Sprid kärleken
Nora Rios Föräldrar
Nora Rios Föräldrar

Nora Rios Föräldrar – Nora Rios, stjärnkottet, passerade Kalifat och framträder nu som Mio i Heartbeats. Under andra säsongen pratade Veckorevyn med Nora Rios! Skådespelerskan Nora Rios nådde stora framgångar i succéserien Kalifat och dyker nu upp som Mio i andra säsongen av TV4-serien Heartbeats. För VeckoRevyn säger hon att det har varit ganska kul att få spela Mio igen under säsong två.

Mio är en tjej som har tidigare tagit med livet lite själv, men nu följer hon plötsligt i en ny vardag. Hennes liv är på väg att ta en helt ny vändning när hon försöker bli en bra flickvän för första gången, gifter sig och sedan blir gravid. Nora Rios säger att det kommer bli en riktigt stor överraskning för henne och frågan är om det är den versionen som Mio verkligen vill vara med i.

Mio och Anders, huvudpersonerna i Heartbeats, bor i samma stad men lever helt olika liv. Deras vägar korsas för en natt i något som bara borde vara kort – ändå är slutet oväntat. Nyheten att hon är gravid kommer snart att nå Mio, och de tidigare älskande kastas in i en intim relation. Pieter spelas av Simon Edenroth.

I säsong 2 kommer vi att få se karaktärerna från ett annat ljus. Mio och Anders måste skapa en vardag ihop påvist deras stora olikheter eftersom den stormiga förälskelsefasen har svalnat. För att inte tappa bort sig själv är en seriös relation går gränsen för uppoffringar. Enligt Nora Rios kommer många att kunna känna igen i den där utmanande övergångsfasen.

är frågan som ställs den här säsongen. För överallt kan kärlek övervinnas? Känslorna som kan följa med ett nytt förhållande kan vara överväldigande, men Nora Rios hoppas att människor kan känna sig mindre ensamma i dessa stormar.

Förhållandet mellan Mio och hennes bästa vän Katja kommer att ombildas i större skala under den andra säsongen. Kan vänskap också segra över allt – när en av vännerna går in i ett seriöst förhållande? Jag tycker att Mio och Katjas resa är spännande med vänner. Eftersom en person är i ett förhållande och den andra är kvar i det gamla livet vilket änderar vänskapsrelationen.

När är det premiär för Heartbeats säsong 2?

Premiär den 17 november på TV4 Play är den andra säsongen. Jag är verkligen glad att vi har fått möjligheten att göra en säsong och att serien har blivit så väl mottagen. Det är mycket önskan att känna att det gör dig glada tas emot väl.Will Heartbeats return for a third season?

Nora Rios tror att historiker kan utvecklas, men det återstår att se om det kommer en tredje säsong av Heartbeats. Jag tror att det skulle vara mycket möjligt att få henne i fler faser av livet och det finns mycket mer av Mio och hennes vida.

Vilka andra skådespelare är inblandade i serien?

Nora Rios och Simon Edenroth spelar huvudrollerna som Mio respektive Anders. Felicia Truedsson spelar Katja, min bästa vän. Hon är nu involverad i både Young Royals och filmen En del av dig som har premiär 2024.

Enligt Simon Edenroth och Felicia Truedsson har det varit mycket utmanande att jobba. Det kan vara svårt för dem att spela i en serie, men de klarar det lätt. Enligt Nora Rios är de väldigt duktiga på det de gör – och fantastiska människor och kollegor.

Hon är mest känd för sina roller som Mio i C Mores dramaserie Heartbeats (2022) och Suleika “Sulle” Wasem i SVT:s dramathriller Kalifat (2020). Hon var också med i 2020-filmen Morden i Sandhamn, 2021-filmen Heder och 2016 Beck-filmen Sista dagen. I serier som “Kalifat”, “Morden i Sandhamn” och “Heder” har skådespelerskan Nora Rios setts . Hon är nu tillbaka i den internationella serien “The Head” på Viaplay. Privat bor hon i en harmonisk lägenhet nära vattnet på Kungsholmen i Stockholm. Hemmet är en plats där hon både kan koppla av utan att få för mycket stimulans och även umgås med vänner.

Hemma i Stockholm är du. Du bor hur?

– Jag bor i en klassisk festvåning på Kungsholmen med anor från 1930-talet.

Hur skulle du beskriva din stil?

Hmm, jag har svårt att handla det exakt. Naturligt material gillar jag mycket. Jag föregår linjen när det kommer till texturer. Den hyllor och skåp vill gärna vara i en teater eller liknande miljö. Färgmässigt håller jag mig helst borta från både vitt och svart och har istället en riktigt jordnära färgskala med brunt, beige, och mycket grått. Nu är det mycket grönt som flagnar och jag täcker det mer än gärna med färgdetaljer och texturer. Hur har du förberett dig för din roll i den internationella serien “The Head” på Viaplay?

Nora Rios Föräldrar

Jag var inte mycket hämma under den perioden, då allt fanns spelat på Teneriffa och i Madrid. Mycket tid spenderades i ett hörn av min balkong och läste alla manualer när jag verkligen saknade mitt hem. För dig, vad är viktigast med ditt hem?

