Mats Wilander Sjuk

Sprid kärleken
Mats Wilander Sjuk
Mats Wilander Sjuk

Mats Wilander Sjuk – Jag sitter mitt bland gamla och unga män vid det här bordet. Framför mig står en tegelsten, på vilken vilar en kopp kaffe och två sockerbitar. Snart ska de sitta ner med lite hett kaffe och försöka att inte somna. Mellan min mage och mina fingrar trycker jag ihop dem.

När jag kommer utanför cirkeln av slottets väggar häller jag upp en kopp kaffe till båda två. Släpp den som en kaffeböna, eller fäll ner den så försiktigt som möjligt. Det verkade som om hon hade ramlat ner på botten och bara väntade på att bli räddad.

Den enda anledningen till att han fångades var att sockermyrorna gick ner på trädets fot och tog över platsen där han hade suttit. Så nu börjar droppen finna sig varm och full långt över kronan. Hon vänder sig plötsligt och slänger sig mot mig och min vita tröja.

Jag kan helt enkelt inte fatta det. Jag känner droppen mitt i magen. Jag tittar ner och ser att den sträcker sig ut som en tumnagel. Sockerbitarna nere i botten av koppen är sedan länge bortglömda när jag fyller mina lungor med starkt svart kaffe.

De gör det bara för att göra mig glad. Det finns också en askkopp på bordet. Fem rullade cigaretter sitter upprätt där inne. Tillsammans bildar de en enorm fruktgrav. En omotiverad massaker. Så jag packar ihop och går min egen väg. De flesta liv är kortlivade och tar slut för snabbt.

EB är en genetisk hudsjukdom som påverkar huden. Personer med EB får blödningar för att deras två hårlager inte sitter ihop, som Mats Wilander beskrev i programmet.Bland de många gäster från tennisspelarens liv som besökte TV-studion i Göteborg fanns ingen mindre än Erik Wilander, son till den kände tennisspelaren.

Mats, hans syster Sonja Wilander och deras barn Erik, Emma, Karl och Oskar har bott i Idaho, Amerika, de senaste två åren. Detta är bra för Eriks huvud eftersom den kalla och torra bergsluften är bra för hans hud.

Dollar och cent

Erik diskuterar också sin sjukdom i föreställningen.Jag kan inte hänga med i spelandet så mycket som jag skulle vilja, och jag kan inte umgås med mina kompisar och spela, säger han.Wilander bekämpar aktivt sjukdomar och sparar pengar till forskning.

Det var något som John McEnroe, Wilanders gamla tennisrival, tog upp i ett videomeddelande till honom.Din sons arbete är fantastiskt, där jag också har deltagit, sa jag till honom. Mats Wilander och hans fru Sonya har försökt sälja sitt hem i Idaho sedan 2005.

Det var dock enklare att säga än att göra, även om den erbjudna byggnaden är en något lyxig sådan. Innan man kom igång införlivades en 33 hektar stor trädgård som är mindre än Stockholms Gamla stan.Även inne i själva huset kan du hitta en del bra yta. Återigen, vad kan du säga om två badrum och tre sovrum? Sätt in en swimmingpool, ett gym och en inspelningsstudio, så har du ett riktigt partyhus.

Ändå hade den svenska tennislegendaren svårt att sälja sitt hem.Men som ordspråket säger, hon som ger upp sig är en skam. Efter att ha varit ett par i två månader gjorde Wilander slutligen slut.
Det vinnande budet kom in på hela 48 miljoner svenska kronor.

Det godkändes slutligen officiellt för två dagar sedan. Så vi ska bara hänga där; Jag har precis satt ihop min skiva och CD-samling. Jag sträckte ut hälften, men hälften kom med mig. Så, garderoben är klar. Då är vi helt ute ur huset med bara ett rum att sova i.

Mats Wilander sa till Expressen att det tog lång tid eftersom hans familj hade en stor bostad. Förväntningen var dock att huset skulle säljas för en betydligt högre prisskillnad än vad som egentligen hände. Det har rapporterats att huset kommer att säljas för 7,9 miljoner dollar i 2009 års dollar, vilket ungefär motsvarar 97 miljoner dollar med dagens växelkurs i svenska kronor.

Under sommarens världsmästerskap i Australien och Nya Zeeland väntas Internationella fotbollsförbundet (Fifa) betala ut totalt 152 miljoner dollar, eller cirka 1,8 miljoner svenska kronor. Fifa var skyldig att betala 50 miljoner dollar för att vara värd för rättighetsinnehavare för VM 2019 i Frankrike.

Att bara delta i gruppspelet skulle tjäna varje spelare i varje land runt 326 000 kronor ($30 000 USD). SvFF övergripande landslagschef Jens T Andersson sa att den individuella prissumman är helt ny och har aldrig ens funnits på hemmasidan.

“positivt”

Han sa till TT, “Jag tycker att det är positivt att Fifa garanterar att en del av pengarna går till spelarna som deltar i fotbolls-VM.”Varje spelare som deltar i VM-gold-turneringen och kommer ut på topp kan förvänta sig en utbetalning på $270 000 (eller drygt tre miljoner svenska kronor).

