher in i sin professionella karriär, kunde han aldrig avsluta Morrison. Äntligen kunde VM-Titeln hänvisa till sig själv som världsmästare.

En gång, mot Tim Tomashek, försvarade han framgångsrikt sin WBO-titel innan han förlorade den. Morrisons andra försök att försvara sin titel stoppades i första omgången på grund av skada. Efter att Michael Bentt lämnade spelade han 12 matcher, men han var aldrig en seriös utmanare för en annan VM-titel.

Ett flin bildades i skelettets ansikte. Efter förlusten mot Lennox Lewis var han planerad till en match mot den tidigare tungviktsmästaren Arthur Weathers. Tommy Morrisons oväntade utseende av att ha åldrats flera decennier på ett par månader väckte oro för hans hälsa. Före matchen vägrade han att ta det obligatoriska blodprovet och sa att han var för nervös. Hans karriär tog slut efter att han till slut tvingades att ta ett blodprov.

Som svar på sin HIV-diagnos skröt Tommy Morrison inför media att han hade “dragit” sjukdomen genom att dö “hansel- och greiffri.” Låt det bli rap av högsta kaliber. Hiphopens finaste kommer att uppträda i Stockholm den 2 och 3 juli, som tillkännagavs av teamet bakom förra årets utsålda storfilmssuccé, blockbuster. Från och med idag kan du köpa biljetter för att se akter inklusive A$AP Rocky, Migos, Kodak Black och Z.E.

Rocky Stjärna Död
Rocky Stjärna Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!