Mustafa Panshiri Flickvän

Sprid kärleken
Mustafa Panshiri Flickvän
Mustafa Panshiri Flickvän

Mustafa Panshiri Flickvän – Sverige tillät männen att fortsätta äta bröd.Unga män som för närvarande ockuperar taladen i Köpenhamn överensstämmer med tidigare rapporter om deras ålder i Sverige. Det är tråkigt på grund av prislappen som är knuten till dessa brott, men det är tråkigt av andra skäl också. Det betyder också att ansträngningarna misslyckades med att styra dessa ungdomar bort från kriminell verksamhet och istället lät dem fortsätta på den vägen.

En del av lösningen ligger i att göra det svenska systemet mindre narcissistiskt och mer empatiskt. riktigt snabbt. Systembolagets monopol gör ingenting för att bekämpa alkoholism och missbruk.Enligt Jonas Thornell kräver att höja den ekonomiska rättvisan att man överger Systemet och dess obscena priser. De skyhöga priserna på Systembolaget satte mig i en ekonomisk kläm. Jag slösade nog bort en miljon svenska kronor på överdrivet drickande under ett år. Jag kom tillbaka från Tyskland efter att ha spenderat trehundrafemtio tusen svenska kronor på samma mängd alkohol.

Genom att säga detta hoppas jag skingra myten att det svenska alkoholmonopolet är nödvändigt för social stabilitet och för att bekämpa alkoholism. Den svenska dryckeskulturen skiljer sig markant från dryckesbröder- och systrar i andra länder genom att en större del av de tillgängliga kontanterna går till alkoholdrycker.Det finns åtskilliga exempel på förmögna svenskar som totalförstört sin ekonomi genom att spela på Bolaget. “Samhällets system” fortsätter att föreviga myten om monopolens betydelse för folkhälsan.

När män slutar dricka, som jag själv gjorde för tjugo år sedan, sätter de sig ofta in med perspektiv och värderingar som ligger närmare deras eget genuina jag. För mig har detta visat sig som ett större intresse för frågor om social och ekonomisk politik.Eftersom min personliga erfarenhet har fått mig att tro att ett statligt monopol på alkohol inte gör mycket för att förhindra missbruk, verkar det som en bra idé att avsluta monopolet en gång för alla, både för att öka konkurrensen och den ekonomiska rättvisan.

Jag skulle vilja se fler statliga myndigheter och statligt ägda företag eliminerade eller drastiskt nedtrappade eftersom jag sympatiserar med änglamål som personlig frihet och autonomi. Om Systembolagets rekommendationer följs kommer denna grupp att helt omvandlas. Ägarna av närbutiker, barer och restauranger som servar kunder med större kompisgäng skulle ha större chans att göra vinst om alkoholförsäljningen legaliserades vid den tiden.Vad många medborgare inte verkar veta är att Systembolaget är en pengadriven institution, ett statligt aktiebolag med en v.d. som tar in cirka en halv miljon svenska kronor per månad (!).

Anstiftan av Starka

Det verkar vara ett mycket starkt incitament att behålla monopol. Även om bolaget hävdar att dess anställda saknar vinstintresse har V.D. och hennes ledningsgrupp har alla incitament att fortsätta arbeta för att upprätthålla monopolets status quo. På så sätt kan de behålla sina välbetalda jobb.Det påverkar vidare Systembolagets affärsstrategier, till exempel var företaget beslutar sig för att etablera sig med egna salubodar och flytt av många andra butiker. Systembolagets vd:ar har under åren ofta suttit i styrelser i andra större företag.

Alkoholism och andra alkoholrelaterade problem mildras inte av statens monopol på alkoholförsäljning, vilket ser Systembolagets antiseptiska butiker och hastigt utbildad personal. Vi har haft dem historiskt, vi har dem nu, och om vi ser in i framtiden ser det inte ut som om män och kvinnor någonsin kommer att sluta busa varandra. Däremot frigörs en hel del orosmol. Spänningar, grymhet i behandling och ihållande psykisk ohälsa.

Double-Mortal är ett vanligt namn

Vart jag än går, varje dag, ser jag människor anlända med bussar från tyska gränsregioner med en välsorterad arsenal av flaskor, påsar med vin och burkar med öl. Det är inte bara det äldre paret vars utseende går tillbaka till bondgårdens dagar.Liknar de så kallade “grusossarna” och “folkpartisterna” som sitter på kaffereps med sina gelikar och lovsjunger Systembolagets fina utbud och hur “omtänksam” svensk alkoholpolitik är. Uppkallad efter dubbelmoral!

Låt oss arbeta tillsammans för att bygga ett samhälle där alla tjänar ekonomiskt på.Den märkliga Mr.frihet för både författare och konstnärer. Tidigare arbetat som gymnasielärare i psykologi för polisarbete och militärutbildning Högt uppsatta militärfamiljer och regimligister som terroriserar och förföljer de utanför sina gränser som kräver demokrati bor i Sverige.

Här får ambassaden hålla koll på alla med eritreansk härkomst och tvinga dem att betala 2 procent av alla tjänster som utförts sedan de kom.Här låter vi uniformerade män stå i centrum och heja på både den tigrayanska krigsmaskinen och den välvillige diktatorn Isaias Afewerki.Stads- och delstatsregeringar tillhandahåller finansiering till grupper som har brutit sig ur den eritreanska diktaturen.

