Pontus Rasmusson Familj

Sprid kärleken
Pontus Rasmusson Familj
Pontus Rasmusson Familj

Pontus Rasmusson Familj – Kritiken och anklagelserna mot Rasmusson har bland annat handlat om att han ska ha tvingat sina följare att ringa ett visst telefonnummer för att kunna prata med honom, vilket lett till alltför höga telefonräkningar för äldre.

Andra YouTubers har länge kritiserat Rasmusson och sagt att hans publik i första hand består av barn och att hans profils innehåll är olämpligt för dem.Sociala medier-specialisten och Massfluencers chef för influencer-verksamheten Alicia Pierrou förklarar att brott mot YouTubes regler kan leda till avstängning.

Om du är avstängd från YouTube beror det på att ditt innehåll bryter mot lagen på något sätt; i det här fallet sexualiserar Pontus Rasmussons innehåll minderåriga, varför han förbjöds.Alicia Pierrou hävdar att hon inte förväntade sig att ens “Challenge Familjens”-kanalen skulle tas bort, samtidigt som hon menar att YouTube nu vill visa att de känner sig allrage.

Hans videor har varit värdar under mycket lång tid, och YouTube har inte brydde sig om dem. Det verkade som om allt äntligen hade kommit till sin spets. Kanske inser YouTube själva att situationen inte har lösts till sin belåtenhet och att man nu har tagit till hårdbollstaktik för att bevisa att man har tankar om saken.

Det är allt; Jag är klar med det. Det börjar komma till den punkt där det faktiskt diskuteras, och det är ett stort steg framåt. Separationsnyheter kom i januari från Mark Levengood och Jonas Gardell, som sa att de skulle förbli vänner.

Nu håller paret på att separera, och det var en svensk kvinna som var först med att rapportera om det. Jag berättar att Mark och jag har brutit upp med ett tungt hjärta och en djup känsla av ånger. Vänligen stämpla oss inte som fiender; vi försöker bara vara vänner. “Vi går i terapi och vi får se vart det leder”, skrev Jonas Gardell i ett Instagram-inlägg i januari.

Ocks Mark Levengood rapporterade beslutet och sa på Instagram att de skulle försöka rätta till det problematiska och obehagliga.I mars berättade Jonas Gardell i “Nyhetsmorgon” att de fortfarande delar stora delar av sina liv med varandra.

Vi har sagt att vi inte längre är tillsammans, men vi har bestämt oss för att inte separera oss fysiskt och jag tror att vi har kommit överens om att vi skulle fortsätta att träffa varandra oavsett vår nuvarande status.Vi delar allt: våra hem, våra bilar, våra barn och allt däremellan.

Så vi har bestämt oss för att fortsätta vara generösa, men nu måste vi ta reda på vad vi anser att vårt eget kapital är i nutid, och det är något man egentligen bara ska slänga in, sa en lite sarkastisk Jonas Gardell.Som Expressen rapporterat har paret lämnat in sin ansökan om skilsmässa utan dröjsmål. Även en svensk kvinna har rapporterat om detta.

Som framgår av ovan nämnda handläggningar, “Eftersom parterna är över har de absolut rätt till ägarbyte.”Skilsmässan började i söndags.1986 träffades Mark Levengood och Jonas Gardell och knöt säcken. I augusti 2011 presenterad av Sig.Expressen har nått Jonas Gardell och Mark Levengood, men ingen av dem har pratat.

Pontus Rasmusson Familj

All publicitet är bra publicitet, eller hur? Kanske kan någon som Pontus Rasmusson avgöra debatten en gång för alla. Pontus karriär har i alla fall inte blivit hjälpt av PR-eldstormen som utbröt efter att hans populära YouTube-kanal lades ner. Vet aldrig män.

Om du inte vet vem Pontus Rasmusson är är du förmodligen äldre än 30 år och har inte läst några nyheter under större delen av 2022. När det kommer till sociala medieplattformar som YouTube och TikTok är Pontus Rasmusson ett känt namn i Sverige. Han har lagt ut många videor med underhållningsvärde och riktat dem mot en yngre publik. Man kan säga att han har fungerat som ledare för sociala medier för barnprogram.

