Sprid kärleken
Miriam Bryant Pappa
Miriam Bryant Pappa

Miriam Bryant Pappa – I dokumentären “Miriam Bryant: Kan vi säga som det är” (tillgänglig på Dplay) låter Miriam Bryant ett kamerateam följa hennes dagliga liv.Bland platserna hon går finns hennes barndomshem, som är fyllt av goda minnen.Hon säger “Jag har aldrig varit glad över det faktum att vi har haft en så grov tillväxt.” Ett filmteam följde popstjärnan Miriam Bryant, 29, i nästan ett halvår under hennes “Mi amor”-turné.

Slutresultatet blev Dplay-dokumentären “Miriam Bryant: Can We Say What It Is.Jag var lite osäker på hela affären med att släppa en dokumentär om sig själv.Kollar barnens hus.I filmen besöker hon sin pappas stadsdel radhusförorten Utby. Hon hävdar att hon känner sig orolig när hon är där och minns känslor från sin barndom. Bryant avslöjar också att hon har gått i terapi ända sedan hon var barn.

Jag har aldrig varit missnöjd med att vi har haft en snabb expansion. Så många människor passerar obemärkt, speciellt när man tonar. Och då kanske man har det stoiska hemma som ett plus. Det borde inte bära någon skam.Hon vill inte gå in på detaljer, men som offentlig person känner hon sig delvis skyldig att prata om tunga frågor så att hon kan fungera som bollplank för andra.

Utan att säga något verkar det som att de flesta kan gissa vad det är för de typer av grejes som är extremt vanliga men sällan talas. Det finns många tabun kring ganska vanliga frågor som många hanterar, säger hon. Jag har haft dagar där jag har varit ansvarig.Hon måste avsluta turnén i början av mars så att coronan inte brinner ut. Hon är nöjd med att de installerade spelen har gjort att hon kan spendera mer tid i studion. Men hon känner en viss oro inför framtiden.

Det har funnits tillfällen då jag har känt mig överväldigad och hopplös. Tänk på möjligheten att detta aldrig mer kommer att bli normen. Det är möjligt att konserter kommer att sluta hända helt och hållet. Jag hoppas verkligen att saker och ting återgår till det normala snart, säger hon. Singer-songwritern Miriam Bryant är en stor stjärna i sitt hemland Sverige.

På grund av hennes deltagande i framgångsprogrammet Så mycket bättre 2015, fångade Miriam tittarnas uppmärksamhet som en tromb.Black Car, Dragon och Push Play var alla enorma singlar för artisten, vilket gav dem en enorm fanbas.

Men vem är den riktiga kvinnan bakom dessa hits?

Den svenska låtskrivaren och författaren Miriam Bryant föddes den 8 mars 1991 och uppvuxen i Göteborg.Miriam har tre syskon en yngre bror och två äldre systrar, samt en mamma från Finland och en pappa från England. Många mäns hjärtan krossades när Singerskan deltog i framgångsprojektet Så mycket bättre. Hon deltog i denna satsning den 6 april 2015, tillsammans med andra kända observatörer som Lisa Nilsson, Niklas Strömstedt, Sven-Bertil Taube, Jenny Berggren, Kleerup, och kombon Ison & Fille.

Under programmets gång nådde Miriam och hennes skrifter stora framgångar; 2016 rankades hon etta, tvåa och trea på Sveriges bästsäljarlista.Push Play, Dragon och Black Car (som handlar om Tommy Heys ex) är alla låttitlar som många känner igen. Framgångarna som uppstod i Sååå mycket bättre inkluderar följande: One Last Glass, Station och All I Need. Men vem är den riktiga kvinnan bakom dessa hits.

Själv beskriver han som en orubblig optimist inför framtiden

Egentligen är det något som kan underlätta arbetsvillkoren för majoriteten av människor som har flexibiliteten att göra det, inte bara artister och författare. För Miriam Bryant har det dock gått ganska bra. För att säga det rakt ut är Songer en evig optimist.

Essäer av Miriam Bryant om tatuerare

Miriam Bryant har ett tatuerat blåslaget hjärta på bröstet. Den uppenbara frågan är varför.Taturen talar på sitt eget unika tungomål. I en intervju med Café börjar Miriam, “Han symboliserar en kronisk sjukdom som jag har.” innan hon får lite pushback och fortsätter.Jag minns att jag gjorde det 2016, men jag kommer inte ihåg varför.Bye Bye Blue är ett minialbum från 2016 av Miriam som berättar hennes egen historia om toppar och dalar.

Miriam Bryant Pappa

Det finns andra tatueringar på hennes kropp förutom detta rostiga hjärta. Sngerskan har ett 50-tal tatueringar; hon gjorde många av dem själv.Ett resultat av kraftiga regn.2017 var Miriam Bryant så stressad att hon jämförde det med att vara sjuk. Hon gav till slut efter för stressen och pressen och slutade färga håret. Men det var inget som dröjde särskilt länge; istället började håret sakta växa ut igen Koncentrationsvårigheter.

