Paulina West Nordingrå Olycka

Sprid kärleken
Paulina West Nordingrå Olycka
Paulina West Nordingrå Olycka

Paulina West Nordingrå Olycka – I veckan gick Gunilla Kjellson ut i trädgården för att dela ut diplom och blommor. I modern tid blir regionstämman digital och det kommer inte att finnas någon distribution kopplad till den. Det är trevligt att gå ut ur sitt sätt att dela upp checken personligen.
Vilken otrolig ära det är att få detta erkännande! Bekräftelsen och bekräftelsen på att det jag gör här på sociala medier är värt besväret.

Det har aldrig varit viktigare att visa var maten kommer ifrån, ändå vet många idag inte hur ett lantbruk tillagas. Därför vill jag dela med mig av allt jag kan, och det verkar som att det kommer att förstås.Vinnaren av årets kommunikationspris är en beundransvärd förebild med inspirerande drivkraft.

Paulina West är en trädgårdsodlare från Höga Kusten som medverkade i den svenska tv-serien Unga Bönder 2015. Sedan dess har hennes blogg och Instagramkonto, med titeln mittlivsombonde, lockat tiotusentals följare som är intresserade av att lära sig om hennes erfarenheter inom land. Det känns som att den här veckan har flugit förbi.

Måndagen var min arbetsdag, och det var också första skoldagen för lille Plopp. Det var ett bra sätt att spendera en timme med pappa C. var där. Måndagen och mamma låg kvar i sängen. Eftersom hon tar med sig både sin stora syrinx och sin lärare farmor till klassen, kan vi slutföra hennes utbildning på bara en vecka. Du kan föreställa dig ljudet! Det känns så tryggt som möjligt att lämna henne på Järnstagrden, som trots allt är världens bästa skola.

Trots det faktum att det orsakar milda obehag i moderns plexus. Vi älskar er älsklingar! Efter den lilla skoltimmen på tisdagen var de stora barnen kvar, så Vera och jag gick hem, åt lite middag och gick sedan och la oss. Hönsen fick pengar och lagarn gjordes.

Och så ringer en morförälder och behöver lite handledning, så jag laddar upp Vera och går ut för att bli handledare. Jag hoppades på ett besök, men det blev lite tillbaka. Tillbaka hemma, samla trupperna för en gemensam insats och samla sedan barnen så snabbt som möjligt så att du äntligen kan ta emot dina gäster. En vän från barndomen som tog med sina barn på djurskådning.

Fredag eftermiddag och några fler lektioner. Den här gången fick jag lunch inkluderad och mamma snålade lite med hushållsarbetet så allt gick som det ska. Det blev en snabb hemresa med hela gänget efter ett mycket trevligt besök som innehöll både en blombukett och en inramat. Vad det handlade om får du veta på morgonen! Corona-avvärjande tydligt utanför.

Dessutom hade pappa C återvänt hem och tillbringat dagen där. Han gjorde det som skulle göras i lyan, och vi hade en fantastisk eftermiddag med att spela kort under hela matchen. Idag är det torsdag, och efter att ha tillbringat lite tid i skolan i morse lämnade jag jobbet helt. Herregud så bekvämt att stanna hemma och i trädgården HELT SJÄLV!? Efter en kopp kaffe i lugn och ro begav jag mig ut för att tvätta lite, men inte medan jag läste en tidning eller kollade telefonen.

Så grabbarna kämpade och allt som behövde göras blev gjort. Ät lite och gå sedan en promenad, så mycket är säkert. I den heta solen, med hunden, på de asfalterade gatorna. Vad sött! Ja, förutom att det var lite för tidigt på morgonen och jag var lite för långsam för att hänga med i vårtempot, så jag blev lite desorienterad i mitten… men det blev bättre med tiden.

Vi tog hem barnen och tillbringade eftermiddagen ute på denna vackra dag.Torsdag blir den sista lektionsdagen. Så de ska vara kvar där, och jag har en digital LRF-mätare precis där jag sitter i den regionala valbåset.Paulina West, “årets kommunikatör” på LRF Västernorrland, visas i en nordeuropeisk tv-reklam.

Det är fantastiskt att få min blogg och Instagram-konto igenkänd. Paulina West hävdar att allt stort och smått på gården är nedskrivet.Läss av både erfarna bönder och de som funderar på att starta egna gårdar. Här kan du träffa “Torp-Henrik” (Henrik Larsson från Avafors) och “Klockars-Johanna” (Johanna Rosenius från Rnbyn) förfäder från de flesta städer i Rne och flera städer i grannsocknarna, samt Dalarna, Västmanland, Finland, Tyskland och Skottland. Längst tillbaka i tiden de har dykt upp är det dystra året 1400.

1984 års upplaga av Henning Larssons slapbook innehöll hans arrangerade ess enligt Keplers system och ett antal tabeller. Har scannat in, transkriberat och manuellt korrigerat fel som uppstått under hela processen med att skanna in och transkribera. Ett antal sidor innehållande tabeller och två sidor med information om Hennings syskonbarn utelämnades i den version jag redigerade och korrekturläste.

