Sprid kärleken
Max Darj Familj
Max Darj Familj

Max Darj Familj – Överraskande nog kommer Sverige att ha gått vidare till kvartsfinal, och en viktig anledning till det är Max Darjs prestation. På den presskonferens som Handbollslandslaget höll pratade mittfältaren med Handbolls-VM.nu som svar på frågor om lagets ledarskap och framtid.

Max Darj har varit en framstående figur i landets informella ledning under ganska lång tid. En av de många duktiga spelarna i den svenska nivån är Ödsmåls son som är tränare på Stenungsunds HF. På grund av sin obevekliga arbetsmoral är Darj allmänt hyllad av svenska handbollsfans.

När jag möter individer som är mer kraftfulla än jag måste jag ta reda på hur jag ska samarbeta med dem. Han hävdar att det verkliga problemet med att behöva stå för handbolls-VM är att spelare inte får sitta på golvet eller på annat sätt komma runt reglerna.före schema:

Folk kommer sannolikt att svara med “fan vad han kämpar” när jag frågar om deras känslor, och jag känner att jag börjar åldras lite. Men jag kan bara ge allt. Ibland är det effektivt, och ibland är det inte. Med en höjd på 192 centimeter är mittfältaren en av Sveriges de facto ledare och utsågs till kapten för Andreas Palickas match mot Uruguay.

Dessutom har han länge varit lagkapten för det svenska landslaget för Alingsås HK, med start när han var 20 år. Det verkar som att den 31-årige Darj kryssar genom livet som kapten för både landslaget och sin nya klubb, Füchse Berlin. Aldrig i mitt liv har jag tänkt på det. Två av de bästa sakerna i livet är att ha det bra och att hjälpa ditt lag att vinna.

Att hålla ett öga på killarna är avgörande just nu. Att fjorton av arton spelare i truppen är artister är oacceptabelt, säger Max Darj. Gruppen har insett det, vilket är en bättre sak att göra. Du brukade fokusera mer på området under och framför matcherna när du var liten. Men för att se till att alla är okej, har vi nu ytterligare ärenden att ta hand om för dem som inte är inblandade i planen.

I sin roll som Sveriges försvarsgeneral skriver Darj för “det tysta”. Att observera Darj noggrant – säg från det skandinaviska omklädningsrummet – kommer att avslöja att han trivs med att bevittna gruppinsatser och är bland de spelare som anstränger sig mest oavsett om han sitter på bänken eller på planet.

Att se till att andra människor tas om hand är något jag tycker om att göra som ledare, men det betyder inte att jag kräver kontinuerlig uppmärksamhet. För vissa kan det vara bra, men jag känner det. Man kan bara hoppas att Max Darjs handbollskarriär långt ifrån är över, men han har redan börjat fundera på sin framtid.

Även om den grisade gamla snickaren har mer än en handbollsjobbmöjlighet, skulle han ändå föredra att gå med i laget på den. I det här skedet blir det allt viktigare att tänka på vad man ska göra när ett yrke tar slut. Ingen kommer att sakna det. Ingen plats som ett sportevenemang borde ha det.

Min bakgrund i samarbete och teamorienterat arbete, tillsammans med min erfarenhet av att servera gratis måltider från en foodtruck, förberedde mig väl för en karriär inom professionella tjänster. Jag har aldrig sagt att jag måste jobba med handboll eller “det eller det”, men det hade varit fantastiskt att vara en del av en lagsport.

Max Darj tillbringade som tidigare sagt sin barndom i Ödsmål. Mer än dubbelt så många människor bor i denna lilla stad 2022 som det gjorde när Darj var ett barn som bodde på landsbygden utanför Stenungsund – mer än 1 500 personer.

Familjen Darj från den lilla byn Alingsås lyckas dock locka någon, och det slutar med att de återvänder till Bohuslän. Trots att det är en inarbetad del av vem jag är, är det inte något vi lär oss att återvända till dödsmål. Det är sant att Alingsås lär sig vad han måste kunna för att bli. Det är faktiskt där vi kommer att bo.

Är det slutet på din karriär också?

Med ett leende avslutar Darj: “Jag älskar aldrig någonting, men det är precis som en tyngd i mitt hjärta, så vi får se om de vill ha mig.”

En olycklig Darj över sin OS-prestation: “Jag brände alldeles för mycket”

Sport Strax efter att ha kommit tillbaka från OS i Tokyo, SHK-fostrade mellankönet Max. Med Sverige och sin personliga investering i åtanke återvände Darj till sitt analytiska jobb. Hans samarbete präglas av hans orubbliga engagemang. Frisören högg av över hälften av mitt huvud. På den här nivån är det värdelöst.

När Max får lokaltidningen STO upptäcker han att han befinner sig i Alingsås. Återkomsten till Tokyo var omedelbart planerad efter tisdagens kvartsfinalförlust i händerna på Spanien. Allt som behövdes var en snabb resa till flygplatsen efter att du samlat ihop allt ditt bagage.

Kommer det verkligen att vara bra att gå så fort?

Det hade varit bättre om vi hade stannat kvar. Det har inte nämnts mycket om det. Ändå är det härligt att hälsa på nära och kära där hemma nu när man kommit tillbaka. Båda sidorna är synliga.