Mustafa Panshiri Flickvän

Jag heter Mustafa Panshiri och är född i Afghanistan. Mina föräldrar träffades när de arbetade i Kabul och konverterade till tadzjikismen som ett sätt att leva. Jag är född 1986 och är den äldsta av två bröder. Mina minnen av Afghanistan kretsar kring saker som de berömda mangomilkshaken, Bollywood-filmer på helgerna och att få sjuka samtal från min pappa på jobbet. 1997, när jag var femton år, reste jag och min familj till Sverige.

Ida Gyulai är en ung dam som nyligen har börjat fotografera klubbar. Hon fick entreprenörsproblemet, startade ett företag, fick fler jobb och har varit fotograf på heltid de senaste sex åren. Vi diskuterar vad som gör ett bra fotografi, hur man får betalande kunder och andra aspekter av fotografibranschen. Ida Gyulai är den sällsynta pärla som vi kunde bryta oss in på.

Kategoriserad som en blogg, ämnet till hands är företagare som överväger en försäljning. Hur maximerar man avkastningen på investeringen för sitt företag? Hur mycket kostar det att anlita en företagsrevisor? Du kan få svaren och användbara råd från Hkan Warnelid på Exitpartner. Exitpartners Hkan Warnelid gör något av världens bästa arbete.

Det här är historien om Charlotta Rexmark, en civilingenjör som var mer intresserad av människor och ledarskap än av verkligt arbete. Det finns också en berättelse om en person som plötsligt kände sig mycket sjukare och svagare på grund av kroniska ryckningar. Hon driver för närvarande sitt eget företag, har en blogg och en YouTube-kanal och har gett ut en bok.

Du har säkert sett dem också: matbilarna som kör runt i din stad. Vi träffade hjärnorna bakom Trucken Streetfood i Linköping och de förklarade sin idé för oss. Dr Joachim Arvidsson Trucken Streetfood är en mexikansk foodtruck som körs av Johan Andreasson. De har stannat till för lunch idag på Norrköpings Innovationsvecka.

Idag turnerar han i småhus i svenska kommuner där han kommer att tala om integration och polispolitik. Mustafa Panshiri hoppas kunna visa afghaner som bor i Sverige att det finns hopp för framtiden. Vi diskuterar integrationens natur, dess fördelar, risker, motiverande faktorer och gemensamma grundtermer.

I Squash har han vunnit över 50 Super Majors och 10 Elite Majors. Vi möter Fredrik Johnsson, squashens levande legend. Det handlar om att ha driv, energi, tydliga mål och att coacha sig själv. Fredrik beskriver sin övergång från squashspelare till företagare.Bevis tyder på att det danska rättssystemet ser på brottslingar annorlunda än sin svenska motsvarighet.

Det danska sättet att förhålla sig till andra är medkännande. Svenskan är självcentrerad, skriver Mustafa Panshiri och Hanif Azizi.Att vara empatisk är att kunna sätta sig in i en annan människas skor och tänka på deras perspektiv utan att lätt ta illa upp. I Danmark tror myndigheterna att de har ett fast grepp om hur kriminella tänker, och att detta ger dem anledning att misstänka att vissa män kan utnyttja generositet eller tolerans för att främja sina kriminella karriärer.

Det verkar som att den allmänna samsynen i Sverige är att alla innerst inne vill vara den stereotypa svensken. Utmärkt och omtänksam. Det är en narcissistisk världsbild eftersom den är motiverad av en känsla av överlägsenhet och tron på att alla andra vill och så småningom kommer att uppnå samma nivå av sällskaplighet och intimitet som en själv. Denna presentation är i bästa fall förenklad och i värsta fall direkt stötande.

Lär dig danska

I Danmark använder de något som kallas “gänglagstiftning”, som gör det möjligt för målsägande att undanhålla delar av en utredning från misstänkta om den som är skyldig vet att den misstänkte ljög under utredningen. Beviset läggs fram under det rättsliga förfarandet.I stället får gärningsmannen i en svensk rättssal en del av hela utredningen och kan tillsammans med sin advokat skräddarsy sin berättelse så att de så tyst som möjligt kan undvika straff.

När det kommer till gängcriminella skickar Danmark ett tydligt budskap: bråka inte med oss.Amir Rostami, kriminolog, hävdar i den svenska tidningen Expressen att när Danmark har bestämt sig för vad som helst så genomskådar man det kraftfullt medan Sverige kryper ihop sig och sätter sig i byrokrati.

Etninauterna spelar in

Vi har båda haft erfarenhet av det svenska förhållningssättet till att hantera gängmedlemmar under vår tid som poliser. En tidig aspirant bland oss lärde sig den hårda vägen att förväntningarna kan variera kraftigt beroende på ens ras och socioekonomiska status.Efter att ha tillbringat hela kvällen på Stureplan där gästgivaren betalat krogägare för att ge svar på klagomål, kunde samma gästgivare erbjuda en ung man från kvarteret en kram istället för en parkeringsbot när mannen vägrade flytta sin olagligt parkerade bil.

Mustafa Panshiri Flickvän
Mustafa Panshiri Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!