Miley Cyrus Pojkvän, Förmögenhet, Familj, Längd, Flickvän

Sprid kärleken
Miley Cyrus Pojkvän
Miley Cyrus Pojkvän

Miley Cyrus Pojkvän – Amerikanska Miley Ray Cyrus föddes Destiny Hope Cyrus den 23 november 1992. Hon är känd för sin sång, låtskrivande och skådespeleri. Hon har fått smeknamnet “Pop Chameleon” på grund av sitt rykte om anpassningsförmåga och konsekvent konstnärlig tillväxt. Den tredje Cyrus kallas ibland för “Teen Queen” på 2000-talet[4] och är känd för att vara ett av de sällsynta fallen av en barnstjärna som senare har nått professionell framgång.

Hon steg till stjärnstatus när hon var tretton år gammal som Hannah Montana, titelkaraktären i TV-serien Disney Channel 2006–2011, tack vare sin far, countrymusikartisten Billy Ray Cyrus. Flera ljudspår och en topp-tio-hit gav henne Billboard-listan berömmelse som Hannah Montana. Möt Miley Cyrus (2007) och Breakout (2008), hennes två första soloalbum, blev kritikerrosade och kommersiellt framgångsrika.

Från dessa album släppte hon singlarna “See You Again” och “7 Things”, som toppade som nummer tio på listorna. Efter detta, 2009, släppte hon The Time of Our Lives, ett album som toppade som nummer två på de amerikanska listorna och vars ledande singel “Party in the U.S.A.” fortsatte med att bli en av de mest sålda singlar genom tiderna i landet och fick en diamantcertifiering från RIAA.

Countrypopballaden “The Climb” nådde också en topp på fyran. Efter att ha skrivit på med RCA Records visade hennes nästa album Bangerz upp en förändring i hennes musikaliska riktning och hämtade inspiration från hiphop och R&B.

Cyrus fick sin första Grammy-nominering för albumet, som blev en fantastisk succé tack vare singlarna “We Can’t Stop” och “Wrecking Ball”, som blev hennes första nummer ett i USA. Plastic Hearts (2020) och Younger Now (som producerade topp-tio-hiten “Malibu”) indikerade att hon fortfarande var intresserad av att experimentera med nya genrer.

Endless Summer Vacation (2023) var Cyrus första albumsläpp efter att ha skrivit på med Columbia Records. Leadsingeln “Flowers” släpptes tidigare och slog flera rekord och blev hennes andra nummer ett singel i USA. Både albumet och låten nominerades till Grammy Awards; albumet vann till slut för Årets album.

Utöver sin musikaliska karriär har Cyrus varit med i flera filmer, inklusive Bolt (2008), Hannah Montana: The Movie (2009), The Last Song (2010), LOL (2012) och So Undercover (2013), och hon gjorde en framträdande i Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017).

Från 2013 till 2017 var hon coach på The Voice. 2019 spelade hon i Netflix-serien Black Mirrors avsnitt “Rachel, Jack and Ashley Too”. Från 2021 till idag är hon värd för den årliga NBC-helgspecialen Miley’s New Year’s Eve Party.

2023 spelade hon huvudrollen i och producerade Disney+ dokumentärkonsertspecial Endless Summer Vacation (Backyard Sessions). Hennes ideella Happy Hippie Foundation 2014 fick finansiering från 2012–2023 onlinevideoserien Backyard Sessions.

Tre MTV Video Music Awards, två Grammys, en Bambi, fem Billboard Music Awards och åtta Guinness World Records är bland Cyrus många utmärkelser. Tid 100 (2008 och 2014) och Forbes 30 under 30 (2014 och 2021). Förutom att vara den 62:a bästa musikern genom tiderna, klassade Billboard henne som den nionde största kvinnliga Billboard 200-artist.

Cyrus var en av de mest framgångsrika sångarna på 2010-talet och den sjunde högst certifierade kvinnliga digitala singelartist[6] enligt Recording Industry Association of America (RIAA) tillsammans med Billboard.[7]Countrymusikern Billy Ray Cyrus och hans fru.

Leticia “Tish” Jean Cyrus (född Finley), välkomnade deras dotter, Destiny Hope, till världen den 23 november 1992 i Franklin, Tennessee. En oregelbunden vilopuls, känd som supraventrikulär takykardi, var en medfödd defekt hos henne.

Destiny Hope var hennes födelsenamn eftersom hennes föräldrar var säkra på hennes förmågor. Anledningen till att hennes föräldrar gav henne namnet “Smiley” – som de så småningom förkortade till “Miley” – var för att hon var en lycklig bebis.

För att hedra sin Kentuckyfödda morfar, den bortgångne demokratiske politikern Ronald Ray Cyrus, bytte hon lagligt namn till Miley Ray Cyrus 2008. Hennes mellannamn är Miley Ray. Cyrus har den legendariska Dolly Parton som sin gudmor.

Skivbolaget som hennes far arbetade för avrådde Cyrus föräldrar i hemlighet att gifta sig den 28 december 1993, ett år efter att hon föddes. De välkomnade en son vid namn Braison och en dotter vid namn Noah till världen. Två andra barn, Brandi och Trace, föddes till hennes mamma från ett tidigare förhållande.

