Sprid kärleken
Natalie Davet
Natalie Davet

Natalie Davet – Och på torsdagseftermiddagen hölls ett oplanerat möte på Gudrun Sjödéns högkvarter för att ta itu med nedfallet från SVT-dokumentären om Expressens granskning.
Det var helt löjligt. En anställd rapporterar att Vd:n ville att vi skulle ha omröstning med handuppräckning om vi visste om vi kunde gå in till henne och ge kritik eller inte.

Efter ett oväntat långt möte på torsdagen på företagets huvudkontor i rstaberg, Stockholm, rapporterade flera anställda att de kände sig överväldigade. Ingen tror på allvar att något liknande någonsin skulle kunna inträffa. Här träffas vi för att diskutera en dokumentär om Expressens utredning om pöbelvåld, rasism och dåligt ledarskap, och vi kommer inte att lära oss något nytt än nya exempel på hur trakasserier och hot används för att tysta de som annars kan komma till tals.

Flera källor har berättat att en mötesdeltagare sagt att hon hört att vd:n Ann Adelsson “kastat Gudrun Sjödén under bussen” i SVT-dokumentären “Persona non grata”, som hade premiär i torsdags.Ann bestämde att vi skulle ha en fest. De som visste att de kunde gå in på hennes kontor och prata med henne räckte upp sina händer. Trettio till trettiofem procent försökte inte ens, och det gjorde Ann ännu mer irriterad.

I SVT:s “Persona non grata” berättar Gudrun Sjödén om hur hennes liv förändrades efter Expressens smutskastningskampanj mot henne. Där kritiseras också vd:n Ann Adelssons roll i företagets dåliga arbetsvillkor. Jag skulle bli ganska förvånad om någon svarade på min fråga på det sätt du beskriver; det var inte alls min avsikt. Frågan ställdes för att säkerställa att alla anställda vet att de kan komma till mig för att få hjälp när de behöver det. Många deltog i det öppna mötet.

Sjukvårdspersonal funderade över metoder för att minska rasspänningar.När en annan personal vid det improviserade mötet ville veta vilka åtgärder som vidtagits internt för att förhindra ytterligare fall av rasism i tal eller handling, ansåg flera deltagare att Ann Adelsson inte kunde övertyga dem om att allt gjordes för att förhindra sådana incidenter.

Ann avbröt sedan frågeställaren genom att säga: “Det var ett bra svar på din fråga”, så avslutade allt hopp om en debatt. Jag har ont i magen av skam över hur dåligt vi hanterar rasism- och mångfaldsfrågor och jag känner inte att jag kan fortsätta jobba här, har en i personalen sagt.

Ann Adelssons hävdar att hon gjorde påståendet att företaget har nolltolerans mot rasism och sedan frågade en anställd om det verkligen var fallet. Några av de krav som Arbetsmiljöverket ställde på Gudrun Sjödéns verksamhet var bland annat utbildning om obligatorisk sarbehandling och en nyanställd underkontroll utförd av en utomstående part.

Uttalande av Ann Adelsson: “Allvarliga anklagelser mot mig”

Tjugo anställda uttalade sig mot mobbing, hetsa, restriktioner och rasism i företagets granskning i april 2016 och menade att de kände sig ledda på fel väg av både grundaren och ägaren Gudrun Sjödén och vd:n Ann Adelsson. Arbetsplatsskyddsverket (OSHA) kom igång efter att en inspektion hos Gudrun Sjödén Design & Production AB hittade fyra separata fall av osäkra arbetsförhållanden.

Express kunde i september 2015 dra slutsatsen att Gudrun Sjödéns beslut att lämna sin tjänst som designchef på företaget och åka till USA var ett svar på den omfattande kritik hon mötte i den nya arbetsmiljöbedömning som Arbetsmiljöverket krävde. . Hon har dock stannat kvar på sin tjänst som protokollchef.

Mer uppmärksamhet ägnas Ann Adelsohns del i SVT-dokumentären: “Gudrun är en dålig ledare, men här har du någon som går så långt över gränsen”, säger personalchefen Göran Sandström.Förutom en annan tidigare företagsledare, Cecilia Schönmeier, menar Göran Sandström att Ann Adelsson har haft en betydande roll i arbetsplatsmiljöproblemet och att många möten har fokuserat på hennes roll som vd.

Duon säger att Ann Adelsson “kom in under radarn”, medan Gudrun Sjödén insisterar på att hon har “gjort mycket gott” för både företaget och sig själv.I en kommentar till SVT-dokumentären, här är Ann Adelsson.

Denna produktion syftar till att ge en ny bild av nyheterna som de hittills har rapporterats i media. Som helhet målar den upp en bild av mig som jag inte tror är korrekt, och den innehåller en del riktigt hård kritik från människor jag inte känner igen. Jag har en djup förståelse för huruvida dokumentären på SVT och porträtteringen av företaget den presenterar väcker förväntningar eller inte.

