Oscar Stembridge Föräldrar

Sprid kärleken
Oscar Stembridge Föräldrar
Oscar Stembridge Föräldrar

Oscar Stembridge Föräldrar – Den 11 november gjorde Oscar lugnare när det gäller hans skidkontrakt.Oscar Stembridge är en multiinstrumentalistisk internetkändis. Han skrev historia genom att skriva på med ett av Sveriges främsta skivbolag och blev skivbolagets yngsta artist någonsin. SvD Junior träffar Oscar för första gången med en gitarrfodral på axeln.

Han använder det nästan dagligen och går sällan en dag utan att spela. Redan innan han hann prata var musik en integrerad del av Oscars liv.Jag tog upp språket ganska snabbt, även om jag slösade bort mycket tid på att bara gå och dagdrömma.

Förutom gitarren är han också bra på piano, trumpet och ukulele. Nästan all hans kunskap om instrumentet kommer från hans egna självstudier. Oscars föräldrar uppmuntrade honom att spela in videor på sig själv när han spelade och sjunger eftersom de såg hur mycket han tyckte om att hålla på med musik. Filmen delades först på Instagram och sedan på YouTube.

Enligt Oscar, “jag hade sett andra människor göra det, och jag visste att jag ville vara en del av det också.” Hundratals videor som visar Oscar sjunga coverversioner av populära låtar har lagts ut på nätet. Några av mina favoritartister och band inkluderar Queen, Guns N’ Roses, Ed Sheeran och Shawn Mendes.

Finns det en hemlighet att bemästra varje ton?

När jag vill öva på en låt sätter jag den på repeat och tar tag i gitarren (eller annat instrument).På grund av hur snabbt klippet spred sig har Oscar nu över 60 000 Instagram-följare. Hans förmåga att åka till Los Angeles och spela in två soloalbum var bara ett resultat av de föregående årens ansträngningar.

Oscar minns fortfarande hur han kände sig när han första gången hörde sin röst på radion. Våra elever tog in en musikal i Malmö. Min skolbussresa hem innehöll ett spännande framträdande av mitt band. Oscar informerar oss medan han svajar fram och tillbaka i soffan, “När musiken slutade började alla dansa på egen hand och applådera.”

Arbetare på Universal Sweden, landets största filmbolag, var bland dem som ställde in för att se ceremonin. På sommaren, medan Oscar var på en konstnärsträff i Stockholm, knöt de två samman igen.Vi tyckte att det skulle vara en underbar upplevelse att spela för en jury. Jag var helt ensam i den miljön. De påstod sig vara från Universal efter att ha hört min musik och erbjöd mig ett skivkontrakt.

Enligt Oscar var upplevelsen så skrämmande att han började “hoppa runt och studera.” Oscar har utmärkelsen att vara företagets yngsta signerade artist. Och det har varit lugnt sedan dess. Släppet av hans första album är nära förestående.

Och du då?

Jag planerar att fortsätta sätta ut musik, utöka mina spelställen och skriva nya låtar. Att gå på konsert i New Yorks Madison Square Garden har varit en av Oscars livsambitioner under mycket lång tid. Hela musiknumret på Skansen framfördes av Oscar, en lokal i Vellinge.

Oscar Stembridge, en femtioårig Vellingebo, är lokalpolitiker. Nyhetsmorgon, TV4:s kvällsnyhetsprogram, gav honom rejäl bevakning i slutet av juni. Han skrev nyligen på ett skidkontrakt med Sveriges stora skidföretag, vilket gör honom till historiens yngste svensk att göra det.

Men Oscars framträdande på Allsong på Skansen den där kvaviga augustikvällen var det som verkligen imponerade publiken.Efter öppningsnumret av Sanna Nielsen och nationalsången var det dags för Oscarsgalan. Förutom sitt instrument hade han bara på sig ett par jeans, en jeansjacka, ett par vita gymnastikshorts och en härlig volangtopp. Oscarsgalan originallåt “Losing you” blev en radiohit.

Senare samma dag ersatte han Lars Berghagen som dagens sista hyllningspotpurrietledare. Melodifestivalen 1973-bidraget “Ding dong” av Berghagen var full av liv och rörelse och scennärvaro och melankoli och skenbar obefläckad ordning och reda.

Stäng av allmänheten. Vem gjorde det här? Kan vi klara det här?

Oscar, förklara gärna hur du gick av båten vid Allsong på Skansen.I år har jag sett en handfull av dem på tv. Gick på Blljusgalan välgörenhetsgala och deltog i räddningskr och erbjudande. Flera gånger, särskilt under Oscarsgalan, har jag deltagit i duschar som arrangerats av Aldrig Ensam, en organisation som ägnar sig åt att förbättra mental hälsa. Det ena ledde till det andra och jag befann mig på Allsong på Skansen.

Hur kom du över Lasse Berghagens musik och text?

Även om jag inte håller med någon av texterna så gjorde han ett fantastiskt jobb med dem. Det får honom att verka som en snäll människa, och det är en ära att få en av hans mest kända låtar, “Ding dong”, inkluderad i en film. I omklädningsrummet önskade han mig lycka till och sa till mig att jag var riktigt vacker. Det fyllde mig med ohämmad glädje.