Arbetsuppgifterna han deltog i tillsammans med sina föräldrar, Carina och Patrik Rasmusson, bidrog till att göra hans YouTube-kanal känd. Pontus är ett enda barn som vid en mogen ålder av tjugofyra fortfarande bor hemma hos sina föräldrar. Det är inte alls ovanligt för ungdomen i hans generation. Även för de med en jämn ström av trafik från sociala medier kan bostadsmarknaden vara svår att navigera.

Frågan “var bor Pontus Rasmusson?” har ett lika enkelt svar: med mamma. Majoriteten av familjens filmer har spelats in i villan de delar i Ingelsta, strax utanför Växjö. För äldre generationer kan förmågan att starta en framgångsrik karriär med bara en grundläggande förståelse av engelska tyckas imponerande.

Men som alla medlemmar i Generation Z vet är ett postnummer inget annat än ett nummer. Man behöver inte längre resa till Stockholm för att bli känd.I en av de många shorts, rullar och tiktoks han har publicerat har han uppdaterat sitt födelseår till 2004. Det är en sexårig skunk. I verkligheten föddes Pontus Rasmusson 1998.

Under den tid det tog dig att läsa den här meningen har den populära podcasten Flashback Forever inte tagit upp någon av trådarna om Pontus Rasmusson på Flashbacks onlineforum. Det går dock att göra en liten grav i samma företag som Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia.

En massiv samling som kretsar kring Pontus Rasmusson sträcker sig över hundratals sidor i Flashback. Avsnittet “Skvaller om influencern Pontus Rasmusson – Blser barn p tusentals kronor” i denna tråd hånar händelserna som satte Pontus Rasmusson i rampljuset, även bland svenskar som inte är intresserade av barnomsorg på YouTube.

Pontus Rasmusson och Skeptikerna

Sättet som Pontus Rasmussen behandlar sina unga följare är en annan faktor som många tror kan betyda hans fall. Vad Flashback-författarna refererar till som en “blusning” är inte att Rasmusson försökte sälja dyrvaror; snarare handlar det om att Rasmusson höll en öppen telefonlinje och uppmuntrade sina följare (av vilka de allra flesta var barn) att ringa in så att de kunde prata med honom. Det har funnits förfrågningar om en betalningsplan, med samtalsskatten nu på 9:90 svenska kronor (SEK).

Pontus Rasmusson säger sig ha varit pålitlig med denna information, men vissa av hans följare och deras föräldrar hävdar något annat. Efter att hennes dotter flera gånger slagit Pontus Rasmussens telefonnummer ska en mamma ha fått en telefonräkning på över 10 000 svenska kronor. Det ska förstås att möteskostnaderna kommer att dras av även om uppringar inte dyker upp. Pontus Rasmusson diskuterar sexuella frågor för barn.

Att Pontus Rasmusson under sin karriär har lagt upp flera filmer där han tar upp sexualitet kan kanske ha bidragit till hans fall. I synnerhet en video där han går igenom sina följares insinuerade “homosexualiteter” har fått stor uppmärksamhet; detta beror på att många av dessa “homosexualiteter” involverade saker som vldtäkt och incest.

Detta verkade bryta mot YouTubes användarpolicy och Rasmusson stängdes av från sajten när händelsen lyftes fram i en artikel av Svenska Dagbladet. Han har bekräftat och utvecklat detta, och under den tid det har tagit dig att läsa detta vet du fortfarande inte hur framtiden ser ut för Rasmussen när det gäller hans inflytande.

Det har varit allvarligare händelser i kändisvärlden. Men om han fortfarande befinner sig i behov av ett karriärbyte, kan han alltid damma av sitt gamla artist-cv och sätta ut lite ny musik. Sagan om barninfluensern Pontus Rasmusson fortsätter; istället för att avsluta det har hans familj startat en ny kanal. Efter en viss dag togs den bort.

Kanalen “Challagen Familjen” kunde samla in 104 dollar innan YouTube tog ner den. Om din kanal togs bort från YouTube för att ha brutit mot YouTubes användarvillkor kommer att starta en ny kanal resultera i ett nytt brott mot dessa villkor.Tillsammans verkar Pontus och hans föräldrar tro att det skulle vara lätt.

Pontus Rasmusson Familj
Pontus Rasmusson Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!