Christopher Cody, hennes fars förstfödde, föddes i april 1992 till servitrisen Kristin Luckey, och de två uppfostrade honom självständigt i South Carolina. Alla på Cyrus mammas sida av familjen är i underhållningsbranschen. Som medlem i det elektroniska popbandet Metro Station tillhandahåller Trace sång och gitarrkomp.

Miley Cyrus Pojkvän

Efter att Miley Cyrus fotograferades i Miami i slutet av 2021 för sin NBC-nyårsspecial, Miley’s New Year’s Eve Party, började rykten cirkulera om att popdivan dejtade Maxx Morando, trummisen för Lilly. Daily Mail fick veta om deras passionerade famn medan de njöt av en stunds intimitet på hennes balkong i hennes hotellrum i Miami.

De kanske till och med dansar bakom kulisserna, vilket du kanske kan se. En informant karakteriserade deras romantik som “lågmäld” när Entertainment Tonight avslöjade deras anslutning i mars 2022, månader efter att det redan hade inträffat. Även efter nästan ett års dejtande verkade paret fortfarande vara igång.

Från 2015 till 2018 var Morando en del av punkrockbandet The Regrettes, som dök upp på Conan. 2018 blev han medlem i Los Angeles-rockbandet Lilly i fyra delar. De har varit vänner ett tag och har många delade kontakter, inklusive Cyrus.

Har deras förhållande officiell status? Cyrus, 30, har varit fåordig om sitt förhållande med Morando, 24, men det faktum att de sågs tillsammans på Los Angeles Gucci Love Parade-modevisningen i november tyder på att de inte precis försöker dölja det.

Markerat innehåll – Fortsätt läsa nedan

Enligt källan har de ett gemensamt band som musiker eftersom de är både kreativa och konstnärliga. Källan nämnde också att Morando var där på nyårsfesten med henne. Hans arbetsbeskrivning inkluderade att ha en fantastisk tid under nyårsrepetitionerna och spela in med Miley Cyrus och Pete Davidson. Det verkar som att de alla hade en fantastisk tid, och alla var otroligt vänliga mot varandra.

De två ska ha sett varandra bakom stängda dörrar under en tid innan en Entertainment Tonight-artikel publicerades den 1 mars 2022. Deras förhållande har beskrivits som “mycket roligt” av insidern. Efter bara en kort tid tillsammans njuter de redan av varandras sällskap. Miley uppskattar deras lågmälda relation eftersom det låter Maxx vara glad för hennes skull när hon utövar sina passioner.

De var ännu mer bekräftade att vara ett föremål efter att de hade sett dem kyssas i West Hollywood, Kalifornien, torsdagen den 14 april. När de träffades utanför en salong delade de passionerade kyssar. Det fanns en uppenbar känsla av romantik mellan dem när de promenerade nerför gatan tillsammans.

Cyrus och Morando förklarade sin odödliga kärlek till varandra i mars 2023, mer än ett år efter deras bröllop. När de var närvarande vid Versace-evenemanget i Los Angeles sågs de hålla hand bara timmar innan släppet av hennes nya album, Endless Summer Vacation. Senare samma kväll firade de releasen med varandra på en Gucci-fest.

Är han samma person som Cyrus växte upp tidigare?

I en intervju med Vogue i september 2021 diskuterade Cyrus sin prestationskostym och tog upp Morando och sa att trummisen designade ett mönster med tecknade monster och designern Shane Kastl.”Maxx Morando och Shane Kastl, två av mina favoritartister på framväxt, samarbetade om den här looken”, meddelade hon. “Deras samarbete exemplifierar hur hållbarhet snabbt blir den senaste trenden inom mode, och det visar att allt kan förändras, vilket verkligen talar till mig.”

Markerat innehåll – Fortsätt läsa nedan

På nyårsafton 2021 släppte Cyrus också en låt som heter “You”, som var så ny att hon inte hade haft chansen att spela in den ännu. Hon lanserade sitt Endless Summer Vacation-album 2023 och det fanns på det. Folk har spekulerat i att det kan handla om personen hon träffade nyligen. Sång är deras yrke.

Tillåt mig att ladda ner dig. Låt oss skapa lite kaos. Du vet att jag är en grottman; Jag var inte gjord för att åka i en vagn. Du verkar strunta i det. Jag kan bara känna den där eteriska kärleken och förtrollningen om vi är tillsammans. Vem av deras bekanta tror att de träffar någon romantiskt?

Relationen mellan Miranda och Maxx är ganska allvarlig, enligt en insider som berättade för E! Nyheter i oktober 2022. Det senaste året eller så har de varit tillsammans och Miley är överlycklig. Källan sa att efter att ha sålt sitt hem i Franklin, Tennessee, har Cyrus till synes flyttat till Los Angeles. Enligt insidern var Cyrus ute efter att koppla av efter en lång dag på kontoret. Det gör hon.

Varför tror du att Morando och Cyrus kommer så bra överens?

En person nära Cyrus berättade för People i mars 2023 att Cyrus älskar att ha Morando i närheten eftersom han är en “cool kille” och för att det inte finns någon dramatik kring honom. Att hålla en låg profil passar honom eftersom han inte är intresserad av berömmelse. Källan hävdar att detta är Mileys högsta prioritet. Miley, var bara dig själv.

Miley Cyrus Pojkvän
Miley Cyrus Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!