Nikita Uggla Föräldrar

Sprid kärleken
Nikita Uggla Föräldrar
Nikita Uggla Föräldrar

Nikita Uggla Föräldrar – Den nya svenska originalserien Young Royals handlar om en fiktiv prins vid namn Wilhelm och hans upplevelser på en internationell internatskola. Två unga skridskoåkare, Nikita Uggla och Frida Argento, kommer också att få sitt stora genombrott i serien. Vi har träffat dem och haft en uppriktig diskussion om ungdomssjälvmord, sociala medier och psykisk hälsa.

Kungar och drottningar har fascinerat människor genom historien, men de har också varit en exklusiv klubb som man bara får gå med i vid vissa tillfällen eller genom pressen. Icke desto mindre öppnade framgången med The Crown en ny dörr till dramatiska tolkningar av det kungliga palatset. Den svenska versionen, samproducerad av TV4 och CMore, har premiär i sommar. Men just nu på sommaren kanske vi också följer det kungliga livet ur ett insiderperspektiv.

Det här är vad Netflix-programmet Young Royals handlar om:

Edvin Ryding (av Gosmamman och lska mig berömmelse) spelar huvudrollen som den unge prins Wilhelm. I kölvattnet av en partiskandal förflyttas han till Hillerskas internationella skola, där han porträtteras av Malte Grdinger (Skitsamma, Jordskott). I sin roll som monark är Wilhelm inte alltid hemma, och han kämpar för att möta världens media direkt.

När han träffar Simon, spelad av Omar Rudberg (av bland annat FO&O), första dagen i skolan är det både bedårande och problematiskt eftersom han vet att romansen kommer att få stor uppmärksamhet när den publiceras.Både Nikita och Frida är mycket välkända vid det här laget, men de blev ändå kontaktade och övertalade att göra en testfilm. Båda är överens om att det fortfarande är utmanande att bryta sig in i en stor roll på en så stor plattform som Netflix. Båda tjejerna säger att de har kommit närmare på grund av detta och att de påminns om sina egna erfarenheter från den tiden i livet.

Stort erkännande för ungdomar i alla sociala skikt

Den till synes otillgängliga miljön med “internationella kungligheter” visar sig vara den mest relaterbara och följdriktiga för människor i alla åldrar, från småbarn till mor- och farföräldrar. Seriens övergripande teman främjar jämlikhet och acceptans av sig själv och andra oavsett sexuell läggning, etnicitet eller social status. Men serien innehåller också en bra introduktion till många andra avgörande frågor för unga män.

Om du tar bort det glamorösa stadiet av miljonärer, snyggingar och flashiga bilar, är det du har kvar en generation som plågas av osäkerhet i relationer, sexualitet och vuxen ålder. Frida tycker att showen är fantastisk eftersom den tar upp verkliga problem utan att sockerbelägga dem.
Frida säger: “När jag gick i gymnasiet spelade jag rollen som Sara”, och avslöjar sedan att hon också har Aspergers syndrom.

Ändå, till skillnad från många andra beskrivningar av autismspektrumet, läggs liten vikt här på möjligheten att detta kan vara ett problem. Sara är istället väldigt rättfram och ifrågasätter inte sanningshalten i sina diagnoser.För mig var det avgörande att Aspergers porträtterades korrekt så att karaktären kunde porträtteras korrekt. Jag fick diagnosen ganska tidigt i livet, och jag växte upp med att inte veta så mycket mer än att det var något folk ofta gjorde narr av då. Det faktum att hon har Aspergers är inte ett tecken på hennes personlighet; snarare föddes hon med det, som Frida uttrycker det.

Nikita Uggla Föräldrar

Till och med Nikita känner igen sig i den stressade Felice som kämpar för att komma överens med sin egen identitet och kämpa för det hon verkligen vill. Vi delar många likheter, särskilt från mina yngre år. Det har hänt så mycket inom en person att han eller hon inte har hunnit reflektera över sig själv. Jag visste också att det var mycket surr på sociala medier om hur allt skulle bli perfekt. Jag har alltid burit mitt hår platt för att det var svårt att undvika att se ut som alla andra och för att Felice hatade det när jag gjorde det. Gymnasiet och högstadiet är en svår tid i en persons liv eftersom de är så känslomässigt sårbara.

Många människor kan identifiera sig med stressen av att försöka behålla den idealiska kroppstypen, vinna popularitet och passa in. Jag stannade på samma sätt väldigt länge innan jag till slut sa: “Men jag vill inte passa ihop med de här killarna. Jag vill inte umgås med dem och jag vill absolut inte vara som dem. Jag delar inte deras känsla för stil eller deras intressen, säger Frida.

Tonåringar tror att vuxna pratar för lite om hur tufft nuet är, trots att de vet alltför väl. De förväntar sig att serien ska väcka konversationer och idéer bland tittare i alla åldrar.Det är kul att vår serie har något för alla. Vuxna kan få ett bredare perspektiv på tonringarlivet och bättre förstå sina känslor. Unga vuxna kan se det och relatera, känna “Gud, det är underbart att någon plockade upp något här. Det var så jag kände och det var bra för mig. Nikita förklarar att detta är ganska normalt.

Och unga människor som precis kommer in i staden kan tänka: “Okej, jag måste bara hitta mig själv. Jag ska försöka bli så bra jag kan bli. Frida säger: “Det kommer att bli jobbigt ett tag, men det är okej. Att bli vuxen sätter inte lika stor press på tonåringar.” Ingenting måste vara perfekt, så oroa dig inte för det. Nikita hävdar att det inte lönar sig att gå in i varghålan.

Jag minns ögonblicket mitt i gymmet när jag insåg att det här inte är resten av mitt liv. Du kan inte lägga så mycket lager i någon sak. Allt var perfekt när man kom till skolan, redan från början av dagis. Men det ska vara kul också, säger Frida.Ja, du har råd att känna dig nere. Det är avgörande att vara svag ibland. Att laga sitt sätt innebär att mogna till en man. Det är det mest avgörande jag behövde höra från vuxenvärlden. Och det är viktigt att prata om det, att göra det vanligt att man går och pratar med någon om något så tungt som det.

Nikita Uggla Föräldrar
Nikita Uggla Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!