Glad glädje

Sveriges deltagande i VM ger SvFF cirka 17 miljoner svenska kronor, en summa som kommer att växa ju längre landet är kvar i turneringen. Jens T. Andersson kan i nuläget inte ge något svar på frågan om hur mycket pengar som ska delas ut till spelare.Flera hundra spelare skrev under vårt brev.

https://youtu.be/v0fD2YhrbdU
Mats Wilander Sjuk

Mac Allister kommer efter en framgångsrik säsong där han vann VM med Argentina i Qatar i december och sedan slutade sexa i ligan med Brighton.Det har varit ett fantastiskt år för mig – VM, vad vi åstadkom med Brighton – men nu är det dags att fokusera på Liverpool och försöka förbättra sig som spelare och person varje dag.

Argentinaren förväntas börja på forward för Liverpool och har fått ett mål på 16 matcher. Förre AIK-assistenttränaren Mesut Meral har beslutat att lämna klubben.På sin hemsida säger klubben att Meral har bett om att bli löst från sitt kontrakt i förtid, en begäran som AIK har beviljat.


Efter söndagens AIK-hemmamatch mot Elfsborg i Allsvenskan lämnar Meral klubben.Jag kommer att arbeta utanför svenska gränser inom en snar framtid och kommer att ta mig hem via internationella resor. “AIK har varit i brand den här säsongen och ligger nu på andra plats i den allsvenska tabellen med sju poäng efter fem spelade matcher.

TTO en av våra största tennistalanger är Leo Borg.Men nu sätter Mats Wilander ner foten.
Jag tror att han har utmaningar han måste övervinna som inte är helt rättvisa för en ung spelare, sa han till Expressen.Leo Borg är välkänd i sitt hemland Sverige. För det första för att han är Björn Borgs son, och för det andra för att han är en enorm talang inom tennis.

Frasen “Sluta prata om honom”

Leo Borg har vunnit JSM-guld och placerat sig högt i stora internationella turneringar, så naturligtvis är det mycket surr kring honom. Men nu kommer här Mats Wilander med en vedja. Enligt legenden är förväntningarna på 1600-talet orealistiska.

Jag tycker att det skulle vara ovänligt av oss att sluta prata om honom helt och hållet om vi bryr oss om honom. Jag tror att han har utmaningar som inte är helt rättvisa för en ung spelare, men som han måste övervinna ändå. Det är fantastiskt att vara Björn Wilanders unge, och att vara hans son är en fördel, men det finns några hinder man måste övervinna som inte precis är en barnlek, som Wilander sa till Expressen.

Och jag säger, “Förväntar mig det”

Han föreslår också att Leo Borgs historia kommer att fungera till hans fördel på tennisbanan.
Eftersom han är Björn Borgs son behöver han inte jobba för sina uppehälle under proffsturnén. Vi kan inte prata om honom som en toppspelare i världen ännu, men han kommer att få inbjudningar på grund av sin berömda far, och jag förväntar mig fullt ut att han kommer att fortsätta utvecklas och visa sig här.

Förra året, 16 år -gamle Leo Borg vann SM Guldmedalj. Juniorturneringen Copa del Café, som Björn Borg vann 1973, är en av de största i världen och han tog sig till semifinal.Mats Wilander blev en av de mest kända tennisspelarna i Idrottsgalan. Veteranen accepterade Idrottsakademins hederpris som ett erkännande för sina betydande insatser på den svenska tennisscenen under hela sin karriär.

Det är riktigt bra, så mycket tack! Helt monstret. Mats Wilander: “Jag vill tacka Svenska Tennisakademin för att ha tagit med mig bland de tennisstorheter som har vunnit det här priset tidigare, det är en enorm ära.”De har varit gifta i 34 år och Mats har ofta betonat vilken klippa Sonya varit för honom.

Men deras handlingar har aldrig mötts med fientlighet. 1991 gick Mats ut offentligt med beskedet att han träffat en ny kärlek.Enligt min mening finns det vissa tillfällen då alla former av ägande går igenom. Och det finns inget sätt att göra det på den avsatta tiden.

Det är en sjukdom som sprider sig över företaget, och den pågår alldeles för länge. Under vårt 32-åriga äktenskap har vi fått fyra underbara barn. Jag håller med om att sådana vakter är oumbärliga. Mats har förklarat läget för Expressen genom att jämföra det med att ta en paus när man spelar tennis.

Du måste ha uthållighet. Att vara en bättre man mot andra människor. Vidare viljan att inse sina egna brister och fel. Om du omger dig med människor som förstår att du gör gott i världen, tror jag att du kommer att få förlåtelse för det mesta, men du måste ändå förlåta dig själv.

Där Mats Wilander ringer hem:

Som ett gift par trivs Mats och Sonya nu i Idaho, USA.Det är så otroligt tur att ett ljuvt liv som mitt kan landa på rätt plats. Om inställningarna är felaktiga. Om inställningarna är korrekta är problemet detsamma som tidigare. Man försöker hitta en lösning. Och det gör man inte alltid. Men man måste vara villig att försöka för att lyckas. Ett frenetiskt sökande efter en lösning. Mats sa till Expressen att allt fungerar ganska bra.

Mats Wilander Sjuk
Mats Wilander Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!