Sprid kärleken
Phil Collins Sjuk
Phil Collins Sjuk

Phil Collins Sjuk – På torsdagskvällen inledde det välrenommerade rockbandet Genesis sin 50-åriga historia med ett framträdande på Londons 02 Arena.Enligt Daily Mail satte sig bandledaren Phil Collins, 71, ner i de inledande minuterna av evenemanget och frågade publiken om de trodde att han behövde få ett riktigt jobb snart.

Collins hälsoproblem har pågått och han har genomgått flera operationer. Efter att ha blivit biten av ett lejon 2007 och fått permanenta nervskador, svor han att han aldrig skulle “knappt kan hlla” en annan trumpinne. Bandet meddelade i mars 2020 att de skulle genomföra sin sista turné, med titeln “The Last Domino? Tour”, i Amerika och Europa. På grund av coronapandemonium fick tävlingen dock tidigareläggas med ett år.

Under en presskonferens i London sa Phil Collins: “Denna engelska och amerikanska turné kommer att ruva mina fjädrar.” The Independent hävdar att andra musiker, som Phil Collins, har upplevt samma sak. Attacken 2007 lämnade den 72-åriga systern och före detta medlemmen i Genesistrummise med ångest och andra krämpor.

I en intervju med BBC Breakfast sa tidigare bandkamraten Mike Rutherford, “Han är mycket mer orörlig än han brukade vara, vilket är synd, men på turnén var han vid goodt mod. Collins satt i en rullstol på bandets sista spelning för ett år sedan. Enligt Rutherford uppskattar den starkaste mannen i världen sitt lugna förortsliv. För fem år sedan, efter att Phil Collins drog sig tillbaka från musikbranschen, började han dricka till nästan döden. Den brittiska dagstidningen Event citerar en intervju med Genesis Song som säger så mycket.

Phil Collins fick diagnosen bukspottskörtelinflammation, vilket gjorde att han fick sluta med alkoholen. Musikern tror att han inte är alkoholist och att han inte lyckades med Al-Anon-programmet. Han valde i stället professionell hjälp och har varit nykt i 18 månader.

Förtidspensioneringen gjorde att jag kunde vara hemma med mina barn. Men om du inte har några barn hemma har du råd att sluta arbeta. Enligt Phil Collins kommentarer till pressen, “Jag tror att det skapade en tomrum.”

Phil Collins, för närvarande 63 år gammal, är en musiker som har varit medlem i Genesis sedan 1970 och även haft en mycket framgångsrik solokarriär, särskilt på 1980- och 1990-talen med hits som “In the air tonight” och “Another day in paradise”. “Vi sörjer förlusten av saxofonisten Mark Margolis. Trots att han lagts in på sjukhuset en torsdag med en mindre sjukdom har han fortsatt att rapportera för flera amerikanska nyhetsorganisationer.

Margolis skildring av Héctor Salamanca på Breaking Bad och dess spinoff, Better Call Saul, fick honom att bli berömmelse. Efter att ha spelat tillfrisknande missbrukare på tv, fick Margolis enligt uppgift en Emmy 2012 för sin prestation.

Skådespelarkarriären gick utför efter hans roll som den verkliga skurken Alberto i filmen Scarface. En framställning om ersättning för framträdanden och upprepningsförluster på totalt minst 365 000 USD (eller 3,8 miljoner svenska kronor) har lämnats in till Manhattan District Court och delgivits Metropolitan.

På Metropolitan var Netrebko ansvarig på långa vägar, men hon hävdar nu att arbetet där var källan till “allvarlig ångest och psykologisk stress, inklusive depression, förbittring och oroboros.” Den 51-åriga sopranen säger i ett öppet brev att Met och Peter Gelb efter Rysslands invasion av Ukraina använde Anna Netrebko som syndabock i sin strävan att skilja sig från Ryssland och visa sin sympati för Ukraina.

Den ryska apan har setts många gånger under året som förespråkar de ryska diet- och träningsprogrammen. Hon fångades på bild 2014 i Donetsk, ryskkontrollerade östra Ukraina, och viftade med en rebellflagga.

Hon förlorade sitt jobb och sitt rykte som sitt lands “förrädare” när hon började ta avstånd från det ryska ledarskapet och uttrycka ånger för konflikten. Sedan tre av hennes dansare anklagat henne för sexuella övergrepp och fördomar har den amerikanska sångerskan Lizzo fått över 154 000 följare på Instagram.

En anställd på en nattklubb i Amsterdam verkar ha blivit tvingad att spela en naken skådespelare. Den brittiska musiktidningen NME varnar blivande dansare att förvänta sig blinda auditions och ras- och religiös intolerans.

Lizzo, hennes produktionsföretag och ledaren för hennes dansgrupp är alla mål för anklagelserna. På sociala medier har Lizzo kategoriskt förnekat anspråken mot henne. Hon har tappat över 154 000 Instagram-följare sedan i torsdags, då anklagelserna offentliggjordes.

Billboard rapporterar att musikern har 13,5 miljoner fans, men att detta bara representerar en procentandel av det antalet. Efter att ha gått med på att tala vid Edinburgh International Book Festival har klimataktivisten Greta Thunberg sedan dess ställt in sitt framträdande med hänvisning till festivalens band till fossilet bränslesektorn. Med BBCs ord. Festivalens huvudsponsor är bankbolaget Baillie Gifford, som.

