Sprid kärleken
Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Moonica Mac Pojkvän – Moonica Mac är artistnamnet på den svenska singer-songwritern och musikproducenten Lisa Linnea Brolander, som föddes den 4 december 1990 i Dalarna.
Det var när hon försökte definiera sitt sound som hon kom på monikern, som är en mashup av namnen Monica Zetterlund och Fleetwood Mac.

Torsng, där Moonica Mac ligger, ligger en kort bilresa från Borlänge. Hon är en erfaren grundskollärare med musik som huvudämne på Ingesunds folkhögskola och är även väl insatt i att undervisa i konst och organisera lekar.

Moonica Mac debuterar 2017. Hennes debutalbum, producerat av Stark & Srbar, publicerades i november 2019, efter att många singlar släppts. 2020 följde hon med Miss Li på sin turné. Hon och Benjamin Ingrosso lade ner spåret “Det stora röda huset” 2021.

Moonica Mac Skaps planerar en prishöjning för år 2020. Vid det årliga Dalecarlia Music Awards är hon alltid aktuell för årets nykomling. På den sjätte säsongen av den svenska varietéen S mycket bättre, som sänds den sommaren 2021, var en utvald artist. Moonica Mac, som spelar titelrollen i den kommande musikalen Hair, kommer att göra sin scendebut på torsdag. Vi fick äntligen träffa genierna bakom banden som räddade oss när det såg hopplöst ut.

Den 1 januari 2016 ger sig Lisa Brolander en millöpning i dalaskogen. Hon är exalterad och energisk att få sitt bästa år någonsin. Vad har man att säga? Dina önskemål förtjänar noggrant övervägande. Hon hävdar att vilken kraft det än är som besvarar böner gjorde det redan då. En ny bok skildrar Karin och Carl Larssons värld, som är rik på pittoreska landskap, glada sammankomster och en påtaglig känsla av samhörighet.

Daterad 23 juli 2023 skriver Gabriella Kvarnlöf in. I Konstnärshuset på Sundbornsn märks både konstnärlig energi och hushållens lugn. I detta hus på Lilla Hyttnäs uppfostrade konstnärerna Karin och Carl Larsson sina barn omkring år 1900. Carl Larssons ljust illustrerade heminredning var uppkomsten av den svenska stilen, som betonade ljus, hemtrevlighet och funktionalitet.

Denna helt nya bok Med Ett Hem: Carl och Karin Larssons värld kan läsare uppleva livet i det Larssonska hushållet utan att någonsin lämna hemmet. Genom fotografier, recept och skriftliga beskrivningar fördjupar vi dig i din egen kultur. Karin har ett fat med färska bär från trädgården sittande på det putsade matbordet i trä och hennes broderade tyger är snyggt placerade. Ulrika Ewerman skrev materialet, men Elsa Billgren konceptualiserade och designade showens retrolook och känsla. Tidlösa konstverk som aldrig går ur mode.

Samspelt Carl Malmstens Soffan. Jag funderar på att kombinera bitar från flera gånger. Det kommer att ge en touch av klass till en annars inkompatibel rums inredning. Behöver du byta ut din gamla inredning. Det som kan kallas den perfekta skänken. Jag föreställer mig något ganska långt, kanske från 60- eller 70-talet, och designat för att gå snyggt under min tavelvägg.

Det bästa hotellet i världen designmässigt

Efter att ha gjort en konsert i en varm lodge en vinter, dränkte jag mig i ett arktiskt bad vid Luleälven för natten. Inramningen var perfekt. Förutom Melissa Horn och Thomas Stenström har sommarens lineup inkluderat framträdanden av Cherrie, Maxida Märak och bröderna Norén. I slutet av dagen dyker två fräscha utsiktspunkter på trädgården upp: Moonica Mac och Daniel Adams-Ray.

ÄGER DU EN MOONICA MAC-DATOR

Kanske inte lika många känner till Moonica Macs fantastiska utseende som de gör om de andra artisterna i trädgården. Hon debuterade det året med ett album med svenskspråkiga låtar. Stark & Srbar, hennes första skiva, kom två år senare. Innan hon började sitt kreativa yrke började hon som lärare för små barn.

Jag hoppas kunna återkomma till dig om båda förfrågningarna inom kort. Vilken dödsmetod du föredrar är upp till dig. Om du frågar Lisa i Sååå mycket bättre vad hon skulle vilja heta, kommer hon att säga till dig: “Lisa är lite snabbare, Moonica är lite kaxigare.”Hon ger lite bakgrund om bandets moniker i showen.

2016, efter att ha fört en musikalisk dagbok på både engelska och svenska, började jag skapa texter på svenska. Så jag blev lite förbryllad över resultatet, men det slutade med att jag gillade det. Någon jag aldrig kommer att känna frågade den vanliga frågan: “Vad är det för ljud på den. Hon fortsätter sedan med att fråga vilken musikgenre det är.