Oscar Stembridge Föräldrar

Det är svårt att sätta ord på, men när jag sätter mig med min gitarr känns timmar som minuter. Där gör jag ingenting förutom att vänta på att tiden ska gå.Det kommer snart att bli en lugn stund för dig och dina två reskamrater. Vad är dina tankar om detta.

Det här är fantastiskt! Jag skulle trots allt vilja bidra genom att skriva och spela in ytterligare låtar, antingen ensam eller tillsammans med andra, och genom att få djupare tillgång bakom kulisserna. Det är bortom min vildaste fantasi.Både Guns n’ Roses och Queen har meddelat din närvaro på sina respektive sociala mediesidor. Jag menar, det här är ganska otroligt, eller hur.

Det känns så, och det är väldigt roligt. Jag har tänkt på att sätta min egen snurr på några gamla rocklåtar. Det började med att Guns N’ Roses hade tålamod. De skrev om mig på alla plattformar de kunde tänka sig, vilket ledde till nästan 2,8 miljoner visningar. Efter att den ursprungliga artisten publicerade mitt omslag till “Somebody to love” av Queen, blev det snabbt en sensation i sociala medier. Hittills har det varit 457 000 besök.

Jag kan bara inte förmå mig att acceptera det.Många av de situationer du har ställts inför kan kategoriseras som “välgörenhetsgalor”, eller platser där insamlade resurser kan användas med stor fördel på en mängd olika sätt. Det är inte din avsikt att vara “tjäna pengar” (betald) för din åsikt.

Bara musik och vad jag kan göra med den spelar roll nu. We March, mitt nya album som kom ut den 30 september, handlar om den nuvarande ekologiska katastrofen vi befinner oss i. Det här hyresavtalet är värt vartenda öre eftersom det hjälper miljön. För närvarande är jag mindre mån om att få ersättning för mitt arbete än att kunna bidra ekonomiskt till miljöfrågor.

Alla vill ha någon form av ekonomisk trygghet, men jag tvivlar på att du någonsin kommer att uppnå det genom att sätta dina mål på att vara snuskigt rik. Vid fem års ålder började han studera piano; vid femton år fick han ett kontrakt med ett skidföretag. Artisten och miljöförkämpen Oscar Stembridge har släppt en ny CD. Han är en ung man på bara 14 år.

Det handlar om politiker och unga som försöker skjuta åt sig pengarna när det kommer till att åtgärda klimatkrisen.Den gångna helgen anordnades en jättekonsert i Stockholm av Fridays for Future, en svensk skolinsamlingsgrupp. Något i stil med “Climate Live” var namnet på showen. Musik, säger miljövänner, är en fantastisk konversationsstartare om klimatförändringar.

Det var ett tiotal svenska artister där, däribland Oscar Stembrigde. Han upprepade det svenska uttrycket för “vi marscherar” (Vi marscherar).Medan han var i Stockholm berättade Oscar Stembridge för Rädda Planeten att hans dikt “Vi marscherar” var den första han skrev om klimatförändringar.

Den här artikeln fokuserar på Fridays for the Future och andra studentavgångar av miljöskäl. Inspirationen till verket kom till största delen från Greta Thunberg. Hon skriver ner observationer av vädret och jag fick idén att jag skulle kunna göra samma sak med musik.

Vid rallyn i Danmark, Sverige och Sverige har “We March” av Oscar Stembridge spelats. Han har återupptagit sitt tidigare projekt. Hennes låts titel översätts till “Ljug inte för mig” (eller “Ljug inte för mig” på svenska).Den här artikeln fokuserar på politiker och unga individer som ännu inte upplevt det verkliga livet. De fortsätter som om inget är fel och att saker och ting skulle lösa sig av sig själva.

Men Oscar Stembridge hävdar att stampade på smutsiga greker under mattan inte kommer att få dem att försvinna; vi kommer bara att vara blinda för dem. Berätta för mig om dina tankar om politik.Det är sant att de inte har gjort vad vi har bett dem eller uppmärksammat våra instruktioner. De kan luta sig tillbaka och göra ingenting, och de kommer fortfarande undan med det.

Oscar Stembrigde tillbringar ofta sina fredagar på skolsträckning i Malmö, som inte ligger så långt från hans Skne-bostad.Det finns alltid mycket att tänka på när jag är runt andra klimatkrigare. Vädret dominerar samtalet, men strejkers och konserter tas också upp, liksom användningsmöjligheterna för var och en.

Barn har tagit en betydande roll i att uppmärksamma frågan om klimatförändringar.Vi ska inte behöva axla bördan av att förbättra stämningen genom att stampa med fötterna varje fredag. Politiker borde vara ansvariga för att förbättra våra liv.

Vi blir frustrerade och irriterade när de inte uppmärksammar eller vidtar åtgärder. Vi riskerar att förolämpa vissa människor i den större varans namn.Han vill att individer i alla åldrar som hör hans musik ska känna sig motiverade att hjälpa planeten.

Oscar Stembridge Föräldrar
Oscar Stembridge Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!