Men trots att hennes framgångsrika låtar kan få en att tro något annat har inte allt gått som det ska för sångerskan.Som ledare för särskilt utmanande koncentrationsutmaningar har Miriam Bryant tyckt att det är extremt utmanande att skapa ordning och struktur i sitt arbetsliv. Du vet, även om jag har mycket att göra kan jag bara sitta på en stol och stirra i fjärran i 20 minuter. Jag har svårt att organisera mitt liv, och det är nog därför jag inte känner mig som en riktig vuxen, säger Miriam Bryant till Faktum, enligt Göteborgs-Posten.

Miriam Bryant vann, 2016.Gothtjejen från Göteborg är känd för mer än bara sin musik; 2016 utsågs hon till “Rets look” på ELLE-galan. Miriam hade en mycket positiv syn på segern.Jag är utan tvekan en jättesmickra person. I en intervju med Skönhetsredaktörerna sa hon: “Mode är inte min bransch, och ärligt talat tycker jag att mycket av det är stötande.” Men Miriam tror inte att det bara var hennes kläder som gav henne priset.

Jaguar syns. Interpunktion ut. Jag utstrålar stor vitalitet och en ansenlig aura. Enligt min mening är det en mycket djupare fråga än bara kläder. Det verkar mer helhet för mig. Jag vill gå ut i det infraröda, säger hon.

Miriam Bryants personliga liv

År 2106 tog Tommy Heys förhållande till den tyska rockhornssektionen ett slut. Hon kallade deras förhållande en “skitrelation” och sa detta om det när hon deltog i Breaking News kort efter explosionen.Det känns som att jag har haft cancer i ett år och fått helt klart. Med all respekt för honom måste jag erkänna att jag är både kort och lycklig. Det var rätt svar. Det tråkiga är att han aldrig kommer att få se det själv.

Men i början av 2019 presenterade hon offentligt sitt nya kärleksintresse, Teddy Angel Barros Vidal, 31. Det är dock oklart hur det för närvarande står till mellan henne och Teddy. När hon kom till Skansen för sommarallsången gav hon en plats till en man som hette Mattias.

Men om det är någon hon känner på ett djupare plan än platonisk vänskap är också oklart. Jag skulle dock vilja ägna lite tid ikväll åt en mycket speciell man som jag vet har slagit på TV.Han är inte på den här platsen utan snarare någon annanstans. Hon sa på scenen, “Jag håller honom väldigt kär, han heter Mattias.”Mattias, jag sjunger bara för dig just nu.

Att ge ett namn åt en sparv Att Miriam Bryant kommer från Sveriges västkust är ett faktum som många har missat. Konstnärer har dock åtminstone planterat flaggor om staden. Det finns en sparvagn som är dopad för Så mycket bättre-stjärnan, och hon verkar åtminstone stolt.

“PAPA LOOK JAG KÖPTE MIN EGEN SPÅRVAGN!!!!” Är jag för närvarande medlem i Göteborgsprofilen.Till sin bild på sig själv med sin spända bh på Instagram skriver Miriam: “Frn jag hybris.Hon är också duktig på att muta sina följare med löften om sekretess så att hon inte spiller bönor förrän ceremonin kring luffarens avgång har avslutats. Fansen kan ha blivit mer förlåtande när hon avslöjade att inte ens hennes pappa visste allt.

Miriam Bryant växte upp i Göteborg med sin finska mamma och engelska pappa. Hon är stolt över sina karelska rötter, men hon har inga planer på att börja skriva poesi på finska.Förutom svenska och engelska behärskar du även finska. Vad tror du att din multietniska bakgrund betyder för dig.

Det är Massor. Jag är stolt över mina anor och minns historierna som min mamma och pappa berättade om kriget och hur de tvingades fly från sitt hem två gånger. Eftersom Finland förlorade Karelen till Ryssland på 1940-talet kunde de inte återvända hem efter första försöket. De berättade för mig hur det var att vara karelare. De var ganska stolta över sina egna unika kulturtraditioner, som mat och musik.

Kommer vi att kunna höra några av dina låtar på finska någon gång?

Inte alls, jag tror inte det. Om jag skulle arbeta utomlands skulle engelska vara mitt föredragna språk. Att skriva på engelska känns också mer naturligt. Min musik är en mosaik av mitt livs upplevelser. Den nya singeln handlar om kärlek vid första ögonkastet, men jag tycker att det är enklare att skriva om mer omfattande ämnen. Det är härligt att bara acceptera att allt i ens liv är perfekt som det är.

Miriam Bryant Pappa
Miriam Bryant Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!