Onlyfans Linda Skugge

Sprid kärleken
Onlyfans Linda Skugge
Onlyfans Linda Skugge

Onlyfans Linda Skugge – Enligt Pernilla ringde Linda Skugge runt den här tiden runt till andra kända män och frågade vad de tyckte om att hon tagit “nakenbilder” och skapat en “nakenkalender”. Jag fick reda på att Helena Bergström var kär i mig. Jag fick bara så dålig stämning från det här stället.

Hon stal det första intrycket av att jag tyckte att bilderna var fantastiska och kände mig stolt och glad. Jag mår dåligt över att jag gjort en så fruktlös insats. Nu tror folk att jag fotade naken sedan det stod i Linda Skugges spalter i Expressen om hur knasig jag var och vad som helst, säger Pernilla i sin podcast.

Helena Bergström “hade det för mig”, enligt Pernilla Wahlgren.

Pernilla kallar det “ödets ironi” att Linda Skugge nu bidrar med innehåll till OnlyFans. Sofia Wistam säger att det gör ont i huvudet, och hon förstår inte hur Skugge kunde kritisera Pernilla och sedan “lägga ut hårdporr” nu. Som Sofia Wistam uttrycker det pratar hon och Skugge snabbt i väntan på om jag ska vara rak i frågan eller inte.

Är det rimligt att jag tänker så? Varför tror du att? Så att en (utbildad?) artist kan framföra det? Vem som helst kan “bli” artist verkar det som. Vad ska en kvinna eller man göra? Var ska man investera sina pengar? Är det bättre att vara en gratis mediavärd än en betald (Only fans, reds.anm)? Var möts kroppslighet, politik och konst? Om någon annan gjorde det, varför berättar du inte det för mig?”

Den 37-årige Petter Northug är utan tvekan den bästa skidåkaren Norge någonsin har producerat. Genom sin karriär vann han totalt fyra OS-medaljer och sexton VM-medaljer. När han tog hem totalt fyra guldmedaljer på VM i Falun stod han på karriärens höjdpunkt. Northugs karriär har dock inte varit alla framgångar.

Trots den kritik som riktats mot honom för debuten i rampljuset har han varit nykter sedan 2014 och har dömts till fängelse för narkotikainnehav redan 2020. En ny bok med titeln “Petter Northug – en viljeskalle” kommer snart att släppas och kommer täcka alla toppar och dalar i Northugs karriär.

Kärleksbrev från Northug i nya boken

Där berättar Northug också om en annan aspekt av sitt liv: sina romantiska relationer. Northug var en av Norges mest kända figurer under hela sin karriär, men hans privatliv hölls utanför rampljuset. Northug påminner sig dock om en tidigare känd filmvän i boken, och han berättar också om en av sina tidigare närmaste filmvänner, Rachel Nordtömme. När Northug först började bli välkänd var idrottsparet ett av de mest omtalade ämnena i Norge.

Northug minns dock i boken att de träffades för länge sedan. Enligt boken gick Northug och Nordtömme på sin första dejt 2004, men de gifte sig inte förrän 2014. Den välkända flickvännen är en tröndelagskvinna som Northug var förknippad med på höjdpunkten av sin karriär.

I boken berättar han om hur han och hans vänner åkte på en terminslång resa tillsammans efter framgångarna i Falun 2015. Kvinnans identitet avslöjas dock aldrig i boken och Daily Mail hävdar att det är första gången Northug har någonsin nämnt henne vid namn.

Skugge skriver att hon behöver vägledning i att träna två gånger dagligen för att lindra det illamående och diarré hon lider av på grund av sin Addisons sjukdom. Ett medicinskt tillstånd där kroppen slutar producera stresshormonet kortisol. Enda gången jag inte känner exakt likadant i hela kroppen är när jag tränar på gymmet eller på löpbandet, så jag ser till att träna två gånger i veckan.

Förra veckan gick 55-åriga Pernilla Wahlgren ut offentligt och kritiserade Skugge för att vara omoralisk eftersom skribenten tidigare kritiserat Wahlgren för att ha varit framstående i den heraldiska skriften Café i över två decennier. I krönikan från i tisdags skriver Skugge: “och Pernilla Wahlgren och min dubbelmoral (ja) är mig fullständigt likgiltig,

Svara på kritik genom att posta på söndagar.

Redan i söndags la Linda Skugge upp en Instagram-uppdatering där hon svarade på den senaste tidens kritik. Vad ska en kvinna eller man göra? Var ska man investera sina pengar? Hon ställde frågan, “Är det bättre att vara en fri mediahamstrare snarare än en som tjänar pengar på (Onlyfans, röda och liknande)?” i den medföljande anteckningen.

Hon avslutade sitt inlägg med att skriva: “Under de senaste dagarna har jag blivit så sur på att starta en av eftersom det verkar så underbart roligt och gratis och allmänt härligt, men oj, jag har redan en!” skrev Linda Skugge i en 2001 krönika om Pernilla Wahlgrens utveckling, “Det är så tragiskt att kvinnor har så låg självkänsla att de skäms när de blir ombedda att slita av sig själva.”