Att det handlar om mitt hem, att det uttrycker mig som en person. Det är tänkt att vara personligt i stilen, men också en fridfull och harmonisk plats där man kan koppla av och varva ner utan alltför mycket störningar. Det är också väldigt viktigt för mig att det finns bra sociala utlopp där det är lätt att uttrycka mig. Vad tycker du är inspirerande hemma?

Varje golv, ha ha. Fisknät är alltså otroligt vackra. Verkligen är det toppen. Alternativt här är min extremt stora balkong i relation till min lägenhet. Ovanpå det lutar det åt söder, så det är konstant solsken. On a summer day, det är en mycket härlig plats med en grymma förlängning av lägenheten. Min lägenhet ligger väldigt nära Fredhällsklipporna efter det. Det är verkligen underbart att vara så nära vattnet.

När du går hem, vilken lampa tänder du?

Jag tycker att ha tända ljus är det mysigaste som finns, och det är konstant under de mörka timmarna av vinterhalvåret. Men att köpa vackra blommiga snittblommor är aldrig en dålig idé, och då och då försöker jag ha några. I den mycket omdiskuterade SVT-serien “Kalifat” har vi följt ett antal kvinnor när de står inför hotet av religiös fanatism .

Sulle och Lisha, två tonårssystrar som radikaliseras med sin följeslagare Kerima, Fatima, en FBI-agent, och Pervin, som är fånge i IS-fängelset Raqqa. Serien har föga förvånande toppat listor över de mest sedda svenska tv-produktionerna och diskuterats hårt på flera svenska debattsajter sedan första avsnittet släpptes den 12 januari.

I rollen som 15-åriga Sulle ser vi duktiga Nora Rios. Skådespelaren, som numera är bosatt i Stockholm, beskriver inspelningen av serien som en riktigt intressant men ändå utmanande upplevelse.

Det har varit mycket spännande. Jag har investerat väldigt mycket tid, engagerad och känslor i det här. Jäm har investerat mig hela och mycket i denna roll. Det har varit mycket arbete, men det har också varit enormt mycket belöning. “Nu har det gått ett år sedan vi spelade, och det är fantastiskt att se de färdiga produkterna”, säger Nora Rios.

Extremt krävande roll

Den 20-åriga karaktären Sulle beskrivs av skådespelaren som väldigt sökande. En tonåring som, som alla tonåringar, letar efter sig själv men faller för en manipulativ person med ett dolt motiv. Det är att hon tillhöra sin plats. Ett religiöst sökande är också resultatet. Intermittent är hon engagerad med elevassistenten Ibbe, som radikaliserar henne och leder henne in på en helt annan väg än den hon faktiskt är på. Nora Rios säger att Ibbe tittar på henne, bekräftar henne och kysser henne, och hon berättar att hon tappade mycket tid på att läsa karaktärsbeskrivningarna för rollen.

Jag har lärt mig så mycket genom att undersöka karaktären. Hon är engagerad i radikalisering och jag läser mycket om hennes relation till hennes föräldrar och IS. Att arbeta har varit en otroligt upplyftande upplevelse.

Det sista avsnittet kommer att sändas.

Sule har många scener som är extremt emotionella starka och där hon ställs inför situationer som är riktigt väldigt angelägna. Det är inte din genomsnittliga tonårsflicks dröm; det är en skandal över hennes chans att bli halshuggen och om radikalisering, hon flyr till Syrien. Liv och död är det grund av det. En väldigt ung person har extremt stora saker. Den svåraste uppgiften har varit att lösa konflikterna med Sulle.

Hur känns det innan sista avsnittet sänds?

Skom! Det är skönt att alla ta en gång att se serien. Det har varit otroligt roligt att skapa en så spännande karaktär och jobba på ett så spännande manus till en så spännande serie. Detta känns mycket ännu. Men det är också en lättnad på ett sätt – nu är det gjort, nu är det över, lol.

Tack vare sin medverkan i en rad tv-serier och kortfilmer är hon redan som 23-åring ett känt ansikte för många svenskar. Nora Rios, också, är skicklig med skådespeleriet. Hon ser fram emot att få fler roller och utveckla sitt skådespeleri till ännu högre nivåer. Hon lyckas skydda sig från för mycket galenskap i sitt privatliv.

Nora Rios bakgrund som skådespelerska

Då fick 20-åriga Nora Rios sitt stora genombrott som skådespelerska i SVT:s serie Kalifat. Höga års erfarenhet som skådespelare hade hon redan då. Hon berättar själv att det har lyckats sedan hon var ett barn när hon fick sitt första jobb.

Är tiden som barnskådespelare var över, skulle vissa tröttnat och velat hitta på något annat. Men det är inte så Nora känner. Hon skulle gärna vilja ha fler roller, gärna med olika karaktärer, så hon kan fortsätta lära sig och växa och komma på vad hon verkligen älskar.

Nora Rios Föräldrar
Nora Rios Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!