Bolagets högsta chefer har sagt upp sig.Enligt flera källor beslutade tre ledamöter i Gudrun Sjödéns styrelse att avgå i februari på grund av missnöje med Ann Adelssons ledning av bolaget och frustration över bristen på input från styrelsen.

Natalie Davet

Fyra konserter och nytt nordiskt rekord på Ullevi tyder på en lyckad sommar för Hkan Hellström. Många av singer-songwriterns låtar handlar om kärlek och romantik, men han hävdar att han är långt ifrån en relationsguru; uppenbarligen förändrade hans möte med sambasångerskan Natalie Davet hans liv för alltid.

Jag ska göra ett ärligt försök att slå runt henne lite. Jag kommer att fortsätta med denna handling, eftersom han tidigare har berättat för tidningen Chic. Biljetterna till Hkan Hellströms femte och sista sommarkonsert på Ullevi såldes för totalt 71 977. Det blev direkt uppenbart att detta var ett rekord på norra halvklotet. Och välståndet ackompanjeras av glatt pengaklirr också.

Hkan Hellströms företag har håvat in 127 miljoner i ren vinst under loppet av två decennier av rampljus. Musikern har personligen plockat in hela 23 miljoner dollar i utdelningar och utdelningar utöver sina årliga inkomster, som vanligtvis varierar från 1 miljon dollar till 5 miljoner dollar.

Just nu har han även fyra genomförda spel på Ullevi under bältet.När Hkan Hellström, en av Sveriges största artister, inte uppträder håller han sig längre bort från rampljuset – något han och hans familj gör själva – och intervjuer med musikern är generellt sett förbjudna.

Hkan Hellström träffade äntligen Natalie Davet trots allt.Hkan Hellström träffade sin sambo, Natalie Davet, 43, 2003 när hon var hans guide för framförandet av “När & Fjärran” i Brasilien; de har varit tillsammans sedan dess och har nu tre barn.


Eftersom Hkan Hellström precis släppt sig själv som singel väckte nyheten att de var ett par en hel del uppståndelse i det saliga Sverige. Men att dela många erfarenheter är fantastiskt. Bra och dåliga gremlins. Artist för SvD Perfect Guide föreslog att folk skulle gå till toppen och botten samtidigt så att de kan “svetsas man ihop”, eller hitta hem.

Hkan Hellström öppnade ännu mer om sina känslor för Natalie Davet om vi tog tillbaka bandet ännu mer, till 2010. Under de tjugo år som gått sedan deras världsomspännande dunderlåt “Känn ingen sorg för mig Göteborg” hade bandet varit tveksamma till att släppa sin uppföljningsalbum, Two Steps From Paradise.

Hkan Hellström uttryckte sin lycka över sitt nya liv till följd av detta.Jag kunde inte utföra den första loopen. Jag har kommitA längre än ensamtillvaron. – På många sätt är jag glad över att jag inte behöver leva så, sa Hellström till tidningen Chic då. Så, Hkan Hellström är en pappa. Det var då han berättade vad som egentligen hände honom i fallet med Natalie Davet.

Jag hade ingen pladask, men vi hamnade i en massa skrapsår. Vi skrek hela tiden på varandra. “HA HA HA” – så hysteriskt låter det. Men jag ska försöka knalla på henne i alla fall. Jag ska fortsätta göra det.Och för Hkan Hellström ligger hans familj närmast hjärtat.

Barnens välmående är av största vikt för mig. Ja, jag är en liljeodlare. Jag har dock fått höra att lejonhanen är en äkta trummis som överger sin familj på en öde ö och fortsätter vidare. Så är jag inte!Jag är en riktig hemmamamma. Familj betyder världen för mig.

Däremot tillbringar han mycket av sin tid hemma med att sitta framför tv:n eller spela gitarr, vilket gör honom till en “väldigt nära men avlägsen pappa”, som han uttryckte det föregående år i en uppsats för Expressen.Enligt framställningen har hälften av styrelsen avgått på grund av missnöje med vd:n Ann Adelssons ledarskap.

Och på torsdagseftermiddagen hölls ett oplanerat möte på Gudrun Sjödéns högkvarter för att ta itu med nedfallet från SVT-dokumentären om Expressens granskning.Det var helt löjligt. En anställd rapporterar att Vd:n ville att vi skulle ha omröstning med handuppräckning om vi visste om vi kunde gå in till henne och ge kritik eller inte. Efter ett oväntat långt möte i torsdags på företagets huvudkontor i rstaberg, Stockholm, rapporterade flera anställda känna sig överväldigad.

Ingen tror på allvar att något sådant någonsin skulle kunna hända. Här träffas vi för att diskutera en dokumentär om Expressens utredning om pöbelvåld, rasism och dåligt ledarskap, och vi kommer inte att lära oss något nytt än nya exempel på hur trakasserier och hot används för att tysta de som annars kan komma till tals.

Natalie Davet
Natalie Davet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!