Onlyfans Linda Skugge

Eftersom Linda Skugge nu äger OnlyFans har Pernilla Wahlgren gått till offensiv mot henne. Nu skickar Linda Skugge en sur kyss tillbaka i form av återvunnen sextid… Linda Skugge, en 49-årig författare och kritiker, finns nu mitt ibland oss på OnlyFans.

Linda Skugge, som går under namnet ladylazarus2 på OnlyFans, har för närvarande mer än 1 200 likes på den sidan. Linda lägger upp ett brett utbud av innehåll, från sexvideor till nakenbilder, och hon frågar regelbundet sina prenumeranter om deras visningspreferenser. Skugge skriver även rörande engelska beskrivningar av vad hennes fotografier visar.

Artisten Pernilla Wahlgren har attackerat Linda Skugge och det faktum att hon har en OnlyFans-sida i över en vecka. När Linda Skugge kritiserade Pernilla Wahlgrens lättklädda bilder i Café avslöjade Pernilla i sin podcast “Wahlgren & Wistam” att Linda slängt ut henne i ett år. Hetsade hon.

Hon skrev lovordande dikter om hur sant det var. Och hur kunde jag göra det här? Att jag, trebarnsmamma, inte ska agera på det här sättet. Jag blev störd av feminism, så jag släppte min kropp. Det var så kraftfulla ord, mindes Pernilla i sin dagbok.

Pernilla Wahlgren får sexbrev från Linda Skugge.

I veckan skrev Linda Skugge en lång profil för tidningen Expressen, där hon förklarade varför hon bestämde sig för att förvärva OnlyFans. Linda Skugge skrev i sin krönika: “Alla medier vill att jag ska prata, men jag säljer mer fittan och stringtrosor på OF än de ger mig gratis till radio, TV och tidningar.” Vidare skrev Skugge att hon var helt likgiltig mot Pernilla Wahlgren. Linda Skugge skrev, “Jag har andra saker att tänka på, som min dagliga löprunda och värken i hela kroppen som bara tar ett kort lyft när jag tränar.”

Men i torsdags riktade Linda Skugge en elak Instagram-kang mot Pernilla Wahlgren. Linda Skugge skriver bredvid en bild på Vi-vibekörens sexakt, “Allt börjar, weviben som jag smackade en dålig människa med i kulturbranschen och nu är hon Pernillas (hon borde också skaffa några begagnade godistrosor).

Enligt Apoteas beskrivning används denna kiselparvibrator för att samtidigt stimulera kroppens g-punkter och klitorispunkter. Linda skriver att Pernilla borde skaffa ett par “godistrosor” – en benämning på stringtrosorna gjorda av godiva choklad – för vardagsbruk. Linda Skugge, författare och kritiker, har ett konto på OnlyFans, vilket föranlett ett svar från Pernilla Wahlgren . Det är då Linda Skugge för många år sedan gick till offensiv mot Pernilla Wahlgren för sina lättklädda bilder i Café.

Linda Skugge, en 49-årig författare och kritiker, finns nu mitt ibland oss på OnlyFans. På OnlyFans kan Linda Skugge hittas under handtaget @ladylazarus2, och hon har nu mer än 1200 likes där. Linda lägger upp ett brett utbud av innehåll, från sexvideor till nakenbilder, och hon frågar regelbundet sina prenumeranter om deras visningspreferenser. Skugge skriver även rörande engelska beskrivningar av vad hennes fotografier visar.

Några exempel på texten är “Idag kan du se en video där jag sprutar” och “Idag ska jag göra videos; här är en lista på vad jag och min heta kille kommer att göra idag.” Du kan läsa mer om de blandade reaktionerna Linda Skugge har fått på Instagram här.

För år 2002 berättar Pernilla Wahlgren om arbetet hon gjorde som sjuksköterska: En rungande “Linda Skugge hetsade”-konstnär Pernilla Wahlgren, 55, fick en stark reaktion på Linda Skugges OnlyFans-konto. Pernilla berättar om sitt förhållande med Linda Skugge, som sträcker sig över mer än två decennier, i det senaste avsnittet av podden “Wahlgren & Wistam” som hon är värd tillsammans med sin bästa vän Sofia Wistam.

Jag fick ett slag i magen. – Jag fick en chock. Pernilla förklarar i sin podcast att hon tycker att det är “så sjukt” att Linda Skugge tjänar pengar på att ta groteska bilder. Senare berättar Pernilla när tidningen Café utsåg henne till 2002 års sexigaste kvinna i Sverige.

Reportagebilder tagna av Pernilla, som hon beskriver som “smakful” och “jättefin”, är enkla men effektiva. Pernilla blev överlycklig över bilderna hon tog och baddräktskalendern hon gjorde med en kompis för Café.

Men så fort tidningarna och kalendrarna kom ut började enligt uppgift en trakasserier mot henne, initierad av Linda Skugge, som skrev för Expressen då. Hetsade hon. Hon skrev lovordande dikter om hur sant det var. Och hur kunde jag göra det här? Att jag, trebarnsmamma, inte ska agera på det här sättet.

Onlyfans Linda Skugge
Onlyfans Linda Skugge

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!