Max Darj Familj

“Dessutom besviken”

Varken det svenska herr- eller damlandslaget i fotboll lyckades ta sig förbi halvvägs. Även om det skett på olika sätt är sorgen densamma.

När planerar du att anlända till OS?

Det är sant; det är ändå nedslående. Det borde ta runt en vecka, enligt mig. Du blev ändå utsatt för en hel del kritik även om du vann fyra av dina fem gruppspelsmatcher.

Lockar en intervju dig ännu en gång?

Folk förringar oss hela tiden. Det här kommer att gå igenom. Jag har svarat på färre frågor. Om man tror på Darj så blev det ännu värre. I början var vi vingliga och klumpiga. Han hävdar att de behöll lugnet och utövade stor insats under hela tävlingen. Även om vi förlorade med 29–28 mot Portugal så spelade vi riktigt bra i matchen. Vi gjorde ett bra jobb i försvaret, även om det förmodligen var för sent.

“Älskar att bli berörd mer”

Egypten besegrade dem med 22–27 i den efterföljande matchen. Vi har en rad solida segrar, men den här skiljer sig inte från resten. Att spela lite förstklassig handboll kommer att hända om mindre än en timme. Enligt Darj kommer det att bli väldigt stressigt och ohållbart om vi inte når våra mål.

Efter att ha besegrat Danmark med 33-30 i sitt femte möte i gruppspelet gick Spanien vidare till kvartsfinal. “Vi hade mycket självförtroende in i den matchen, vi trodde på oss själva”, säger Darj. Slutresultatet blev 33–34, trots att Sverige hade en fyramålsledning med 10 minuter kvar av matchen.

Även om den välkände svenske tränaren Ljubomir Vranjes berömt sa “Sverige tilläts inte vinna” när den tyska hejarklacken kom mitt på eftermiddagen, valde de svenska spelarna att inte uttrycka sitt missnöje. Enligt min mening är det oförskämt att kommentera. Det kan påverkas av villkoren i våra hyresavtal. Precis som du såg vi fram emot matchen.

Att inte ha någon tro

Vart och ett av Max bidrag har varit unikt. Darj säger, “Jag är ganska besviken på min egen investering,” utan att gå in på detaljer. Det har varit andra tävlingar som jag har deltagit i som varit mycket roligare. Plågan är olidlig “när det är ett OS”, tillägger han.

Det har varit okej på plussidan och hemskt på minussidan, men det finns fortfarande mycket mer att vänta. Mitt hjärta krossades. Vår moral rasar som lag eftersom vi får sexmeterspassningen men missar omställningen. Din sökning efter ett boende slutar här. Frisören högg av över hälften av mitt huvud. På den här nivån är det värdelöst. Men målet att vinna spel är målet.

“Hjärtat i bröstet”

Darj reflekterade över möjligheten att tävla som en växande ungdom i sin intervju som gavs före OS.

Var detta bara ännu ett stort sportevenemang, eller såg vi faktiskt de olympiska spelen?

Enligt Darj kändes mästerskapet till en början ovanligt på grund av alla andra konkurrenter där och allt som hände inför vårt spel. Det enda sättet för svenska idrottare att möta varandra är genom oväntade möten i offentliga utrymmen som matkös eller foajéer. Möjligheten att delta i något utöver det vanliga för ett mästerskap var en upplevelse en gång i livet.

Efter några dagars försök att förstå det hela kom vi äntligen tillbaka till att spela vår egen sport.
Det fanns inget annat alternativ än att spendera lite tid som turist på grund av de dagliga matcherna och andra begränsningar. Redan innan vi kom dit visste vi det. Åtminstone en av dem var oartig och bad om ursäkt utan uppenbar anledning.

En hund är hans husdjur. Amanda och Max är helt inne på sin svenska termin just nu. Paret kommer att åka tillbaka till Tyskland när han börjar säsongen i mitten av augusti med Bergischer HC, deras tyska hockeylag. När paret frågar Max om råd säger han att de “absolut ska träffa familj och vänner” och tillägger att de precis köpt en hund, en cockerbajs, en blandning av en cocker spaniel och en pudel.

Känner Mikael Franzén till det? Sist men inte minst tränade han Darjs lag, Alingsås HK. Ja, han stöder detta fullt ut! Amanda steg fram till tallriken. Jag slumrade till direkt. Vi ska mötas vid korsningen mellan “Frasse” och “Frasse” och sedan titta.

Twenty22 Säsong

Även om detta aldrig har varit Darjs starka sida har han inte presterat bra eller gjort mål sedan han kom till Füchse Berlin. Berlins förstadivisionsförsvar, som Darj hjälper till att förankra, ställs mot några formidabla fiender. Många skulle ha satsat på att han skulle få se mer speltid, men han har istället drivit laget till toppen av ligan.

Sträva efter nationellt erkännande

Till exempel, en general i försvaret, en lagkapten som faktiskt inte är kapten och, viktigast av allt, en spelare som konsekvent levererar enastående resultat. Kommentaren “nu går vi bara om lite vanlig handboll” betraktas redan som klassisk redan innan en jättefinal.

Max Darj Familj
Max Darj Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!