Moonica Mac Pojkvän

Jag var tvungen att höja gitarrvolymen på egen hand, och det hela var ganska högt, men jag kommenterade att ett ljud någonstans mellan Monica Zetterlund och Fleetwood Mac skulle ha varit fantastiskt. När jag frågade dem om det svarade de “ja, men lycka till med det där, Moonica Mac.” Sedan klickade något och hon sprang tillbaka till sitt rum. Jag gillar när gammalt och nytt, det förflutna och framtiden, går samman för att bli något helt nytt.

De gick in på musikscenen 2017, och i november 2019 hade deras debutalbum släppts för allmänheten. Två delar utgör “Stark & Srbar.”Sedan dess har hon spelat in singlar, åkt på turné med Miss Li och arbetat med Benjamin Ingrosso på “Det stora röda huset”. Ett samarbete med Arvid Nero, “Vi möts igen” blev en juggernaut efter att ha använts som Telia-jingle.

När detta skrevs hade nästan sju miljoner individer lyssnat på låten online. I en tidigare intervju med GP förklarade Lisa Brolander hur hon kom på sin scenmoniker. Dessutom är historien bakom namnet fascinerande, eftersom det förknippas med flera historiska personligheter som var både inflytelserika och inspirerande för bäraren.

På frågan om mina musikaliska preferenser – något jag inte tänkt så mycket på tidigare – svarade jag att ett samarbete mellan Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund skulle ha varit fantastiskt. Sedan, som Lisa Brolander beskrev det i sin ledare för GP:s januarinummer 2020, hörde jag “lycka till med Monica Mac”, och det var som om hon hade klivit in i rummet och stannat där.

Hon övervägde först att använda namnet “Monica Mac” som sin artistnamn. Eftersom namnet användes av en brasiliansk musiker bestämde hon sig för att lägga till ett “O” och därmed bildades “Moonica Mac”.Moonica Macs stjärna har snabbt skjutit i höjden i Sveriges musikindustri. Många har gjort jämförelser mellan henne och en modern Monica Zetterlund.

Hon skäms över att bli jämförd med sådana lysande jazzsångare. Något med min nuvarande puls påminner mig om henne, och om jag var tvungen att välja en kändis att modellera mig efter skulle det vara Monica Z. Men det har aldrig varit mitt mål att låta som hon; snarare, som föregående låt antydde för GP, kan jag bara ana en nyfikenhet med mannen hon var.

30-åringen ger henne rekommendationer för bra musik att lyssna på på sin blogg. Förutom de tidigare nämnda musikerna, som Dolly Parton, Fleetwood Mac, Titiyo, Martin Hederos, Lana Del Rey, Lauryn Hill, Ola Magnell, Joan Baez, Soundtrack of our lives och The Notorious B.I.G. är också refererade.Musiker, som clockwork, missar aldrig en dag att göra musik. Den som får välja vilka meningar kommer säkert att överraska publiken.

Avsnitt fem sänds den 27 november och innehåller Moonica Macs första debut på skärmen. Andra musiker som kommer att finnas med på soundtracket är bland andra Thomas Stenström, Melissa Horn, Andreas Mattsson, Maxida Märak, Daniel Adams-Ray, Cherrie och Casper Janebrink.

Hon tänker fortsätta vara med under säsongen. De sjätte, sjunde och åttonde avsnitten utgör den mellersta tredjedelen av en enstaka säsong. En svart Yves Saint Laurent-kavaj som jag hittade i en snurrig secondhandbutik mitt i Borlänge vid millennieskiftet. Jag betalade ett par hundra kronor för den när jag var 16 år. Jag vet att jag fortfarande har det här någonstans.

Ofelbar artist som gör dig orolig

Chanel, modemagnaten. Klassisk elegans som aldrig går ur mode. Jag har aldrig varit en Chanel-kund och har aldrig gjort något för att marknadsföra Chanel-namnet. Kanske är det gömt någonstans inom mig, som en länge förlorad dröm.

Viktigt konstverk i din samling

Under upproret bröt någon ett glas rött vin över alla mina mattor och strödde dem över golvet. De är en påtaglig påminnelse om de positiva resultaten av den välmående eran. Berlin. Det som verkligen uppfattar mig är hur många olika världar som kolliderar och hur många olika typer av inspirerande människor det finns.

Vilket är ditt föredragna alternativ, om något

Min mysiga lägenhet, där jag har min samling av vintagekläder, är klar. Där lägger jag mycket tid på att måla och skissa outfits för mina kommande föreställningar. Det finns mycket uppfinningsrikedom packad i ett så litet utrymme.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!