Hennings omfattande användning av Västers Stifts Herdaminnen av G. påverkade mig att ersätta de skotska anteckningarna av Hans Stuart (ana nr 1424) som Henning kopierade från Elgenstierna med en uppsättning som jag genom egen forskning fann vara mer tillförlitlig.Ekström har gjorts.

Paulina West Nordingrå Olycka

Se nedan för en hyllning från Henning till Nils Jolson, en svensk pastor, missionär och lingvist som är född i Rne. Nils Jolson försåg mig med ett “startpaket” som innehöll bakgrund om Hans Stuart samt några av Hennings och mina norrbottniska förfäder så att jag kunde göra detsamma för mig själv. Jag har standardiserade namn och minimerade varianter så att innehållet kan sökas mer lätt.

I den tredje upplagan hade jag gjort några ytterligare korrigeringar och utökningar, förutom att jag fixade eventuella fel som hade dykt upp under inmatnings- och texttullprocessen. Tack vare min tillgång till sekundära källor som Eivon Renbergs cd-skivor som täcker kyrkorna i Rane och Nederlule, Bengt-Göran Nilssons Nederkalix-album, Leif Boströms bok om Nederkalix-familjer och Kenneth Mossbergs skrifter om Västerbottens län, har jag kunnat fylla i några luckor i min kunskap om dessa städer.

I flera fall har jag även använt Genline och SVAR för att dubbelkolla originalet. Har samtidigt uppdaterat min sockdatabas, som lagras i ANARKIV-format och inkluderar sockinstruktioner. Vad jag gör med databasen i framtiden kommer att bli tydligt.

För den här femte upplagan har jag också använt Nils Jolssons redigering, “Några av Ruth Stoltz anekdoter”, för att fixa några fel i fotnoterna, särskilt de för Erik Larsson (528), Lars Olofsson (1056), Olof Davidsson (2112). ), och David Larsson (264). Detta är resultatet av Nils Jolsons nyare forskning än den del som Henning Larsson deltog i.

Utöver ovan nämnda resurser har jag använt Berthill Munkestams Berthill-bok, “Harads, Svartl och Bredker till r 1700, Stockholm 1988.” Jag har också fått information, som om anor från Vibbyn, “verlule” från släktforskaren Leif Boström, och Täby via mejl. Sven-Owe Westberg, som fångade många fel i denna tredje upplaga via e-post, förtjänar vår hjärtliga tacksamhet för dessa förbättringar.

Bloomstrade, eldases, gick, men var är vart? Mannen som vägrar låta sig ljuga för har äntligen kommit.Det är täckt av larver som tom i Viktor Rydbergs diktum. Inte ens snigelexperten ger några svar på denna fråga, men han kan berätta lite mer om de som blommat en gång, är gamla och kloka och har gått till hundarna.

Jag visste inte så mycket om mina tredje generationens förfäder förrän för drygt tjugo år sedan, då jag började intressera mig för släktforskning. Det fungerar bra för de flesta av oss. Det finns en känsla av att ens intressen har avtagit med tiden. Men om du vill forma framtiden kan du inte bortse från det förflutnas lärdomar.

Det är fortfarande inte farligt för en enda man att fördjupa sig i sin egen personliga historia och kasta sig in i de turbulenta strömmarna från sina förfäders (och våra egna) svåra tider och omständigheter. Eftersom det är ens egna pengar beter man sig annorlunda när man står inför utmanande omständigheter.

Majoriteten av vår grupp har tjänstgjort som bönder och soldater i Rne s:n. Många av dessa soldater har nu bosatt sig i Pommern, nära narva, lutzen och villmanstrand, alla i grannländerna. Från Fellenius, Groths och Holsts sår har blod strömmat in från Bergslagens fjäll. Ett antal predikanter och lärare har tagit oss från Stor-mor i Dalom vid olika tillfällen.

Pitebygdens lokalbefolkning – inklusive dess präster och birkah – har lagt till en touch av mystik och skräck till vår slappa historia. Endast den adlige Andreas Nicolai, som var både birkarl och överlöpare, samt Gustaf Vasas och alla hans söner och magiker, ger dödslust.

En slapbook är inte enbart produkten av en mans arbete. Släktforskare kan åstadkomma mycket när de arbetar tillsammans. Missionären Nils Jolson nere i Durban, Sydafrika, har varit min största källa till stöd under många år. Utöver sitt vanliga jobb med att översätta Bibeln tycker han om utmaningen att hitta svar på svåra pussel. Vi delar samma slacker-DNA som Hans fru, Hildur. Jag känner mig skyldig att ge honom ett stort tack.Vi ser fram emot C:s hemkomst och helgvistelse.

Paulina West Nordingrå Olycka
Paulina West Nordingrå Olycka

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!