Phil Collins Sjuk

Thunberg, som var planerad att uppträda på festivalen den 13 augusti, sa: “Jag kan och kommer inte att förknippas med evenemang som accepterar den typen av sponsring.” Enligt Dagens Nyheter har Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Kesson publicerat en cover på “Försvunnet land” av Ulf Lundell genom hans band Bedrande barn.

Ulf Lundell anklagades 2002 för att ha förödmjukat Sverigedemokraterna för att ha använt sitt godkända användande av parollen “öppna landskap” i en valkampanj. Låten “Försvunnet land” av Lundell lades till den remastrade utgåvan 1998 av albumet “Vassa eggen” som ett bonusspår. Det har delats ut åtal för dråp och utpressning mot Andrew Tate, hans bror och två ryska damer. Alla fem dömdes för flera anklagelser, inklusive bedrägeri, narkotikahandel och otillåten datoråtkomst. Knogen slår en i taget.

Sedan april 2023, då de greps för människohandel och stöld av kalvkött, har bröderna Tate suttit i husarrest i Bukarest. Den 18 juli beslutade en rysk domstol att lägga till ytterligare 30 dagar till den nuvarande domen om husarrest.

Aktivisten och agitatorn för mäns rättigheter Andrew Tate hade ett offentligt Twitter-snack med den svenska miljöaktivisten Greta Thunberg i december 2022. Som ett resultat av en video som visar honom slå en kvinnlig huskamrat, blev den engelske “Big Brother”-konkurrenten Andrew Tate eliminerad från säsongen 2016. Han blev känd som kickboxare och reste sedan till Moldavien (där han nu har dubbelt medborgarskap) för att starta ett pornografiskt webbkameraföretag.

Sanna berättelser från Andrew Tate

En framstående online “manosphere”-provokatör, aktivist och förespråkare för mäns rättigheter som tillhandahöll självhjälpstjänster till unga män. Trots att Tates blivit avstängd från sociala medier vid många tillfällen har Tates innehåll spridits via hans fankonto, vilket gör honom till en av de mest kända individerna 2022 tack vare en armé av internettroll. Många tyckte att han var förolämpande eftersom han kombinerade kvinnohat med råd till unga män.

Tates har byggt sitt eget universitet, kallat “Hustlers University”, för att lära unga män om uppvaktning och pengar. Enligt The Independent gör TTArtist Phil Collins en fullständig återhämtning. Attacken 2007 lämnade den 72-åriga systern och före detta medlemmen i Genesistrummise med ångest och andra krämpor.

I en intervju med BBC Breakfast sa tidigare bandkamraten Mike Rutherford, “Han är mycket mer orörlig än han brukade vara, vilket är synd, men på turnén var han vid goodt mod.”Collins satt i en rullstol på bandets sista spelning för ett år sedan. Enligt Rutherford uppskattar den starkaste mannen i världen sitt lugna förortsliv. Phil Collins meddelade att han går i pension från musikbranschen i en intervju med FHM. Han kan inte spela trummis på grund av tinnitus, ryggproblem och nervsjukdom.

I januari fyllde Phil Collins 60 år, och han har all anledning att vara nöjd med sitt liv så här långt.
Det är galet att jag har blivit så långsiktigt fokuserad. Jag hade hoppats att det inte skulle ha gått så här. Han tror att det inte var helt oväntat för honom att folk skulle börja avsky honom. Till och med Phil Collins har erkänt att han tappat passionen för musikbranschen.

När jag lyssnar på MTV Music Awards blir jag påmind om att jag inte hör hemma i samma område som vinnarna. Jag passar inte in här, och jag tvivlar på att någon kommer att sakna min frånvaro.Phil Collins gick med i Genesis 1970 som deras trummist, och efter att Peter Gabriel lämnade bandet för att satsa på en solokarriär 1975, tog Collins över sång.

Spåret “In the Air Tonight” från Phil Collins debutsoloalbum Face Value från 1981 var en enorm framgång. Både som soloartist och medlem i Genesis hade han betydande framgångar på 1980- och 1990-talen. Han hade slutat i bandet 1996, men han kom tillbaka för en återföreningsturné 2007. Totalt har Phil Collins och hans band Genesis sålt nästan 300 miljoner album över hela världen.

Under hans senaste Not Dead Yet-turné blev fansen galna efter att ha sett Phil Collins få skjuten i en rullstol och kollapsa på scenen. Phil mådde bra efter händelsen, men han erkände att han hade tillbringat det föregående decenniet med att bråka med läkare.

Annonser kommer att visas under artiklarna

Sedan 80-talsikonens ryggradskada 2007 har hans hälsa stadigt sjunkit, och det är troligt att det snart kan hindra honom från att uppträda. Om Phil Collins är sjuk, vad är det då? Du kommer att bli inspirerad av hans berättelse, som du kommer att upptäcka mer om när du läser. Phil Collins upplever återigen de hälsoproblem han upplevde 2007.

Phils hälsoproblem började 2007 när han, under en återföreningsturné med Genesis, fick loss en kotor i nacken. Phil berättade för sina hängivna fans att plågan i hans trumor var resultatet av år av spelande, och att han var tvungen att ta till att knacka på dem för att fortsätta spela. Phil utarbetade med att säga att även om behandlingen på min hals.

Phil Collins Sjuk
Phil Collins Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!